Benimde 98e 132 cikti sabah
1 hafta sonra kontrolum.
Sonuclarimda bu 1 haftadirEki Görüntüle 1308040
İçine süt dolunca büyüyecek sanırım.kızlar ayıptır söylemesibu memişler ne zaman büyüyecek ya
Açığı zamanla kapatır bebeğin. Eskiden bu kadar ölçüm yoktu doğunca ölçülürdü kilosu. 2,5 -4 kilo arası doğar normalde. Kafaya takıp bebeğini üzme bence.Ya ben kafaya takmiyorum ama önüne gelen çok zayıf bebek diyo kafayı yicem bende korkmaya başladım
Doktoruma sormuştum adet sancısı oluyor sonra geçiyor normal mi diye geçiyorsa sorun yok dedi.Günaydın annişler 2 gündür adet sancısı gibi bi sancıyla uyaniyorum gun icinde de ara sira sancilaniyorum bacaklarima vuruyor sanci sizdede oluyor mu?
bende çok takılmıyordum bende 59ile kaldım şuan 70 kiloyum ve 29+4de bebek 1650grdı benim 3.hamileliğim ilki 50 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim 2.de 57 hamile kaldım 75 ile doğuma girdim ve her ikiside 3850 doğdu doğumda 10 kiloya yakın kaybettim her ikisinde de normal doğumlardı ama şimdi 34 yaşındayım ve eskiye nazaran daha zor kilo veriyorum tek sıkıntım bu56 ile hamile kaldim su an 67 yim yani 11 kilo almis durumdayim sanırım 15 le kapatirim.yani umarim oyle olur :) aslında cok da degil su ana kadar benim cevremde 22 , 26 kilo alanlar olmusti dahaa once simdi gayet zayiflar .onemli olan bebegin kilosu benim son kontrolum 30.haftamda 1500 civarıydi.3000 civari olsunlar ki biraz rahat edelim kilo olayina cok takilmamaliyiz bence.ekmege kizartmaya vs. Dikkat ediyorum.her bulduğunu aşırı yemek de bebegi sağlıklı beslemek degil tabi ki
4,5 kiloyu normal doğurmak çok zor olur. En fazla 3,5 doğsun isterim benim bebişi. Bi de bebek yavaş yavaş kilo alıyor kv bunu bilmiyor mu cahil sankiAynen bende takmam bebegim cok kilo alsin yok tombis bi bebek olsun sağlıklı olsun benim icin onemli olan o ama iste birisi laf edince insan sinir oluyor en son bebeğim 1100gr dı kv ogluna sormus kac kilo oldu bebek diye oda 1 kilo olmus diyince 1 kilo mu o ne öyle küçücük demis tabi ben duyunca sinirler fırladı, kendisinin en zayıf dogurdugu bebek 4.5 kilo olunca bendende ayni potansiyeli bekliyo heralde
kızlar ayıptır söylemesibu memişler ne zaman büyüyecek ya
sancının sıklığı önemli gün içinde ne kadar oluyor ve ne kadar sürüyor çünkü 30.haftadan sonra rahim kendini hazırlamak için arada bir kasılıyor ama yinede zamanlarını ve sıklığını takip etmek gerekirDoktoruma sormuştum adet sancısı oluyor sonra geçiyor normal mi diye geçiyorsa sorun yok dedi.
