- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
- 128
gunaydin cixicşler ve bebisler iyi pazarlar gecmis olsun @heraa^^ dikkat et tansiynunu falan olc :)
canım tansiyonunu kontrol et geçmiş olsun
Aaaa! Geçmiş olsun canım, benim de arada oluyor ama az.
maşaallah kuzuna, saçlarını yesinler onunBebişlerin kiloları konuşulmuş, bizimki de dün 31+2'de 1800 gramdı. 29+1'de 1460 gramdı iki haftada 340 gram iyi bence.
Bi de 42 cm olmuş bıdıkım. :)
Bi deee saçları çıkmııııışş !!! Suyun içinde dalgalanıyordu yaaa
kızlarr şımdı sacma olacak belkı ama aklımda olan bırseyı paylasmak ıstıyorumm ben kapalıyımm ama öyle pardesulu falan degıll mutlu degılımm acılmakk ıstıyorumm ama cevremden tepkı alırım dıye korkuyorumm napmalıyımm sızcee.....
Ben mesela epidural hiç istemiyorum. İğneyi yanlış bi noktaya yapsa Allah korusun çok tehlikeli olur.
Ahhh o yan korumaliklar ahh,bide bnm hem buyuyen yatagim hemde odaya koycagimiz ahsap bedik var ikisininde yan korumaliklari uyku setleri vardi,bnmkiler fermuarli diye,cikarip oyle yikadim tabi pamuklu koton diye bayagi kirisikti cok zorlandim utulerken 4 saat surdu yeri geldi oturarark yapmama ragmen yinede cok zorlandim benBiz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
Ben canim cok fena kabizim ilaclar yapiyor biliyorum bende 2,3 gun ilac icmiyorum biraz kendime gelince geri basliyorum ilaca..Günaydın kızlarrr, musmutlu pazarlar :))
Arkadaşlar çok fena kabızlık çekiyorum benim gibi olan var mı aranızda ?
Bu sorunun cevabı tamamen senin kararın olmalı canım. Şimdi açılmak istemenin nedeni baskıyla mı kapanmış olman bilmiyorum, eğer öyleyse nedenini bilmeden kapanmışsın, baskının her türlüsüne karşıyım. Bende örtülüyüm ama kendi isteğimle nedenini niçinini bilerek örtündüm. Ama sana tek bir tavsiyem var, neden örtünmeli diye bir araştırma yapıp ona göre kararını ver derim. Allah hakkında en hayırlı olacak kararı verdirsin canım.kızlarr şımdı sacma olacak belkı ama aklımda olan bırseyı paylasmak ıstıyorumm ben kapalıyımm ama öyle pardesulu falan degıll mutlu degılımm acılmakk ıstıyorumm ama cevremden tepkı alırım dıye korkuyorumm napmalıyımm sızcee.....
benim doktor özelde ama hiç suyla ilgili bişey söylemedi sıkıntı olsa söylerdi dimi? Neyse bu kontrolde sorayım bari.tabi boyunu sorduğumda ki gibi garipseyerek cevap vermezse.
geçen kontrolde boyunu sordum da adam çok garip bi soru sormuşum gibi tepki verdi nasıl oturduysa içime artık her yerde söylüyorum :)
dünyaya bir kere geliyorsun, hayat senin hayatın,, kim ne yapıcak ne edicek diye düşünürsen hayatını kendin için değil başkalrı için yaşarsın,, ki bu sana verilen bir hayat,,,,kızlarr şımdı sacma olacak belkı ama aklımda olan bırseyı paylasmak ıstıyorumm ben kapalıyımm ama öyle pardesulu falan degıll mutlu degılımm acılmakk ıstıyorumm ama cevremden tepkı alırım dıye korkuyorumm napmalıyımm sızcee.....
evet onun için hergün magnezyum içiyorum o biraz daha hızlandırıyor ama şimdi gidicem activia yoğurt ile kuru erik alıcağım,,, ilk üç aya geri dönedüm resmen,,,,, o zamanda sorunluydum,,, çok dikkat ediyordum yediklerime,,,,Günaydın kızlarrr, musmutlu pazarlar :))
Arkadaşlar çok fena kabızlık çekiyorum benim gibi olan var mı aranızda ?
canım zamanından ne şartla kapandın bilemiyorum ama baskıyla oldu sanırım kendi isteğinle olsa açılmayı düşünmezdin, bunun muhasebesini sen yapmalısın sana getirisi götürüsü nedir malum dekor için örtenler var artık ve benim içim sızlıyor bir kapalı olarak başörtüsünü aksesuar zannedenleri gördükçekızlarr şımdı sacma olacak belkı ama aklımda olan bırseyı paylasmak ıstıyorumm ben kapalıyımm ama öyle pardesulu falan degıll mutlu degılımm acılmakk ıstıyorumm ama cevremden tepkı alırım dıye korkuyorumm napmalıyımm sızcee.....
canım normal baş ağrısına değil, epidural ve spinal olanlar özellikle bol kahve içiyor bende spinal olmuştum kahve içmiştim bol bolBaş ağrısına kahve mi iyiymiş ilk defa duydum benim migren var tetikledigi için kahve içemem migren varsa kahveyi içmeyi abartma bu sefer migren ağrısı ile uğraşırsin
maşaallah canım kuzunaBebişlerin kiloları konuşulmuş, bizimki de dün 31+2'de 1800 gramdı. 29+1'de 1460 gramdı iki haftada 340 gram iyi bence.
Bi de 42 cm olmuş bıdıkım. :)
Bi deee saçları çıkmııııışş !!! Suyun içinde dalgalanıyordu yaaa
yok hayır normal bas agrısı mıgren e kahve dgl.epıdural den sora bas agrısı oluymus buna kahve ve bol su ıcılmelıymıs.bıde yastıgnızı egık koycakmısınız basınızın altına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?