2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çok saol canm :)

Canım Kum doktugunu nasıl anladın. Ben geçen hafta idrar tahlili verdim temiz çıktı ama bobregim çok ağrıyor dayanamıyorum acaba Kummu

Günaydın herkese

Kızlar kiloyu takanlar, meyveyi sakın abartmayın meyvede çok kilo aldırıyor, ilk gebeliğimde sadece meyve patates yiyerek 16 kilo aldım ben:)

Bitanem ya banada kilo aldın acak şeyler söyle ben 5 kilo aldım sadece bebeğimde 1.100

evet camaşırlarım dürülü bir şekilde 1 haftadır oturma odasının koltuğunun üzerinde duruyor anca yemek yapıp yiyebiliyorum.. Birde banyo ve tuvalet ihtiyacı işte :)

Bitanem ya banada kilo aldın acak şeyler söyle ben 5 kilo aldım sadece bebeğimde 1.100
Canım protein ağırlıklı beslen, her gün et olsun,yumurta,süt, yoğurt, özellikle sütü yoğurdu bolca tüket, tahin bebeğe kilo aldırır hem de mide yanmasına iyi gelir, meyve günde iki porsiyon olsun,kefirde kilo aldırıyormuş ama içinde alkol var diyorlar o yüzden emin olamıyorum kullanmakta, suyu bol tüket ki yediklerin bebeğe yarasın, balık yiyemiyorsan dr undan omega 3 iste, bir avuç kuruyemiş ye, badem, ceviz, fındık vs. karıştır ye, düzenli beslen ara öğünlerin mutlaka olsun, muz her gün ye bir tane

Günaydın herkeseeeee
Süper ses sistemli, harika görüntü kaliteli rüyalarrrrr rüyalarrrrr :)
Suyum geliyordu rüyamda ve ben Allaha yalvarıyordum nolur rüya olsun daha çok erken diye :)

Bugün yeni haftamıza geçtik :)

1. saat en fazla 130 olacak diyor endokrinciler .. benim kadın doğumcu 120 dedi ama mümkün olmuyor120 ve altı

Aslına bakarsan dediklerini hepsini yiyor içiyorum ama tahin bilmiyordum pekmez le karıştırsam olur mu bide pekmezi süte karıştırıp içiyorum zararı okur mu

Aslına bakarsan dediklerini hepsini yiyor içiyorum ama tahin bilmiyordum pekmez le karıştırsam olur mu bide pekmezi süte karıştırıp içiyorum zararı okur mu
canım stres yapma alaır o kilo merak etme sen her bebeğin yapısı farklı .. sen düzgün beslen sağlıklı yiyecekler ye .. ve kiloyu kafaya takma .. bol su iç sebze meyve ve bol et ye ...

he he bende gece doğuruyordum yine

olur canım tahin helvasıda olur, dr ne diyor peki kilonuza

Pekmezi sütle içmenin bir zararı olmaz ama demirinden çok faydalanamamış olursun. Kalsiyum demir emilimini engelliyor çünkü.
Gebelik öncesi demir eksikliğinden çok çekmiş biri olarak direkt dahil oldum konuya kusura bakma :)

gunaydın canim sagol anlatımın için birde bu sepeti kare şeklinde yogurt kabından yapmişlar daha ekonomik olur heralde yogurt kabıyla :) bnde denemk istiyorum zaten bir suru masraf ettim bebegin hazırlıkları için bari sepetine para vermeyim :) yogurt kabi kurdele ve dantelle hallederim diyrm. Bebeginede maşalkah çok hareketli babasıda gorebilmiş hareketini . Benimki hareketlenince bbasına gosteryrm o anda duruyor bilerek yapyr sanki. Geçen koltukta oturuyordum bizimki bi başladi taklalara dişardanda belli oluyordu babasıda karşimda oturuyordu bak ogluna diye gosterdim inanamadı ilk defa gordu ya karnını kndinmi oynatıyn yoksa diyo Allh yarabbm

canım pekmezde demirden çok kalsiyum varmış bende öğrenince şaşırmıştım, bir dr var çocuk beslenme uzmanı oğlumdan dolayı takip ediyorum o demişti süre katın pekmezi diye bende yok olur mu diyordum ama öyleymiş, benal büyükgebiz dr un adı

Bence garip değil, kuzenimde de aynı şeyi yaşadık.. 13. haftamda bana %99 erkek dedi.. doktoruma güveniyorum tahminlerinde hiç yanılmadı.. 32. haftasına ve gelişimine göre tahminde bulundu gene sanırım bir yanlış anlaşılma oldu..Bana doğuramazsın demedi, aksine normal doğuma uzak olduğumu söyleyince önce muayene edelim dedi.

Pekmez için besin değerleri: 100 gr
Karbonhidrat (g) : 58.05
Protein (g) : 2.93
Yağ (g) : 1.12
Kolesterol (mg) : 0.00
Sodyum (mg) : 9.00
Potasyum (mg) : 754.00
Kalsiyum : 85.00
Vitamin A : 19.00
Vitamin C :11.16
Demir : 2.21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…