- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Merhaba cnm ben de ogretmenim ben calisabilir raporumu tam 32.haftamda aldim yani 32+0 da..Dr.um o gün cagirdi rapor vermek için. .Ya aslinda mudur yardimcisina 2 defadir soyluyorum.hocam mudure hic caktirmayin bosverin diyor ben 5 aralikta gidecegim baska sehirde ailemin yaninda dogum icin.tahmini dogum tarihi de 10 ocqk.bilmiyorum ne yapacağımı ya.
Teşekkür ederim canım, sallanan bi model gösterdiler sallama aparatını açınca beşik eğimi duruyodu, hepsi bu şekilde oluyo dediler ama inanasım gelmedi. Hepsi yamuk mu durur acabacanım ben kızımda sallanmayan beşik aldım ve pişman oldum..oğlumda artık sallanan alacağım mutlaka
ellerine sağlık arkadaşım bende bebeğimin kıyafetlerini ütüledim aslında cok şey almıştım ama sanki az geldi fazla fazla aldım ama bizmi doyumsuzus neyizAnnisler merhaba.
Dunden beri kizimin kiyafetleriyle ugtastim utuledim posetledim guzelce dolaba yerlestirdim.ama dolabin icine sermeye kapitone ortulerden almayi dusumuyorum eğer alabilirsem ondan sonra posetten cikarip yerlestiricem.esyalarida cantaya koydum posetli şekilde hersey posetlenince kizimin sanki hic biseyi yokmus gibi oldudolabin raflarinda posetler sifonyer bombos :) ustumden yuk kalkti sanki islerimde bittiyi ugrascak biseyimde kalmadi yalan degil evide temizledim
Haftaya istanbula ailemin yanina gitmeyi planliyorum sikintili bi durumumuz yoksa tabi cuma kontrolum var.istanbuldan geldikten sonra iyi bi temizlik beni bekliyo evde.ne olur ne olmaz.aslinda evde ufacik bi mevlut gibi bisey yapasimda var ama bilmiyorum niyetimde vardi hamile kalinca hem evim icin hem araba hemde bebegim icin ama en kisa zamanda yapmam lazim kendimi kötü hissediyorum yoksa :)
pıjama takımı dedıgım sapkası eldıvenı pıjama ve ustu varcanim pjama takımı dedgin zıbın takımı ? Eger degilse bnce yedege beşli zıbın takımlarından varsa onlardan koy çunku bbk iri oldugu zaman hastane çikiş seti olmuyabiliyor benm bebegme olmamişti çunku hastane çikişlarının bedeni yenidogan beden yani kuçuk oluyor lar o yuzden 0-3 ay arası beşli zıbın takımlarından yedege koymkta fayda var die duşunuyorum ne olur ne olmaz. Birde malum ocak ayı tam karın kışın ortası polar battaniyede uşumesin bebk hastaneden çıkarken. Peluş yada kadife battaniye koysan daha iyi olur cnm bn peluş koycam
Kilosunu söyledi 3800-3900 gelir dedi sonrada direk doğum şekli ne düşünüyorsun diyince ben sezeryan ağır basıyo dedim.. Direk kabul etmedi.. Önce çatı muayenesini yapalım konuşuruz dedi. Sezeryancı bir doktorum yok onu biliyorum.. Ben sezeryan yanlısı hasta oldum sanırım :) Sıkıntılı bir hamilelik geçirdim.. açıkcası o rahat dünyaya gelsin ben sezeryan sonrası acıya razıyım düşüncesindeyim şu anda..
Annisler merhaba.
