2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya aslinda mudur yardimcisina 2 defadir soyluyorum.hocam mudure hic caktirmayin bosverin diyor ben 5 aralikta gidecegim baska sehirde ailemin yaninda dogum icin.tahmini dogum tarihi de 10 ocqk.bilmiyorum ne yapacağımı ya.
Merhaba cnm ben de ogretmenim ben calisabilir raporumu tam 32.haftamda aldim yani 32+0 da..Dr.um o gün cagirdi rapor vermek için. .

canım ben kızımda sallanmayan beşik aldım ve pişman oldum..oğlumda artık sallanan alacağım mutlaka
Teşekkür ederim canım, sallanan bi model gösterdiler sallama aparatını açınca beşik eğimi duruyodu, hepsi bu şekilde oluyo dediler ama inanasım gelmedi. Hepsi yamuk mu durur acaba

Annisler merhaba.
Dunden beri kizimin kiyafetleriyle ugtastim utuledim posetledim guzelce dolaba yerlestirdim.ama dolabin icine sermeye kapitone ortulerden almayi dusumuyorum eğer alabilirsem ondan sonra posetten cikarip yerlestiricem.esyalarida cantaya koydum posetli şekilde hersey posetlenince kizimin sanki hic biseyi yokmus gibi oldu dolabin raflarinda posetler sifonyer bombos :) ustumden yuk kalkti sanki islerimde bittiyi ugrascak biseyimde kalmadi yalan degil evide temizledim
Haftaya istanbula ailemin yanina gitmeyi planliyorum sikintili bi durumumuz yoksa tabi cuma kontrolum var.istanbuldan geldikten sonra iyi bi temizlik beni bekliyo evde.ne olur ne olmaz.aslinda evde ufacik bi mevlut gibi bisey yapasimda var ama bilmiyorum niyetimde vardi hamile kalinca hem evim icin hem araba hemde bebegim icin ama en kisa zamanda yapmam lazim kendimi kötü hissediyorum yoksa
:)

kızlar bebeklerin azcık daha kilo alması için ne yapabilirz fikirleri bekliyorum

ellerine sağlık arkadaşım bende bebeğimin kıyafetlerini ütüledim aslında cok şey almıştım ama sanki az geldi fazla fazla aldım ama bizmi doyumsuzus neyiz

pıjama takımı dedıgım sapkası eldıvenı pıjama ve ustu var

Bu kadar erkenden doğum şekli ne düşünüyorsun demesi ilginç?Doktor bir risk görmedikçe ve her şey yolunda gittikçe doğum şekli ne istiyorsun diye sormaz normal doğum olacağını var sayar.Ayrıca 32 haftalık bebek mi 3800 gram şu an aklım almadı?İmkansız bu?Ya da 32. haftadan bebeğin kilonu mu tahmin ediyor buda imkansız bana hepsi oldukça garip geldi. Ben en son 30+1 iken muayeneye gittim yaklaşık 2 hafta önce bebeğimin kilosu 1900 gramdı normalinden en az 2 hafta ilerde gelişimi ve iri bir bebek dedi doktorum.Fakat sen doğuramazsın normal doğum olmaz gibi bir konuşmaya girmedi hiç.Hayırlısı olur inşallah

kızlarrrr cokk dişim agrıyorr galıba dolgu yaptırmam lazımm oysakı hamılelıkten once kacıp durmustumm dişimdenn ...

Ayy ne kadar güzel bende ilkin bebişimin dolaplarını ölçüp kapitone diktirmeyi düşünüyorum.Sonra aldıklarımın hepsinin yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim.Kısmetse önümüzdeki hafta yaptırabileceğim çünkü bu haftadan sonra izine ayrılacağım inşallah.Benimde daha ev temizliğim var çok işim var çok.Ne güzel sizler işleri bitirmişsiniz bile maşallah size

Bizde boyunu ölçmezdik cüce bi anne baba değilseniz çocuklar ortalama 48-52 cnm arası doğarlar kısa annenin de uzun anneninde böyle olur asıl uzunluğu doğduktan sonraki gelişimiyle şekillenir
aaa doktor hamişimizdemi varmişş

Ee canim çalışan hamis olmak kolay degil bizim baska işimiz yok kendimize is ariyoz aslinda ben az daha bekleyecektim utulemek icin ama her an her sey olabilir diye basladim :) kapitoneyi hic sordunmu canim metresi kaca ben hic bakmadim birden aklima dustu nerden ciktiysa ilk firsatta bakcam kaca mal olur :)

kızlarrrr cokk dişim agrıyorr galıba dolgu yaptırmam lazımm oysakı hamılelıkten once kacıp durmustumm dişimdenn ...

Sorma aynı dert bende de var benimde dolgu mu yeniletmem kanal tedavisi olmam gerekiyor.Fakat yaptırmadım belki zor olur hamileyken strese girerim diye.Zaten 7. aydan sonra sanırım doktorlar pek tavsiye etmiyor diş tedavilerini.Umarım geçer benim kisi arada ağrı yapıyor nadir (

yarın kendı doktoruma soracam dıs doktorunu aradım ama kendı doktorunuz kabul etmeden olmazz dedııı ama yaptırann cokk kısı varr

Evet canım en iyisini yapmışsın ben çalıştığım için vakit darlığından çocuğun alışverişini bile zar zor yaptım.Dört gözle bu hafta bitsin de önümüzdeki hafta hepsini yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diye bekliyorum.Seninde dediğin gibi aynı şekilde her an her şey olabilir hazırlığımız tam olsun da sonra rahat rahat doğumumuzu bekleyelim.

Kapitonoleri henüz sorma fırsatım olmadı el işi yapan çeyizci dükkanlar var bir iki tanesine sormayı düşünüyorum bu hafta sonu ne kadar yapıyorlar.Hangisi daha uygunsa ona yaptıracağım.Sorar sormaz yazarım cnm ne kadar olduğunu.

yarın kendı doktoruma soracam dıs doktorunu aradım ama kendı doktorunuz kabul etmeden olmazz dedııı ama yaptırann cokk kısı varr

Evet bende ilkin 10. haftalarım da sıkıntıyı yaşamıştım ve dişçi doktoruna danışmadan yapamam ayrıca 4. aydan önce hiç yapamam demişti.Zaten doktorum da 16. haftadan önce yaptırma sonrasında sakıncası yok demişti.Ama yaptırmadım idare ediyorum bir şekilde ama istenirse yapılabilir tabi ki bir şekilde.Bence yinede doktoruna bir danış durumunu anlat bakalım ne diyecek.Yarın bir doktorunu arayabilirsin gitmene bile gerek yok telefondan öğrenirsin.

neden olçtuyse soylemiyor doktorda var o zmn bi sorun. Kilosunuda bn sorunca soyluyor ztn.
Kilo icin baş çevresi karın çevresi ve femur yani uyluk kemiği uzunluğu ölçülür. Boy dedigim gibi çok anlamlı gelmiyor benim için çünkü çocuklar standart boyda doğuyor. kilo da bence benim evladım içinde geçerli 2500 u geçsin yeter 2500-4000 arası normal. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil yada süper annesinin demek değil normal standartlarda dogsun yeter dogunca kendini hızla toparlar Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…