2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar, son hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum. Dün bebişimin odası için karyolasını sipariş ettik, çilek softy modelini beğendim. Şifonyer ve dolabını odaya uygun çizip yaptıracağım. Kendi odamız için park beşik alacağız ama nasıl bir şey alsam bi türlü karar veremedim. Chicconun lullababy LX modeli var o hoşuma gitti aslında ama altında sallanma aparatı yok. Çok gerekli bir şey mi onu da bilemedim. Fikirlerinizi bekliyorum

mervecim gecmis olsun senin kizinda alerjik astim olmasin nenim kizda sninki gibi sik hasta oluyordu iki yasina kaar hic hasta olmadi desem eridir sutten kesince antibiyotikten kurtaramadik sonunda doktor ventolin kullanmamizi nebulozor makine almayi taviye etti birde alerji baskilayici suup verdi rahatladik hasta olmaya yakin geniz akintisi basliyor ertesi gun cigerlere iniyor sulu supurge kullaniyorum cok tozlu ortama sokmamaya calisiyoum islak mendii biraktim suan daha iyiyiz en azindan kilo almaya basladik sen bi ozele gotur derim biz oyle cozduk ama gecici 7yasa kaar siliniyor insallah gunumuzde cocuklarin cogunda bu hastalik var birde kizim hasta olmadan cok kasinir

ne güzel bir duygu eflalim Allah olmayanlara da nasip etsin İnşallah ..
amin canım
ilgin için sagol cnm ama resim yukleyemiyorum bn. Birde dedgin şekilde itice bktım yazmiyor fl/ac % 20-25 yazıyor heralde olçmemiş ztn doktr dedi olmuyoruz diye aslinda ultrason aletide son teknoloji ama ndn olçmuyosa mnyk dr.
canım ölçmüştür ama kağıda girmemiştir değerleri
Çatı muayenesi ne zaman olacaz kızlar ?

Pazartesi 32 için çalışabilir raporu almaya gidecem yapmazlar demi şimdi? ona göre hazırlıklı gideyim
canım erkenden olmayın son haftaya kadar bekleyin
Geçmiş olsun canım dualarımız seninle

neden oluyomuş ki çyle acaba

öyle yaa geçmiyor hadi hayırlısı güzel habeerlerle gelirsin inşallah
dr lar bir şey demiyor ama bir çok gebe bu sesi duyuyormuş bende şaşırdım

canım çok geçmiş olsun

bekleriz fotoları:)
Canlar bebişlerin eşyalarını kaç derecede yıkadınız? Dikkat etmem gereken birşey var mı deterjanımı aldım.
30 derece yeterli kısa program mümkünse narinde yıka iki kere durulama yap canım
kızlar bunlar yeni şeyler ön yıkamalı 2,5 saat e gerek varmı,ben 30 dk lık kısa programda 30 derecede yıkamayı düşünüyordum ay ne yapıyım şimdi
yok canım kısa da yıkayın iki kere durulayın

hayırlı olsun canım güle güle kullanın

anladım ki bu gebeliğimde ağrım sanım hep olacak, bugünde sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var

Çatı muayenesini kızlar son haftaya kadar olmayın doğumu tetikleyebiliyor araştırın derim

Dördüncü mü bu

Canim ben 31+2de gitcem doktor o zaman verir mi raporu illa 32+0 mı olacak ben doktora rapor işini sormustum 31.haftanda gel raporla ilgili konusuruz demisti de ondan soruyorum

32,haftanın sonlarına doğru alıyorsun cnm 31 de vermezler ben 33+1 de aldım

benim ultrasonda fl diye bi terim yok ya.Doktora da sordum söylemedi bana boyunuHatta sorumu garipsedi boyunu bilemezmiş böyle bir soruyu ilkkez ben soruyomuşum fln ay aklıma geldikçe sinir oluyorum

ilk kez mi duyuyormuş emin mi dr olduğuna:) femur uzunluğuna göre ölçülüyor boyu yani bacak kemiğine göre tahmini, link ekliyim bakın kızlar

Canım bnde şüphelendim.. Özel dr gittim.. Aynn bnm kızda 2 yastan sonra hast kurtulamaz olduk.. Dün dr söledim.. Oda ilaçları kullansın iyileştikten sonraalerjı testi yaptırcaxdedi.. Cocuk alerjıye göndericek yani...

ben chicconun next2me beşiğini gördüm ve çok hoşuma gitti,,,, ben beşik almayı düşünmüyorum ama baktım ki çok huysuz bir bebek o zaman alacağım,,ve büyük ihtimal bunu alacağım çünkü sallanma hareketi sağa sola değil öne arkaya birde yatakla birleştirebiliyorsun,ve beşik istersen hafif eğimli durabiliyor kusma riskine karşı,,,,

canım öne arkaya sallanmayı her bebek sevmiyor daha doğrusu kimi sağa sola seviyor sallanmayı kimi dediğin gibi, gerçi almamışısn bebeğin isteğine göre bakarsın

Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda Sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…