2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Katılıyorum yıllarca içtim bende.. Hatta pekmezin sade içildiğinde bile faydası olduğuna inanmayanlardanım.. en azından bende işe yaramadı

canım stres yapma alaır o kilo merak etme sen her bebeğin yapısı farklı .. sen düzgün beslen sağlıklı yiyecekler ye .. ve kiloyu kafaya takma .. bol su iç sebze meyve ve bol et ye ...

Ya ben kafaya takmiyorum ama önüne gelen çok zayıf bebek diyo kafayı yicem bende korkmaya başladım

Eflalim patatestir suçlu olan :)
canım evet patates bana hemen kilo aldırır ama meyvede suçlu çünkü yemek yoktu acıktıkça meyve yediğimi düşün:) dr yasaklamıştı bende ayy ne yiyicem ben aç kalırım o zaman demiştim:)
kızlar ayıptır söylemesi bu memişler ne zaman büyüyecek ya

canım benimde büyümedi, ilkte füze gibiydi ayyy çok fenaydı şimdi tık yok:)

büyük konuşmak istemiyorum ama sallanmadan uyutmaya çalışacağım İnşallahhhh..

memelerim keçi memesi kadar küçük nasıl emecek çocuk

Günaydın annişler 2 gündür adet sancısı gibi bi sancıyla uyaniyorum gun icinde de ara sira sancilaniyorum bacaklarima vuruyor sanci sizdede oluyor mu?

[QUOTE, post: 37860660, member: 67620"]Pekmezi sütle içmenin bir zararı olmaz ama demirinden çok faydalanamamış olursun. Kalsiyum demir emilimini engelliyor çünkü.
Gebelik öncesi demir eksikliğinden çok çekmiş biri olarak direkt dahil oldum konuya kusura bakma :)[/QUOTE]

Yo ssüper yaptın kansizlikta var zaten :))

Yo super

gunaydin hamisler gece birden kizimin burnu tikandi uyuyamadi sabah ventolin tedavisine basladik aralik basi hacettepee goturcem bi alerji ummunilojiye hayirisi ins buyuyunce hasta olmaz iiraf diyorum bi kista evde yanimda hasta olmasin die `hmeti doguuyoum :) sizde haberlwr nasil kocamda ahmet buyumeden su tezi birirseydi ya aman erkekler hep ogrenci

bakın ne buldum ..

0-4 hafta (HAYATA YOLCULUK BAŞLIYOR)
5-8 hafta (KALBİM ATIYOR)
9-12 hafta (İNSANA BENZİYORUM)
13-16 hafta (OLGUNLAŞMAYA İLK ADIM)

17-20 hafta (YOLU YARILADIM)
21-24 hafta (SİZİ DUYUYORUM)
25-28 hafta (YAŞAM SINIRINI GEÇİYORUM)
29-32 hafta (HERŞEYİN FARKINDAYIM)
33-36 hafta (HAZIRLIKLARIMI TAMAMLIYORUM)
37-40 hafta (HAYATA MERHABA)

Ya ben kafaya takmiyorum ama önüne gelen çok zayıf bebek diyo kafayı yicem bende korkmaya başladım
Aynen bende takmam bebegim cok kilo alsin yok tombis bi bebek olsun sağlıklı olsun benim icin onemli olan o ama iste birisi laf edince insan sinir oluyor en son bebeğim 1100gr dı kv ogluna sormus kac kilo oldu bebek diye oda 1 kilo olmus diyince 1 kilo mu o ne öyle küçücük demis tabi ben duyunca sinirler fırladı, kendisinin en zayıf dogurdugu bebek 4.5 kilo olunca bendende ayni potansiyeli bekliyo heralde

kilolu bebek saglikli bbk degildir diyorlar ama zayıf bebekte saglikli demk degildir normal saglikli bebek kilosunda olmalari onemlş olan o. Ne zayıf ne çok kilolu normal standartlarda olmali. Zayıf bi bebegi bagişiklik sistemininde zayıf ve hastalıga daha egilimli oldugunu biliyormuydnz .

katılıyorum sonuna kadar

bestemeste seni alintilamişim ama sana karşi yazmadım genel olarak yazdım

Bencede normal saglikli bi bebek olsun yeter zaten haftasina gore zayif olsa doktorum hemen uyarir beslenme onerileri sunar o gayet iyi haftasina gore demisti bana

Bencede normal saglikli bi bebek olsun yeter zaten haftasina gore zayif olsa doktorum hemen uyarir beslenme onerileri sunar o gayet iyi haftasina gore demisti bana
1 kilo ...gram dogan bbk içinmi haftasına gore iyi demişti şimdiki hamileliginemi?

Katılıyorum yıllarca içtim bende.. Hatta pekmezin sade içildiğinde bile faydası olduğuna inanmayanlardanım.. en azından bende işe yaramadı

Pekmezin demiri de kalsiyumu da kendisinin olsun zaten istemem, sırf şeker deposu baksanıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…