2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese

Kızlar kiloyu takanlar, meyveyi sakın abartmayın meyvede çok kilo aldırıyor, ilk gebeliğimde sadece meyve patates yiyerek 16 kilo aldım ben:)
Kiloyu cok takiyordum zaten 67falandim balik etli toplucana bi kizken hamile kaldim :) dun dr da tartildim 80olmusum daha iki ay var bide.. saglik icin evet kilo alimi iyi degil ama dr abartiki bulmuyor nedense catladim bu arada epeyce ama kizimin cani sagolsun napalim. Simdi tek istegim saglikli bi sekilde normal yada sezeryan kismette ne varsa artik sagkikli dogumm tabi hepimize insallah

Günaydın.Dün akşam iş çıkışı eve dönerken tesadüf çeyizcinin önüne denk geldim hemen girip sordum kapitoneleri kaça diktiklerini metresi 50 kuruş dedi ama başka yerlerde ne kadardır bilmiyorum

Aa hiç duymamıştım

Geçmişe biraz baktım da bebişlerin kilosu konuşulmuş sanırım ve herkes hemfikir görünüyo, bencede çok kilolu olmasına gerek yok, haftasıyla uyumlu ve sağlıklı olsun yeter.

Canım Kum doktugunu nasıl anladın. Ben geçen hafta idrar tahlili verm temiz çıktı ama bobregim çok ağrıyor dayanamıyorum acaba Kummu
Anlamadimki :):) sadece belim son iki gun cok agriyordu bobreklerimdede agri vardi adet sancisi gibi sancim vardi ama ben anlam veremiyordum hatta en son dedimki ben doguracam galiba bugunlerde :) son iki gece agridan hic uyuyamafim buydu sikaytlerim..ama benm bi onceki kontrol zamani enfeksiyon cikmiati ilac vermemiati dr ondandir diyordum..gitim dun kontrole tqhlili verdim megrse kummus sasirdim bende bama dr bol su ic az tuzku salgam ve meyan kokunden yqpilan haslama ic atarsin dedi..ama ilaclarima ek qntibiyotik vermia onukum icinmi yoksa enfeksiyon icinmi verdi bilmiyorum

Bende 57 yola hamile kaldim 72 oldum
Simdi seker cikti diye yediklerime dikkat ediyorum ama kilo alimin devam ediyor. 77 de doğum yaparsam sukredecem
Ablam 22 gün önce doğum yaptı 20 kilo almisti. Dun kamerada gördüm göbeği dümdüz olmuştu
Normal doğumun faydalari

EFLALİM canım dikkat et demekki agrılı geçicek seninide dedefin gibi.. Bizim bıcırıklar demekki şimdiden ittifakkuruyolar anneyd karsıdesene..

Hümeyra 1 kilomu aldın... Rekor.. Ama iyi bişeymi bilemedim.. Bnm drum 7 kilodan az 15 kolodan cok olmıcak en saglıklısı bu demişti...bi sor bizede haber ver bidenem..

Ayy birsürü şey yazıcaktım unuttum

56 ile hamile kaldim su an 67 yim yani 11 kilo almis durumdayim sanırım 15 le kapatirim.yani umarim oyle olur :) aslında cok da degil su ana kadar benim cevremde 22 , 26 kilo alanlar olmusti dahaa once simdi gayet zayiflar .onemli olan bebegin kilosu benim son kontrolum 30.haftamda 1500 civarıydi.3000 civari olsunlar ki biraz rahat edelim kilo olayina cok takilmamaliyiz bence.ekmege kizartmaya vs. Dikkat ediyorum.her bulduğunu aşırı yemek de bebegi sağlıklı beslemek degil tabi ki

benim bulunduğum yerde pahalı satıyorlar canım 2-3 dükkan var ondan böyle oldu
bence yarı fiyatına bile mal edebilirsin uygun yerler varsa
ilk zamanlar benimmk,i de öyle diyordu kendin mi oynatıyorsun diye şimdi artık içli dışlı olunca bebekle şaşırıp kalıyor
hepimizin bebişlere maşallah canm

Ya ben kafaya takmiyorum ama önüne gelen çok zayıf bebek diyo kafayı yicem bende korkmaya başladım

ben kimseye söylemiyorum canım kilosunu kv me bile
ilk zamanlar söylemiştim 450 gr diye gitmiş başkalarına söylemiş hemen onlarda o kadar yoktur bilmem ne yorum yapmışlar suyu ile falan 450 gr dır demişler ,geldi bide bana söyledi bunu
o an akılladım sen görürsün daha da söylemem sanada kimseye de dedim içimden
eşim ve ben biliyorum birde sizler tabi kilosunu

büyük konuşmak istemiyorum ama sallanmadan uyutmaya çalışacağım İnşallahhhh..

bende sallamadan uyutmaya çalışacağım öyle alıştırmak istiyorum inş rabbim nasip eder

geçmiş olsun canm

bende 67 kusurdüm doğumdan önce şimdi 79-80 kiloyum
benim dr son gittiğimde şişmişsin dedi yeme artık dedi boyumda 1.71 bu arada

rabbim hayırlısı nasılsa onu nasip etsin inş doğum şekli olarak

79la hamile kaldım 80 olmuşum

pazartesi gidecez bakalım bebişim ne kadar olmuş hemde çalışabiliri alacaz

o ne kız bende 80 sayılırım ama 13 kilo almışım ben

canım ben sabah ölçtürdüm açlık 103 tokluk 126 çıktı saat 1 de randevum var ne diyecek bakalım

bende giyemiyorum

79la hamile kaldım 80 olmuşum

pazartesi gidecez bakalım bebişim ne kadar olmuş hemde çalışabiliri alacaz

nasıl yani 1 kilomu aldın

Merhabe kızlar kilolardan bahsedilmiş bende 62ile hamile kaldım şimdi 75 kiloyum ama ilkinde nerdeyse 20kiloya yaklaşmıştım takmayın kiloları ben 79la doguma gitmistim kızımda eve geldim 64 kiloyum normal dogumdu .Verilir kilolar önemli olan saglıklı olmaları bebişlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…