yok canım zannetmiyorum ..hatta ilk defa senden duyuıyorum.eğimli yatak mı olurmuş hiçTeşekkür ederim canım, sallanan bi model gösterdiler sallama aparatını açınca beşik eğimi duruyodu, hepsi bu şekilde oluyo dediler ama inanasım gelmedi. Hepsi yamuk mu durur acaba
chicconun next2me adlı beşiği istersen hafif baş kısmı yukarıya kalkabiliyor,, buda bebeğin kusması halinde daha rahat oluyoryok canım zannetmiyorum ..hatta ilk defa senden duyuıyorum.eğimli yatak mı olurmuş hiç
Dr hamisimiz bizi aydinlattigin için çok teşekkürler :)Kilo icin baş çevresi karın çevresi ve femur yani uyluk kemiği uzunluğu ölçülür. Boy dedigim gibi çok anlamlı gelmiyor benim için çünkü çocuklar standart boyda doğuyor. kilo da bence benim evladım içinde geçerli 2500 u geçsin yeter 2500-4000 arası normal. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil yada süper annesinin demek değil normal standartlarda dogsun yeter dogunca kendini hızla toparlar Allah in izniyle
arkadaşın bahsettiği durum farklı sanırım..birde hepsi böyle oluyor demiş satıcı..yoksa sallanan park yataklar bahsettiğin model hariç düz duruyor.chicconun next2me adlı beşiği istersen hafif baş kısmı yukarıya kalkabiliyor,, buda bebeğin kusması halinde daha rahat oluyor
30 derecede yıkadım 35 dk falan olabilir hassas/ipek programında yıkadımCanlar bebişlerin eşyalarını kaç derecede yıkadınız? Dikkat etmem gereken birşey var mı deterjanımı aldım.
Bakteri ürememesi iyi canım. Bol su içerek atlatabilirsin. Benim de böyle çıkmıştı bir ara sonra kendiliğinden geçmişti.Benim kultur sonucu cikti sanirim temiz cikti ama ctesi kesin ogrencem bakteri uremedi falan yaziyo ama cok anlamadim dr soylesun de bakalim
Bence elbise giyilmeli.. Pijama takımıyla ben dolasamam ...tercih meselesi.. Ama. 40 ında yada 20 sinde hiç farketmez mevlit okuncak güsel rahat bi elbise ohhh miss gbi tazecik anne ..kızlar bebek mevludunde anneler ne giyiyo bilginiz varmı şimdi internette geziyodum biri dio yok elbise yok pijama ??? şaşırdım
Aynen canım yana doğru eğimliydi, bebek böyle mi uyuyacak dedim , yok kapatılabiliyo sonra bu ayaklar dedi beşiği ite kaka kapattı içinde çocuk olsa uyanmıştı çoktanarkadaşın bahsettiği durum farklı sanırım..birde hepsi böyle oluyor demiş satıcı..yoksa sallanan park yataklar bahsettiğin model hariç düz duruyor.
Çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşalr çok şiddetli bel kasık ağrısıyla acile gittim rahimde açılma yokmus nst de sancı cıkmadı fakat idrarda bakteri görüldü aksef 500 mg ilaç verdi doktor aklıma takılan 12 saatte bir alın diyo bu ilacı kullanan var mı kullanım bilgisiyle ilgili acil cevap verebilir mi
Bence kaynamis sua bir sure beklet canim. Bide biberon fircasiyla icini deterjanla yikayip iyice durulayabilirsin.kızlar sadece hastane cantama emzik ve biberon koymadım onları nasıl temzleyim nolur nolmaz die yanıma alcam bide süt sağma aldım onuda bi arkadaşım tavsiye etti lansinoh aldım bklm kullanıcam mı kullanmıcam mı her ihtimali düşünerek cantaya koycam
Agzina saglik canim ne guzel yazmissin :). Bizim insanimizda kilolu bebek dogurmak marifet anlayisi var, hatta daha zayif bebek duyunca benimki su kadar dogmustu diyip bikac yuz gram yuzunden övüneni bile gordum, guler misin aglar misin :)Kilo icin baş çevresi karın çevresi ve femur yani uyluk kemiği uzunluğu ölçülür. Boy dedigim gibi çok anlamlı gelmiyor benim için çünkü çocuklar standart boyda doğuyor. kilo da bence benim evladım içinde geçerli 2500 u geçsin yeter 2500-4000 arası normal. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil yada süper annesinin demek değil normal standartlarda dogsun yeter dogunca kendini hızla toparlar Allah in izniyle
Kılolu DOGAN cocuk doğunca cok cok kilo almıyo ama benc zayıf DOGAN daha güzel Gelişiyo bence doğunca sütün yarayıp gelişmesiAgzina saglik canim ne guzel yazmissin :). Bizim insanimizda kilolu bebek dogurmak marifet anlayisi var, hatta daha zayif bebek duyunca benimki su kadar dogmustu diyip bikac yuz gram yuzunden övüneni bile gordum, guler misin aglar misin :)
kızlar bebek mevludunde anneler ne giyiyo bilginiz varmı şimdi internette geziyodum biri dio yok elbise yok pijama ??? şaşırdım
Cnm yediğin gıda tabi önemli ama seninki biraz yüksek seyirli gibi geldi bana. Ölçümleri ihmal etme ve diyete dikkat et. Şeker hastalığı sdc anne için değil bebek içinde zararlı ne yazıkki. Normal açlık şekeri 70 110 arası tokluk ikinci saat 140 i gecmicek gibi hatırlıyorum ama 1. Saati hatırlayamadımDr hamisimiz bizi aydinlattigin için çok teşekkürler :)
Ben 1 haftadir evde seker kontrolü yapiyorum. Kontrolün 1 hafta sonra. Doktora sormayi unuttum. Hamilelerde aclik ve tokluk şekeri kaç olmali ?
