mervecim gecmis olsun senin kizinda alerjik astim olmasin nenim kizda sninki gibi sik hasta oluyordu iki yasina kaar hic hasta olmadi desem eridir sutten kesince antibiyotikten kurtaramadik sonunda doktor ventolin kullanmamizi nebulozor makine almayi taviye etti birde alerji baskilayici suup verdi rahatladik hasta olmaya yakin geniz akintisi basliyor ertesi gun cigerlere iniyor sulu supurge kullaniyorum cok tozlu ortama sokmamaya calisiyoum islak mendii biraktim suan daha iyiyiz en azindan kilo almaya basladik sen bi ozele gotur derim biz oyle cozduk ama gecici 7yasa kaar siliniyor insallah gunumuzde cocuklarin cogunda bu hastalik var birde kizim hasta olmadan cok kasinirHerkese hayırlı günler... Dün aksam kızım yine ateşlendi birden.. İki gündür burnu falan akıyodu ama bu sefer öksürük ve ateşde bindi.. Acile götürdük.. Boganf kapmmervecim gecmis olsunp canim bizim kizda senin gibi xok hasta oluyorsu sonunda alerjik astim oldugunu alerjik bunyeli oldugunu anladi doktor ve rahat ettik ventoluin nebulozer mkinemiz vr hastalanamaya baslayonca hemen onlem aliyoruz doktoe birde alerji baskilayoco suip verıs dedı.. Muhtemelen bulasmıs dedı.. Artık bilmiyorumda 4 igne öksürük ce agrı kesici ateş düşürücü surubla ewe geldik.. İğneden sonra rahatladı ateşi düştü şülür.. Kızlar dua edinde kızım şifa bulsun.. İnanaın artık kızıma üzülmekten kendime üzülmkten bi hal oldum.. Dün gece 3 e kadar ateş nöbetindeudim.. Kızım bi ara sayıkşadı.. Suan şükür ateşi yok.. İlçalarını vericem şimdi... Afff
Herkese hayırlı günler... Dün aksam kızım yine ateşlendi birden.. İki gündür burnu falan akıyodu ama bu sefer öksürük ve ateşde bindi.. Acile götürdük.. Bogazları enf kapmıs dedı.. Muhtemelen bulasmıs dedı.. Artık bilmiyorumda 4 igne öksürük ce agrı kesici ateş düşürücü surubla ewe geldik.. İğneden sonra rahatladı ateşi düştü şülür.. Kızlar dua edinde kızım şifa bulsun.. İnanaın artık kızıma üzülmekten kendime üzülmkten bi hal oldum.. Dün gece 3 e kadar ateş nöbetindeudim.. Kızım bi ara sayıkşadı.. Suan şükür ateşi yok.. İlçalarını vericem şimdi... Afff
amin canımne güzel bir duygu eflalim Allah olmayanlara da nasip etsin İnşallah ..
canım ölçmüştür ama kağıda girmemiştir değerleriilgin için sagol cnm ama resim yukleyemiyorum bn. Birde dedgin şekilde itice bktım yazmiyor fl/ac % 20-25 yazıyor heralde olçmemiş ztn doktr dedi olmuyoruz diye aslinda ultrason aletide son teknoloji ama ndn olçmuyosa mnyk dr.
canım erkenden olmayın son haftaya kadar bekleyinÇatı muayenesi ne zaman olacaz kızlar ?
Pazartesi 32 için çalışabilir raporu almaya gidecem yapmazlar demi şimdi? ona göre hazırlıklı gideyim
dr lar bir şey demiyor ama bir çok gebe bu sesi duyuyormuş bende şaşırdımGeçmiş olsun canım dualarımız seninle
neden oluyomuş ki çyle acaba
öyle yaa geçmiyor hadi hayırlısı güzel habeerlerle gelirsin inşallah
Herkese hayırlı günler... Dün aksam kızım yine ateşlendi birden.. İki gündür burnu falan akıyodu ama bu sefer öksürük ve ateşde bindi.. Acile götürdük.. Bogazları enf kapmıs dedı.. Muhtemelen bulasmıs dedı.. Artık bilmiyorumda 4 igne öksürük ce agrı kesici ateş düşürücü surubla ewe geldik.. İğneden sonra rahatladı ateşi düştü şülür.. Kızlar dua edinde kızım şifa bulsun.. İnanaın artık kızıma üzülmekten kendime üzülmkten bi hal oldum.. Dün gece 3 e kadar ateş nöbetindeudim.. Kızım bi ara sayıkşadı.. Suan şükür ateşi yok.. İlçalarını vericem şimdi... Afff
bekleriz fotoları:)Gunaydin kizlar
Bugün esimle güzel bir piknik alanına gidip benim resmim cekecek
Aslında profesyonel diş cekim istedim ama esimi ikna edemedim.
