2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ilgin için sagol cnm ama resim yukleyemiyorum bn. Birde dedgin şekilde itice bktım yazmiyor fl/ac % 20-25 yazıyor heralde olçmemiş ztn doktr dedi olmuyoruz diye aslinda ultrason aletide son teknoloji ama ndn olçmuyosa mnyk dr.

Çatı muayenesi ne zaman olacaz kızlar ?

Pazartesi 32 için çalışabilir raporu almaya gidecem yapmazlar demi şimdi? ona göre hazırlıklı gideyim

inş öyledir eflalim
öyle bi yemeye başladım ki şu 3 günde acığı kapatmam lazım bidahaki ultrasona kadar
Senin yemenle kilo almaz çocuk canım sakın sumo güreşçilerinin diyetini yapma.tabiki kaliteli beslen. Muhakkak kahvaltı yap kahvaltıda pekmez ye. Her sabah iki crviz bi kaç fındık badem ara öğün olarak yoğurt ve mevye tüket ama yemekleri çok yemen çocuğa da sana da zararlı. Çocuk alması gerekeni çok aşırı kötü beslenen biri değilsen sen istemesende alır

bi bkyım cnim ama olçulmuyor artık boyu dedi doktr
Bizde boyunu ölçmezdik cüce bi anne baba değilseniz çocuklar ortalama 48-52 cnm arası doğarlar kısa annenin de uzun anneninde böyle olur asıl uzunluğu doğduktan sonraki gelişimiyle şekillenir

Ama kilo takibi tabiki çok önemli aynı doktor un ölçümleri olmalı ama. Çünkü kimisi büyük alıyor kimisi küçük o yüzden dr dan dr a fark eder biraz

ilgin için sagol cnm ama resim yukleyemiyorum bn. Birde dedgin şekilde itice bktım yazmiyor fl/ac % 20-25 yazıyor heralde olçmemiş ztn doktr dedi olmuyoruz diye aslinda ultrason aletide son teknoloji ama ndn olçmuyosa mnyk dr.
Muhakkak ölçmüştür yoksa kilo çıkmaz. Kilo için üç bölge ölçümü şart

Çatı muayenesi ne zaman olacaz kızlar ?

Pazartesi 32 için çalışabilir raporu almaya gidecem yapmazlar demi şimdi? ona göre hazırlıklı gideyim

Hayır bu kadar erken çatı muayenesi olmuyor.Zaten olacağı zaman doktorun önceden söyler.

Pff bu vıtanmın de ıse yaramadı kızlar ya.. Yıne kalkamıyorum oturdugum yerden

Geçmiş olsun canım dualarımız seninle

neden oluyomuş ki çyle acaba

Günaydın kizlar nasilsiniz biz buguun melegimizi elifimi gormeye gidicez saat ikide.cok heyecanliyim hic gecmedi su bi ay

öyle yaa geçmiyor hadi hayırlısı güzel habeerlerle gelirsin inşallah

Herkese hayırlı günler... Dün aksam kızım yine ateşlendi birden.. İki gündür burnu falan akıyodu ama bu sefer öksürük ve ateşde bindi.. Acile götürdük.. Bogazları enf kapmıs dedı.. Muhtemelen bulasmıs dedı.. Artık bilmiyorumda 4 igne öksürük ce agrı kesici ateş düşürücü surubla ewe geldik.. İğneden sonra rahatladı ateşi düştü şülür.. Kızlar dua edinde kızım şifa bulsun.. İnanaın artık kızıma üzülmekten kendime üzülmkten bi hal oldum.. Dün gece 3 e kadar ateş nöbetindeudim.. Kızım bi ara sayıkşadı.. Suan şükür ateşi yok.. İlçalarını vericem şimdi... Afff

canım ben hemen gitmezsem çatlarım sonradan tumblrda gifleri görmek istemiyorum ayrıca benim prensibimdir beklediğim filmlere hep ilk çıktığıgün gitmişimdir hobbit ne zaman çıkacak bu arada

Günaydın annislerbugün yine rüyamda bebişimi gördüm hayırdır inşallahÇok tatlıydı az kaldı inşallah kavuşmamiza heyecan dorukta sol tarafım çok ağrıyo ve göbeğin oraya yumruk gibi kafası mı poposumu gelmiş avucluyorum resmenbelli baya bi dıştan ne kadar sevindim ayın 10 unda doktora gitcem çok özledim miniğimi hepimize güzel günler olsun

günaydın annişler yakında hepimiz allahın izniyle bebeklerimize kavuşcaz doğumumuzun kolay geçmesi için bu duaları sizinle paylaşmak istedim
"Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"

"İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin."(A'raf, 7/54)

(Şüphesiz ki Rabbiniz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş'a istivâ eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah'tır. Bilesiniz ki, yaratmak da emretmek de O'na mahsustur. Alemlerin Rabbi Allah ne yücedir!)

Resul-i Ekrem Efendimiz (asm) kızı Fâtıma (r.anha) validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir. Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.
oğuma Girmeden Okunacaklar

1.Meryem Suresi

2.Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme

3.Ashâb-ı Kehf

Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir.(üstünde de taşınabilir)

4.Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

http://rehnuma.blogcu.com/4341176/

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:

( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1.Lailahe illa ente kuntuminezzalimin

2.İnşirah suresi

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=94&B1=Getir

3.Rabbiyesir duası

Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.

4.İnşikak suresi ilk üç ayet:

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=84&B1=Getir

5. Abese suresi 20. Ayet:

Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)

Anlamı:Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=80&B1=Getir

Canım allah acıl sıfalar versınn.. Seni cook ıyı anlıyorum,, benmde ıkı yasında kızım var ve oda hasta suanda, atesımız yok cok sukur ama oksurukten gece cok uyanıyoruz,, bende agrılardan oluyorum zatenn.. Cok zor bı durum allah yardımcımız olsun gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…