kızlar bugün idrar testi yaptırdım diğerlerinde problem yok ama mikraskobi de HER SAHADA NADİR LÖKOSİT, 4-5 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ yazıyor. Bana gelince bende bir problem yok şaşırdım bu sonuca siz ne dersiniz?
meme yara olursa bu hiç bir işe yaramaz zaten sen bence kalkan al ben de bunu dezenfekte edip hastane çantama koyacağım hiç meme ucum yok çünkü ama inşallah emer de gelir
Kızlar ben gögüs ucumu korumak için kızımda şöle yaptım .. Kremi sürüyodum mesela kahverengi olan bölgeye buDolabı poseti kesip koyuyodum.. Hem ped yapısmamıs oluyo hemde krem iyice emilmiş oluyodu...rahatta ettim yani.. Öle siz konusınca fikir olsun diye söledim...
Kalkan falan almadım ...
Kızlar ben şimdiden gögüs pedi kullanmaya basladım bu arada....gögsüm bu sabahtan itibaren biraz fazla sıvı akıtıyo.. Desim koyayım barı .. İç çamasorı degiltirmek ten iyidir
a-a aşkolsun 25 yaşımdayım bu yaşıma kadar kol çantası 1 veya 2 kere takmışımdır markete bile gitsem sırt çantasıyla giderim ilkokul çocuğu gibi mi oluyorum yani hani ya da insanların rahatlıklarıyla dalga geçmek bu kadar mı basit sen sırt çantası sevmeyebilirsin ama takana da ilkokul çocuu gibi çok komik diyemezsin zaten biz sırt çantası kullananlar rahata öyle alışmışızdır ki kol çantası takmak yük olur bi elinde bebek sırtında mont kolunda çanta çanta kayar dirseğine düşer yani neler neler
ben kendi adıma konuştum ewet sen takarsın takmaya dvm et ama bn takamam kendimi ilkokul çocugu gbi hissederim . İlkokul çocugu dmk kotu bişey oldugunu sanmiyrm ki ztn kendim için kullandım bu terimi . Tartışma yaratack bn bişey gormuyrm canim dedgmde .
kızlar bugün idrar testi yaptırdım diğerlerinde problem yok ama mikraskobi de HER SAHADA NADİR LÖKOSİT, 4-5 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ yazıyor. Bana gelince bende bir problem yok şaşırdım bu sonuca siz ne dersiniz?
Aynen bende onu demek istedim canım ohh anladı biri beni sonunda :) alma demesi zaten canımı sıktı.hosuma gitmese bile giydiririm ama yeterki hersey dozunda olsun ve niyet iyi olsun.simdi onu durdurmak istiyorum bana karısmasın istiyorum ama kırmakda istemiyprum ne diycemi sasırdım yani
Çok haklısın, benim de ilk çocuğum olacak inşallah, özene özene almaya çalışıyorum her şeyine heves edip. Kayınvaliden çok sahiplenmiş torununu, her şeyini alıp da şu saate kadar sana vermemiş olması, anneni veya kendi kayınvalidesini sakin bir şey almayın diye tembihlemesi hiç normal değil. Sen eşinle bir haftasonu çık al içinden gelen şeyleri bence, kimse de niye aldın bunları diyemez. Derlerse de kırmadan bir şekilde tavrını koyman lazım. Bebiş senin bebişin, kim ne karışır :)
Hayırlı akşamlar hanımlar, ben gün boyu dinlenerek geciriyorum zamanımı, ilginç bir şekılde sürekli dinlenmenin de insanı yorduğunu anladım. Hayirlisiyla şu zaman çabucak gecsede evladımı sağlıkla kucağıma alsam..
