acemıı anne olarakk ancakk yapıyorum galbaa arastıra arastıraa :)tmm işte zıbın takımı . Dogru bi kara olmuş yedege koyman
bnce bişey olmaz kınadan nolcak canım ama zrdacal filan ne yararını biliyorum nede zararını bnce bi arastır arkadaşımKızlar size ikitanesıru sıracagım... Bu zamana kadar sordugum sorulardan en sacması belki ama. Yasayan biri varsa direk agızdan duymak daha iyi yada bilgisi olan varsa paylasır sa cok sevmirim..
1-bn zencefili ve zerdecalı cok seviyorum.. Bayıllıyorum hatta.. Yazın böle yogurda katar birer kasıl karıstırp yerdim.. Şimiddide yesem olurmu acayıp canım istiyo.. Tozları var bende ... Bi zararı omaz heralde dimi..
Bide ben hamşle kalmadan önce kına yaprdım ellerime böle şekılli hint kınaları oluyoya ondan yalnız ... Şık duruyo hosuma gidiyo ... Hamilelik boyunca yapmadım..yapsam bi problem olurmu acaba...
Ne dersiniz
Annisler merhaba.
Dunden beri kizimin kiyafetleriyle ugtastim utuledim posetledim guzelce dolaba yerlestirdim.ama dolabin icine sermeye kapitone ortulerden almayi dusumuyorum eğer alabilirsem ondan sonra posetten cikarip yerlestiricem.esyalarida cantaya koydum posetli şekilde hersey posetlenince kizimin sanki hic biseyi yokmus gibi oldudolabin raflarinda posetler sifonyer bombos :) ustumden yuk kalkti sanki islerimde bittiyi ugrascak biseyimde kalmadi yalan degil evide temizledim
Haftaya istanbula ailemin yanina gitmeyi planliyorum sikintili bi durumumuz yoksa tabi cuma kontrolum var.istanbuldan geldikten sonra iyi bi temizlik beni bekliyo evde.ne olur ne olmaz.aslinda evde ufacik bi mevlut gibi bisey yapasimda var ama bilmiyorum niyetimde vardi hamile kalinca hem evim icin hem araba hemde bebegim icin ama en kisa zamanda yapmam lazim kendimi kötü hissediyorum yoksa :)
kızlar sadece hastane cantama emzik ve biberon koymadım onları nasıl temzleyim nolur nolmaz die yanıma alcam bide süt sağma aldım onuda bi arkadaşım tavsiye etti lansinoh aldım bklm kullanıcam mı kullanmıcam mı her ihtimali düşünerek cantaya koycam
benşm ikinci bebegim ama ben bile bıcaliyorum kararsz kalıyorum bazen ve buraya yada yakınlarıma danişiyorum ne alsam nasıl alsam nası yapsam diye çunku bebegim için her seyin en iyisini istiyorum ve o dogmadan her seyini duşunup hazırlmk istiyorum . Olur o kasacemıı anne olarakk ancakk yapıyorum galbaa arastıra arastıraa :)
bilgilerin için sagol canim demekki doktorda bu yuzden onem vermiyor boyunu soylemeye . Zayıfta dogsa kiloluda dogsa saglikli olmaları oncelkleri tabikide. Ama insanda dogunca hafif bi tombişlik istiyorKilo icin baş çevresi karın çevresi ve femur yani uyluk kemiği uzunluğu ölçülür. Boy dedigim gibi çok anlamlı gelmiyor benim için çünkü çocuklar standart boyda doğuyor. kilo da bence benim evladım içinde geçerli 2500 u geçsin yeter 2500-4000 arası normal. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil yada süper annesinin demek değil normal standartlarda dogsun yeter dogunca kendini hızla toparlar Allah in izniyle
her bebk farklı her hamılelıgınde farklı oldugunu soyluyorarr hakkımızda hayrlısıı ınsalahh :)benşm ikinci bebegim ama ben bile bıcaliyorum kararsz kalıyorum bazen ve buraya yada yakınlarıma danişiyorum ne alsam nasıl alsam nası yapsam diye çunku bebegim için her seyin en iyisini istiyorum ve o dogmadan her seyini duşunup hazırlmk istiyorum . Olur o kas
bilgilerin için sagol canim demekki doktorda bu yuzden onem vermiyor boyunu soylemeye . Zayıfta dogsa kiloluda dogsa saglikli olmaları oncelkleri tabikide. Ama insanda dogunca hafif bi tombişlik istiyor
Bende cuma doktordan sonra sorabilirsem sorcam kendim yapcam ama ucunada dantel istiyorum ama soyle iyi bise olursa onuda gorumcemin makinasinda gecerim kendim olcusune gore kestimmi tamamdir geriye bebisi beklemek kaliyo :)Evet canım en iyisini yapmışsın ben çalıştığım için vakit darlığından çocuğun alışverişini bile zar zor yaptım.Dört gözle bu hafta bitsin de önümüzdeki hafta hepsini yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diye bekliyorum.Seninde dediğin gibi aynı şekilde her an her şey olabilir hazırlığımız tam olsun da sonra rahat rahat doğumumuzu bekleyelim.
