Iyi hoş almış bir şeyler ne güzel, ama sakın bir şey alma her şeyi var ne demek ya :) aldıklarına bakıp teşekkür edersin, ama içine sinmeyenlerin yerine kendi zevkinle alırsın. Inşallah aldığı şeyler hoşuna gider de hem onun gönlü olur hem de senin :)
Hömmm baska bi durum yani ... Bacım sen madem öle al istedigini bol bol kullanırsın.. Hiç sıkma kendini senin cocugun. Sonucta.. Aaa madem aldı biye vermito...Heveslerini zaten basta saygıyla sevgiyle karsılıyodum tabiki dayanamadı aldı bişiler ama iş olurundan cıktı herseyine varana kadar ücer beser aldı yani agız silme bezlerine havlusuna kadar bi bebege ne lazımsa.ve işin en kötüsü bana alma diyo sakın tembihliyo sakın sakın alma diyo sorun bu. Sonucta ilk bebegim bende hevesliyorum almak.Kendi kayınvalidesine yani esimin babanesine bişe aldırmadı.. Oda battaniye almak istemiş bebegime kayınvalidem ona alma demiş istemiyo gelin. Kısaca cok bencillige cevirdi işi herseyi kendi yapmak istiyo almak istiyo hatta telefonda anneme bile fazla bişe alma demiş gerek yok filan. Ama kendisi hala daha bişiler alıyo. Bide kendi evinde tutuyo bana vermiyo bile.
Canım o sana sormamış almış, sen de ona sorma git ne beğeniyorsan al. Bu zamana kadar getirip vermemiş de, daha bunlae yıkanıp ütülenecek. O işleri de kendi görecek herhalde. Getirdiği zaman da beğendiklerini kullanır beğenmediklerini kaldırırsın. Sonra kısmet olursa ikinci bebeğe saklarsın ya da ihtiyaç sahiplerine verirsin.Heveslerini zaten basta saygıyla sevgiyle karsılıyodum tabiki dayanamadı aldı bişiler ama iş olurundan cıktı herseyine varana kadar ücer beser aldı yani agız silme bezlerine havlusuna kadar bi bebege ne lazımsa.ve işin en kötüsü bana alma diyo sakın tembihliyo sakın sakın alma diyo sorun bu. Sonucta ilk bebegim bende hevesliyorum almak.Kendi kayınvalidesine yani esimin babanesine bişe aldırmadı.. Oda battaniye almak istemiş bebegime kayınvalidem ona alma demiş istemiyo gelin. Kısaca cok bencillige cevirdi işi herseyi kendi yapmak istiyo almak istiyo hatta telefonda anneme bile fazla bişe alma demiş gerek yok filan. Ama kendisi hala daha bişiler alıyo. Bide kendi evinde tutuyo bana vermiyo bile.
Hay masallah annelrr bak nasılda cosmus..
Babyforwe bebişim güzel günlerde kullansın yawrun..
Kız pınar guldurdun beni ya.. Sitelerde alısweriş öle..indirim derler ilkten üstüne atıyorum 20 tl koyup fiyat yukseltır 10 tl sini indirm olarak gösterirler.. Milletde kapar bu iler böle kargo yok derler ama içindedir oooo... Nese bndansınra yapmassın ordan hayatım...
Sırt çantası pratik diye aldım ben .. evden çıkarken bir elimde bebek bir elimde arabası sırtıma da çantayı takar daha dengeli olur diye düşündüm.. bu da bir alternatif yani.. istemeyen almaz zaten ..
AYY tutsun evinde, boşver hoşuna gitmezse giydeirmezsin,,, geze geze geze istediğini alırsın,,, alırsan ne yapıcak ki ????Heveslerini zaten basta saygıyla sevgiyle karsılıyodum tabiki dayanamadı aldı bişiler ama iş olurundan cıktı herseyine varana kadar ücer beser aldı yani agız silme bezlerine havlusuna kadar bi bebege ne lazımsa.ve işin en kötüsü bana alma diyo sakın tembihliyo sakın sakın alma diyo sorun bu. Sonucta ilk bebegim bende hevesliyorum almak.Kendi kayınvalidesine yani esimin babanesine bişe aldırmadı.. Oda battaniye almak istemiş bebegime kayınvalidem ona alma demiş istemiyo gelin. Kısaca cok bencillige cevirdi işi herseyi kendi yapmak istiyo almak istiyo hatta telefonda anneme bile fazla bişe alma demiş gerek yok filan. Ama kendisi hala daha bişiler alıyo. Bide kendi evinde tutuyo bana vermiyo bile.
kızlar kilo konusu kuonuşulmuşta benim etraftan ve kendimden gozledigim kadarıyla kilolu hamile kalan faxla almiyr zayıf hamile kalansa fazla kilo alıyor tabi istisnalar olabilir. Birde bi yerde okumuştum kilolu hamile kalınca vucutta depo edilen yaglar kullanilirmiş bu yuzden ilk zamanlar kilo alinmaz yada verilirmiş. Bir ornegide benim ilk hamileligimde 60 kilo ile hamile kaldım 15 kilo aldım hamilelikte 75 e çiktim. Ama şimdikş hamileligimde 69 ile hamile kaldım başlarda iki kilo verdim şimdi ise toplamda 7 kilo aldım 76 kiloyum bu arada boyumda 1 66..
