2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
maşaallah kuzuna, saçlarını yesinler onun minik olacak diyordun ama boyu ne güzel uzamış. darısı bana, perşembeyi iple çekiyorum

kendini nasıl rahat ve huzurlu hissediyorsan onu yap bence. çevren için kapanmak da yanlış açılmak da. bir de bunlar hasssas konular, çok da fikir alınacak şeyler değil aslında

kendini nasıl rahat ve huzurlu hissediyorsan onu yap bence. çevren için kapanmak da yanlış açılmak da. bir de bunlar hasssas konular, çok da fikir alınacak şeyler değil aslında [/QUOTE]
cok dogru solemıssın arkadasım.bende kapalıyım uni de tamamen kendı ıstegimle kapandım.herkese ve herkesın fikrine saygım var.ama ben birdaha acılmamak uzere kapandım.sana akıl veremem anck bı tavsıyede bulunurum.acıldgnda hayatında kapalılıga gore ne degscek bunun muhasebesını yap.kapalılra artık hıc bıse engel ve sorun degl.senın bılecgn ıs.karar senın.ıyı dusun sadece. Bu arada cok lu alıntı yapamyrm ya telden

Ben mesela epidural hiç istemiyorum. İğneyi yanlış bi noktaya yapsa Allah korusun çok tehlikeli olur.

Ben epidural normal düşünüyorum.Okadar epidural normal doğum yapan var hiç felç kalanı duymadım.Tabiki risk var ama her doğum şeklinde de aynı oranda risk var.Bu işi yapanlar yıllarca bunun eğitimini alıyor önce Allaha tevekkül etmek lazım sonra da doktora güvenmek lazım bence.

Biz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
Ahhh o yan korumaliklar ahh,bide bnm hem buyuyen yatagim hemde odaya koycagimiz ahsap bedik var ikisininde yan korumaliklari uyku setleri vardi,bnmkiler fermuarli diye,cikarip oyle yikadim tabi pamuklu koton diye bayagi kirisikti cok zorlandim utulerken 4 saat surdu yeri geldi oturarark yapmama ragmen yinede cok zorlandim ben

Günaydın kızlarrr, musmutlu pazarlar :))
Arkadaşlar çok fena kabızlık çekiyorum benim gibi olan var mı aranızda ?
Ben canim cok fena kabizim ilaclar yapiyor biliyorum bende 2,3 gun ilac icmiyorum biraz kendime gelince geri basliyorum ilaca..

Bu sorunun cevabı tamamen senin kararın olmalı canım. Şimdi açılmak istemenin nedeni baskıyla mı kapanmış olman bilmiyorum, eğer öyleyse nedenini bilmeden kapanmışsın, baskının her türlüsüne karşıyım. Bende örtülüyüm ama kendi isteğimle nedenini niçinini bilerek örtündüm. Ama sana tek bir tavsiyem var, neden örtünmeli diye bir araştırma yapıp ona göre kararını ver derim. Allah hakkında en hayırlı olacak kararı verdirsin canım.

Bebek odalarina kapitone yaptirmak isteyenler vardi metresini soranlar,dun gittim olcu kagidimi verdim ,3mt gidrcek dediler,9 liraydi mt si,27 lira,parca basi 1 liraya overlok cekiyormus,17 de o tutunca 44 lira tuttu,yapiyim mi yapmiyim mi derken,kv neden yok dicek cene duymamak icin yaptirdim valla

Evet boyunu banada söylemiyo ama ben hesaplama yolunu öğrendim hemen söyleyim ultrason kağıdında yazan fl sanırım (uyluk kemiği ölçümü) onu 7 ile çarpıyorum milimide santime dönüştürüyorum çıkıyo şöyle fl 63×7=441 yani 44 cm doğruluğunu bilemem. Bir siteden öğrendim ama bebeğin suyunu ve eşini hangi doktora gidersem gideyim soruyorum sende sor

dünyaya bir kere geliyorsun, hayat senin hayatın,, kim ne yapıcak ne edicek diye düşünürsen hayatını kendin için değil başkalrı için yaşarsın,, ki bu sana verilen bir hayat,,,,
benim iki kuzenim vardı ikiside heves etti kapandı pardesü falan giydiler sonra sıkıldılar,,, çıkarttılar eski hallerine geri döndüler kimsede ne yaptın demedi,,,,

Günaydın kızlarrr, musmutlu pazarlar :))
Arkadaşlar çok fena kabızlık çekiyorum benim gibi olan var mı aranızda ?
evet onun için hergün magnezyum içiyorum o biraz daha hızlandırıyor ama şimdi gidicem activia yoğurt ile kuru erik alıcağım,,, ilk üç aya geri dönedüm resmen,,,,, o zamanda sorunluydum,,, çok dikkat ediyordum yediklerime,,,,

canım zamanından ne şartla kapandın bilemiyorum ama baskıyla oldu sanırım kendi isteğinle olsa açılmayı düşünmezdin, bunun muhasebesini sen yapmalısın sana getirisi götürüsü nedir malum dekor için örtenler var artık ve benim içim sızlıyor bir kapalı olarak başörtüsünü aksesuar zannedenleri gördükçe hakkında hayırlısı olsun önemli olan senin hissin çevrenin ne dediği en son düşünmen gereken konu
Baş ağrısına kahve mi iyiymiş ilk defa duydum benim migren var tetikledigi için kahve içemem migren varsa kahveyi içmeyi abartma bu sefer migren ağrısı ile uğraşırsin
canım normal baş ağrısına değil, epidural ve spinal olanlar özellikle bol kahve içiyor bende spinal olmuştum kahve içmiştim bol bol
maşaallah canım kuzuna
yok hayır normal bas agrısı mıgren e kahve dgl.epıdural den sora bas agrısı oluymus buna kahve ve bol su ıcılmelıymıs.bıde yastıgnızı egık koycakmısınız basınızın altına.

canım evet yastığın iki tane olacak ve de başını ilk gün sağa sola çevirmeyeceksin yoksa dayanılmaa bir baş ağrısı olur

Selam kızlar, bugün kapı süsü içim mavi saten aldım birde taş düşündüğüm kapı süsü bu tarz nasıl sizce, tabi aldığım kenar danteli içime sinmedi onun yerine başka alıcam, bu aldığımıda takı yastığı için kullanırım diyorum, basit bir şey yapıcam, keçe bulamadığım için düşündüğüm süsten vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…