- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim insallah memnun kaliriz aslinda baktigimda da begemdim baya iste kullanimi da onemli. Bu arada esin nasil oldu ya cok gecmis olsunAnkaradayız canım, istanbulda ayhan çocuk'a sormuştum orada da yoktu. Ankara bebe de marche mağazasında bulabildik. İnternette bulursun inşallah.
Güle güle kullanın inşallah. Joie'ye bakmıştık inan ki çok daha hafif bir araba, ana kucağı da öyle. İçinde bebek varken taşınabilir yani.
Larkincim çok teşekkürler, bugün çıkıyoruz hastaneden. Allah kimseyi düşürmesin. Dün sabah geldiğimizde tam yerleştik odamızı değiştirdiler, değişiklik bilgisi diyetisyene gitmemiş o yüzden onun listesinde odada refakatçi görünmüyormuş ve yemek listesinde çıkmıyormuş. Akşam yemeği için de mücadele etmek gerekti, neyse ki kahvaltı geldi. Ama buzdolabı konusu gerçekten saçmalık.
Uzakdoğu ürünleri konusunda sana hak verdim aslında, ünlü markalardan aldığımız bir çok şey çinde üretilmiş olabiliyor. O bakımdan doğru diyorsun. Bizim kontrolümüz bugün, hastaneden çıkıp gidicez dağılmış bir halde. 15 gün oldu, artık 15 günde bir bakacakmış. Bu sefer pek heyecanlanmıyorum nedense. Aldığım kilolardan olabilir
Kaç gündür tartılmıyorum korkudan.
Şu nstyi merak ediyorum, belki bugün bağlanırım. 1 aralık'a çok var daha canım yaa, Allah sabır versin
Gecen gittigimizde karin cevresi geriden geliyodu zayif bi bebek olcak dedi ben de uzuldum muza ve sute dadandim. Vitaminlerimi duzenli kullandim simdi de dort gun onden gidiyomusuz :) normal dedi. Dort gun cok degil dedi. Uc ucbucuk falan olur muhtemelen dedi ben de muza ve sute devam edeyim bari. :)ohhh maşallah bıdığa bak ya kocaman olmuş,dr doğuma kdr şu kdr olur tombik olur gibi bişeyler diyormu hiç,aramızda 15 gün var mesala bnm bıdık heralde 1800 gr dır şuan,bnmkine çok çok tombik diyorda ondan merak ettim :)
Canım benimki de hıçkırıyor ama kasıklarımda hissediyorum. Halbuki kafası yukarda poposu kasıklarımda. O yüzden endişe etme canım. Ayrıca hayırlısı ne ise o olsun diyelim.sanıırım benımkı dönmedi,aslında 28.haftafa doğum pozisyonundaydı,30.haftada dönmüş yine ters dedi dr um,merak etme 36 kadar vakit var dönmesi için dedi,bu çarş yine randevum var,33.haftaya gireceğiz,ama ben halen dönmediğini az evvel anladım,herkes bebeğim hıçkırıyor derdi ben nasıl birşey olduğunu hiç yaşamamıştım ta az evvel annemle dışarda cafe otururken şoka girdim bebeğim ilk defa hıçkırık tuttu,5 dk kdr sürdü ve anladımki hıçkırık göğüs altımdaydı yani kafa halen yukarda anlaşılan
Cnm anlaşılmıycak gibi değildi,böyle birşey ilk defa başıma geldi,seğirir kıpırdar vurur ama bu bambaşkaydı,tam göğüs altımda aynı noktada hıçkırık nasıl 5 sn de 10 sn de aynı tonda olur gecmez ve devam eder ya buda öyleydı,her hıçkırında göbeğim yerinden çıkcak gibiydi çok ilginçti hmn anladım zatenhıckırıkmı.bende nıye olmuyoonu anlayabıldgmzı bile bilmıyodum
hıckırıkmı.bende nıye olmuyoonu anlayabıldgmzı bile bilmıyodum
Merhaba arkadaşlar:)) herkese hayırlı doğumlar dilerim :)35 . Haftadayım 14 kasımdaki kontrolünde bebeğim doğum pozisyonun 'daydı ancak bebeğim 2 gündür az hareket ediyor acaba suyu mu azaldıkorkorkuyorum
bide doğum çantalarınızı hazırladınız mı? Bebeğinizin eşyalarını yıkayıp ütüleyip hazırladınız mı? Hemen yapsam mı beklesen mi ka ra r veremedim??
Ritimli bi şekilde atıyo ya kalp atışı gibi işte o hıçkırıkmış benim tosunum çok sık hıçkırıyo ve çok uzun sürüyo :)
aynen ya bnde bugun gttim 62 santim tulum aldım bi kaç tane daha alcm yoksa kişin ortada bebişle nası çikiyim dişarıyabnm aldıklarımın hiçbiri 50 cm değil,hepsi 0 ay olmasına rağmen 56 cm hep aldıklarım,bende hep gidip gidip 56 cm lik 0 ay lık şeyler almışım çocuk 4 hafta sonra buyuyecek 62 cm olsa giydircek sadece 2 tulum var o boy,bundan sonra 62-68 lere yoğunlaşmak gerek
panık yapmanı ıstemem ama cok gec kalmısın.hemen hazırla ne kaldı sunun surasında.sabah uyandgmzda hastaneye kosmıycgmız ne malum.kızlar varmı daha hazırlamayan.hazırlayın lutfen.annenız esınız getırır bulur ama sızın elınızın degmesı gbı olmaz.ben evımı flen hep toplu bırakıp yatıyorumkı ne olur ne olmaz.cunku bı sabah kanamayla uyandım cok kotydu .hersye hazırlıklı olalım duamızı edelım gerısını rabbımze bırakalmMerhaba arkadaşlar:)) herkese hayırlı doğumlar dilerim :)35 . Haftadayım 14 kasımdaki kontrolünde bebeğim doğum pozisyonun 'daydı ancak bebeğim 2 gündür az hareket ediyor acaba suyu mu azaldıkorkorkuyorum
bide doğum çantalarınızı hazırladınız mı? Bebeğinizin eşyalarını yıkayıp ütüleyip hazırladınız mı? Hemen yapsam mı beklesen mi ka ra r veremedim??
