Yani gercekten sasırıl cak bi durum... Kız heryerde deme.. Masaşlah gercekten .. Bn 3 kıloyu zor dpgurdum.. Şimdi bebegim hafyasına göre biraz yapılıyöıs bacak boyu falan 2 hafta nerdeyse önce diyo kıloluda olabılır..evet doktor oyle soyluyor bnde merak ediyorum birinciye oranla ne kadar sanci çekecegimi ama doktorum 4 kilo çocuk dogurmami avantaj sayıyor . Duyan şaşiriyor ilk dogumda dort kiloyu nası dogurdun diye. Ben bile şaşirmiştim iki kilo beklerken dort kilo bebek çikmişti hmde normal dogumla :)
ben bugun yıkadım canim nevresim takımlarımı yarında utuleyip takcam . 30 derecelik ayarda sıkma ayarını azaltıp yıka makinede yoksa elyafı çıkar kumaşin dişina hangi deterjani kullanacaksın yıkamk için . Eger almadıysan henuz haci şakirin toz sabununu tavsiye ederim çok memnun kaldım bn..Biz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
bende doktora dedimki hocam ya sancim tutmassa ya ya gunum geçerse nolck dedim doktorda ben hiç orda kalani gormedim dedi bi şekilde dogacak duşunme bunları dedi ya doktorda aynı bnm gbi ya bnm kafada uyuşuyoz hahah..Yani gercekten sasırıl cak bi durum... Kız heryerde deme.. Masaşlah gercekten .. Bn 3 kıloyu zor dpgurdum.. Şimdi bebegim hafyasına göre biraz yapılıyöıs bacak boyu falan 2 hafta nerdeyse önce diyo kıloluda olabılır..
Dedım hocam bn standart bi bebegi zor dogurdum... Böle kılolu mılolu nası dogurcam..
Bence çok güzel bir fikir, hatta bende kutularda ayak izi sabun yaptırdım, benim içinde iyi bir fikir oldu, bunu bi düşüneyim bende, çok teşekkürler canımBu arada rabbim izin verirse bebek mevlidi yaparsam hediyelik sabun yaptırmak istiyorum.. Böle kutulu biberon ve ayakizi karısık .. Birde şöle bişi düşündüm ek olarak.. Anne baba olmakla ilgili hayırlı evlat olmakla ilgili birsürü hadis ayet ve hadisler mevcut biliyosunuzdur.. Ben ayetleri pek kullanamamda alan kişi dikkat etmez düşürür.. Falan.. Hadis şerife ve hadiseleri küçük kagıtlara yazıp böle rula yapıp kurdela ile baglıcam.. Onuda kutunun içine veya ekstradan böle dagıtıcam.. Sizce nasıl olur.. Kızımn dogum gününde öle yapmıstım.. Böle pembe tülün içine badem şekerleri koymustum.. Onu baglamıatım.. Aynı böle hadisler yazab kagıdıda onu kurdelasından zımbadım böle ek gibi duröadı..hem şeker yediler hemde hadisleri okudular.. O zaman sadece ne yakınlarım vardı tabi.. Bumda komsular arkadaslar akrabalar falan olıcak .. Nasıl olur sizce..
Bende de durum ayni canim ama göbeğinin altina yastik koyarak biraz daha rahat yatabiliyorumKızlar artık yatmk bnm için bi dinlenme degil savas vermek gibi bişey..sırt üstü yattımmı bi zamandan sonra nefesim kesiliyo ... Blim cok köttü ya.
Saga dönse m olmuyo sola dönemıyorum .. Sag ve sol yatıs pozisyonu bi çile artık bana.. Mesela soluma döndüm yattım dimi bi kımıldamaya calısıyom pat belime tam o kuyruk sokumu dedefimiz yere bişi giriyo sanki.. Kasıklarım cok agrıyo..
Belim gercekten cok rahatsız ediyo bni..
