2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sabuncunuz ayla butikte ibdirimler takip ediyorum.. Sabun yaptırcaktım ya ayak izi 1 tl ye kampanya oluyo öle melek kanadında bebek indirimdeydi ... Bn mevlüt oktmaya karar vereyim sonra alıcam nasılsa oluyo hep diye..

Ya kızlar bebek mevlütünü ne zaman okutacaksınız.. Malum kısa denk geliyo... Misafirler gelebilecekmi... Bi aklım mart sonu nisan bası diyo bi aklımda ama. Merve bnce il ay yap o zamana kadar yine gelip giden olucak... Bosuna ugrasma diyo...
Bn iyi olursam yarı kırkında okutcan..bölece arkadaslarım komsularım bazı akrabalarım gelmiş olacak.. Uzaktakılerde sonradan sonradan gelir diyorum

bikaç kişiye sormuştum ne gerek var öyle koy gitsin dediler diye kafamdan çıkardım ,siz şimdi bahsedince yeniden soktunuz ya,nolur sanki onu almayıp direk koysak,sonra birde o iş çıkıyor ilerde,onları yıka ütüle koy üstüne kıyafet diz,pöfff çok üşeniyorum ya,koymazsam zatne kesin kayınvalide aaa neden yok der bide küçük kaynanam görümcem çok bilmiş :SS kararsız kaldım

bu arada bnm büyüyen yatağın ve odamıza aldığımız m,nik beşiğin uyku setlerini yıkadım bugun,ölüyorum şuan özell,kle o yan korumalıklar çok zor ütülendi hepsi fermuarlı tabi,alt çarşafşlar hele lastikli onları ütülerken hepten zorlandım,saat 4 de başladım 8 de bitti ütü işim,bebişin kıyafetlerinin yarısı yıkandı asıldı,yarısı yrn a kaldı,ama bende bittim yani uyku seti yıkamak ve ütülemek çok zormuş haberiniz olsun kızlar

Normalde benim dolabimda serili degil ama nerden geldiyse aklima geldi birden ama guzel durur duzenli durur ya ne bilim iste her seyi yapiyoz oda olsun :) en azindan kiyafetleri temas etmez mobilyayla benim de basimda esim var ne gerek var diyenlerden canim :)

ay boşver canm yapma ya bende örtü filan yok cokta güzel duruyo valla hiç iş çıkaramam kendime

Bendede hicbi belirti yok hafif benimde agrim oluyo ama ona bende baglamiyorum insallah geçerde sıkıntılı durum yasamayiz ya cuma gidcem bakalim nolcak ilaci icmeyede korkuyom resmen bitsede kurtulsan diyorum ;-)
Benim kultur sonucu cikti sanirim temiz cikti ama ctesi kesin ogrencem bakteri uremedi falan yaziyo ama cok anlamadim dr soylesun de bakalim

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-18-15-08-46.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 155
Cok tatlılar ama canım ...

çok saol canm :)

ben hala secmedımm bılee bırazz daha beklımm enn ıyısıı

daha zaman var canm ne zaman beğenirsen o zaman yaptırırsın

daha temiz oluyor cam benimkiler geldi yıkadım ütüledim yerleştirdim mis gibi oldu

canım eline sağlık kurtulmuşsun sende büyük işlerden rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inş :)

Fox tv de senn hayatin var izlemeyenler e duyurulur. Bence guzel filmdi :)

saol canm ben izliyim bari açtım şimdi inş yeni başlamıştır

oğluşumun tyzeleriiii bittiiiiii bizim odamız hazırlıklarımız yatağımızı kurdukkkk

çok güzel olmuşcanım :) sağlıcakla kullanın çok şık beşiğiniz

kızlar aranizda dikiş makinesiyle dikiş yapmayı bilen varmı yaa bişey dikmem lazımda ipin nasıl takılacagını çozemedim off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…