2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
dort senelik evliyim 22 yaşindayım bir oglum var evet ama buda oglan normalde Manisa Soma liyim ama evlenince Kayseriye yerleştk şimdi burda oturuyoruz ...

Valla ben su içince bile bebek daha çok oynuyor, o kadarcık su içmek bile bebeğe yarıyor.

Masallah iyi dogurmussunuz dort kiloluk bebegi, buda oyle olur jinşallah bendd normal dogum yaptım ilkini bunuda normal istiyotjm bakalim kısmet
doktorum ikinci dogumun,ilke gore daha kolay oldugunu soyluyor bakalım kısmet bnde çok istiyorum ikinciyide normal dogurmayı ..

hayır ben değilim karıştırıyorsun sanırsam :) çünkü ben ve bebeğim gürbüz olduk en başından beridir
dur senimi alintılamişim bn yanliş oldu gkçbnt arkadastı aslinda dedgm kişi ama en son msj sen yazdgn için seni alintilamişim

Ben de boyunu soruyorum doktorum söylüyor hiç de tuhaf değil sorman.

birde doktorum epidurAle ne gerek var dofmgumu uzatir seni yorar dedi istedigin gibi gez dus al aktif dogum dedi beni biraz rahatlatti siz epidural deyince kararsiz kaldim
Ben mesela epidural hiç istemiyorum. İğneyi yanlış bi noktaya yapsa Allah korusun çok tehlikeli olur.

dort senelik evliyim 22 yaşindayım bir oglum var evet ama buda oglan normalde Manisa Soma liyim ama evlenince Kayseriye yerleştk şimdi burda oturuyoruz ...
Allah bagısladın canım..bnde 4 sene olcam nasipse ocak 30 da..
İstanbuldayım ...
Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin...oglun kac yaaında.. 2 falanmı ..

EBRUBİROL
CANIM önlük almak istersen al muhakkak işe yarar.. Ben genelde ev gezmelerinde bebegimi baska odada emzirirdim.. Hem sakin gürültüsüz ortamda dha güzel emiyordu.. Dikkati sadece karnını doyurmaktı..
Önlük almadım ama üzerime ince battaniye örttügüm cok oldu.. İşte arabada emzirmek zorunda kalıyosun.. Sügün nişan bişi olıyo arkamı dönüp emzirmeye calıstım.. Bence gerekli birsey.. Hatta şimdi düşününce lazım oldugnu farkettim.. Onların boyna baglama yeri var daha ahat oluyo
İnce battanıyede olur ama zırt bırt düşüyo.. En iyisi almak bitane

Ben mesela epidural hiç istemiyorum. İğneyi yanlış bi noktaya yapsa Allah korusun çok tehlikeli olur.
Epiduralla cok rahat dogum yapan arkadaslar var ama dedgin gibi riskide var..
Bnm dr bana sordu epidural istermisin diye cok düşündüm aöa hayr dedim.. Üstelik cok zor bir dogum yapmama ragmen

amin sagolasın oglum 3 yaşinda

aynen bnde istemiyorum . Aslinda sezeryanida istemiyodum ama dogum aninda sezeryan olcam diye çok bagirdim sancidan . Bu seferde epidural diye bagırırım istememe ragmen heralde diyorum ama bnm doktor yapmiyor epidural ..

amin sagolasın oglum 3 yaşinda
Masallah .... İki cocukla napcaz bakalım pınar...
Rabbm muhakkak kolulıgını verir... Saglık yönünden bi problm olmasında gerisi kolay inşallah.. Öyle böle atlatcaz.. Hem ikinci oldugundan sanslımıyızacaba .. Tecrbeliyiz ne kadarda olsa ... Bilemedim

aynen bnde istemiyorum . Aslinda sezeryanida istemiyodum ama dogum aninda sezeryan olcam diye çok bagirdim sancidan . Bu seferde epidural diye bagırırım istememe ragmen heralde diyorum ama bnm doktor yapmiyor epidural ..
ZxiAy guldum varya.. Bnde cok bagırdım kesin karnımı alın yawrumu diye.. Bayıltmayın istemiyom kesin bni Allah askına oo anlık sancının etkısı..
Şimdide dermiyim bilmiyom.. Drum ikinci dogum kolay olur o kadar zırlanmassın diyo ama bacıım sancı bu artık )))
Ne kadar kolay olacaksa

Biz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
cNım bn yukadım kırumalıkarı hassas programda bişey olmadı... Yıka muhakkak... Tesktillerin hepsini ...
Hassas yoksa program kısa progrMda az deterjan kullan yine bişi olmuyo

evet doktor oyle soyluyor bnde merak ediyorum birinciye oranla ne kadar sanci çekecegimi ama doktorum 4 kilo çocuk dogurmami avantaj sayıyor . Duyan şaşiriyor ilk dogumda dort kiloyu nası dogurdun diye. Ben bile şaşirmiştim iki kilo beklerken dort kilo bebek çikmişti hmde normal dogumla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…