Bir sabah böle uyandım sırt üstüyüm.. Aaa baktım rahtca kalkıyom yataktan bi kaltım taaak belime bişi oldu oldugum yerde kaldım ve inanmazsınız belki ama. Yarım saat ayakta kaldım bir adım atamadım.. Sol ayagımı kaşdırmaya kaşkıyom bi agrı saplanıyo... Allahım inş dogumdan sonra geçer bunlar
canım bizde sadece bir kere oldu daha da olmadı aramız bundan bozulmaz bizim zaten kişisel olarak anlaşamadığımız için bozuk aramız:) riskim vs olunca cesaret edemedik zaten beni sürekli ağlattığı için soğudum hiç umrumda değil kendisinin ihtiyaçları zaten bu sebepten beni aldatacaksa yanımda hiç olmasın karı kocalık bundan ibaret değil bence:)kızlar bende size bişey sormak istiyorum biraz özel olcak ama.. Eşinizle özel hayatı yasayabiliyor musunuz hala? Benim hareketlerim çok ağırlaştı, ne biliyim istekde pek yok zaten, ama düşünüyorum daha doguma 1bucuk ay filan var, 40 günde lohusalık sürerse yazık değil mi adamlaraşimdiden kesmek yanlış galiba ama kendimide zorlamak istemiyorum hiç, artık günlük işleri yapmak bile sıkıntı oldu
canım adının belli olmaması enden kv faktörüdür kesin, sende kapı süsünü ismine göre yapma canım hoş geldin oğlum ya da kızım yazabilirsin, erkekler altı üstü bir hamilelikte pohpohlayacaklar bizi ama onu da beceremiyor çoğu maalesef ruhsuzlar bu bir gerçek istisnalar hariç o da bizi bulmamış işte:) kadın alma fikrin en iyisi canım bencede yapBen de yapamıcam sanırım öyle süs falan. Zaten ben pek sevmem öyle şeyleri ama kapı süsleri hoşuma gidiyordu hiçbir şey yaptırmasam onu yaptıracaktım ama eşim aylaaaardıııırr lütfedip bir isim bile düşünemediğinden öylece kaldım. İlk günden beri gözünün içine baktım bir şey söylesin diye yok. En son annem sordu 15 gün önce doğru düzgün cevap bile vermedi kadında bizim ve bebeğin ütülerini yaptı 2 gün sürdü belki 10 saat uğraştı ayıp! çok gücüme gitti hareketi anneme karşı olduğu için.bende artık sormuyorum ne düşünüyorsun diye ve isterse en güzel ismi söylesin beğenmedim dicem bakalım ne yapacak. Tek bildiği ben daha çalışayım gideyim işe başka sıkıntısı yok. Her sabah arabaya binip işe geliyorum o kadar trafik içinden sormaz bile gittin mi diye. Geçen gün doktor bile sen hala araba mı kullanıyorsun, bırak artık dedi.
Aylardır elini omzuma koymadı bana psikolojik destek olmadı. Hormonlarla falan alakalı mı bilmiyorum ama boğazını sıkasım geliyor şiddetle, nefretim kalkıyor devamlı.
Ama biz hep borçluyuz sanki adama şimdi çocuk olacak annem bakacak bunu istiyor. Evde bizim 3 nüfus var 3 ü de hizmete muhtaç her sabah gelecek her akşam 6 dan sonra gidecek. Peki nasıl olacak bu iş? Kendi annesi yaşlı yazık madur hep ama sokaklardan giremez evine. Ama ona da karar verdim doğumdan itibaren haftada 3 kadın alıcam bari ev işlerinin sıkıntısı olmasın, gelene gidene hizmet eden biri olsun, onlara da mı annem koşacak. İşte böyle kızlar benim sinirim tavan yapmış durumda napıcam bilmiyorum???
canım hiç bir şeye hevesim kalmadı o kadar sinirliyim ki bu adama tarifi mümkün değil, yaptır canım sen ne güzel olurPRALİNE arkadasım ewet eşlerimizede anlayıs gösteriyoruz.. Calısıyolar falan filan.. Ama onu yapıolar birtek.. Annelik hakkı bence daha fazla..
