2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum o yapacağını söyledi ama ben emin değilim.. Normal doğumdan fazlasıyla ürkmeye başladım..

Bence bir araştır internetten neden bu kadar erken yapmak istedi acaba riskli bir durum olmadıkça genelde 36. haftadan önce yapmazlar aslında.Ayrıca bende normal doğum bekliyorum.İlk doğumum olacak bende korkmuyor değilim ama bebeğimi düşününce ona kavuşmak aklıma geldikçe her şeyi unutuyorum işte.O benim minik dünyam...

merhaba arkadaşalr çok şiddetli bel kasık ağrısıyla acile gittim rahimde açılma yokmus nst de sancı cıkmadı fakat idrarda bakteri görüldü aksef 500 mg ilaç verdi doktor aklıma takılan 12 saatte bir alın diyo bu ilacı kullanan var mı kullanım bilgisiyle ilgili acil cevap verebilir mi

Karnım çok sertleşti ve acıyor. En ufak eğilme bile karnımda yanma yapıyor. Anlamadım normal bir durum mu bu.
bnm geçen hafta öyle cinnet geçircektim bir ara nerdeyse bıçak alıp karnımı kesip çıkarasım vardı,o kdr kötüydümki yere çöp düşse alamam,eşim geliyor ayakkabıları almam imkansızdı,maşallah bu haftaya çk şükür elhamdülillah iyi başladım,hatta 4 defa silmeme ragmen içime sinmedi yerleştirmeden birdaha eğilip eğilip mobilyalarını sildim valla belkide eğilmek iyi gelir bebek döner aşağıya,geçen gün yazılmışdı bir arkadaşımızın dr u al eline gırgırı halı gırgırla demiş,halı silmek,dolap silmek eğilip aynı şeye geçer heralde :)) :)))

canım ben kızımda sallanmayan beşik aldım ve pişman oldum..oğlumda artık sallanan alacağım mutlaka

Eki Görüntüle 1307166 Kızlar bu nasıl siZce alt acma , kirli poseti, iberon kabı var.. Civilde 50 lira ... Lacivert kırmızı yada lacivert turuncu ....
bu orginal pierre cardinmi çakmamı anlayamadım,fiyatı çok uygun cnm ya,pierre cardinin geçen gün internet sitesine girdim 200 den aşağı çanta modeli yoktu,modelide çok güzelmiş,kalıteli duruyor ve fiyatı çok uygun

Ben gebeligin ilk uc ayi kullandim iyi geldi

sallamak ilerisi için vertigoya neden oluyormuş canım.. yurt dışında sallamak diye birşey yok.. Türklere özgü bir tutum
Ben kizimi bir bucuk yadakadarsalladimvalla yABAncisi turku yok bu isin cocuk gazliydi oyle yapmak zorundakaldik calisananne zaten bakiciya birakinca bakici memede uyutamiycaginA gore bazen mecbursun

Sende belirtisi var mi ne bileyim cis yaparken yanma hissi koku sistit vs. Bende hic biri yok :S sadece gecen gece bobregimden kasigima vuran bi sancim oldu adet sancisi gibi. Amra gazdir gaz dedim dr a bile sormadim.
Bendede hicbi belirti yok hafif benimde agrim oluyo ama ona bende baglamiyorum insallah geçerde sıkıntılı durum yasamayiz ya cuma gidcem bakalim nolcak ilaci icmeyede korkuyom resmen bitsede kurtulsan diyorum ;-)

Ben kizimi bir bucuk yadakadarsalladimvalla yABAncisi turku yok bu isin cocuk gazliydi oyle yapmak zorundakaldik calisananne zaten bakiciya birakinca bakici memede uyutamiycaginA gore bazen mecbursun
Sallanmadan buyuyen bebek var mıdır ki? Kimi ayakta kimi kucakta kimi besikte yöntem farklı sadece ...

Kilosunu söyledi 3800-3900 gelir dedi sonrada direk doğum şekli ne düşünüyorsun diyince ben sezeryan ağır basıyo dedim.. Direk kabul etmedi.. Önce çatı muayenesini yapalım konuşuruz dedi. Sezeryancı bir doktorum yok onu biliyorum.. Ben sezeryan yanlısı hasta oldum sanırım :) Sıkıntılı bir hamilelik geçirdim.. açıkcası o rahat dünyaya gelsin ben sezeryan sonrası acıya razıyım düşüncesindeyim şu anda..

Yukluyorum

Dördüncü mü bu
Kendimiz cekindik canim bunu.
3 kez profesyonel çekim yapmistik nisanda, kinada, düğünde
Bunlarda birkaç resmim

Eklentiler

• IMG_20141118_152224.webp
    566,6 KB · Görüntüleme: 188
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…