2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kizlar nasilsiniz biz buguun melegimizi elifimi gormeye gidicez saat ikide.cok heyecanliyim hic gecmedi su bi ay
Hafi güzel haberler getir bize sevdacım.. Bebişefe selam söle

Çatı muayenesi ne zaman olacaz kızlar ?

Pazartesi 32 için çalışabilir raporu almaya gidecem yapmazlar demi şimdi? ona göre hazırlıklı gideyim
Canım catı muayenesi bu kadar erken olmuyor ama ama ama.. Dr derseki sana vajınadan usgye bakıcam. Rahim duvarı kalınlıgına ki bakabilirde bakmayabılırde... Bence sen her ihtimale karsı hazırlıklı git..

(Dün bnm dr vajınal ysgyle baktı ama öle sandıgımız gibi afedersiniz rahmin içine sokmuyo tabiki sadece rahim girişine apararı tutup kalınlıgı ölcüyo yani...)

Çok güzel bi paylaşım canım sağol
Hergün Meryem i okumaya çalışıyorum yada dinliyorum çok etkili inşallah rahat rahat yaparız

Hımmm tamam tatlım
dün ilk defa şiddetli bi ağrı hissettim artık yoklar diyor arkadaşlar da

Allah razı olsun ... ;(
Gercekten cok üzücü ve cok zor ir durum.. Korkuyorum ki iyileşmicem ve dogumumdada böle olucak... Ben yanında olamıcam..buna morelim bozuluyo... Bnm kızda agustosta iki yasına girdi yawrum benim..dün gece mahvoldu .. Rabbim evlatlarımıza şifa versin inşallah

Aminnn.. Hepimizee... Ama moralını bozmaa,, dogumuna kadar ıyılesır ınsallah merak etmee..

Bende böyle bi anne olabilecek miyim ya. Hasta çocuğun başında geçen bi gece çok büyük bi kabus gibi geliyor bana

Hımmm tamam tatlım
dün ilk defa şiddetli bi ağrı hissettim artık yoklar diyor arkadaşlar da
Bnmde agrım oldu bun de söledim o yüsden dedı rahım duvarı inceldiginde cocukta baskı yapınca öle şiddetli agrılar olur o yüsden vajınaş baköm lazım desı..
Senin dr bakabılır desgın gib

Bnmde agrım oldu bun de söledim o yüsden dedı rahım duvarı inceldiginde cocukta baskı yapınca öle şiddetli agrılar olur o yüsden vajınaş baköm lazım desı..
Senin dr bakabılır desgın gib

Anladım canım benim
size de çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsiniz

Çok güzel bi paylaşım canım sağol
Hergün Meryem i okumaya çalışıyorum yada dinliyorum çok etkili inşallah rahat rahat yaparız
inşirah da çok etkiliymiş canım hepimiz doğum yapcaz rabbim bi avazda kurtarsın inşallah bebişlerimize kavuşalım

Bende böyle bi anne olabilecek miyim ya. Hasta çocuğun başında geçen bi gece çok büyük bi kabus gibi geliyor bana
Olursun kadını dogasında var annelik.. Normalde kızarsın bazen neden uyumuyosun yawrum dıye hasta olup hemen uyuyuncada sabahlara kadar beklersin basını yawrunun ne gözüne uyku girer ne bedene rahtlık... Gözünü bile kırpmadan beklersin basında sürekli ellerin alnında ... Hertarında biraz pecete ilaç şişeleri elinde ateşölcer
Cok uyudugmda nefesini kontrol edersin...
Kadın dogum yaptıgında anneligin bütün vasıfları yükşenıyor sankı .... Bunu kullanmayan annelerde var ama kullanmak kadarda su dünyada güzel bişi yok..
Son ayım nerdeyse benim.. Kızımı kucagımdan indiremedim dün.. Sadece bn istedi... Annem diye agladı.. İgne olurlen baba sarıldı... Sadece ANNE DİYO baska bişi demiyo...

Uzun lafın kısası arkadasım anne olunca öle seyler yapıcaksın ki sen bile inanamıcaksın kendine ...çünkü artık bir kadından cok bir anne olucaksın..

kızlar bugun bebek arabası almaya gitcem hauck markası hiç bilen kulanan falan var mı

Cook guzel anlatın cok dogru...

benimki ikisinide yapmıyor

Günaydın kizlar nasilsiniz biz buguun melegimizi elifimi gormeye gidicez saat ikide.cok heyecanliyim hic gecmedi su bi ay

hayırlı haberlerle gel canm inş

benim kızım da yumruk gibi yapıyor dayıyor kendini çok ,benim de içim gidiyor resmen avucumda gibi oluyor
dün eşime diyorum baksana babası ya tekrar aşık oluyorum

Gunaydin kizlar
Bugün esimle güzel bir piknik alanına gidip benim resmim cekecek
Aslında profesyonel diş cekim istedim ama esimi ikna edemedim.
Daha öncesinde 3 ne yaptirmistik bikti adam
Bende çok israrci olmadim artik. İnşallah bebek olunca yazin yaptiracagiz yine harita kalsin diye.

çok duygusallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…