Daha öncesinde 3 ne yaptirmistik bikti adam
Bende çok israrci olmadim artik. İnşallah bebek olunca yazin yaptiracagiz yine harita kalsin diye.
30 derece yeterli kısa program mümkünse narinde yıka iki kere durulama yap canımCanlar bebişlerin eşyalarını kaç derecede yıkadınız? Dikkat etmem gereken birşey var mı deterjanımı aldım.
yok canım kısa da yıkayın iki kere durulayınkızlar bunlar yeni şeyler ön yıkamalı 2,5 saat e gerek varmı,ben 30 dk lık kısa programda 30 derecede yıkamayı düşünüyordum ay ne yapıyım şimdi
Merhaba kızlar, son hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum. Dün bebişimin odası için karyolasını sipariş ettik, çilek softy modelini beğendim. Şifonyer ve dolabını odaya uygun çizip yaptıracağım. Kendi odamız için park beşik alacağız ama nasıl bir şey alsam bi türlü karar veremedim. Chicconun lullababy LX modeli var o hoşuma gitti aslında ama altında sallanma aparatı yok. Çok gerekli bir şey mi onu da bilemedim. Fikirlerinizi bekliyorum
Çok güzel bir duygubenimki ikisinide yapmıyor
hayırlı haberlerle gel canm inş
benim kızım da yumruk gibi yapıyor dayıyor kendini çok ,benim de içim gidiyor resmen avucumda gibi oluyor
dün eşime diyorum baksana babası ya tekrar aşık oluyorum
Dördüncü mü buGunaydin kizlar
Bugün esimle güzel bir piknik alanına gidip benim resmim cekecek
Aslında profesyonel diş cekim istedim ama esimi ikna edemedim.
Daha öncesinde 3 ne yaptirmistik bikti adam
Bende çok israrci olmadim artik. İnşallah bebek olunca yazin yaptiracagiz yine harita kalsin diye.
30 drece30 dk kısa prgram iyi canm zaten az deterjan atıyoruz yumoş atmıyoruz temizleniyorkızlar bunlar yeni şeyler ön yıkamalı 2,5 saat e gerek varmı,ben 30 dk lık kısa programda 30 derecede yıkamayı düşünüyordum ay ne yapıyım şimdi
Canim ben 31+2de gitcem doktor o zaman verir mi raporu illa 32+0 mı olacak ben doktora rapor işini sormustum 31.haftanda gel raporla ilgili konusuruz demisti de ondan soruyorum
benim ultrasonda fl diye bi terim yok ya.Doktora da sordum söylemedi bana boyunuHatta sorumu garipsedi boyunu bilemezmiş böyle bir soruyu ilkkez ben soruyomuşum fln ay aklıma geldikçe sinir oluyorumcanım % şeklinde değilde, fl nin karşısında mesela 50 mm yazar örnek veriyorum 50 mm le 7 yi çarpınca 35 cm demektir bebek, foto ekleyebilirsen yazıların olduğu yeri bakıyım ben
fl bacak kemiği, bpd baş çevresi, ac karın çevresi oluyor
ilk kez mi duyuyormuş emin mi dr olduğuna:) femur uzunluğuna göre ölçülüyor boyu yani bacak kemiğine göre tahmini, link ekliyim bakın kızlar32,haftanın sonlarına doğru alıyorsun cnm 31 de vermezler ben 33+1 de aldım
benim ultrasonda fl diye bi terim yok ya.Doktora da sordum söylemedi bana boyunuHatta sorumu garipsedi boyunu bilemezmiş böyle bir soruyu ilkkez ben soruyomuşum fln ay aklıma geldikçe sinir oluyorum
kanamam olmustu 5.ayımda benım.muayne ettı tabı mecburen ole ogrendım.bebegmde ters bna bıraz zor normal dogum.zaten korkuyorumdacanım çatının dar olduğunu nerden anladın .doktormu inceledi erkende4n
