2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aynen bende onu demek istedim canım ohh anladı biri beni sonunda :) alma demesi zaten canımı sıktı.hosuma gitmese bile giydiririm ama yeterki hersey dozunda olsun ve niyet iyi olsun.simdi onu durdurmak istiyorum bana karısmasın istiyorum ama kırmakda istemiyprum ne diycemi sasırdım yani

Hömmm baska bi durum yani ... Bacım sen madem öle al istedigini bol bol kullanırsın.. Hiç sıkma kendini senin cocugun. Sonucta.. Aaa madem aldı biye vermito...
Sen al haırlıgın yap niye aldın derse senin bohcayımı beklıcwktım anacım dersin

Canım o sana sormamış almış, sen de ona sorma git ne beğeniyorsan al. Bu zamana kadar getirip vermemiş de, daha bunlae yıkanıp ütülenecek. O işleri de kendi görecek herhalde. Getirdiği zaman da beğendiklerini kullanır beğenmediklerini kaldırırsın. Sonra kısmet olursa ikinci bebeğe saklarsın ya da ihtiyaç sahiplerine verirsin.
Bunlara kafanı takıp canını sıkma, sağlığın yerinde bebişin iyi gerisini salla gitsin.

çok teşekkürler canm :)

Sırt çantası pratik diye aldım ben .. evden çıkarken bir elimde bebek bir elimde arabası sırtıma da çantayı takar daha dengeli olur diye düşündüm.. bu da bir alternatif yani.. istemeyen almaz zaten ..

aynen canım ya tercih meselesi :) dediğin gibi kolaylık olucak çok bize

canım iki zengin satıcının ismi

Zengin Çocuk Giyim---Damla Nakliye Deposu olan yerden aldım

AYY tutsun evinde, boşver hoşuna gitmezse giydeirmezsin,,, geze geze geze istediğini alırsın,,, alırsan ne yapıcak ki ????

Benimde aynı Böyle oldu 75 hamıle kaldım 69 düştüm 11 kılo Alınca 80 oldum bundan sonrada en az 4 kılo alırım galıba iştahım arttı gece uyanıyom ne yiyeceğimi şaşıyorum inş almam ama alırım gıbı

Haftada 250. 300 grm alınıyo kızlar tskıp ettimde öyle bebişimmi alıyo benim bilmiyom tabı

seni tabi ki anlıyoruz yanlış anlama.. sen de o nasıl kendi bildiğini okuyorsa sen de kendi bildiğini yap sonuçta çocuk seninn :) istediğini al

kızlar en kullanışlı burun aspiratörü hangisi kullananlar fikir verebilir mi

hayatım bu koroyucu değil ki ben de aldım aynısından smallunu eğer bebeğin meme ucun olmadığı için seni ememezse bu slikon başlığı takıyorsun öyle emmesini sağlıyorsun
koruyucu olarak da ben aventin göğüs kalkanını alacağım

haa iyi fazla zarar yokmş en azından ama sen memnunsun gelen urunlerden galiba. Onemli olan o..

aynn canm

aaa öylemi gerçekten ben iksini de yapıyor sanmıştım inş ihtiyaç olmaz da kullanmayız ya

kızlar bugün idrar testi yaptırdım diğerlerinde problem yok ama mikraskobi de HER SAHADA NADİR LÖKOSİT, 4-5 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ yazıyor. Bana gelince bende bir problem yok şaşırdım bu sonuca siz ne dersiniz?

içine sinmedyse bişey zaten elinde sonunda aliniyor bnde oyleyim . Hevesin kalmasın o zmn . Bide bu sırt çantası yeni moda olmş heralde. Nasıl kullanilacaksa ben utannırım onu takamam ne oyle ilkokul çocugu gbi
a-a aşkolsun 25 yaşımdayım bu yaşıma kadar kol çantası 1 veya 2 kere takmışımdır markete bile gitsem sırt çantasıyla giderim ilkokul çocuğu gibi mi oluyorum yani hani ya da insanların rahatlıklarıyla dalga geçmek bu kadar mı basit sen sırt çantası sevmeyebilirsin ama takana da ilkokul çocuu gibi çok komik diyemezsin zaten biz sırt çantası kullananlar rahata öyle alışmışızdır ki kol çantası takmak yük olur bi elinde bebek sırtında mont kolunda çanta çanta kayar dirseğine düşer yani neler neler

Bende de enfeksiyon çıktığında ne yanma ne ağrım vardı, bol su içtiğimiz için fark etmiyoruz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…