kızlar slm 2 gündür bir halsizim yerimden kalkamıyorm miğdem bulanıyo uykum var sanki aylardır uyumuyorum biri gelse gitsin de yatsam diye bakıyorum ne oldu bana böyle bugün 33. haftam bitiyor allaın izniyle allah tamamlamak ve sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsin
kızlar slm 2 gündür bir halsizim yerimden kalkamıyorm miğdem bulanıyo uykum var sanki aylardır uyumuyorum biri gelse gitsin de yatsam diye bakıyorum ne oldu bana böyle bugün 33. haftam bitiyor allaın izniyle allah tamamlamak ve sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsin
ben kendi adıma konuştum ewet sen takarsın takmaya dvm et ama bn takamam kendimi ilkokul çocugu gbi hissederim . İlkokul çocugu dmk kotu bişey oldugunu sanmiyrm ki ztn kendim için kullandım bu terimi . Tartışma yaratack bn bişey gormuyrm canim dedgmde .
zaten tartışma yaratmak için söylemedim sen biraz gerginsin bence kendin için ilkokul çocuğu gibiyim dememişsin ki genel bir kanı var orada okuduğumda genel algıladım aynı cümleyi ben kullansam sen de veya başkaları da genel algılardı
Bebişlerim burdan insan bazen bişi sölemek isterken ses tonu söleme şekli duylmadıgından görülmediginden dolayı biririmizi yanlış anlayabılıyoruz... Lütfen fıstıklar...
Öpüyorum sizi.. Belliki yanlış anlasıldı her ne olduysa diyelim bemce....
Rapunzelimm canım benim sırt cantası gercekten cok kullanıslı bölmeleri cok ve alıskın biri için vazgecilmez.. Herkesin terxih meselesi evet.. Bnm arkadasım takıyodu gercektende cok îşine yaroyodu..
Ama arkadasım kılıluydu cok önde coxuk arkada koca canta bnm göZümde öle bi görüntü bıraktı ki saolsun cesaret edemıyorum..
Sen zaten kullanıyomussun.. Bnce sırt cantası daha cok işine yarıcak..
Ama ben normal alıcam..
Bakalım..
Ya kızlar sizdede oluyomu merak ediyorum.. Böle göbegiin etrafı ritmik hareketlerle bi beş dk falan ileri geri oluyo... Cocuk hareket ediyoda nasıl böle ritmik hareket ediyo anlamıyorum.. Bi degişik geldi bana .. Bi problem oldugundan degil merak etigimden soruyorıum..
Rapunzelimm canım benim sırt cantası gercekten cok kullanıslı bölmeleri cok ve alıskın biri için vazgecilmez.. Herkesin terxih meselesi evet.. Bnm arkadasım takıyodu gercektende cok îşine yaroyodu..
Ama arkadasım kılıluydu cok önde coxuk arkada koca canta bnm göZümde öle bi görüntü bıraktı ki saolsun cesaret edemıyorum..
Sen zaten kullanıyomussun.. Bnce sırt cantası daha cok işine yarıcak..
Ama ben normal alıcam..
Bakalım..
aynen dediğin gibi amasen kol çantası taktın diye ben seninle dalga geçsem hoşolmaz di mi
yani belki o da kendince kendi yorumunu yapmış ama dediğin gibi bazen yazılanlar yanlış anlaşılabiliyor
kızlar bencede sırt çantası coook rahat, onceden kol cantasıyla gezerdim bende, 1 bucuk yıl önce sırt cantası aldım oh be dedim :), ellerim özgür bi kere istediğim gibi markette çarşıda dolaşabiliyorum :). Hatta ilk kullandıgım zamanlar eşime yahu biz kadın milleti kendimize zulmetmeye ne meraklıyız demiştim,o derece rahat etmiştim yani :). Günlük haytta hep sırt cantası kullanıyorum, yurtdışında yaşlı nineler bile sırt çantasıyla geziyor, galiba benimde gözüm alıştı ilkokul cocugu gibi hissetmiyorum :)
iyi aksamlar anneler bende cok yoruldum bugun süt kartımı almaya gittim.lohusa tacımı aldım.kapı susu ıcınde arastırmaya giristim.süt kartı alanlar varmı.ben kocaelıdyım varmı baska hemserim:)
iyi aksamlar anneler bende cok yoruldum bugun süt kartımı almaya gittim.lohusa tacımı aldım.kapı susu ıcınde arastırmaya giristim.süt kartı alanlar varmı.ben kocaelıdyım varmı baska hemserim:)