Anamm ben bunlari yerim yerimmm cok guzeller guzel gunlerde giydir insAllah sizin siparisleriniz gelince siparis veresim geliyo valla.1. Ve 3. Ye bayildim hatta 3. Yu bende sepetime eklemistim ama sepetimde aylardir duruyo hala alamadim
Nasil canim iyimi mallari 39. Gune degdimi :)
benimde annem aldı sağolsun bebeğin eşyalarını,,, daha da alıcakdı aaa anne dedim benim ilk bebeğim bende alıcam biraz dedim, almayı bırakdı ama bebeğiminde bir eksiği kalmadı, ,,,,, bende mağazaları geziyorum çok seçici bakıyorum, misal üçlü atlet aldım geçenlerde bebeğe aldığım ilk eşya, birde güzel bir tulum alıcağım (hala bakıyorum) birde astonot tulumu alacağım,,,, sende böyle bebek mağazalrını gez gerçekten hoşuna gidecek bir şey al, parasına da bakma zaten alıcağın bir iki eşya,,,,, kayınvalidenin aldıklarınıda giyedir hoşuna gştmezsede giydirme,,, kendin al,,,, canını sıkma böyle basit şeyler için,,,,Merhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
canim bu çantaların ikiside guzel ve kullanişli geldi bna . İki çeşit işte degişikli kullanirsin uçuncu bi çantaya gerek yok boşa masraf yapma çanta alacgn paraya bebişinin eksikleri varsa onları tamamla . Benim çantam bir tane ..
Açığı zamanla kapatır bebeğin. Eskiden bu kadar ölçüm yoktu doğunca ölçülürdü kilosu. 2,5 -4 kilo arası doğar normalde. Kafaya takıp bebeğini üzme bence.
bnde sallıcm bebiişi napıyım durmassa huyszluk ederse ? Sallamanin bebegi sakinlşyrdgni duşunuyorum bn oglumu gunduz salladım oyle alişmadı gece istemiyordu emip uyuyrdu ..Bir kitap okuyorum. Yabancı bir doktor yazmış. Orada ağlayan bebekleri susturma formülü vermiş. Sallamak da bunlardan biri. Ama tabi hafif sallamadır öyle sarsarak değil. Kitabın adını ve formül sayfasını ekledim.
Eki Görüntüle 1308056 Eki Görüntüle 1308057
kızlar ben hala çanta beğenemdim
sırt çantası olsun diyorum ne çok büyük ne çok küçük deri olsun diyorum yada bayan çantası ama içime sinmiyor
bebek çantası da chicconun var kullanmıcam sanırım, birde ablam şunu aldı ama ben hergüne kullana bileceğim bişi arıyorım ne çok büyük ne çok küçük
Eki Görüntüle 1308156 Eki Görüntüle 1308157
Bende sarinin pembesinden alicaktim aslinda :)çok saol canımçoook teşekkürler
yıkayınca mavi benekler akmış biraz canım böyle olmmuş kısa programda yıdadım bide neyse artık ama diğerleri çok güzel sorun yok onlarda kumaşları da iyi
aman 1-2 kere giydirir atarım napıyım
çin malı diye boşa dememişler
Eki Görüntüle 1308159
EFLALİM canım dikkat et demekki agrılı geçicek seninide dedefin gibi.. Bizim bıcırıklar demekki şimdiden ittifakkuruyolar anneyd karsıdesene..
Hümeyra 1 kilomu aldın... Rekor.. Ama iyi bişeymi bilemedim.. Bnm drum 7 kilodan az 15 kolodan cok olmıcak en saglıklısı bu demişti...bi sor bizede haber ver bidenem..