Burda hem calısıp hem annelik yapan arkadaslarda var.. Erkekler eve geldii işi bitiyo ama kadının ekstra mesaisi baslıyo..
Hersey iki taraflı olunca güzel.. Eşimden Allah razı olsun gercekten mubarek gün günahını almayayım.. Maddi manevi destegini esirgemez.. Elinden ggwleni yapar.. Benim tek takıldıgım nokta genelde insanların kızacagı tepkı gösterecegi şeyleri kafayı takmaz ama inadı tutunca laf olsun diye laf söyler.. Buda bnm sinirimi bozuyo..
Cinsellik konusuna gelince buradaki eski üyerin hepsi bilir.. Fanfirifonfonda hiç öle isteksizligim olmadı.. Ama artık agırlasıyoruz.. Hiç kendii yoranam.. Canım isterse artık.. Zaten eşimde farkında ...
Onu fazla ihmal etmeden halletmeye calısıyorum...
EFLALİM ah bu eşler... Kız kampanyada biberon ve ayak izi sabun buldum kutulu falan attım ya resmi 1 tl ye adam ona bile ilk bi dogsunda bebek diyo.. Ama yaptırıcam.. İnat degilmi.. Bu arada sende istersen ondan yaptır dewam ediyo heralde kampanya.. Kızımda hiç bi hevesliğim olmadı bunda yaptırıcam k. Bakmasın...
Eltinedd yazık nasıl bir anne... Kız bizimkiler büyük yine bn uyuyamıyprum o hasta olunca ... Aklım sürekli yawrumda.. Nasıl uyur.. Nasıl bi gamszılık.. Ayy ewde sürekli bahsi olmasıda sıkar insanı gercekten .. Ya sabır dicn bacım.. Strese sokma kedini.. Sende bi dogur yawrularıma bak boswer..
Allah o bebge güç kuvvet versin...
PMETRE canım rabbim sabır versin.. Biz ewet bu aralar alınganız tamamhassasız ama onlarda gercekten odun... Ne dicemi bilmiyorum.. Sabret bitanem.. Rabbim işinde gücünde sana kuvvet sabır versin.. En azından ekonomık özgürlüğün war.. Buda cok önmli biliyomısun..
ayy annemde beni tek doğuruyormuş başım çıkmış sancı yatağında doğmuşum ben:)Annem üçüncüde hastanede yanında kimse yokken doğuruyormuş elime bebeğin başı geldi diyor hastanede bağırmış cankurtaran yok mu diye hemşireler geldi hemen aldılar bebeği diyor. Yani en zoru ilk doğum sonra yollar kolay açılıyormuş
dr a sor mutlakaKızlar ya tuvalette taharetlendikten sonra kurularken açık kırmızı renk kan geliyor neden olabilir ki :-( böyle birşey başina gelen var mi?
