2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
tamam o almış olsun ama sende istediklerini al benim 3.çocuğum oluyor yine de gördüğüm beğendiğim ne varsa herşeyi alıyorum halbuki diğer çocuklardan kalanlarla bile büyür bebeğim ama ben yine de hoşuma ne giderse alıyorum

CECE_C
Canım sıkma canını.. İstediginden al sende bi kactakım.. Kvdenle paylasmak zorunda degilsin aldıklarımı.. İlla sorarsa hediye dersin.. O kadar zor hamilelkten sonra söle saglıklı günlere dönmüşlen birde bunları düşünüp bnce üzme kendini..
Bnm kvdem daha hiç birsey almadı...kızımdada almamıstı.. Kızım iki yasında 1 yasındayken ceyrek aldı.. Birtane pijama takımı bide yelek aldı.. Ben napayım anam..hevesedio alması ne kadar güzel bişey..birde bu yönden bak ... Dert edilmesi gereken durum bnm durum bence ama bende dert etmıyorum.. Yaslı kadın köy gii biyerde oturuyo torununu sevsin yeter diyip sorun etmkten kurtuluyorum.. Bebişim sende kvdem cok heveslenmiş almıs saolsun diyip sorun etme bebce.. Sen istedklerini al..

canım hiç dert etme kendi beğendiğin şeyleri de al bebişin temiz temiz değişik değişik giyinsin
beğenmediğin 1-2 şeyi ayır onları da hediye edersin

Bu arada kızlar sıan vucutta süt üretimi yawas yawas basladı.. Ama ilk gebelkte bunu son ayda anca farkediyoruz bazılarımız.. Bn kızımda doguma bi hafta kala anladım..) Allahım ya

benim geçenlerde akmıştı 1-2 damla iç çamaşırımda görmüştüm birdaha görmedim
rabbim sağlıklı sütlerle doldursun göğüslerimizi bebişlerimize yarasn inş

Sen hiçbirşey almayınca kv almış dayanamamış. Sen kaç haftalıksın bilmiyorum ama madem alınmış güle güle kullan bence. Ekstra masrafa gerek yok. Sen bunu duymak ister misin bilmiyorum ama yorumum bu. :)

Aslına bakarsan dediklerini hepsini yiyor içiyorum ama tahin bilmiyordum pekmez le karıştırsam olur mu bide pekmezi süte karıştırıp içiyorum zararı okur mu
süt ile pekmezi karıştırınca, ne sütün nede pekmezin yararı oluyor, iki besin maddesi içindeki vitaminleri sıfırlıyor,,,,
pekmez ile tahin ye ama çok fazla abartma, şekerin çıkmasın, veyahut bunların dışında bir tatlı yeme,,, şeker de buna dahil,,,,
sütü ben acıktıkça içiyorum, ve gece yatmadan önce,,, eğer tatsız geliyorsa içine azıcık bal at, ama pekmezle balı çok abartma, derim,,,,

Git elini öp bence

Ya ben kafaya takmiyorum ama önüne gelen çok zayıf bebek diyo kafayı yicem bende korkmaya başladım
ya sen herkesi dinleme, doktorun ne diyor onu dinle,,,,
bana da millet neler diyor bende çok kilo aldım birde kocaman bir karnım var,, 4 aylık olduğumdan beridir ayımı önden söylüyorum,,, misal 5 aylıkken 6,5 aylığım diyordum..çünkü maşallah herkes kadın doğum uzmNI,,,,
sende yalan söyle ayını soranlara,,, eşe dosta da hı hı de geç,,,, ben öyle yapıyorum,,, bana nler dediler, göbeğin düşük düşük tehliken var dediler, üçüz mü bekliyon dediler,,,, doğuramazsın sezeryanla yap dediler,,, ooooo neler dediler,,,,
sen dediğim gibi doktorun ne diyorsa onu dinle,,,,
birde insanlara kulak asmamayı örenmek lazım çünkü bebekleri doğurunca herkes pedagog olucak walla,,,, zayıf olsa aaaaa şişmanlasın diyecekler,,, şişman olsa aaaaa şişman zayıflasın diyecekler,,,, diyeceklerde diyecekler,,,,
ben onun için şimdiden çocuk doktoru için araştırmaya başladım bile,,,,
hep güvendiğin bir doktorun olsun,,, sende canını sıkma,,,,

ayyyy maşallah canım. Aklım kız çocuğunda kaldı 2.yi hiç düşünmezdim ama şimdiden yapsam mı bitane daha diye düşünüyorum :) Güzel günlerde giysin inşallah

çok saol canım rabbim hayırlı evlatlar versin inş hepimize :) amiiin :)

Reactions: idL
Anamm ben bunlari yerim yerimmm cok guzeller guzel gunlerde giydir insAllah sizin siparisleriniz gelince siparis veresim geliyo valla.1. Ve 3. Ye bayildim hatta 3. Yu bende sepetime eklemistim ama sepetimde aylardir duruyo hala alamadim
Nasil canim iyimi mallari 39. Gune degdimi :)

kızlar ben hala çanta beğenemdim

sırt çantası olsun diyorum ne çok büyük ne çok küçük deri olsun diyorum yada bayan çantası ama içime sinmiyor

bebek çantası da chicconun var kullanmıcam sanırım, birde ablam şunu aldı ama ben hergüne kullana bileceğim bişi arıyorım ne çok büyük ne çok küçük

kızlar kilo konusu kuonuşulmuşta benim etraftan ve kendimden gozledigim kadarıyla kilolu hamile kalan faxla almiyr zayıf hamile kalansa fazla kilo alıyor tabi istisnalar olabilir. Birde bi yerde okumuştum kilolu hamile kalınca vucutta depo edilen yaglar kullanilirmiş bu yuzden ilk zamanlar kilo alinmaz yada verilirmiş. Bir ornegide benim ilk hamileligimde 60 kilo ile hamile kaldım 15 kilo aldım hamilelikte 75 e çiktim. Ama şimdikş hamileligimde 69 ile hamile kaldım başlarda iki kilo verdim şimdi ise toplamda 7 kilo aldım 76 kiloyum bu arada boyumda 1 66..

canım söyleyeceklerimi yanlış anlama ama inan ki şanslısın... çoğu kişi doğumda bile bir şey göremiyor kv den.. senin ne güzel almış bir sürü şey. sen de istediklerini al yine en beğendiklerini almış olursun daha iyi değişik değişik kullanırsın.. arada da dersin yeter anne daha biizmkilerde alacak diye.. bak benimki daha 2 şey aldı o kadar başkada bir şey yok :)) bakalımmm

canım o pembe olan bebek için belki küçük gelebilir... ben de sırt çantası kullanmayı düşünüyorum

offf kilolar offffffffffffffff

canim bu çantaların ikiside guzel ve kullanişli geldi bna . İki çeşit işte degişikli kullanirsin uçuncu bi çantaya gerek yok boşa masraf yapma çanta alacgn paraya bebişinin eksikleri varsa onları tamamla . Benim çantam bir tane ..

Canım çok iyi geldi söylediklerin dünde biri göbeğin yok ama düşmüş doğum mu var dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…