Merhaba annecikler , bilmiyorum burası yerimi ama cok dertliyim bi şekilde bi yerde paylasmak istiyorum cünkü kimseye anlatamıyorum. sorun su ki zor bi hamilelik gecirdim hastanelerde 2 ay kaldım kanama kan toplanması plasenta asagıda filan cok sükür simdi daha iyim bu yüzden cok korkuluydum hic bişi almıycam dedim bebişime ta ki dogana kadar belki doguma yakın cok lazım olan bişiler alırım diyodum dogduktan sonra rahat rahat alısverısımı yaparım diyodum .Cünkü psikolojik olarak iyi hisstmiyodum annemede kayınvalidemede öle dedim sizde almayın diye.tabi annem aynen dinledi fakat kayınvalidem gecen aydan beri önce bi kac bişi aldı sonra kendini öle bi kaptırdı ki hersryini aldı corabından tulumuna battaniyesine montuna hemde aldıgı seylerın baska modelleri hosuna gidiyo gene aynısından alıyo kısaca tüm kıyafet alısverişini yaptı ve kendi evinde saklıyo neymiş bohca yapıcam diyo kendi yıkayıp getiricekmiş tabi ne zamn bilmiyorum . E iyi hosda ben ne alıcam bebegime ilk bebegim ilk heycanım.banada simdiden sakın bişşi alma herseyi var fazladıyla ffilan diyonapsam ne sölesem hic bilemiyorum kızlar nasıl davranmalıyım ne demeliyim ?
Evet canim benim oglusum cok sık yapar onu ..oyun oynuyor sanki icerde:)Ya kızlar sizdede oluyomu merak ediyorum.. Böle göbegiin etrafı ritmik hareketlerle bi beş dk falan ileri geri oluyo... Cocuk hareket ediyoda nasıl böle ritmik hareket ediyo anlamıyorum.. Bi degişik geldi bana .. Bi problem oldugundan degil merak etigimden soruyorıum..
Darisi bize insallah..acaba normal dogum icin neler yapabikiriz ..bubarada bizim kagizman olmadi elli kisi almislarBende 57 yola hamile kaldim 72 oldum
Simdi seker cikti diye yediklerime dikkat ediyorum ama kilo alimin devam ediyor. 77 de doğum yaparsam sukredecem
Ablam 22 gün önce doğum yaptı 20 kilo almisti. Dun kamerada gördüm göbeği dümdüz olmuştu
Normal doğumun faydalari
oyle olsaydı senden baskasıda tepki gosterirdi genel olsa genel yazdm derim sen oyle algıladn diye beni yargılayamassın neyse bu tartişmak istemiyorum bu foruma boyle şeyler yakişmyr iyi akşmlar.zaten tartışma yaratmak için söylemedim sen biraz gerginsin bence kendin için ilkokul çocuğu gibiyim dememişsin ki genel bir kanı var orada okuduğumda genel algıladım aynı cümleyi ben kullansam sen de veya başkaları da genel algılardı
süt kartı kocaelı buyuksehir belediyesinin baslattıgı bı uygulama.hamılelere süt dagıtımı.6 ay boyunca.karta para yukluyolar marketlerdn alıyoruz sutlerısüt kartı nedir ?
Aslında olayı bildiğin için daha çok heyecanlanman normal, ilk deneyim öyle böyle geçiyor...Kızlar dogum yaklaştıkça hem çok heyecanlanıyorum hemde biraz korkuyorum birde 2. Olcak çok ayıp ediyorum dimi :)
Canim güle güle kullankızlarrr aliexpres siparişim gelditam 39. gün bugün beklemesi zordu ama geldiler nihayet
Eki Görüntüle 1308112 Eki Görüntüle 1308113 Eki Görüntüle 1308114
bunu da kipadan almıştım
Eki Görüntüle 1308116
İkisi de güzel canimkızlar ben hala çanta beğenemdim
sırt çantası olsun diyorum ne çok büyük ne çok küçük deri olsun diyorum yada bayan çantası ama içime sinmiyor
bebek çantası da chicconun var kullanmıcam sanırım, birde ablam şunu aldı ama ben hergüne kullana bileceğim bişi arıyorım ne çok büyük ne çok küçük
Eki Görüntüle 1308156 Eki Görüntüle 1308157
Bence çok az kilo alanlardansin. Acele etmeHamilelikte kilo vermek güzel olsa gerek
Şaka bir yana da sağlıklı olduktan sonra bebişler hiç problem yok. Ben 8.5 kilo aldım. Uff nasıl gidecek bu kilolar doğumdan sonra :)
Canim küçük büyük farketmezkızlarr göğüs koruyucu almıştım netten chicco marka dedim küçük mü alsam orta mı sonra küçüğe karar vermiştim
iyiki de küçük almışım
çok komik eğreti gibi durdu olmayan ucun neresini korıcaksa
Canim bende de oluyor aradaYa kızlar sizdede oluyomu merak ediyorum.. Böle göbegiin etrafı ritmik hareketlerle bi beş dk falan ileri geri oluyo... Cocuk hareket ediyoda nasıl böle ritmik hareket ediyo anlamıyorum.. Bi degişik geldi bana .. Bi problem oldugundan degil merak etigimden soruyorıum..
