Oyy çok tatlı bunlar. İçim açılıyor süs şeker görünce
kendın yaptın demı canımm
Cok tatlılar ama canım ...aynen canım çoook teşekkürler
yok canım yaptırdım bebek süsleri satan bir yere ,kazıklandım sanki biraz tanesi 3 tl den 150 tl verdim,ama alttaki sepeti kendim yaptım
ben hala secmedımm bılee bırazz daha beklımm enn ıyısııaynen canım çoook teşekkürler
yok canım yaptırdım bebek süsleri satan bir yere ,kazıklandım sanki biraz tanesi 3 tl den 150 tl verdim,ama alttaki sepeti kendim yaptım
Ee canim çalışan hamis olmak kolay degil bizim baska işimiz yok kendimize is ariyoz aslinda ben az daha bekleyecektim utulemek icin ama her an her sey olabilir diye basladim :) kapitoneyi hic sordunmu canim metresi kaca ben hic bakmadim birden aklima dustu nerden ciktiysailk firsatta bakcam kaca mal olur :)
Normalde benim dolabimda serili degil ama nerden geldiyse aklima geldi birdenbikaç kişiye sormuştum ne gerek var öyle koy gitsin dediler diye kafamdan çıkardım ,siz şimdi bahsedince yeniden soktunuz ya,nolur sanki onu almayıp direk koysak,sonra birde o iş çıkıyor ilerde,onları yıka ütüle koy üstüne kıyafet diz,pöfff çok üşeniyorum ya,koymazsam zatne kesin kayınvalide aaa neden yok der bide küçük kaynanam görümcem çok bilmiş :SS kararsız kaldım
ay boşver canm yapma ya bende örtü filan yok cokta güzel duruyo valla hiç iş çıkaramam kendimebikaç kişiye sormuştum ne gerek var öyle koy gitsin dediler diye kafamdan çıkardım ,siz şimdi bahsedince yeniden soktunuz ya,nolur sanki onu almayıp direk koysak,sonra birde o iş çıkıyor ilerde,onları yıka ütüle koy üstüne kıyafet diz,pöfff çok üşeniyorum ya,koymazsam zatne kesin kayınvalide aaa neden yok der bide küçük kaynanam görümcem çok bilmiş :SS kararsız kaldım
Benim kultur sonucu cikti sanirim temiz cikti ama ctesi kesin ogrencem bakteri uremedi falan yaziyo ama cok anlamadim dr soylesun de bakalimBendede hicbi belirti yok hafif benimde agrim oluyo ama ona bende baglamiyoruminsallah geçerde sıkıntılı durum yasamayiz ya cuma gidcem bakalim nolcak ilaci icmeyede korkuyom resmen bitsede kurtulsan diyorum ;-)
ne güzel canım inşallah temizdir doktorda onaylar darısı benim başımaBenim kultur sonucu cikti sanirim temiz cikti ama ctesi kesin ogrencem bakteri uremedi falan yaziyo ama cok anlamadim dr soylesun de bakalim
Cok tatlılar ama canım ...
ben hala secmedımm bılee bırazz daha beklımm enn ıyısıı
bikaç kişiye sormuştum ne gerek var öyle koy gitsin dediler diye kafamdan çıkardım ,siz şimdi bahsedince yeniden soktunuz ya,nolur sanki onu almayıp direk koysak,sonra birde o iş çıkıyor ilerde,onları yıka ütüle koy üstüne kıyafet diz,pöfff çok üşeniyorum ya,koymazsam zatne kesin kayınvalide aaa neden yok der bide küçük kaynanam görümcem çok bilmiş :SS kararsız kaldım
bu arada bnm büyüyen yatağın ve odamıza aldığımız m,nik beşiğin uyku setlerini yıkadım bugun,ölüyorum şuan özell,kle o yan korumalıklar çok zor ütülendi hepsi fermuarlı tabi,alt çarşafşlar hele lastikli onları ütülerken hepten zorlandım,saat 4 de başladım 8 de bitti ütü işim,bebişin kıyafetlerinin yarısı yıkandı asıldı,yarısı yrn a kaldı,ama bende bittim yaniuyku seti yıkamak ve ütülemek çok zormuş haberiniz olsun kızlar
Fox tv de senn hayatin var izlemeyenler e duyurulur. Bence guzel filmdi :)
oğluşumun tyzeleriiii bittiiiiii bizim odamız hazırlıklarımız yatağımızı kurdukkkk
canim sepeti nasıl yaptın kolaymi kaça mal oldu kısaca anlatrmisin
ben muz, ceviz, bol süt ve müsli yiyorum,, birde balık veyahut omega3kızlar bebeklerin azcık daha kilo alması için ne yapabilirz fikirleri bekliyorum
elbise bnce çunku o kadar insanin yanında bn pjama gyemezdim birde mevlut yani.kızlar bebek mevludunde anneler ne giyiyo bilginiz varmı şimdi internette geziyodum biri dio yok elbise yok pijama ??? şaşırdım
elbise bnce çunku o kadar insanin yanında bn pjama gyemezdim birde mevlut yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?