2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim insallah memnun kaliriz aslinda baktigimda da begemdim baya iste kullanimi da onemli. Bu arada esin nasil oldu ya cok gecmis olsun

Gecen gittigimizde karin cevresi geriden geliyodu zayif bi bebek olcak dedi ben de uzuldum muza ve sute dadandim. Vitaminlerimi duzenli kullandim simdi de dort gun onden gidiyomusuz :) normal dedi. Dort gun cok degil dedi. Uc ucbucuk falan olur muhtemelen dedi ben de muza ve sute devam edeyim bari. :)

Canım benimki de hıçkırıyor ama kasıklarımda hissediyorum. Halbuki kafası yukarda poposu kasıklarımda. O yüzden endişe etme canım. Ayrıca hayırlısı ne ise o olsun diyelim.

hıckırıkmı.bende nıye olmuyo onu anlayabıldgmzı bile bilmıyodum
Cnm anlaşılmıycak gibi değildi,böyle birşey ilk defa başıma geldi,seğirir kıpırdar vurur ama bu bambaşkaydı,tam göğüs altımda aynı noktada hıçkırık nasıl 5 sn de 10 sn de aynı tonda olur gecmez ve devam eder ya buda öyleydı,her hıçkırında göbeğim yerinden çıkcak gibiydi çok ilginçti hmn anladım zaten

az zamanın kalmış canm hemen hazırla herşeyini bence hazır dursun hepsi ben herşeyimi hazırladım hastane kpı süsleri falan kaldı sadece
inş iyi durumdadır bebişin

aynen ya bnde bugun gttim 62 santim tulum aldım bi kaç tane daha alcm yoksa kişin ortada bebişle nası çikiyim dişarıya

panık yapmanı ıstemem ama cok gec kalmısın.hemen hazırla ne kaldı sunun surasında.sabah uyandgmzda hastaneye kosmıycgmız ne malum.kızlar varmı daha hazırlamayan.hazırlayın lutfen.annenız esınız getırır bulur ama sızın elınızın degmesı gbı olmaz.ben evımı flen hep toplu bırakıp yatıyorumkı ne olur ne olmaz.cunku bı sabah kanamayla uyandım cok kotydu .hersye hazırlıklı olalım duamızı edelım gerısını rabbımze bırakalm

bugun benim ogluşta hıçkırdı bes dkk filan surdu tam gobegimin altında ama biraz soldaydı. Doktr son kontrolumde dondugunu soylemişti ztn.

Canim esin yabanci sanirim o yuzden Ralf istiyor degil mi? Eger turkiyede yasiyorsaniz bence bi tanede turk ismi koymalisiniz,Ralf bana biraz degisik geldi, siz bilirsiniz tabi benim sahsi dusuncem :)

bende tam hazırlanmadım giysilerini yıkamadım daha kndim için hç bsy almadım bbgin banyo ihtiyaçları bezi ıslk mendili duruyor hastane çantaç bile hazır degil

Benimki de çok hickiriyor ama hep sağ kasigimda hissediyorum.donmedi, donemedi oğlum ..

Bende aslında hazırlanmak taraftarıyım ama annem erken deyip durdurdu beni:) en geç 1 haftaya kadar herşeyimi hazırlıcam :)) herşeyimiz hazır çünkü yıkanıp ütülenip yerleştirilecek :)

ay o hıckırıkmı:)bende onu elıyle ayagyla vuruyo hep aynı rıtımde dıodum.ay cok guldum suan kendıme.sızde gulebılırsınız :)

35 e girmişin arkadasım çok bile beklemişin hazırla bşr an once bn 32 deyim bn bile panik oluyrm hazırlcm herseyimi. Biliyosun dogumların çogu 37 - 40 hafta arası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…