- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
aynen canim ya basta urunleri çok hoşuma gttiginden fiyatlarıda uygun gelmişte kargoda bedava olunca çok cazip geldi. Geçen 7 li zıbın seti siparişi verdim eve bi geldiki ordakiyle alakası yok rengi soluk mali kalitesiz hmn kargo çagrdm geri yolladım dun msj gelmiş iadesi bes gun içinde yapılcktr diye yok yapılmasın bide bn napıyım oyle urunu . Buralardada bulur alirim daha ucuza madem internt satıcılgı yapyrsnz dogru urun satın bide yazmişlar oraya yuzde yuz pamuk blmem ne diye guvendik getrdk . Neyseki iade ettim. Biraz oncede e postama msj yollamişlar " sizi ve bebeginizi duşunduk fiyatları duşurduk " diye ya ya çok duşundunuz bizi dedim ..Tabiki canim adam kargoyu bedava desede cikariyo bizden bende iki yelek aldik kapitone ikisi 15 kusure civildemi ne 5 liraydi bide 3.90 ben burda minicodan patik aldim kirmizi aynisi butikbebede vardi ben 6.90 a aldim butikbebede 10 du kargo parasini cikariyo bizden tabi uygun seylerde varbyok değil
yerim ben bunlarıııı
içine sinmedyse bişey zaten elinde sonunda aliniyor bnde oyleyim . Hevesin kalmasın o zmn . Bide bu sırt çantası yeni moda olmş heralde. Nasıl kullanilacaksa ben utannırım onu takamam ne oyle ilkokul çocugu gbi
bnde oyleyim kndmi hala annmin kuçuk kıZı gbi goryrm ozellkle onla bir araya gelince konuşurkn filan. Çunku bna hala kuçuk çocuguymşm gbi davraniyr canim annem . İnsanin annesinin olması çok ayrı bişey ya ben çocugumn her seyini duşunuyrm koruyrm kolluyrm ya oda bna aynı oyle şefkatli ..
ben hala kendimi çocuk gibi görüyorum vallabunlar hep annem yüzünden koca bebeğim diye severse hala olacağı bu 25 yaşındayım bu arada
modamı bilmem sırt çantası ama kendimi o bebek çantalarını kullanırken iyi hissedeceğimi düşünmüyorum
o yüzden sırt çantasına yöneldm
kız dur baby forwe sendin demi çinden sipariş veren
ben hala kendimi çocuk gibi görüyorum vallabunlar hep annem yüzünden koca bebeğim diye severse hala olacağı bu 25 yaşındayım bu arada
modamı bilmem sırt çantası ama kendimi o bebek çantalarını kullanırken iyi hissedeceğimi düşünmüyorum
benim oarkadasın biride burda biraz once okudum taa çinlerden sipariş vermiş . Resim atmiş birisinin yıkanınca boyası dokulmuş mafolmş badi. Bide 39 gun beklemiş gelmesini merak ettim ne kadar para verdgni . Bide yazmiş çin mali diye boşuna demiyrlr die hey Allahm ya
Iyi hoş almış bir şeyler ne güzel, ama sakın bir şey alma her şeyi var ne demek ya :) aldıklarına bakıp teşekkür edersin, ama içine sinmeyenlerin yerine kendi zevkinle alırsın. Inşallah aldığı şeyler hoşuna gider de hem onun gönlü olur hem de senin :)Merhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
benim o
üç elbiseye 20 dolar
toplamda 45 tl falandı sanırımkız hesaplttrma şimdi kaç tl verdin yani
kızlarr göğüs koruyucu almıştım netten chicco marka dedim küçük mü alsam orta mı sonra küçüğe karar vermiştim
iyiki de küçük almışım
çok komik eğreti gibi durdu olmayan ucun neresini korıcaksa
Aclik 110a kadar normalmis sanirim canimyaaa benim açlık şekerim mi yüksek acaba hep 103 çıkıyor anlamadım ki o yüksek olsa nedemek oluyor peki
Sırt çantası pratik diye aldım ben .. evden çıkarken bir elimde bebek bir elimde arabası sırtıma da çantayı takar daha dengeli olur diye düşündüm.. bu da bir alternatif yani.. istemeyen almaz zaten ..
var canım aynı durumdayım ve bende kendime acıyorumÇok yorgunuummm
Şöyle 6-7 saat işe gitsem o kadar iyi gelecek ki. 10 saat gerçekten çok yoruyor, bugün toplantıda kafamı zor tuttum, bir uyku bastırdı. Bazen kendime acıyasım geliyor.
