- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
ne güzel bir duygu eflalim Allah olmayanlara da nasip etsin İnşallah ..günaydın, konuş annesi konuş bıkmaz o sesinden doğunca senin sesin rahatlatacak onu:)
280 tl idi bizim aldığımız.Cevabin icin tesekkur ederim. En güzeli ya ama sallanan besiklerin de fiyatı uygun değil
ilgin için sagol cnm ama resim yukleyemiyorum bn. Birde dedgin şekilde itice bktım yazmiyor fl/ac % 20-25 yazıyor heralde olçmemiş ztn doktr dedi olmuyoruz diye aslinda ultrason aletide son teknoloji ama ndn olçmuyosa mnyk dr.canım % şeklinde değilde, fl nin karşısında mesela 50 mm yazar örnek veriyorum 50 mm le 7 yi çarpınca 35 cm demektir bebek, foto ekleyebilirsen yazıların olduğu yeri bakıyım ben
fl bacak kemiği, bpd baş çevresi, ac karın çevresi oluyor
benim de erkekErkek :) senin
Senin yemenle kilo almaz çocuk canım sakın sumo güreşçilerinin diyetini yapma.tabiki kaliteli beslen. Muhakkak kahvaltı yap kahvaltıda pekmez ye. Her sabah iki crviz bi kaç fındık badem ara öğün olarak yoğurt ve mevye tüket ama yemekleri çok yemen çocuğa da sana da zararlı. Çocuk alması gerekeni çok aşırı kötü beslenen biri değilsen sen istemesende alırinş öyledir eflalim
öyle bi yemeye başladım ki şu 3 günde acığı kapatmam lazım bidahaki ultrasona kadar
Normalde 38 . Hafta da yapılır doktorun farklı bi tercihi yoksaÇatı muayenesi ne zaman olacaz kızlar ?
Pazartesi 32 için çalışabilir raporu almaya gidecem yapmazlar demi şimdi? ona göre hazırlıklı gideyim
Bizde boyunu ölçmezdik cüce bi anne baba değilseniz çocuklar ortalama 48-52 cnm arası doğarlar kısa annenin de uzun anneninde böyle olur asıl uzunluğu doğduktan sonraki gelişimiyle şekillenirbi bkyım cnim ama olçulmuyor artık boyu dedi doktr
Ama kilo takibi tabiki çok önemli aynı doktor un ölçümleri olmalı ama. Çünkü kimisi büyük alıyor kimisi küçük o yüzden dr dan dr a fark eder birazvalla her doktora gittiğimde pür dikkat doktordan duymak istediğim boyu ve kilosu
benim bebek ters duruyor ama hiç önemsemiyorum
gelişimi normal olsunda diye
mutlaka sor doktora boyunu kilosunu
takip etmesem bende bilemiycektim şimdi gelişiminin yavaşladığını
Muhakkak ölçmüştür yoksa kilo çıkmaz. Kilo için üç bölge ölçümü şartilgin için sagol cnm ama resim yukleyemiyorum bn. Birde dedgin şekilde itice bktım yazmiyor fl/ac % 20-25 yazıyor heralde olçmemiş ztn doktr dedi olmuyoruz diye aslinda ultrason aletide son teknoloji ama ndn olçmuyosa mnyk dr.
Çatı muayenesi ne zaman olacaz kızlar ?
Pazartesi 32 için çalışabilir raporu almaya gidecem yapmazlar demi şimdi? ona göre hazırlıklı gideyim
Hayırlı geceler hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı. Bebeğim iyi çok şükür ancak doğum kanalına iyice yerleşmiş, dr hiç kalkma artık, biraz daha aşağı inmesi doğum dedi
Nolur bana dua edin 36. haftayı tamamlayalım da küveze girmesin yavrum
Kızlar bir haftadır bebeğim hareket ettikçe karnımda çıt diye ses geliyor önce anlam veremedim nerden geliyor diye ama sonra farkettim ki bebiş oynadıkça oluyor, dün eşime söyledim hatta o da gözlerini açtı fal taşı gibi korktu:) şimdi bakıyım dedim bir çok hamilede olan bir şeymiş bir yaşıma daha girdim, unutmazsam iki gün sonra doktora sorucam korktum bir an acaba kemiklerine mi bir şey oluyor diye
Günaydın kizlar nasilsiniz biz buguun melegimizi elifimi gormeye gidicez saat ikide.cok heyecanliyim hic gecmedi su bi ay
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.Günaydın kizlar nasilsiniz biz buguun melegimizi elifimi gormeye gidicez saat ikide.cok heyecanliyim hic gecmedi su bi ay
Ah ah ahhh nerelerdesin sennn, aşkolsun.