Dunden beri kizimin kiyafetleriyle ugtastim utuledim posetledim guzelce dolaba yerlestirdim.ama dolabin icine sermeye kapitone ortulerden almayi dusumuyorum eğer alabilirsem ondan sonra posetten cikarip yerlestiricem.esyalarida cantaya koydum posetli şekilde hersey posetlenince kizimin sanki hic biseyi yokmus gibi oldudolabin raflarinda posetler sifonyer bombos :) ustumden yuk kalkti sanki islerimde bittiyi ugrascak biseyimde kalmadi yalan degil evide temizledim
Haftaya istanbula ailemin yanina gitmeyi planliyorum sikintili bi durumumuz yoksa tabi cuma kontrolum var.istanbuldan geldikten sonra iyi bi temizlik beni bekliyo evde.ne olur ne olmaz.aslinda evde ufacik bi mevlut gibi bisey yapasimda var ama bilmiyorum niyetimde vardi hamile kalinca hem evim icin hem araba hemde bebegim icin ama en kisa zamanda yapmam lazim kendimi kötü hissediyorum yoksa :)
Saol canim utulenip kaldirilinca az gibi oluyo aslinda ben gercekten fazla almadimellerine sağlık arkadaşım bende bebeğimin kıyafetlerini ütüledim aslında cok şey almıştım ama sanki az geldi fazla fazla aldım ama bizmi doyumsuzus neyiz
kızlar bebeklerin azcık daha kilo alması için ne yapabilirz fikirleri bekliyorum
aaa doktor hamişimizdemi varmişşBizde boyunu ölçmezdik cüce bi anne baba değilseniz çocuklar ortalama 48-52 cnm arası doğarlar kısa annenin de uzun anneninde böyle olur asıl uzunluğu doğduktan sonraki gelişimiyle şekillenir
Ee canim çalışan hamis olmak kolay degil bizim baska işimiz yok kendimize is ariyoz aslinda ben az daha bekleyecektim utulemek icin ama her an her sey olabilir diye basladim :) kapitoneyi hic sordunmu canim metresi kaca ben hic bakmadim birden aklima dustu nerden ciktiysaAyy ne kadar güzel bende ilkin bebişimin dolaplarını ölçüp kapitone diktirmeyi düşünüyorum.Sonra aldıklarımın hepsinin yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim.Kısmetse önümüzdeki hafta yaptırabileceğim çünkü bu haftadan sonra izine ayrılacağım inşallah.Benimde daha ev temizliğim var çok işim var çok.Ne güzel sizler işleri bitirmişsiniz bile maşallah size
kızlarrrr cokk dişim agrıyorr galıba dolgu yaptırmam lazımm oysakı hamılelıkten once kacıp durmustumm dişimdenn ...
neden olçtuyse soylemiyor doktorda var o zmn bi sorun. Kilosunuda bn sorunca soyluyor ztn.Muhakkak ölçmüştür yoksa kilo çıkmaz. Kilo için üç bölge ölçümü şart
yarın kendı doktoruma soracam dıs doktorunu aradım ama kendı doktorunuz kabul etmeden olmazz dedııı ama yaptırann cokk kısı varrSorma aynı dert bende de var benimde dolgu mu yeniletmem kanal tedavisi olmam gerekiyor.Fakat yaptırmadım belki zor olur hamileyken strese girerim diye.Zaten 7. aydan sonra sanırım doktorlar pek tavsiye etmiyor diş tedavilerini.Umarım geçer benim kisi arada ağrı yapıyor nadir(
tmm işte zıbın takımı . Dogru bi kara olmuş yedege koymanpıjama takımı dedıgım sapkası eldıvenı pıjama ve ustu var
Ee canim çalışan hamis olmak kolay degil bizim baska işimiz yok kendimize is ariyoz aslinda ben az daha bekleyecektim utulemek icin ama her an her sey olabilir diye basladim :) kapitoneyi hic sordunmu canim metresi kaca ben hic bakmadim birden aklima dustu nerden ciktiysailk firsatta bakcam kaca mal olur :)
yarın kendı doktoruma soracam dıs doktorunu aradım ama kendı doktorunuz kabul etmeden olmazz dedııı ama yaptırann cokk kısı varr
Kilo icin baş çevresi karın çevresi ve femur yani uyluk kemiği uzunluğu ölçülür. Boy dedigim gibi çok anlamlı gelmiyor benim için çünkü çocuklar standart boyda doğuyor. kilo da bence benim evladım içinde geçerli 2500 u geçsin yeter 2500-4000 arası normal. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil yada süper annesinin demek değil normal standartlarda dogsun yeter dogunca kendini hızla toparlar Allah in izniyleneden olçtuyse soylemiyor doktorda var o zmn bi sorun. Kilosunuda bn sorunca soyluyor ztn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?