tamam o almış olsun ama sende istediklerini al benim 3.çocuğum oluyor yine de gördüğüm beğendiğim ne varsa herşeyi alıyorum halbuki diğer çocuklardan kalanlarla bile büyür bebeğim ama ben yine de hoşuma ne giderse alıyorumMerhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
Merhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
Bu arada kızlar sıan vucutta süt üretimi yawas yawas basladı.. Ama ilk gebelkte bunu son ayda anca farkediyoruz bazılarımız.. Bn kızımda doguma bi hafta kala anladım..) Allahım ya
Sen hiçbirşey almayınca kv almış dayanamamış. Sen kaç haftalıksın bilmiyorum ama madem alınmış güle güle kullan bence. Ekstra masrafa gerek yok. Sen bunu duymak ister misin bilmiyorum ama yorumum bu. :)Merhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
kızlarrr aliexpres siparişim gelditam 39. gün bugün beklemesi zordu ama geldiler nihayet
Eki Görüntüle 1308112 Eki Görüntüle 1308113 Eki Görüntüle 1308114
bunu da kipadan almıştım
Eki Görüntüle 1308116
süt ile pekmezi karıştırınca, ne sütün nede pekmezin yararı oluyor, iki besin maddesi içindeki vitaminleri sıfırlıyor,,,,Aslına bakarsan dediklerini hepsini yiyor içiyorum ama tahin bilmiyordum pekmez le karıştırsam olur mu bide pekmezi süte karıştırıp içiyorum zararı okur mu
Git elini öp benceMerhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
ya sen herkesi dinleme, doktorun ne diyor onu dinle,,,,Ya ben kafaya takmiyorum ama önüne gelen çok zayıf bebek diyo kafayı yicem bende korkmaya başladım
ayyyy maşallah canım. Aklım kız çocuğunda kaldı 2.yi hiç düşünmezdim ama şimdiden yapsam mı bitane daha diye düşünüyorum :) Güzel günlerde giysin inşallah
Katılıyorum....)))))))Git elini öp bence
Anamm ben bunlari yerim yerimmm cok guzeller guzel gunlerde giydir insAllah sizin siparisleriniz gelince siparis veresim geliyo valla.1. Ve 3. Ye bayildim hatta 3. Yu bende sepetime eklemistim ama sepetimde aylardir duruyo hala alamadimkızlarrr aliexpres siparişim gelditam 39. gün bugün beklemesi zordu ama geldiler nihayet
Eki Görüntüle 1308112 Eki Görüntüle 1308113 Eki Görüntüle 1308114
bunu da kipadan almıştım
Eki Görüntüle 1308116
Bazen biri şu işi anlasada yapsa diyorum o kdr yorgunum ki çok dert geliyor bazenKatılıyorum....)))))))
Merhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
canım o pembe olan bebek için belki küçük gelebilir... ben de sırt çantası kullanmayı düşünüyorumkızlar ben hala çanta beğenemdim
sırt çantası olsun diyorum ne çok büyük ne çok küçük deri olsun diyorum yada bayan çantası ama içime sinmiyor
bebek çantası da chicconun var kullanmıcam sanırım, birde ablam şunu aldı ama ben hergüne kullana bileceğim bişi arıyorım ne çok büyük ne çok küçük
Eki Görüntüle 1308156 Eki Görüntüle 1308157
kızlar kilo konusu kuonuşulmuşta benim etraftan ve kendimden gozledigim kadarıyla kilolu hamile kalan faxla almiyr zayıf hamile kalansa fazla kilo alıyor tabi istisnalar olabilir. Birde bi yerde okumuştum kilolu hamile kalınca vucutta depo edilen yaglar kullanilirmiş bu yuzden ilk zamanlar kilo alinmaz yada verilirmiş. Bir ornegide benim ilk hamileligimde 60 kilo ile hamile kaldım 15 kilo aldım hamilelikte 75 e çiktim. Ama şimdikş hamileligimde 69 ile hamile kaldım başlarda iki kilo verdim şimdi ise toplamda 7 kilo aldım 76 kiloyum bu arada boyumda 1 66..
canim bu çantaların ikiside guzel ve kullanişli geldi bna . İki çeşit işte degişikli kullanirsin uçuncu bi çantaya gerek yok boşa masraf yapma çanta alacgn paraya bebişinin eksikleri varsa onları tamamla . Benim çantam bir tane ..kızlar ben hala çanta beğenemdim
sırt çantası olsun diyorum ne çok büyük ne çok küçük deri olsun diyorum yada bayan çantası ama içime sinmiyor
bebek çantası da chicconun var kullanmıcam sanırım, birde ablam şunu aldı ama ben hergüne kullana bileceğim bişi arıyorım ne çok büyük ne çok küçük
Eki Görüntüle 1308156 Eki Görüntüle 1308157
ya sen herkesi dinleme, doktorun ne diyor onu dinle,,,,
bana da millet neler diyor bende çok kilo aldım birde kocaman bir karnım var,, 4 aylık olduğumdan beridir ayımı önden söylüyorum,,, misal 5 aylıkken 6,5 aylığım diyordum..çünkü maşallah herkes kadın doğum uzmNI,,,,
sende yalan söyle ayını soranlara,,, eşe dosta da hı hı de geç,,,, ben öyle yapıyorum,,, bana nler dediler, göbeğin düşük düşük tehliken var dediler, üçüz mü bekliyon dediler,,,, doğuramazsın sezeryanla yap dediler,,, ooooo neler dediler,,,,
sen dediğim gibi doktorun ne diyorsa onu dinle,,,,
birde insanlara kulak asmamayı örenmek lazım çünkü bebekleri doğurunca herkes pedagog olucak walla,,,, zayıf olsa aaaaa şişmanlasın diyecekler,,, şişman olsa aaaaa şişman zayıflasın diyecekler,,,, diyeceklerde diyecekler,,,,
ben onun için şimdiden çocuk doktoru için araştırmaya başladım bile,,,,
hep güvendiğin bir doktorun olsun,,, sende canını sıkma,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?