maşaallah canımvalla esi gicik dusunxesiz olan arkadaslara sabirlar benim esim cok duskundur bize saolsun tabi oyle ev isi falan yapmaz ama kahvalti hazirlar hafta sonu oda yeter cocuguyla ilgilidir bizi her zaman gezdirme pesinde sadece parami krediden dolayi az kiyafet falan almama uzulur bitince onu da telafi ederiz ins hem calisiyorum hem kizim var hem cinsel hayat dwvam masallah bendeki enerjiye on hftaya giriyoum calisma hayatinda 36biince besgun rapor alicam artik hayirlisi
amin canım sağolinş herşey yolundadr canm
sayende bende daha fazla alışveriş yapılabileceğini öğreniş oldm canm :)
canım sağlıcakla kullanın inş çok güzel olmuşlar
geçmiş olsun canm
canım geçmiş olsun rabbim sabır versin
şu son ayımızı da hayırlısıyla atlatalım inş :) hepsini unutucaz
canım inş kötü bişey yoktur
geçmiş olsun canm
saol canım dr bi sorayım bakalım sonra karar veririm artık
benim 1 ay oluyor 1 damla falan gelmişti bir daha gelmedi
inş olur sütümüz
benimkide azalmıştı ama şimdi nasıl bilmiyorum
bol su iç canım
dönemsel hepimize oluıyor canm inş tez zamanda atlatırsın
bizde de dr kısıtlama yapmadı devam ediyoruz ama artık zor şu saatten sonra
ben aldım lcw dan bugün sırt çantası :) uygundu fiyAT kaçırmayım dedim
sorma yaaa alem kadın dün tüm gün güldüm :)
bende de tık yok
maşaallah kuzunaMerhaba kızlar
Doktordan çıktım şimdi. Maşallah iyi gözüküyor. 30+6 dayız 1626 gr olmuş maşallah. Daha doğum şekline dönmemiş. Poposu kasıklarım da oturuyormuş. 36. Haftaya kadar dönebilir dedi doktor. Epiduralla normal doğum olucak bi sorun olmassa. Hayırlısı bakalım.
ayy ne gıcık bir durum olmuş öyle çok sinir bozucu gerçektenKızlar vaktim bol, bugünkü hastane maceramı anlatayım. Sabah eşimle geldik, o ameliyat olacağı için açtı ben de evden sandviç getirmiştim onu yedim. Sonra onu ameliyata aldılar, normalde çok su içer susuz kalıcam diye üzülüyordu, ben de o içene kadar su içmedim, yemek saatine kadar da bişey yemedim. Neyse saat 14:30'da yemek saati dediler öncesinde yemek dağıtılırken ben refakatçi yemeği de hasta yemeğiyle birlikte 14:30'da gelecek değil mi dedim evet dedi dağıtan adam. Saat geldi yemek yok, 10 dk geçti ben söyledim yemek saati geldi diye hemşirelere. Neyse 10 dk sonra eşimin yemeği geldi bana yemek yok. Söyledim garson bana bişey demediler dedi gitti. Hasta danışmanı kadına söyledim refakatçi yemeği gelmedi diye "nasıl gelmedi?" diyor. Nasıl gelmedi ben ne bileyim dedim artık. Telefon etti mutfağa hamile olduğumu da söyledi, tamam gelecek dedi. Üstünden 20 dk geçti yok, odaya gelen hemşireye söyledik o da ben söyleyeyim dedi gitti. Neyse yarım saat oldu yemek yok ben artık hastaneye gıcık oldum buranın kafeteryasından da yemem dedim yan tarafta avm var orada yerim dedim. Hasta danışmanına da dedim yarım saat oldu ben gidiyorum. Gitmişken marketten su, süt falan aldım güvenlik bu sefer onları aşağıda tüketin odaya çıkarmayın dedi. "Beş kere refakatçi yemeği istedim gelmedi, gece süt içmem lazım hamileyim gördüğünüz gibi, boşuna uğraşmayın beni ikna edemezsiniz" dedim kadına kal geldi. Nasıl bi sinirle dediysem. Sonra kata geldim yine hasta danışmanına dedim gece süt içicem buzdolabı var mı koyabileceğim. Yokmuş!!! Zaten dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasakmış, oda servisinden alabilirmişiz. ( oda servisinde aoç günlük süt var sanki) Normalde özel hastanelerde odada buzdolabı olur burada katta bile yok. Dedim ki sizin çocuğunuz var mı, iki tane varmış, hamilelikte hiç sıkıntı çekmediniz herhalde bana hiç yardımcı olmuyorsunuz dedim. Ben sizin yemeğiniz için ne kadar uğraştım mutfakla tartıştım diyor, sanki ben ekstra bişey istemişim de. Eee sonuçta ne oldu dedim, siz gittiniz yarım saat oldu deyip sonra yemeği getirdiklerini söylediler diyor. Yok yemek falan gelmedi, eşime sormuştum zaten sadece eşime ara öğün getirmişler. Kadın artık ne diyeceğini bilemedi. Hiç özür dileme falan da yok. Süt için de zar zor bir dolap bulundu, insülin dolabıymış da neyse açtıktan sonra geri koymayın dediler. Lutfettiler.
