2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nasılsın canım? Senden sonra ben de hafif kanama yaşadım ama nedeni belli değil, ultrasonda her şey normal, rahim ağzı normal, sana ne dedi doktorun?

GUNAYDINNN...
Raindrop ... Canm amn dıkkat edın.. Sevmdım... İnş acile bidahakıne doguma kadar gıtmezsin
Eşimi yolculadım... Kızımla uyucaz.... Aşkım bni cagırıyo..... Oyuyy annesının süt kokulu yawrusu.... Bn onu öper koklar seve seve seve bı hal ederımmmmmm.... Agzını yedıgımmm sıppa

cok sağol cnm bnm cvp verdiğin için bnde senin gibi düşünüyorum valla:)

ee maşallah o kadar iş yapmışsın daha napıcan
ben bi çamaşır askısındaki çamaşırları toplayıp katlayıp dolaba yerleştiriym derken nefes nefese kalıyorum, pilim bitiyo ayol

aynı durum bende de var canım aşırı uykum geliyo bu ara. hatta iş yerinde elimde olmadan içimin geçtiği bile oluyo işler de yoğun değil boş boş 8 saat oturmak zulum gibi oluyo o zaman

her sabah uyandığımda kilolar hızla uçuyor 5.aya kadar 5 kilo aldım şimdi 11 kiloyu buldu bu kilolar böyle hızla gidecek mi doğuma kadar dahada 9 hafta var en önemlisi bebeğin sağlıklı olması biliyorum ama düzenli ve ekmeksiz beslenmeme rağmen neden bu kadar kilo artışı

canım bende de aynı durum var.. toplamda 10 kilo aldım ve yürüyüş de yapmaya çalışıyorum. şekerli gıdalar yerine mandalina portakal yemeyi tercih ediyorum dikkat ediyorum yani. hem bebeğin hem de benim sağlığım için. ama dediğin gibi kilolar aldı başını gitti. bir de artık çorabımı giyemez oldum çokkk zorlanıyorummm

5 dk kaynatıyosun

Kizlar benim o belim cok agriyir Uyuyamiyorum dedigim agrilar megerse kum döküyormusum hic anlamadim bile..dr antibiyotik basladi günde bir tane..magnezyum a başlamadi ihtiyacin yokda ne diye ilaca bogayim seni dedi beslenmene dikkat et sadece alirsin tum vitamini falan dedi..omega3 kalsiyum ve kan surubu içiyorum duzenli olarak..kanim hic yükselmiyor ama..bu arada kizlar kizim 1600gr olmus :) yuzu falan artik herswyi okadar net ki..gozlrri acikti.dr burnu ve yanaklari sana benziyor dedi:) saglikli dogsunda hic onemi yok diyorum amaa iste benziyor deyincede insan bi havaya girmiyor degil :):)

Eki Görüntüle 1307166 Kızlar bu nasıl siZce alt acma , kirli poseti, iberon kabı var.. Civilde 50 lira ... Lacivert kırmızı yada lacivert turuncu ....
canım güzelmiş lacivert kırmızı olsun
sallamak ilerisi için vertigoya neden oluyormuş canım.. yurt dışında sallamak diye birşey yok.. Türklere özgü bir tutum
canım sallamak var sallamak var bazıları sarsıyor bebeği hafif sallamak bence bebek için gerekli, anne karnında da bebek su içinde sallanır halde sürekli
Kizlar kafama bisi takildi benim fl nin karsisinda 6,18 cm yaziyor boyu kac oluyor ki
canım 43 cm oluyor gayet iyi yani
Yukluyorum

