Evet ultrasondan ölçülebiliyor. Suyun miktarını hesaplıyor Dr.Arkadaşlar doktorlarınız su oranlarınızla ilgili bilgi veriyormu? Ultrasonda suyun azlığı çokluğu belli oluyormu?
Ben şimdiden almadım gerekirse alacağım.daha önce konuşulmuştu sanırım ama aklıma bişey takıldı bu emzirme önlüklerini alan ve ya almayı düşünen varmı?
Ben öyle herkesin önünde açamam kullanışlı olurmu acaba alsammı?
Benim kızım yanlamasına yatıyordu geçen hafta. Diğer randevum haftaya bakalım dönmüş olacak mı. Dr son haftalardaki durum önemli dedi.Kızlar bebeği doğum pozisyonuna dönmeyen var mı? Gerçi 36. Haftaya kadar vakti varmış.
İnşallah dönmüş olur canım. Canları ne zaman isterse o zaman dönsün minikler.Benim kızım yanlamasına yatıyordu geçen hafta. Diğer randevum haftaya bakalım dönmüş olacak mı. Dr son haftalardaki durum önemli dedi.
dort senelik evliyim 22 yaşindayım bir oglum var evet ama buda oglan normalde Manisa Soma liyim ama evlenince Kayseriye yerleştk şimdi burda oturuyoruz ...Maşllh sana demk oglun var he.. Buda kızdı dimi.. Negusel.. Pınar kac yasındasn sorması ayıp bacım..oglun kac yasında kac senelık evlısn bı tanıyasım geldi seni
Nerde oturuyon mesela.
adımı biliyosun zaten.. 24 yasındayım bn kızım var 2 yasını doldurdu Agustostaablası.. İnş bide oglum olcak... Zıpııır bioglummm..
Valla ben su içince bile bebek daha çok oynuyor, o kadarcık su içmek bile bebeğe yarıyor.bu arada dr suyum azalmış evet ama zaten azalıyor son dönemlerde yavaş yavaş dedi
bebek hareket ediyormu diye sordu suyum az demiştiniz diyince
su az olunca bebek de az hareket ediyormuş ama benim fıstığım gayet hareketli şükürler olsun
doktorum ikinci dogumun,ilke gore daha kolay oldugunu soyluyor bakalım kısmet bnde çok istiyorum ikinciyide normal dogurmayı ..Masallah iyi dogurmussunuz dort kiloluk bebegi, buda oyle olur jinşallah bendd normal dogum yaptım ilkini bunuda normal istiyotjm bakalim kısmet
dur senimi alintılamişim bn yanliş oldu gkçbnt arkadastı aslinda dedgm kişi ama en son msj sen yazdgn için seni alintilamişimhayır ben değilim karıştırıyorsun sanırsam :) çünkü ben ve bebeğim gürbüz olduk en başından beridir
Ben de boyunu soruyorum doktorum söylüyor hiç de tuhaf değil sorman.benim doktor özelde ama hiç suyla ilgili bişey söylemedi sıkıntı olsa söylerdi dimi? Neyse bu kontrolde sorayım bari.tabi boyunu sorduğumda ki gibi garipseyerek cevap vermezse.
geçen kontrolde boyunu sordum da adam çok garip bi soru sormuşum gibi tepki verdi nasıl oturduysa içime artık her yerde söylüyorum :)
Ben mesela epidural hiç istemiyorum. İğneyi yanlış bi noktaya yapsa Allah korusun çok tehlikeli olur.birde doktorum epidurAle ne gerek var dofmgumu uzatir seni yorar dedi istedigin gibi gez dus al aktif dogum dedi beni biraz rahatlatti siz epidural deyince kararsiz kaldim
Allah bagısladın canım..bnde 4 sene olcam nasipse ocak 30 da..dort senelik evliyim 22 yaşindayım bir oglum var evet ama buda oglan normalde Manisa Soma liyim ama evlenince Kayseriye yerleştk şimdi burda oturuyoruz ...
Epiduralla cok rahat dogum yapan arkadaslar var ama dedgin gibi riskide var..Ben mesela epidural hiç istemiyorum. İğneyi yanlış bi noktaya yapsa Allah korusun çok tehlikeli olur.
amin sagolasın oglum 3 yaşindaAllah bagısladın canım..bnde 4 sene olcam nasipse ocak 30 da..
İstanbuldayım ...
Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin...oglun kac yaaında.. 2 falanmı ..
EBRUBİROL
CANIM önlük almak istersen al muhakkak işe yarar.. Ben genelde ev gezmelerinde bebegimi baska odada emzirirdim.. Hem sakin gürültüsüz ortamda dha güzel emiyordu.. Dikkati sadece karnını doyurmaktı..
Önlük almadım ama üzerime ince battaniye örttügüm cok oldu.. İşte arabada emzirmek zorunda kalıyosun.. Sügün nişan bişi olıyo arkamı dönüp emzirmeye calıstım.. Bence gerekli birsey.. Hatta şimdi düşününce lazım oldugnu farkettim.. Onların boyna baglama yeri var daha ahat oluyo
İnce battanıyede olur ama zırt bırt düşüyo.. En iyisi almak bitane
aynen bnde istemiyorum . Aslinda sezeryanida istemiyodum ama dogum aninda sezeryan olcam diye çok bagirdim sancidan . Bu seferde epidural diye bagırırım istememe ragmen heralde diyorum ama bnm doktor yapmiyor epidural ..Ben mesela epidural hiç istemiyorum. İğneyi yanlış bi noktaya yapsa Allah korusun çok tehlikeli olur.
Biz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.kızlar basucuma beşimizde bittiiii
Masallah .... İki cocukla napcaz bakalım pınar...amin sagolasın oglum 3 yaşinda
ZxiAy guldum varya.. Bnde cok bagırdım kesin karnımı alın yawrumu diye.. Bayıltmayın istemiyom kesin bni Allah askına oo anlık sancının etkısı..aynen bnde istemiyorum . Aslinda sezeryanida istemiyodum ama dogum aninda sezeryan olcam diye çok bagirdim sancidan . Bu seferde epidural diye bagırırım istememe ragmen heralde diyorum ama bnm doktor yapmiyor epidural ..
cNım bn yukadım kırumalıkarı hassas programda bişey olmadı... Yıka muhakkak... Tesktillerin hepsini ...Biz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
evet doktor oyle soyluyor bnde merak ediyorum birinciye oranla ne kadar sanci çekecegimi ama doktorum 4 kilo çocuk dogurmami avantaj sayıyor . Duyan şaşiriyor ilk dogumda dort kiloyu nası dogurdun diye. Ben bile şaşirmiştim iki kilo beklerken dort kilo bebek çikmişti hmde normal dogumla :)ZxiAy guldum varya.. Bnde cok bagırdım kesin karnımı alın yawrumu diye.. Bayıltmayın istemiyom kesin bni Allah askına oo anlık sancının etkısı..
Şimdide dermiyim bilmiyom.. Drum ikinci dogum kolay olur o kadar zırlanmassın diyo ama bacıım sancı bu artık)))
Ne kadar kolay olacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?