Ne kadar çok merak ettik seniii
Sende haklısın imkanın yokmuş ama habersiz kalmakta çok zormuş ama
Elhamdülillah iyiymişsiniz. Kızdığıma bakma hemen geçti iyi olduğunuzu okuyunca
Sağ salim sağlık sıhhat afiyet içinde vaktinde saatinde gelir inşallah.
Ablanlar da geliyormuş çok sevindim, Allah kavuştursun canım
Çoook sevindim Şulecim. Çok şükür şu iğneyi yapmayı akıl eden bir doktoru varmış.
Eşimin akrabasının çocuğu 37. haftada doğdu 3,5 kilo doğdu üstelik, 3 gün önce doktor suyun azalmış dedi ameliyatla aldı. Ciğerinin biri gelişmemiş doğdu haftalarca küvözde kaldı.
Solunum cihazına bağlıydı
Prematüre doğuma bile girmiyor üstelik, koskoca 37 haftalık bebek. Ameliyattan önce suyun azalmış bebeği almamız gerekiyor dediği zaman hem ciğerinin gelişmediğini görmesi lazımdı hemde bu iğneyi yapması lazımdı.
ay neyse... Yine sinirlendim şu kasap doktora
Çok teşekkür ederim kızlar
Birazda Havva'nın doğumundan etkilendim galiba, kendimi dinleyip durdum. Zaten nedense erken doğum korkum hep var.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Bugün hiç olduğunu hissetmedim mesela, eşimle sabahtan akşama kadar çarşıdaydık üstelik.
Ama olursa da not edeceğim, 15 gün sonra kontrolüm artık unutmazsam söyleriim
Oyyy eflalim çok geçmiş olsunnn.
Allah kolaylık versin. Gaz sancısı çok fena oluyormuş kalbi bile sıkıştırıyormuş.
Birde hamile olunca daha çok korkuyor insan tabi.
Ama bebişinin iyi olmasına çoook sevindim Maşallah sübhanallah köfte dudaklıya
Sırayla gitmiyoruz ama sen baya öndesin Mervecim. Zamanda şaka maka baya azaldı.
Dikkat et kendine. Allah'a emanet olun. Maşallah sübhallah bebişine.
Çok sağol Heracım, aynen öyle Havva'dan da etkilendim sanırım hafta sonu.
Dinlemiyorum bende kendimi o kadar şimdi. Şimdi daha rahat içim
İnanmıyorum benden başkaları da varmııış
Ben normalde çok tüylüyümdür
Şimdi aldığım yer hiç çıkmıyor neredeyse. Nasıl mutluyum nasıl mutluyum, inşallah doğumdan sonrada devam eder diye dua ediyorum ben
Benim erkek. Ama inşallah benim tüyler ona aktarılmıyordur
Bende şok oldum kilosunu okuyunca1956 grammış meğerse, panik olduk topluca
Bizimkiler çok ufak kaldı diye
Allah iyiliğimizi versin
Maşallah sübhanallah. Çok iyi kilo almış bebiş
Bende seyretmek istiyoruuum, ama sanırım hemen gitmem, gidebilirsem Hobbit'e gideceğiz inşallah.
Tabi vizyona girdiğinde hala popomun üzerinde oturabiliyor olursam
Herkese hayırlı günler... Dün aksam kızım yine ateşlendi birden.. İki gündür burnu falan akıyodu ama bu sefer öksürük ve ateşde bindi.. Acile götürdük.. Bogazları enf kapmıs dedı.. Muhtemelen bulasmıs dedı.. Artık bilmiyorumda 4 igne öksürük ce agrı kesici ateş düşürücü surubla ewe geldik.. İğneden sonra rahatladı ateşi düştü şülür.. Kızlar dua edinde kızım şifa bulsun.. İnanaın artık kızıma üzülmekten kendime üzülmkten bi hal oldum.. Dün gece 3 e kadar ateş nöbetindeudim.. Kızım bi ara sayıkşadı.. Suan şükür ateşi yok.. İlçalarını vericem şimdi... Afff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?