Kapitonoleri henüz sorma fırsatım olmadı el işi yapan çeyizci dükkanlar var bir iki tanesine sormayı düşünüyorum bu hafta sonu ne kadar yapıyorlar.Hangisi daha uygunsa ona yaptıracağım.Sorar sormaz yazarım cnm ne kadar olduğunu.
Evet canim dolar insallah yavrularimiz saglikla dogsunda dolaplarimiz dolmasada olur :)maşallah canım sana yaaellerine sağlık
kıyafetleri yerleştrince hepsi doluyor merak etme biri pjama biri bez biri ceket biri çorap yeri derken
5 dk kaynatacağım canm
benim de duruyor o işim unutacağım diye ödüm kopuyor
Çok şükür dostlaaaar benim de artık lohusa terliğim var. Eki Görüntüle 1307479 Erken doğum muhabbetleri olunca en çok lohusa terliğim yok diye panik oldumDün akşam bunlar çıktı elimden, tam gaz süs püs hazırlamaya devaaaaaam
sabır edelim az kadıÇok yorgunuummm
Şöyle 6-7 saat işe gitsem o kadar iyi gelecek ki. 10 saat gerçekten çok yoruyor, bugün toplantıda kafamı zor tuttum, bir uyku bastırdı. Bazen kendime acıyasım geliyor.
Sizde durum nasıl, bugünlerde ekstra halsizlik yorgunluk var mı?
bende aynıyım canımÇok yorgunuummm
Şöyle 6-7 saat işe gitsem o kadar iyi gelecek ki. 10 saat gerçekten çok yoruyor, bugün toplantıda kafamı zor tuttum, bir uyku bastırdı. Bazen kendime acıyasım geliyor.
Off evet unutkanlık da var. Eşim zaten normalde de dalgın ve unutkandır, şimdi ikimiz de saftrik oldukbende aynıyım canımhep halsiz ve yorgunum kalkıp yemek yemeye bile halim yok unutkanlık da tavan yaptı desem yeridir
Çok şükür dostlaaaar benim de artık lohusa terliğim var. Eki Görüntüle 1307479 Erken doğum muhabbetleri olunca en çok lohusa terliğim yok diye panik oldumDün akşam bunlar çıktı elimden, tam gaz süs püs hazırlamaya devaaaaaam
Cok guzeller ya bayildim :)
ama buu cokk güzellll :)eline sağlık canm :)
Çok yorgunuummm
çook teşekkürler canm:)Cok guzeller ya bayildim :)
ama buu cokk güzellll :)
Oyy çok tatlı bunlar. İçim açılıyor süs şeker görünce
kendın yaptın demı canımmgününe göre değişiyor canım ama açıkçası haftada 2 gün iyi isem kalan günler heryerim ağrıyor
çook teşekkürler canm:)
teşekkür ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?