Karnımı doyurdum artık odada oturuyordım veeee birden yemek geldi, saat tam 17:00 yani 2,5 saat sonra. Bu ne öğle yemeği mi dedim, evet dedi garson, kaç saat oldu diyorum, cevap : benlik bişey yok ben 3'te geldim. Ne desem bilemiyorum.
O yemekten de yedim bi de şiştim üstelik artık akşam bişey yemem, zaten getireceklerini de sanmıyorum.
Bu hastane Ankara Bayındır Söğütözü Hastanesi.
Hasta hizmetleri sıfır, poliklinik bekleme salonunda beşbin kişi aynı yerde mikroplar insandan insana zıplayacak neredeyse. Personel yaya geçiş yolu üzerinde fosur fosur sigara içiyor.
Bir günde gördüklerim...
Diyeceksiniz ki niye geldiniz, eşimi ameliyat eden hoca için geldik. Daha da gelmem, Allah düşürmesin.
şükür iyi bebeğin canım sevindimMerhaba canlar..
Bugun ultrasona girmekten resmen oldumhic istemedigim kadar baktilar kendi doktorum ayri radyolojici ayri universite hastanesindekinstajyer ayri doktor ayri prifesor ayri bakti.universite hastanesindeki doktorda sinirda dedi.amap profesor detaylida bakti su normal dedi sadece boyumuz azcik kisaymis oda genetik olabilir selvi boyluda degiliz zaten.ama yine 1 hafta geriden geliyoruz maalesef neyse suyumuz iyi olsunda.Gecmisi okuyamadim yemekten sonra bakicam kizçemle aciktikta az ac karnimizi doyuralim jel yemekten olduk bugun
hadi gözün aydın canımKızlar iyi dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim bugün dayanamayıp uzak olmasına rağmen sağlık ocağına gittim. İyikide gitmişim sonuçlarım çıkmış çok şükür rahat nefes aldım açlık şekeri 86, kansızlık yok, guatr yok yalnız albümin ve keratinin 1 er sayı düşük çıkmış ne olduğunu anlamadım doktora da sormayı unuttum birde demirim azalmaya başlamış yeşil yapraklı sebzeler, yeşil mercimek, keçi boynuzu falan yemem lazımmış benden haberler bu kadar.
mecburen sezaryan olmuş biri olarak yazına katılıyorum, normali denemeden kimse sezaryan istemesin diyorum hepKesinlikle.. hatta normal doğum normal değilde sezeryan normalmiş gibi bi kanı oluştu toplumda. Bebek ve anne için en iyisi genekde normal tabiki sıkıntılı durumlarda sezeryan önemli bir kurtarıcı. ? Sanki fazla rahatımıza düştük hemeen sezeryan olayım hiç sıkıntı cekmeyeyim diye kendimize de bebeğe de zarar veriyoruz aslında. Dr lar ında canına minnet ne bekliyecek açıldı mi git gel uğraş kes at kenara yarım saatte sen sağ ben selamet mantığı ile sezeryan yanlısı oldular. Normal doğum bence tadılması gereken bi süreç. Kolay diyemez kimse. Yaptırabilen epiduralle yaptırsın pişman olmazsınız. Sonuçta da tüm günahlardan kurtulmak var. Biraz sabırla o masadan yürüyerek inmek müthiş birşey. Sezeryanda bildiginiz ameliyat oluyorsunuz ki kendisi major cerrahi grubunda ama uyku yok dinlenmek yok dikiş yeriniz sizlarken siz bebekle ugrasmak zorundasınız. Ne bileyim bana sezeryan daha kötü geliyor ki ileriki hayatımızda bi ameliyat olmamız gerekirse yapışıklık olduğu için o da zorlaşıyor.