Sizde durum nasıl, bugünlerde ekstra halsizlik yorgunluk var mı?
Canim öncelikle geçmiş olsun kolay seyler yasamamissin ama onlarda hevesliymis senin kadar sabirli degillermis demekki sende cok hosuna giden seyleri alirsin fazla olmadan malum fazla giyemicek 3_6 ay yada 6_9 ay alirsin olmadi ondan sonra kendi istedigini alir giydirirsin.ayrica uzulme nekadar heveslilerr benimde annem aliyo 3 5 bise ama kv henuz bi yelek aldi keske alsa yni demem boyle bisey icin asla uzme kendini sorunlu 2 ay yasamissin
tamam o almış olsun ama sende istediklerini al benim 3.çocuğum oluyor yine de gördüğüm beğendiğim ne varsa herşeyi alıyorum halbuki diğer çocuklardan kalanlarla bile büyür bebeğim ama ben yine de hoşuma ne giderse alıyorum
Sen hiçbirşey almayınca kv almış dayanamamış. Sen kaç haftalıksın bilmiyorum ama madem alınmış güle güle kullan bence. Ekstra masrafa gerek yok. Sen bunu duymak ister misin bilmiyorum ama yorumum bu. :)
canım söyleyeceklerimi yanlış anlama ama inan ki şanslısın... çoğu kişi doğumda bile bir şey göremiyor kv den.. senin ne güzel almış bir sürü şey. sen de istediklerini al yine en beğendiklerini almış olursun daha iyi değişik değişik kullanırsın.. arada da dersin yeter anne daha biizmkilerde alacak diye.. bak benimki daha 2 şey aldı o kadar başkada bir şey yok :)) bakalımmm
benimde annem aldı sağolsun bebeğin eşyalarını,,, daha da alıcakdı aaa anne dedim benim ilk bebeğim bende alıcam biraz dedim, almayı bırakdı ama bebeğiminde bir eksiği kalmadı, ,,,,, bende mağazaları geziyorum çok seçici bakıyorum, misal üçlü atlet aldım geçenlerde bebeğe aldığım ilk eşya, birde güzel bir tulum alıcağım (hala bakıyorum) birde astonot tulumu alacağım,,,, sende böyle bebek mağazalrını gez gerçekten hoşuna gidecek bir şey al, parasına da bakma zaten alıcağın bir iki eşya,,,,, kayınvalidenin aldıklarınıda giyedir hoşuna gştmezsede giydirme,,, kendin al,,,, canını sıkma böyle basit şeyler için,,,
çok saol canımçoook teşekkürler
yıkayınca mavi benekler akmış biraz canım böyle olmmuş kısa programda yıdadım bide neyse artık ama diğerleri çok güzel sorun yok onlarda kumaşları da iyi
aman 1-2 kere giydirir atarım napıyım
çin malı diye
çok saol canımçoook teşekkürler
yıkayınca mavi benekler akmış biraz canım böyle olmmuş kısa programda yıdadım bide neyse artık ama diğerleri çok güzel sorun yok onlarda kumaşları da iyi
aman 1-2 kere giydirir atarım napıyım
çin malı diye boşa dememişler
Eki Görüntüle 1308159
Canim saticinin adi neydi bende bunlardan aldim ama hala kargoya vermedi verdiği kargo no aktif degil. Diger aldiklarim iyi cikti gayet.
Bir de iş yapasım yok ki sorma gitsin, yerime bakacak arkadaşı başımdan savdım demin, çalışmak istemiyorum dedim açık açık. Aslında çalışabilir raporu alıcam ama çalışabilir durumda da değilim demek ki :)var canım aynı durumdayım ve bende kendime acıyorumortak psikoloji demek. Bugün çalışabilir raporu aldım ve şu anda kendimi daha bir acınılası hissediyorum ve ''halime bak dertli çal kemancı başımın tacı'' deyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?