2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar size ikitanesıru sıracagım... Bu zamana kadar sordugum sorulardan en sacması belki ama. Yasayan biri varsa direk agızdan duymak daha iyi yada bilgisi olan varsa paylasır sa cok sevmirim..
1-bn zencefili ve zerdecalı cok seviyorum.. Bayıllıyorum hatta.. Yazın böle yogurda katar birer kasıl karıstırp yerdim.. Şimiddide yesem olurmu acayıp canım istiyo.. Tozları var bende ... Bi zararı omaz heralde dimi..

Bide ben hamşle kalmadan önce kına yaprdım ellerime böle şekılli hint kınaları oluyoya ondan yalnız ... Şık duruyo hosuma gidiyo ... Hamilelik boyunca yapmadım..yapsam bi problem olurmu acaba...
Ne dersiniz

kızlar sadece hastane cantama emzik ve biberon koymadım onları nasıl temzleyim nolur nolmaz die yanıma alcam bide süt sağma aldım onuda bi arkadaşım tavsiye etti lansinoh aldım bklm kullanıcam mı kullanmıcam mı her ihtimali düşünerek cantaya koycam

bnce bişey olmaz kınadan nolcak canım ama zrdacal filan ne yararını biliyorum nede zararını bnce bi arastır arkadaşım

maşallah canım sana yaa ellerine sağlık
kıyafetleri yerleştrince hepsi doluyor merak etme biri pjama biri bez biri ceket biri çorap yeri derken

5 dk kaynatacağım canm
benim de duruyor o işim unutacağım diye ödüm kopuyor

acemıı anne olarakk ancakk yapıyorum galbaa arastıra arastıraa :)
benşm ikinci bebegim ama ben bile bıcaliyorum kararsz kalıyorum bazen ve buraya yada yakınlarıma danişiyorum ne alsam nasıl alsam nası yapsam diye çunku bebegim için her seyin en iyisini istiyorum ve o dogmadan her seyini duşunup hazırlmk istiyorum . Olur o kas
bilgilerin için sagol canim demekki doktorda bu yuzden onem vermiyor boyunu soylemeye . Zayıfta dogsa kiloluda dogsa saglikli olmaları oncelkleri tabikide. Ama insanda dogunca hafif bi tombişlik istiyor

her bebk farklı her hamılelıgınde farklı oldugunu soyluyorarr hakkımızda hayrlısıı ınsalahh :)

Bende cuma doktordan sonra sorabilirsem sorcam kendim yapcam ama ucunada dantel istiyorum ama soyle iyi bise olursa onuda gorumcemin makinasinda gecerim kendim olcusune gore kestimmi tamamdir geriye bebisi beklemek kaliyo :)

Evet canim dolar insallah yavrularimiz saglikla dogsunda dolaplarimiz dolmasada olur :)

Çok yorgunuummm
Şöyle 6-7 saat işe gitsem o kadar iyi gelecek ki. 10 saat gerçekten çok yoruyor, bugün toplantıda kafamı zor tuttum, bir uyku bastırdı. Bazen kendime acıyasım geliyor.
Sizde durum nasıl, bugünlerde ekstra halsizlik yorgunluk var mı?

sabır edelim az kadı

bende aynıyım canımhep halsiz ve yorgunumkalkıp yemek yemeye bile halim yokunutkanlık da tavan yaptı desem yeridir

gününe göre değişiyor canım ama açıkçası haftada 2 gün iyi isem kalan günler heryerim ağrıyor

Cok guzeller ya bayildim :)
çook teşekkürler canm:)
ama buu cokk güzellll :)

teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…