Aynen bende takmam bebegim cok kilo alsin yok tombis bi bebek olsun sağlıklı olsun benim icin onemli olan o ama iste birisi laf edince insan sinir oluyor en son bebeğim 1100gr dı kv ogluna sormus kac kilo oldu bebek diye oda 1 kilo olmus diyince 1 kilo mu o ne öyle küçücük demis tabi ben duyunca sinirler fırladı, kendisinin en zayıf dogurdugu bebek 4.5 kilo olunca bendende ayni potansiyeli bekliyo heralde
bende doğumlarımın birinden 33 kilo diğerinden 18 kilo aldım ama çok zor verdim şimdi 59 ile hamile kaldım 70 kiloyum hayırlı ve sağlıklıu çocuklar doğuralım inşallah ama kilolarımıza da dikkat edelim çünkü ne kadar kilo alırsak alalım sonuç olarak en fazla ortalama 3,5-4 kilo çocuk doğacak bunuda unutmayalımMerhabe kızlar kilolardan bahsedilmiş bende 62ile hamile kaldım şimdi 75 kiloyumama ilkinde nerdeyse 20kiloya yaklaşmıştım takmayın kiloları ben 79la doguma gitmistim kızımda eve geldim 64 kiloyum normal dogumdu .Verilir kilolar önemli olan saglıklı olmaları bebişlerin.
sağol canım araştırıp alacağım...Bir kitap okuyorum. Yabancı bir doktor yazmış. Orada ağlayan bebekleri susturma formülü vermiş. Sallamak da bunlardan biri. Ama tabi hafif sallamadır öyle sarsarak değil. Kitabın adını ve formül sayfasını ekledim.
Eki Görüntüle 1308056 Eki Görüntüle 1308057
Benim kizim suanda herseyin farkindaymis ayy kurban olurum ona benbakın ne buldum ..
0-4 hafta (HAYATA YOLCULUK BAŞLIYOR)
5-8 hafta (KALBİM ATIYOR)
9-12 hafta (İNSANA BENZİYORUM)
13-16 hafta (OLGUNLAŞMAYA İLK ADIM)
17-20 hafta (YOLU YARILADIM)
21-24 hafta (SİZİ DUYUYORUM)
25-28 hafta (YAŞAM SINIRINI GEÇİYORUM)
29-32 hafta (HERŞEYİN FARKINDAYIM)
33-36 hafta (HAZIRLIKLARIMI TAMAMLIYORUM)
37-40 hafta (HAYATA MERHABA)
Cok kilolu olunca nolcak sanki onemli olan dogumdan somra anne sutunun yaramasi zayifta olmasin ama kilolu hic olmasin herkesler ne kadar cok biliyo yaAynen bende takmam bebegim cok kilo alsin yok tombis bi bebek olsun sağlıklı olsun benim icin onemli olan o ama iste birisi laf edince insan sinir oluyor en son bebeğim 1100gr dı kv ogluna sormus kac kilo oldu bebek diye oda 1 kilo olmus diyince 1 kilo mu o ne öyle küçücük demis tabi ben duyunca sinirler fırladı, kendisinin en zayıf dogurdugu bebek 4.5 kilo olunca bendende ayni potansiyeli bekliyo heralde
Metresi 50 kurus muGünaydın.Dün akşam iş çıkışı eve dönerken tesadüf çeyizcinin önüne denk geldim hemen girip sordum kapitoneleri kaça diktiklerini metresi 50 kuruş dedi ama başka yerlerde ne kadardır bilmiyorum
estafurullah... küçük olmasından daha iyidir.. nasıl emecek diye merak ediyor, endişeleniyorum..Benim 5. haftadan beri inek gibi :)
Canim öncelikle geçmiş olsun kolay seyler yasamamissin ama onlarda hevesliymis senin kadar sabirli degillermis demekki sende cok hosuna giden seyleri alirsin fazla olmadan malum fazla giyemicek 3_6 ay yada 6_9 ay alirsin olmadi ondan sonra kendi istedigini alir giydirirsin.ayrica uzulme nekadar heveslilerr benimde annem aliyo 3 5 bise ama kv henuz bi yelek aldi keske alsa yni demem boyle bisey icin asla uzme kendini sorunlu 2 ay yasamissinMerhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
Benimkide buyumesede olur yani :) yeterince buyukler zatenestafurullah... küçük olmasından daha iyidir.. nasıl emecek diye merak ediyor, endişeleniyorum..
Canım dur şimdi bi de sutyen masrafı çıkarmakızlar ayıptır söylemesibu memişler ne zaman büyüyecek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?