Ayy birsürü şey yazıcaktım unuttum
Merhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
Anlamadimki :):) sadece belim son iki gun cok agriyordu bobreklerimdede agri vardi adet sancisi gibi sancim vardi ama ben anlam veremiyordum hatta en son dedimki ben doguracam galiba bugunlerde :) son iki gece agridan hic uyuyamafim buydu sikaytlerim..ama benm bi onceki kontrol zamani enfeksiyon cikmiati ilac vermemiati dr ondandir diyordum..gitim dun kontrole tqhlili verdim megrse kummus sasirdim bende bama dr bol su ic az tuzku salgam ve meyan kokunden yqpilan haslama ic atarsin dedi..ama ilaclarima ek qntibiyotik vermia onukum icinmi yoksa enfeksiyon icinmi verdi bilmiyorum
kızlarrr aliexpres siparişim gelditam 39. gün bugün beklemesi zordu ama geldiler nihayet
Eki Görüntüle 1308112 Eki Görüntüle 1308113 Eki Görüntüle 1308114
bunu da kipadan almıştım
Eki Görüntüle 1308116
Bende sarinin pembesinden alicaktim aslinda :)
Ama sipatis vercem ya bananeadidas patikler cok hosuma gidiyo alicam onlardan hevesim var hemde pembis pembis
Cantaya gelince benim ablamda chicconun sirt cantasi var almadigima pisman oldum annemde biraktim cantayi kullanmam dedim ama yarin bi gun bi yere kendim gidersem daha iyi olur hemde buyuk ben port bebeli set aldim uygunlardan canta ufacicik :)
Simdi istanbula gidince sirt cantasini alcam hemde hastane cantasi yapcam esyalari cantaya posetli koydum ama canta patlayacak nerdeyse uzak bi yerde kullanirim sirt cantasini ama ablanin avondan aldigi cantada col hosmus ama fazla buyuk degil sanirim
içine sinmedyse bişey zaten elinde sonunda aliniyor bnde oyleyim . Hevesin kalmasın o zmn . Bide bu sırt çantası yeni moda olmş heralde. Nasıl kullanilacaksa ben utannırım onu takamam ne oyle ilkokul çocugu gbicanm çok saol bayadır çanta almıyorum zaten kendime, şık gezmeye giderken kullanabileceğim bişi istiyorum o yüzden
şükürler olsun herşeyini aldık bebişimin şimdi kendi eksiklerimi tamamlıyorum
çok paahalı almam zaten max 50-60 veririm
Bende aslinda yalniz gitmem hele bebek olunca esim asla tek yollamaz :) haftaya ailemin yanina gitmek istiyorum bi hafta falan orta yolu bulamiyoruz bi turluver canım uygun fiyatlılar ve güzel ürünler hemde değişik bende yine veririm :)
ablamınki büyük değil canım dediğin gibi eğer yalnız gidersem bende kullanırım kırmızıyı ama hergün kullanmam
ayda yılda bir
eşimle gezmeyi severiz biz dışarı çkıarken kullanacağım alışverişe falan bişi arıyoreum
Tabiki canim adam kargoyu bedava desede cikariyo bizden bende iki yelek aldik kapitone ikisi 15 kusure civildemi ne 5 liraydi bide 3.90 ben burda minicodan patik aldim kirmizi aynisi butikbebede vardi ben 6.90 a aldim butikbebede 10 du kargo parasini cikariyo bizden tabi uygun seylerde varbyok değilkızlar bişey paylaşmak istiyorum hani butik bebe urunleri kaliteli uygun diye sipariş veriyoruz ya megerse kendi adıma konuşuyum enayi yerine konuyormuşum. Burda bi butikte butikbebede satılan urunlerin aynısından buldum markaya varana kadar aynı inanamadım orda satılan tulum 20 tl bu butikte 10 tl miş bida bişey almicam ordan ustumuzden ne kadar çok para kazanıyrlrmiş . Bebessi marka tek alt 5 lira internette 7-8 lira . Bulmuşken hmn aldım kızlar tulum iki tek alt iki çitçitli badi aldım ...
kızlar kilo konusu kuonuşulmuşta benim etraftan ve kendimden gozledigim kadarıyla kilolu hamile kalan faxla almiyr zayıf hamile kalansa fazla kilo alıyor tabi istisnalar olabilir. Birde bi yerde okumuştum kilolu hamile kalınca vucutta depo edilen yaglar kullanilirmiş bu yuzden ilk zamanlar kilo alinmaz yada verilirmiş. Bir ornegide benim ilk hamileligimde 60 kilo ile hamile kaldım 15 kilo aldım hamilelikte 75 e çiktim. Ama şimdikş hamileligimde 69 ile hamile kaldım başlarda iki kilo verdim şimdi ise toplamda 7 kilo aldım 76 kiloyum bu arada boyumda 1 66..
Benim kizim suanda herseyin farkindaymis ayy kurban olurum ona ben
Cok kilolu olunca nolcak sanki onemli olan dogumdan somra anne sutunun yaramasi zayifta olmasin ama kilolu hic olmasin herkesler ne kadar cok biliyo ya
Metresi 50 kurus mu
İyiymis ya burda mutlka pahalidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?