2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya ben kafaya takmiyorum ama önüne gelen çok zayıf bebek diyo kafayı yicem bende korkmaya başladım
Açığı zamanla kapatır bebeğin. Eskiden bu kadar ölçüm yoktu doğunca ölçülürdü kilosu. 2,5 -4 kilo arası doğar normalde. Kafaya takıp bebeğini üzme bence.

büyük konuşmak istemiyorum ama sallanmadan uyutmaya çalışacağım İnşallahhhh..
Bir kitap okuyorum. Yabancı bir doktor yazmış. Orada ağlayan bebekleri susturma formülü vermiş. Sallamak da bunlardan biri. Ama tabi hafif sallamadır öyle sarsarak değil. Kitabın adını ve formül sayfasını ekledim.

bende çok takılmıyordum bende 59ile kaldım şuan 70 kiloyum ve 29+4de bebek 1650grdı benim 3.hamileliğim ilki 50 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim 2.de 57 hamile kaldım 75 ile doğuma girdim ve her ikiside 3850 doğdu doğumda 10 kiloya yakın kaybettim her ikisinde de normal doğumlardı ama şimdi 34 yaşındayım ve eskiye nazaran daha zor kilo veriyorum tek sıkıntım bu

4,5 kiloyu normal doğurmak çok zor olur. En fazla 3,5 doğsun isterim benim bebişi. Bi de bebek yavaş yavaş kilo alıyor kv bunu bilmiyor mu cahil sanki

Doktoruma sormuştum adet sancısı oluyor sonra geçiyor normal mi diye geçiyorsa sorun yok dedi.
sancının sıklığı önemli gün içinde ne kadar oluyor ve ne kadar sürüyor çünkü 30.haftadan sonra rahim kendini hazırlamak için arada bir kasılıyor ama yinede zamanlarını ve sıklığını takip etmek gerekir

Canım bebeğin şişko olması sağlık göstergesi değildir. İlk aylar bakımı daha kolay oluyor sadece ele rahat geldiği için. Hiç kafana takma. Bir şey söyleyim ben hiç doktoruma sormuyorum bile boyu kaç kilosu kaç diye. Bir aksilik olsa nasıl olsa o uyarır diye düşünüyorum. Bunlara takılmamız lazım.

bende doğumlarımın birinden 33 kilo diğerinden 18 kilo aldım ama çok zor verdim şimdi 59 ile hamile kaldım 70 kiloyum hayırlı ve sağlıklıu çocuklar doğuralım inşallah ama kilolarımıza da dikkat edelim çünkü ne kadar kilo alırsak alalım sonuç olarak en fazla ortalama 3,5-4 kilo çocuk doğacak bunuda unutmayalım

Merhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyo napsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?

Benim kizim suanda herseyin farkindaymis ayy kurban olurum ona ben

Cok kilolu olunca nolcak sanki onemli olan dogumdan somra anne sutunun yaramasi zayifta olmasin ama kilolu hic olmasin herkesler ne kadar cok biliyo ya
Günaydın.Dün akşam iş çıkışı eve dönerken tesadüf çeyizcinin önüne denk geldim hemen girip sordum kapitoneleri kaça diktiklerini metresi 50 kuruş dedi ama başka yerlerde ne kadardır bilmiyorum
Metresi 50 kurus mu
İyiymis ya burda mutlka pahalidir

Canim öncelikle geçmiş olsun kolay seyler yasamamissin ama onlarda hevesliymis senin kadar sabirli degillermis demekki sende cok hosuna giden seyleri alirsin fazla olmadan malum fazla giyemicek 3_6 ay yada 6_9 ay alirsin olmadi ondan sonra kendi istedigini alir giydirirsin.ayrica uzulme nekadar heveslilerr benimde annem aliyo 3 5 bise ama kv henuz bi yelek aldi keske alsa yni demem boyle bisey icin asla uzme kendini sorunlu 2 ay yasamissin

Bilgen endişelenme bitanem... Allah onu ruzıkız bırakmaz.. Hem memenin büyük veya küçük olması süt olmıcak anlamına gelmez. Aklında olsun.. Süt üretimi yapacak vucut bunun dısarı cıkması için gögsünün olması yeterli yani .. Hatta ben küçük gögüslerde daha rahat sür geldigini duydum.. Bnmde ilk kızımda gögsüm normalden biraz küçktü.. Dogumdann sonra büyüdü...sütümde oldu şükürler olsun.. Şimdi ikinci suan daha büyükler tabi.. Artık alısıl vucudum ondan muhakkak.. Bnm arkadasım var gögüsleri masallah baya büyüktü dedim bu kadını sütü 5 cocuga yeter inanmıcalsın belki ama bnm sütüm onunknden fazlaydı.. Süt sıvı tüketimiyle ilgili.. O an cocuk emdıkcd seni beyin vucuda süt üretii için talımat vericek... Eminim o zamanda gittikce ister istemez bi nevzede olsa büyüyecektir bitanem...

Gögüs demişkn saahları gögsüme süt iniyor gibi sızlıyo..
Diyorum rabbim sn ne büyüksün.. Oglum dünyaya gelmeden rızkını veriyprsun..
Gögüslerinden sarı su geliyo ki ilk süt zaten böle oluyo..

Bu arada kızlar sıan vucutta süt üretimi yawas yawas basladı.. Ama ilk gebelkte bunu son ayda anca farkediyoruz bazılarımız.. Bn kızımda doguma bi hafta kala anladım..) Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…