2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy cok güzel düsunmüssun canim.benim esimde bole seyler yapmayi hic sevmez ama cok güzel bir hatira bence

Kızlar bende bismillah çektim ve kuzucuğumun neyi var neyi yoksa yıkamaya başladım hazır havalar güzelken yağmur yokken 3 makina yıkadım geriye 2 makina kaldı sonra hepsini ütüledim mi bitti çantayıda haftaya hazıtlıcam oldu da bitti maşallahh

idare sana süylemez ki canım senin 32 artı o da gidip rapor alman lazımdı..hemen bugün söyle
Ya aslinda mudur yardimcisina 2 defadir soyluyorum.hocam mudure hic caktirmayin bosverin diyor ben 5 aralikta gidecegim baska sehirde ailemin yaninda dogum icin.tahmini dogum tarihi de 10 ocqk.bilmiyorum ne yapacağımı ya.

Karnım çok sertleşti ve acıyor. En ufak eğilme bile karnımda yanma yapıyor. Anlamadım normal bir durum mu bu.

ilk defa duydum ben bunu canım
yurtdışında mısın sen
Hayir canim antalyadayim
canım güzel bir model bende aldım aynı böyle dört tekerlek travel set aynısının tıpkısı hatta siyah kırmızı ama mothercareden aldım 940 tl ye bu marka nasıl bilmiyorum fiyatı ne kadar?
seninki ne marka canim bizde pazarlik yaptik 900 anlastik

kızlar sabahtan beri evi topluyorum makina işlerim katlancak eşyalarım vardı hallettim sabah 8 den beri
gözle görülür bir ütü yaptım birde banyoyu temizledim klozet lavabo duş yeri falan o kadar

bütün evin silinmesi süpürülmesi lazım sanırım cumaya kalıcak yarın da stajım var en iyisi cumartesi eşimle halletmek

Canlar bebişlerin eşyalarını kaç derecede yıkadınız? Dikkat etmem gereken birşey var mı deterjanımı aldım.

bebişin güle güle kullansın harika bir ürün ama tr de yoktu galiba bende kraft ravel yada cam dinamico alıcam yanı portbebe ana kucağı ve araba komple set
Valla bende tesadüf buldum intten baktim fiyat karsilastiriyim diye pek yok bu renk hic yok bebislerimiz rahat etsin de gerisi onemli degil

canim bende kisa programda yikadm sonucta yeni kiyafetler o kadar saat yikamaya gerek yok bence.30 da yika

deterjan artığı kalmasın diye uzun programa atıyorum ben ön yıkamaya azıcık deterjan koyuyorum yumuşatıcı koymadığım için yumuşatısı sırasında da su alıp iyice durulamış oluyor ondan dolayı uzun progda yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…