2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çok saol canım çoook teşekkürler
yıkayınca mavi benekler akmış biraz canım böyle olmmuş kısa programda yıdadım bide neyse artık ama diğerleri çok güzel sorun yok onlarda kumaşları da iyi
aman 1-2 kere giydirir atarım napıyım
çin malı diye boşa dememişler

benimde annem aldı sağolsun bebeğin eşyalarını,,, daha da alıcakdı aaa anne dedim benim ilk bebeğim bende alıcam biraz dedim, almayı bırakdı ama bebeğiminde bir eksiği kalmadı, ,,,,, bende mağazaları geziyorum çok seçici bakıyorum, misal üçlü atlet aldım geçenlerde bebeğe aldığım ilk eşya, birde güzel bir tulum alıcağım (hala bakıyorum) birde astonot tulumu alacağım,,,, sende böyle bebek mağazalrını gez gerçekten hoşuna gidecek bir şey al, parasına da bakma zaten alıcağın bir iki eşya,,,,, kayınvalidenin aldıklarınıda giyedir hoşuna gştmezsede giydirme,,, kendin al,,,, canını sıkma böyle basit şeyler için,,,,

canm çok saol bayadır çanta almıyorum zaten kendime, şık gezmeye giderken kullanabileceğim bişi istiyorum o yüzden
şükürler olsun herşeyini aldık bebişimin şimdi kendi eksiklerimi tamamlıyorum
çok paahalı almam zaten max 50-60 veririm

bnde sallıcm bebiişi napıyım durmassa huyszluk ederse ? Sallamanin bebegi sakinlşyrdgni duşunuyorum bn oglumu gunduz salladım oyle alişmadı gece istemiyordu emip uyuyrdu ..

Bende sarinin pembesinden alicaktim aslinda :)
Ama sipatis vercem ya banane adidas patikler cok hosuma gidiyo alicam onlardan hevesim var hemde pembis pembis
Cantaya gelince benim ablamda chicconun sirt cantasi var almadigima pisman oldum annemde biraktim cantayi kullanmam dedim ama yarin bi gun bi yere kendim gidersem daha iyi olur hemde buyuk ben port bebeli set aldim uygunlardan canta ufacicik :)
Simdi istanbula gidince sirt cantasini alcam hemde hastane cantasi yapcam esyalari cantaya posetli koydum ama canta patlayacak nerdeyse uzak bi yerde kullanirim sirt cantasini ama ablanin avondan aldigi cantada col hosmus ama fazla buyuk degil sanirim

Canım hamile kaldım 5 kilo verdim ya avantajım o oldu.
5. aydan sonra 3 ayda 6 kilo aldım o da normal

Hamilelikte kilo vermek güzel olsa gerek
Şaka bir yana da sağlıklı olduktan sonra bebişler hiç problem yok. Ben 8.5 kilo aldım. Uff nasıl gidecek bu kilolar doğumdan sonra :)

Ceren sen misin canım?
nick mi değiştin sen?
Çok geçmiş olsn yaşadıkların için... Tabiki kendin almak isterdin ya o ne öyle doldurmuş ben olsam tepki verirdim

Ya kum doksem tahlilde cikardi dimi.brnde çok kötüyüm böbrek bel ağrım var sikistiriyo ama çok aciyo

ver canım uygun fiyatlılar ve güzel ürünler hemde değişik bende yine veririm :)
ablamınki büyük değil canım dediğin gibi eğer yalnız gidersem bende kullanırım kırmızıyı ama hergün kullanmam
ayda yılda bir
eşimle gezmeyi severiz biz dışarı çkıarken kullanacağım alışverişe falan bişi arıyoreum

içine sinmedyse bişey zaten elinde sonunda aliniyor bnde oyleyim . Hevesin kalmasın o zmn . Bide bu sırt çantası yeni moda olmş heralde. Nasıl kullanilacaksa ben utannırım onu takamam ne oyle ilkokul çocugu gbi

kızlar bişey paylaşmak istiyorum hani butik bebe urunleri kaliteli uygun diye sipariş veriyoruz ya megerse kendi adıma konuşuyum enayi yerine konuyormuşum. Burda bi butikte butikbebede satılan urunlerin aynısından buldum markaya varana kadar aynı inanamadım orda satılan tulum 20 tl bu butikte 10 tl miş bida bişey almicam ordan ustumuzden ne kadar çok para kazanıyrlrmiş . Bebessi marka tek alt 5 lira internette 7-8 lira . Bulmuşken hmn aldım kızlar tulum iki tek alt iki çitçitli badi aldım ...

Bende aslinda yalniz gitmem hele bebek olunca esim asla tek yollamaz :) haftaya ailemin yanina gitmek istiyorum bi hafta falan orta yolu bulamiyoruz bi turlu
Bensiz duramazmis bahaneside bu bebek varmis ya biseyb olursaymis sanki seye gidiyorum uzak bi yere burdan daha cabuk ulasirim hastaneye ama niyet baska ben gitmiyim bi yere bu duruma sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum oda ayri bi konu

Tabiki canim adam kargoyu bedava desede cikariyo bizden bende iki yelek aldik kapitone ikisi 15 kusure civildemi ne 5 liraydi bide 3.90 ben burda minicodan patik aldim kirmizi aynisi butikbebede vardi ben 6.90 a aldim butikbebede 10 du kargo parasini cikariyo bizden tabi uygun seylerde varbyok değil

Aynen bende o yüzden almadım herhalde

evet canım 50 kuruşmuş süper bence dün ölçü alacaktım unuttum akşam sipariş vereyim diye neyse bu akşam alırım artık

szi yakaliycam diye bi saattir okuyorum ya yavasin anneker ben zamaninda fort bebenin takimi cantayi almistimonu hastane ixin haziradim kensime sonrasi icin acivert deri sirt cantasi al dim.popom agriyor oturmakta n okulda ..aksamda çenet derler bizde çenetlerim agriyor cat kemigim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…