Benimde aynı Böyle oldu 75 hamıle kaldım 69 düştüm 11 kılo Alınca 80 oldum bundan sonrada en az 4 kılo alırım galıba iştahım arttı gece uyanıyom ne yiyeceğimi şaşıyorum inş almam ama alırım gıbı-5 +6 = +1 kilo
seni tabi ki anlıyoruz yanlış anlama.. sen de o nasıl kendi bildiğini okuyorsa sen de kendi bildiğini yap sonuçta çocuk seninn :) istediğini alAynen bende onu demek istedim canım ohh anladı biri beni sonunda :) alma demesi zaten canımı sıktı.hosuma gitmese bile giydiririm ama yeterki hersey dozunda olsun ve niyet iyi olsun.simdi onu durdurmak istiyorum bana karısmasın istiyorum ama kırmakda istemiyprum ne diycemi sasırdım yani
haa iyi fazla zarar yokmş en azından ama sen memnunsun gelen urunlerden galiba. Onemli olan o..toplamda 45 tl falandı sanırım
Ben otribebeyi duydum hep.kızlar en kullanışlı burun aspiratörü hangisi kullananlar fikir verebilir mi
hayatım bu koroyucu değil ki ben de aldım aynısından smallunu eğer bebeğin meme ucun olmadığı için seni ememezse bu slikon başlığı takıyorsun öyle emmesini sağlıyorsunkızlarr göğüs koruyucu almıştım netten chicco marka dedim küçük mü alsam orta mı sonra küçüğe karar vermiştim
iyiki de küçük almışım
çok komik eğreti gibi durdu olmayan ucun neresini korıcaksa
haa iyi fazla zarar yokmş en azından ama sen memnunsun gelen urunlerden galiba. Onemli olan o..
hayatım bu koroyucu değil ki ben de aldım aynısından smallunu eğer bebeğin meme ucun olmadığı için seni ememezse bu slikon başlığı takıyorsun öyle emmesini sağlıyorsun
koruyucu olarak da ben aventin göğüs kalkanını alacağım
meme yara olursa bu hiç bir işe yaramaz zaten sen bence kalkan al ben de bunu dezenfekte edip hastane çantama koyacağım hiç meme ucum yok çünkü ama inşallah emer de geliraynn canm
aaa öylemi gerçekten ben iksini de yapıyor sanmıştıminş ihtiyaç olmaz da kullanmayız ya
a-a aşkolsun 25 yaşımdayım bu yaşıma kadar kol çantası 1 veya 2 kere takmışımdır markete bile gitsem sırt çantasıyla giderim ilkokul çocuğu gibi mi oluyorum yani hani ya da insanların rahatlıklarıyla dalga geçmek bu kadar mı basit sen sırt çantası sevmeyebilirsin ama takana da ilkokul çocuu gibi çok komik diyemezsin zaten biz sırt çantası kullananlar rahata öyle alışmışızdır ki kol çantası takmak yük olur bi elinde bebek sırtında mont kolunda çanta çanta kayar dirseğine düşer yani neler neleriçine sinmedyse bişey zaten elinde sonunda aliniyor bnde oyleyim . Hevesin kalmasın o zmn . Bide bu sırt çantası yeni moda olmş heralde. Nasıl kullanilacaksa ben utannırım onu takamam ne oyle ilkokul çocugu gbi
Otribebe alıcam, araştırdım herkes memnun neredeyse.kızlar en kullanışlı burun aspiratörü hangisi kullananlar fikir verebilir mi
sen bilirsin ama bence sonradan kork!!!Çalışabilir almasam mı diye düşünmeye başladım
Bende de enfeksiyon çıktığında ne yanma ne ağrım vardı, bol su içtiğimiz için fark etmiyoruz sanırım.kızlar bugün idrar testi yaptırdım diğerlerinde problem yok ama mikraskobi de HER SAHADA NADİR LÖKOSİT, 4-5 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ yazıyor. Bana gelince bende bir problem yok şaşırdım bu sonuca siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?