bugun benim ogluşta hıçkırdı bes dkk filan surdu tam gobegimin altında ama biraz soldaydı. Doktr son kontrolumde dondugunu soylemişti ztn.sanıırım benımkı dönmedi,aslında 28.haftafa doğum pozisyonundaydı,30.haftada dönmüş yine ters dedi dr um,merak etme 36 kadar vakit var dönmesi için dedi,bu çarş yine randevum var,33.haftaya gireceğiz,ama ben halen dönmediğini az evvel anladım,herkes bebeğim hıçkırıyor derdi ben nasıl birşey olduğunu hiç yaşamamıştım ta az evvel annemle dışarda cafe otururken şoka girdim bebeğim ilk defa hıçkırık tuttu,5 dk kdr sürdü ve anladımki hıçkırık göğüs altımdaydı yani kafa halen yukarda anlaşılan
Canim esin yabanci sanirim o yuzden Ralf istiyor degil mi? Eger turkiyede yasiyorsaniz bence bi tanede turk ismi koymalisiniz,Ralf bana biraz degisik geldi, siz bilirsiniz tabi benim sahsi dusuncem :)Kizlar oglumuza hala isim bulamadik. Esim Ralf olsun diyor. Ben de begeniyorum aslinda karizmatik bir isim. Ralf bey esim de ben de cift vatandasiz. Avrupa vatandasi da olcak oglumuz. Ben asil ismini de begeniyorum. Aren de guzel. Ne zormus yaaaaaaaaawwww. Aslinda deniz de guzel
bende tam hazırlanmadım giysilerini yıkamadım daha kndim için hç bsy almadım bbgin banyo ihtiyaçları bezi ıslk mendili duruyor hastane çantaç bile hazır degilpanık yapmanı ıstemem ama cok gec kalmısın.hemen hazırla ne kaldı sunun surasında.sabah uyandgmzda hastaneye kosmıycgmız ne malum.kızlar varmı daha hazırlamayan.hazırlayın lutfen.annenız esınız getırır bulur ama sızın elınızın degmesı gbı olmaz.ben evımı flen hep toplu bırakıp yatıyorumkı ne olur ne olmaz.cunku bı sabah kanamayla uyandım cok kotydu .hersye hazırlıklı olalım duamızı edelım gerısını rabbımze bırakalm
Sevdeahazırlanmak 37930473 .!.:panık yapmanı ıstemem ama cok gec kalmısın.hemen hazırla ne kaldı sunun surasında.sabah uyandgmzda hastaneye kosmıycgmız ne malum.kızlar varmı daha hazırlamayan.hazırlayın lutfen.annenız esınız getırır bulur ama sızın elınızın degmesı gbı olmaz.ben evımı flen hep toplu bırakıp yatıyorumkı ne olur ne olmaz.cunku bı sabah kanamayla uyandım cok kotydu .hersye hazırlıklı olalım duamızı edelım gerısını rabbımze bırakalm
yoo normal bnce benimki 31 de 1 900 dubence iyi cnm,gerçi ben tahmin ediyorum 30.haftada 1600 gramdı,ve dr um çocuğumu hep tombul diyor üzülüyorum,bu çarş 2 hafta geçmiş olcak heralde diorum şuan 1800 gram felandır
doner doner dahaBenimki de çok hickiriyor ama hep sağ kasigimda hissediyorum.donmedi, donemedi oğlum ..
ay o hıckırıkmı:)bende onu elıyle ayagyla vuruyo hep aynı rıtımde dıodum.ay cok guldum suan kendıme.sızde gulebılırsınız :)Cnm anlaşılmıycak gibi değildi,böyle birşey ilk defa başıma geldi,seğirir kıpırdar vurur ama bu bambaşkaydı,tam göğüs altımda aynı noktada hıçkırık nasıl 5 sn de 10 sn de aynı tonda olur gecmez ve devam eder ya buda öyleydı,her hıçkırında göbeğim yerinden çıkcak gibiydi çok ilginçti hmn anladım zaten
35 e girmişin arkadasım çok bile beklemişin hazırla bşr an once bn 32 deyim bn bile panik oluyrm hazırlcm herseyimi. Biliyosun dogumların çogu 37 - 40 hafta arası oluyor.Merhaba arkadaşlar:)) herkese hayırlı doğumlar dilerim :)35 . Haftadayım 14 kasımdaki kontrolünde bebeğim doğum pozisyonun 'daydı ancak bebeğim 2 gündür az hareket ediyor acaba suyu mu azaldıkorkorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?