- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Kiloyu cok takiyordum zaten 67falandim balik etli toplucana bi kizken hamile kaldim :) dun dr da tartildim 80olmusum daha iki ay var bide.. saglik icin evet kilo alimi iyi degil ama dr abartiki bulmuyor nedense catladim bu arada epeyce ama kizimin cani sagolsun napalim. Simdi tek istegim saglikli bi sekilde normal yada sezeryan kismette ne varsa artik sagkikli dogumm tabi hepimize insallahGünaydın herkese
Kızlar kiloyu takanlar, meyveyi sakın abartmayın meyvede çok kilo aldırıyor, ilk gebeliğimde sadece meyve patates yiyerek 16 kilo aldım ben:)
Ee canim çalışan hamis olmak kolay degil bizim baska işimiz yok kendimize is ariyoz aslinda ben az daha bekleyecektim utulemek icin ama her an her sey olabilir diye basladim :) kapitoneyi hic sordunmu canim metresi kaca ben hic bakmadim birden aklima dustu nerden ciktiysailk firsatta bakcam kaca mal olur :)
En son kontrolüm de söyledi canim 27.haftamda 1100 gramdi haftasina gore iyi normal demisti.1 kilo ...gram dogan bbk içinmi haftasına gore iyi demişti şimdiki hamileliginemi?
Pekmez demir süt malum kalsiyum içerir bunlar beraber yenildiginde birbirinin emilimini azaltırAslına bakarsan dediklerini hepsini yiyor içiyorum ama tahin bilmiyordum pekmez le karıştırsam olur mu bide pekmezi süte karıştırıp içiyorum zararı okur mu
Aa hiç duymamıştımcanım pekmezde demirden çok kalsiyum varmış bende öğrenince şaşırmıştım, bir dr var çocuk beslenme uzmanı oğlumdan dolayı takip ediyorum o demişti süre katın pekmezi diye bende yok olur mu diyordum ama öyleymiş, benal büyükgebiz dr un adı
Adet sancısı gibi bi sancı kulağa hoş gelmiyor bebişi hissediyorsan biraz daha izle kendini ama olmadı dr una söyle muhakkakGünaydın annişler 2 gündür adet sancısı gibi bi sancıyla uyaniyorum gun icinde de ara sira sancilaniyorum bacaklarima vuruyor sanci sizdede oluyor mu?
Çok sağol canim1. saat ölçümü 140 ı geçmemeli canım ben de ölçüm yapıyorum oradan biliyorum.
Anlamadimki :):) sadece belim son iki gun cok agriyordu bobreklerimdede agri vardi adet sancisi gibi sancim vardi ama ben anlam veremiyordum hatta en son dedimki ben doguracam galiba bugunlerde :) son iki gece agridan hic uyuyamafim buydu sikaytlerim..ama benm bi onceki kontrol zamani enfeksiyon cikmiati ilac vermemiati dr ondandir diyordum..gitim dun kontrole tqhlili verdim megrse kummus sasirdim bende bama dr bol su ic az tuzku salgam ve meyan kokunden yqpilan haslama ic atarsin dedi..ama ilaclarima ek qntibiyotik vermia onukum icinmi yoksa enfeksiyon icinmi verdi bilmiyorumCanım Kum doktugunu nasıl anladın. Ben geçen hafta idrar tahlili verm temiz çıktı ama bobregim çok ağrıyor dayanamıyorum acaba Kummu
Bende 57 yola hamile kaldim 72 oldumKiloyu cok takiyordum zaten 67falandim balik etli toplucana bi kizken hamile kaldim :) dun dr da tartildim 80olmusum daha iki ay var bide.. saglik icin evet kilo alimi iyi degil ama dr abartiki bulmuyor nedense catladim bu arada epeyce ama kizimin cani sagolsun napalim. Simdi tek istegim saglikli bi sekilde normal yada sezeryan kismette ne varsa artik sagkikli dogumm tabi hepimize insallah
gunaydın canim sagol anlatımın için birde bu sepeti kare şeklinde yogurt kabından yapmişlar daha ekonomik olur heralde yogurt kabıyla :) bnde denemk istiyorum zaten bir suru masraf ettim bebegin hazırlıkları için bari sepetine para vermeyim :) yogurt kabi kurdele ve dantelle hallederim diyrm. Bebeginede maşalkah çok hareketli babasıda gorebilmiş hareketini . Benimki hareketlenince bbasına gosteryrm o anda duruyor bilerek yapyr sanki. Geçen koltukta oturuyordum bizimki bi başladi taklalara dişardanda belli oluyordu babasıda karşimda oturuyordu bak ogluna diye gosterdim inanamadı ilk defa gordu ya karnını kndinmi oynatıyn yoksa diyo Allh yarabbm
Ya ben kafaya takmiyorum ama önüne gelen çok zayıf bebek diyo kafayı yicem bende korkmaya başladım
büyük konuşmak istemiyorum ama sallanmadan uyutmaya çalışacağım İnşallahhhh..
gunaydin hamisler gece birden kizimin burnu tikandi uyuyamadi sabah ventolin tedavisine basladik aralik basi hacettepee goturcem bi alerji ummunilojiye hayirisi ins buyuyunce hasta olmaz iiraf diyorum bi kista evde yanimda hasta olmasin die `hmeti doguuyoum :) sizde haberlwr nasil kocamda ahmet buyumeden su tezi birirseydi ya aman erkekler hep ogrenci
Kiloyu cok takiyordum zaten 67falandim balik etli toplucana bi kizken hamile kaldim :) dun dr da tartildim 80olmusum daha iki ay var bide.. saglik icin evet kilo alimi iyi degil ama dr abartiki bulmuyor nedense catladim bu arada epeyce ama kizimin cani sagolsun napalim. Simdi tek istegim saglikli bi sekilde normal yada sezeryan kismette ne varsa artik sagkikli dogumm tabi hepimize insallah
79la hamile kaldım 80 olmuşum
pazartesi gidecez bakalım bebişim ne kadar olmuş hemde çalışabiliri alacaz
Dr hamisimiz bizi aydinlattigin için çok teşekkürler :)
Ben 1 haftadir evde seker kontrolü yapiyorum. Kontrolün 1 hafta sonra. Doktora sormayi unuttum. Hamilelerde aclik ve tokluk şekeri kaç olmali ?
Benim bazen aclik 120 tokluk 176 ya kadar cikiyor
canım bende de aynı durum var.. toplamda 10 kilo aldım ve yürüyüş de yapmaya çalışıyorum. şekerli gıdalar yerine mandalina portakal yemeyi tercih ediyorum dikkat ediyorum yani. hem bebeğin hem de benim sağlığım için. ama dediğin gibi kilolar aldı başını gitti. bir de artık çorabımı giyemez oldum çokkk zorlanıyorummm
79la hamile kaldım 80 olmuşum
pazartesi gidecez bakalım bebişim ne kadar olmuş hemde çalışabiliri alacaz
Benimde 98e 132 cikti sabahcanım ben sabah ölçtürdüm açlık 103 tokluk 126 çıktı saat 1 de randevum var ne diyecek bakalım
Benimde 98e 132 cikti sabah
1 hafta sonra kontrolum.
Sonuclarimda bu 1 haftadirEki Görüntüle 1308040
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?