Benim bazen aclik 120 tokluk 176 ya kadar cikiyor
Çok tesekkur ederim.Cnm yediğin gıda tabi önemli ama seninki biraz yüksek seyirli gibi geldi bana. Ölçümleri ihmal etme ve diyete dikkat et. Şeker hastalığı sdc anne için değil bebek içinde zararlı ne yazıkki. Normal açlık şekeri 70 110 arası tokluk ikinci saat 140 i gecmicek gibi hatırlıyorum ama 1. Saati hatırlayamadım
Günaydın canım, çok şükür kanamam yok, evde yatıyorum sürekli bu arada progesteron tedavisi devam ediyor.Bebegim saglıklı olsunda kılosu veya boyu hiç önmli degil.. Dogduktan sonra inş emzirebilirim.. Kızımdaki sıkıntıları yasamak zorlar beni diye düşünüyorum..
Egimli beşige gelince bence hiç gerek yok..illa egim yapmak isterseniz siz kendiniz hafif bi battanıye ile yada ince bir yastık ile gerekn egimi verebilirsiniz diye düşnuorum..
Bu arada cat muayensi ile vajınal usg farklı kızlar.. Cat muayenesi bildigim kadarıyla gerekkı görülmedikce yani agrı sancı gibi i drum olmadıkca bakılmıyo.. Yani bu haftalarda en azından...
Dr belki alttan muayene edicem dedıyse cat anlasılmı olabılır bilmiyorum..
Eflalim pek giremiyon mu benmi denk gelmiyom nasıl oldun hala agrın varmı..
Raindrop kanaman falan yok dimi canım.. Dikkat et dinlenmeye dewam.. Mrdsuperfinle birlikte dikkat edin nolur...
Kızlar bnm belim bugun cok tutuldu... Böle ayaga kalktıımda 15 dk falan kımıldayamadım.. Artık bel kemıklerıme iyice baskı yapıyo bebek sanırsam...
Bugun yakın bi arkadasım dogum yaptı.. 4 kılo bir kızımız oldu.. Arkadasın günü geçti suni sancı verdiler ama bebek kakasını yaptıu için acil sezeryanla alındı.. Annemiz biraz halsiz hem sancı cekıp hemde ameliyeat olumca.. Sifa niyetind bir fatiha istiyorum sizden.. Simdiden cok saılun.. Bebegmiz iyi.. Bebek görünce cok duygusallastım agladım.. Miss gigi.. Bide tombul .... Allahım bizlerede nasip etsin.. Zamanımda hayırlısıyla saglıklı bi şekılde dunyaya gelsin AŞKLARIMIZ..
Haka uykum yok .. Kızımn basındayım.. Ateşi yok..rahat uyuyo ama ya öksürür midesi bulanırsa diye basındayım.. Kızım tamamen iyileşene kadar böle olucak ... Sabaha karsı uyurum artık surda ezana me kaldı..
Eşime güzel bi kahvaltı hazırlamayı düşünüyorum.. Hamş topiği olmasa paylasırdım ama olmaz...
Kesel sizler yakın olsanızda böle kahvaltıya cagırsam sizi sucak cay birsürü hamiş güzel muhabbet ohhh ne güzel...
1. saat ölçümü 140 ı geçmemeli canım ben de ölçüm yapıyorum oradan biliyorum.Çok tesekkur ederim.
İnan çok.dikkat ediyorum beyaz ekmek, pirinç, patates, şekerli gidalar.... Diyetimi yapıyorum
Çok nadir kaciriyorum
1 hafta sonra kontrolün var. İnşallah insulin baslangici olmaz.
Doğuma kadar dikkat edecem yemeklerime anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?