Kendimiz cekindik canim bunu.
3 kez profesyonel çekim yapmistik nisanda, kinada, düğünde
Bunlarda birkaç resmim
çok tatlısın canım:)
maşaallah sana annesi güle güle giysin kuzun
kızlarrrr cokk dişim agrıyorr galıba dolgu yaptırmam lazımm oysakı hamılelıkten once kacıp durmustumm dişimdenn ...
geçmiş olsun
sen doktormusun canım uzmanlığın ne? Ona göre yorum yapalım bari bilmişlik taslamayalım
canım zencefili dikkatli tüketmek lazım diye hatırlıyorum, kınadan bir şey olmaz
canım beş dk. kaynanatacaksın
eline sağlık güzel olmuş marifetli hatun
çok tatlı canım
aynıyım canım sen çalışıyorsun bende evde oğlumla uğraşıyorum pilim bitiyor
canım ben 2 aylık olsun öyle düşünüyorum toparlanmam lazım hemen yapmıycam, gelecek misafirlerede mevlüt okutucaz deyip kabul etmiycem zaten, sezaryan olucam maalesef o yüzden hemen yapamam
ben koymadım canım örtü falan sadece üstlerini örttüm doğuma kadar toz olmasın diye
oğluşumun tyzeleriiii bittiiiiii bizim odamız hazırlıklarımız yatağımızı kurdukkkk
çok güzel canım sağlıkla kullanın
ben muz, ceviz, bol süt ve müsli yiyorum,, birde balık veyahut omega3
bebeğin kaç kilo canım senin şimdi?
kızlar bebek mevludunde anneler ne giyiyo bilginiz varmı şimdi internette geziyodum biri dio yok elbise yok pijama ??? şaşırdım
canım ben elbise giyerim ama bazı yörelerin adeti gecelik tarzı giyiyorlar adetle alakalı yani
güzle olur canım ama gecelik giyende adetlerinden giyiyor bende görmüştüm öyle
canım ağrılarım var sancım var geçmiyor dün bel ağrısı sancı vardı yine, bu gebeliğim böyle geçiyor demek ki
ha ha benim ki de abisinin sesini duyunca çoşuyor ne oluyor dışarda ben burda sıkıldım diyor heralde:)
ilki beğenmedim canım ama diğer ikisi güzel
canım zayıf mı hamile kaldın kaldığın kiloyla da alakalı birde bazı gebeler çok alır ama doğumdan sonar hemen verir
Gunaydin kizlar arkdasim bugun dogum yapiyor dua edin ay bole bi heycan ve korku basti beni esimde beklemedi kendini topla vale göndericem dedi gitti uyuz
sağlıkla doğsun bebeği

geçmiş olsun canım maşaallah kuzuna

Günaydın herkese

Kızlar kiloyu takanlar, meyveyi sakın abartmayın meyvede çok kilo aldırıyor, ilk gebeliğimde sadece meyve patates yiyerek 16 kilo aldım ben:)

canim sepeti nasıl yaptın kolaymi kaça mal oldu kısaca anlatrmisin

canım kalın karton çantayı kestim önce pastane çantaları oluyor ya öyle
önce üstünü beyaz atlet ile kapladım rengi yazıları görünmesin diye
sonra da üstünü pembe saten kumaş ile kapladım
o kenardaki beyaz dantel i en uçlarından dikip büzdüm ve kenarlarına resimdeki gibi yapıştırdım
ipler görünmesin diye de o sıralı inciler hazır satılıyor satın almıştım onu yapıştırdım içine de köpük koydum
köpük görünmesin diyede evde elyaf gibi bişi vardı bebeğin gelinliğinin altında çıkmıştı onu koydum
20-25 e mal oldu,hazır satın alsaymışım da olurmuş çok uyguna gelmedi anlıcağın

kızlar bebek mevludunde anneler ne giyiyo bilginiz varmı şimdi internette geziyodum biri dio yok elbise yok pijama ??? şaşırdım

ben elbise giyeceğim canım süslenip püsleneceğim

maşşalh bebişe canm rabbim sağlık verssin ikisine de
fatiha okudum

benim bebiş de dün gün boyu içimi deşti durdu gülüyorum ama çok acıdı karnım gün boyu
akşamda eşime gösterdim ne olmuş böyle kızımız hiç durmuyor diyor
kafasını kolunu dirseğini ayağını neresiyse artık dikip dikip duruyor
ödü patladı inanamadı bidehiiii napıyor diyor

ee maşallah o kadar iş yapmışsın daha napıcan
ben bi çamaşır askısındaki çamaşırları toplayıp katlayıp dolaba yerleştiriym derken nefes nefese kalıyorum, pilim bitiyo ayol

sorma canım bu işler bu günlerde çok görülüyor artık bakalım bugün elektrikli tutmaya çalışcam

geçmiş olsun canım
bebişe de maşallah sana benziyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…