mervecim gecmis olsun senin kizinda alerjik astim olmasin nenim kizda sninki gibi sik hasta oluyordu iki yasina kaar hic hasta olmadi desem eridir sutten kesince antibiyotikten kurtaramadik sonunda doktor ventolin kullanmamizi nebulozor makine almayi taviye etti birde alerji baskilayici suup verdi rahatladik hasta olmaya yakin geniz akintisi basliyor ertesi gun cigerlere iniyor sulu supurge kullaniyorum cok tozlu ortama sokmamaya calisiyoum islak mendii biraktim suan daha iyiyiz en azindan kilo almaya basladik sen bi ozele gotur derim biz oyle cozduk ama gecici 7yasa kaar siliniyor insallah gunumuzde cocuklarin cogunda bu hastalik var birde kizim hasta olmadan cok kasinir
ben chicconun next2me beşiğini gördüm ve çok hoşuma gitti,,,, ben beşik almayı düşünmüyorum ama baktım ki çok huysuz bir bebek o zaman alacağım,,ve büyük ihtimal bunu alacağım çünkü sallanma hareketi sağa sola değil öne arkaya birde yatakla birleştirebiliyorsun,ve beşik istersen hafif eğimli durabiliyor kusma riskine karşı,,,,Merhaba kızlar, son hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum. Dün bebişimin odası için karyolasını sipariş ettik, çilek softy modelini beğendim. Şifonyer ve dolabını odaya uygun çizip yaptıracağım. Kendi odamız için park beşik alacağız ama nasıl bir şey alsam bi türlü karar veremedim. Chicconun lullababy LX modeli var o hoşuma gitti aslında ama altında sallanma aparatı yok. Çok gerekli bir şey mi onu da bilemedim. Fikirlerinizi bekliyorum
kızlar bunlar yeni şeyler ön yıkamalı 2,5 saat e gerek varmı,ben 30 dk lık kısa programda 30 derecede yıkamayı düşünüyordum ay ne yapıyım şimdi
canım öne arkaya sallanmayı her bebek sevmiyor daha doğrusu kimi sağa sola seviyor sallanmayı kimi dediğin gibi, gerçi almamışısn bebeğin isteğine göre bakarsınben chicconun next2me beşiğini gördüm ve çok hoşuma gitti,,,, ben beşik almayı düşünmüyorum ama baktım ki çok huysuz bir bebek o zaman alacağım,,ve büyük ihtimal bunu alacağım çünkü sallanma hareketi sağa sola değil öne arkaya birde yatakla birleştirebiliyorsun,ve beşik istersen hafif eğimli durabiliyor kusma riskine karşı,,,,
Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda Sifa versinHerkese hayırlı günler... Dün aksam kızım yine ateşlendi birden.. İki gündür burnu falan akıyodu ama bu sefer öksürük ve ateşde bindi.. Acile götürdük.. Bogazları enf kapmıs dedı.. Muhtemelen bulasmıs dedı.. Artık bilmiyorumda 4 igne öksürük ce agrı kesici ateş düşürücü surubla ewe geldik.. İğneden sonra rahatladı ateşi düştü şülür.. Kızlar dua edinde kızım şifa bulsun.. İnanaın artık kızıma üzülmekten kendime üzülmkten bi hal oldum.. Dün gece 3 e kadar ateş nöbetindeudim.. Kızım bi ara sayıkşadı.. Suan şükür ateşi yok.. İlçalarını vericem şimdi... Afff
Görsel olarak güzel beğendim ama marka hakkında bilgim yokEki Görüntüle 1306916 bebek arabası bu nasıl kızlar
Ben beğendim kullanisli görünüyorEki Görüntüle 1307166 Kızlar bu nasıl siZce alt acma , kirli poseti, iberon kabı var.. Civilde 50 lira ... Lacivert kırmızı yada lacivert turuncu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?