2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen canim ya basta urunleri çok hoşuma gttiginden fiyatlarıda uygun gelmişte kargoda bedava olunca çok cazip geldi. Geçen 7 li zıbın seti siparişi verdim eve bi geldiki ordakiyle alakası yok rengi soluk mali kalitesiz hmn kargo çagrdm geri yolladım dun msj gelmiş iadesi bes gun içinde yapılcktr diye yok yapılmasın bide bn napıyım oyle urunu . Buralardada bulur alirim daha ucuza madem internt satıcılgı yapyrsnz dogru urun satın bide yazmişlar oraya yuzde yuz pamuk blmem ne diye guvendik getrdk . Neyseki iade ettim. Biraz oncede e postama msj yollamişlar " sizi ve bebeginizi duşunduk fiyatları duşurduk " diye ya ya çok duşundunuz bizi dedim ..

yerim ben bunlarıııı

içine sinmedyse bişey zaten elinde sonunda aliniyor bnde oyleyim . Hevesin kalmasın o zmn . Bide bu sırt çantası yeni moda olmş heralde. Nasıl kullanilacaksa ben utannırım onu takamam ne oyle ilkokul çocugu gbi

ben hala kendimi çocuk gibi görüyorum valla bunlar hep annem yüzünden koca bebeğim diye severse hala olacağı bu 25 yaşındayım bu arada
modamı bilmem sırt çantası ama kendimi o bebek çantalarını kullanırken iyi hissedeceğimi düşünmüyorum
o yüzden sırt çantasına yöneldm

arkadasın biride burda biraz once okudum taa çinlerden sipariş vermiş . Resim atmiş birisinin yıkanınca boyası dokulmuş mafolmş badi. Bide 39 gun beklemiş gelmesini merak ettim ne kadar para verdgni . Bide yazmiş çin mali diye boşuna demiyrlr die hey Allahm ya

kızlarr göğüs koruyucu almıştım netten chicco marka dedim küçük mü alsam orta mı sonra küçüğe karar vermiştim
iyiki de küçük almışım

çok komik eğreti gibi durdu olmayan ucun neresini korıcaksa

Eklentiler

• 8018_B-500x500.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 74
bnde oyleyim kndmi hala annmin kuçuk kıZı gbi goryrm ozellkle onla bir araya gelince konuşurkn filan. Çunku bna hala kuçuk çocuguymşm gbi davraniyr canim annem . İnsanin annesinin olması çok ayrı bişey ya ben çocugumn her seyini duşunuyrm koruyrm kolluyrm ya oda bna aynı oyle şefkatli ..

kız dur baby forwe sendin demi çinden sipariş veren

benim o
üç elbiseye 20 dolar verdim

Iyi hoş almış bir şeyler ne güzel, ama sakın bir şey alma her şeyi var ne demek ya :) aldıklarına bakıp teşekkür edersin, ama içine sinmeyenlerin yerine kendi zevkinle alırsın. Inşallah aldığı şeyler hoşuna gider de hem onun gönlü olur hem de senin :)

Hay masallah annelrr bak nasılda cosmus..
Babyforwe bebişim güzel günlerde kullansın yawrun..

Kız pınar guldurdun beni ya.. Sitelerde alısweriş öle..indirim derler ilkten üstüne atıyorum 20 tl koyup fiyat yukseltır 10 tl sini indirm olarak gösterirler.. Milletde kapar bu iler böle kargo yok derler ama içindedir oooo... Nese bndansınra yapmassın ordan hayatım...

Sırt cantası kullanım acısından cok güselde.. Bnde dısarı cıkarken galan onu takamam ya.. Güzel gen gösterdigin gibi i canta istşyooom

Sırt çantası pratik diye aldım ben .. evden çıkarken bir elimde bebek bir elimde arabası sırtıma da çantayı takar daha dengeli olur diye düşündüm.. bu da bir alternatif yani.. istemeyen almaz zaten ..

var canım aynı durumdayım ve bende kendime acıyorumortak psikoloji demek. Bugün çalışabilir raporu aldım ve şu anda kendimi daha bir acınılası hissediyorum ve ''halime bak dertli çal kemancı başımın tacı'' deyip duruyorum

Sen hiçbirşey almayınca kv almış dayanamamış. Sen kaç haftalıksın bilmiyorum ama madem alınmış güle güle kullan bence. Ekstra masrafa gerek yok. Sen bunu duymak ister misin bilmiyorum ama yorumum bu. :)

Heveslerini zaten basta saygıyla sevgiyle karsılıyodum tabiki dayanamadı aldı bişiler ama iş olurundan cıktı herseyine varana kadar ücer beser aldı yani agız silme bezlerine havlusuna kadar bi bebege ne lazımsa.ve işin en kötüsü bana alma diyo sakın tembihliyo sakın sakın alma diyo sorun bu. Sonucta ilk bebegim bende hevesliyorum almak.Kendi kayınvalidesine yani esimin babanesine bişe aldırmadı.. Oda battaniye almak istemiş bebegime kayınvalidem ona alma demiş istemiyo gelin. Kısaca cok bencillige cevirdi işi herseyi kendi yapmak istiyo almak istiyo hatta telefonda anneme bile fazla bişe alma demiş gerek yok filan. Ama kendisi hala daha bişiler alıyo. Bide kendi evinde tutuyo bana vermiyo bile.

Bir de iş yapasım yok ki sorma gitsin, yerime bakacak arkadaşı başımdan savdım demin, çalışmak istemiyorum dedim açık açık. Aslında çalışabilir raporu alıcam ama çalışabilir durumda da değilim demek ki :)
İşyerinde sürekli muhabbet eden insanlar var, onlara baktıkça kendime kızıyorum bir taraftan, acıyorum diğer taraftan. Gömülmüşüm bilgisayara yeter artık dedim bugün izin verdim kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…