Sut karti nedir?iyi aksamlar anneler bende cok yoruldum bugun süt kartımı almaya gittim.lohusa tacımı aldım.kapı susu ıcınde arastırmaya giristim.süt kartı alanlar varmı.ben kocaelıdyım varmı baska hemserim:)
Hakkinizda hayirlisi canimDarisi bize insallah..acaba normal dogum icin neler yapabikiriz ..bubarada bizim kagizman olmadi elli kisi almislar
Canim güle güle kullan
Almadan aklinda kalacaktı benim gibi girip girip bakardin
Bende bu ara neyimeyse gece elbisesi bakip duruyorum oradan
Yaza birşey alaçam sanirim
İkisi de güzel canim
Katologda olan ayri bir guzel
Bence çok az kilo alanlardansin. Acele etme
Canim küçük büyük farketmez
Catlayinca catliyor ve inanılmaz aci veriyormus
Eğer göğüs ucun yoksa bence eczanelerde satilan pompalardan al şimdiden
Göğüs ucu cikarmak için gerekli olacak
Canim bende de oluyor arada
Saat gibi tik tik vuruyor
Sanirim hickirik tutuyor bebemi :)
Sut karti nedir?
Dun yeni anne bir arkadasim, doğuma yakin göğüs uvlarini çekiştir dedi. Ucunun daha iyi cikmasi için.çok teşekkür ederim canım bian hiç gelmicek sanmıştım kargom para boşa gitti diye üzülüyordum ama en azında 2 si güzel geldi şükürler olsun
aslında yoktu hamilelikte çıktı ama çok küçük geliyor yine de gözüme
canım ben aldım havale ile satıs yapılıyor ve ertesı gun elıme ulastı.cokda memnun kaldım.tavsıye ederım...kızlar birmax dıye bı sıte var ebek sekerı ıcınn cokk guzell ve uygunn fakat odeme seklı havale alısverıs yapan varmı ona göree ordann almay dusunuyorumm....
tamm canım cok ıyı oldu ıcım rahatladı kendın mı yaptın skerlerı bende baktım arastırtırdım sankı kendım yapınca daha mutlu olucamm :)canım ben aldım havale ile satıs yapılıyor ve ertesı gun elıme ulastı.cokda memnun kaldım.tavsıye ederım...
aynen beni tarif ediosun canim bide sekerli seylere hamur isine sardim gözüm doymuyo resmen.nolacak böle bilmiorumuff birkaç gündür iştahım çok açık. yiyorum yiyorum yememiş gibi dolanıyorum ortalarda. 53'le başladım 65 oldum. ne olucam ben böyle
evet canım kendım yaptmı.henuz bıtmedi.şekerelerimide 2 hafta sonra bağlıcam en son...hem severek yapılıyor hemde istediğin gibi oluyor.tamm canım cok ıyı oldu ıcım rahatladı kendın mı yaptın skerlerı bende baktım arastırtırdım sankı kendım yapınca daha mutlu olucamm :)
bende 52 ıle basladım 62 oldum yahu...Göbeğimden ayaklarımı göremiyorum...ama olsun,sağlık olsunda gerisi boş.kilolar elbet gider.uff birkaç gündür iştahım çok açık. yiyorum yiyorum yememiş gibi dolanıyorum ortalarda. 53'le başladım 65 oldum. ne olucam ben böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?