Allahım bana ve tüm isteyenlere sağlıkla hayırlarla epiduralle normal rahat bi doğum nasip etsin..
Amin canım, normal doğumu sormuştun yazmamışım, ben hala istiyorum ama eşim kesinlikle hayır diyor, üniversite hastanesi yapıyormuş ama eşimde orayı sevmiyor, seni bekletecekler sancıyı çektirip son anda sezaryan diyecekler yine aynı şeyleri yaşayacaksın diyor birde bebeği riske atmak istemiyor sanırım beni düşündüğünü hiç sanmıyorumHeeyy birileri Jane mi dedi
@leble ,hera^^ tam diyecektim ki Sezin Jane 'in muum modelini aldı, bende Jane'in Rider modelini,
ana kucağı ve oto koltuğu olarakta ikimizde Matrix Light aldık.
Ben İstanbul Eminönü-Havuzluhan'da Bebe Çeyiz Sarayı'ndan aldım. Sezin Ankara dan.
Kullanışını falan bilmiyorum, artık gerçek yorumları doğumdan sonra yaparız inşallah
sezin_uk canımm çooook geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce.
Kulaktan demişsin ne için olduğunu bilmiyorum ama inşallah sorunu neyse faydasını görürsünüz.
Hastanede olan olayda tam benlikmişÖyle şeyler genelde başıma gelir Nerede aksi hemşire, danışma görevlisi, satıcı, kuyumcu, pazarcı hepsinin karşısında onlardan aksi ben Kaç gün kalacaksınız?
Bu arada bakıcı işinde de hayırlısı olsun. İnşallah gönlünüze göre olur.
Nego çoook geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı olsun doğum için. Biz istiyoruz bir şeyler ama ne bizim için daha iyi bilemiyoruz ki
Benim görümcelerin eşi benzerini görmedim daha. Eşimin onların abisi olduğuna inanamıyorum, o kadar farklı ki...
İnşallah evladımın huyu onların şu kötü huylarına çekmez Allah'ım...
Çok ağladım onlar yüzünden, hala ağlıyorum ara ara... Hiçbir şekilde hayatımıza müdahale edemedikleri halde yinede başarıyorlar işte... Neyse anlatsam çok saçma olur burada zaten uzun mesele, anlatmayınca da saçma oluyor, ne demek istediğim anlaşılmıyor. Ama hala çekiyoruz karı-koca onlardan. Ki ikisi de eşimden küçük...
Eltine de Allah merhmet versin. Anlayacak bir gün yaptıklarının ne kadar kötü olduğunu, ama iş işten geçtikten sonra anlasa ne
@babyforwe ,sezin_uk , @ssule07 çok teşekkür ederim aliexpress bilgileri için.
Ben ne bileyim o kadar ön yargılı değilim uzak doğu malları meselesinde.
O kadar çok şey orada üretiliyor ki, o kadar çok ünlü marka üretimini orada yaptırıyor ki...
Önüm arkam sağım sağım solum Made in PRC. En kaliteli marka diyorsun üretim yeri orası.
He kaliteli ürettiriyordur belki ama ne bilim işte çağımızın mecburiyeti, gerçeği diye düşünüyorum. Birde iç kıyafet değil beğendiğim şeyler tam tene temas etmez d,ye avutuyorum kendimi
Bizim kontrolümüz daha 1 Aralık'ta.
Hiç bu kadar uzun gelmemişti 2 muayene arası.
Hiç nst ye bağlanmadım. Doktorum 15 günde bir kontrolde demedi.
Bakalım önümüzdeki hafta gidince ne diyecek
canım en güzeli kendi ailen ama işte benimde ailem soğuk ne varsa kv de var Allah razı olsun, birde ablalarım canla başla uğraşıyorlar sağolsunlarBende bu aralar hergün aglıyorum yaa..aileden uakta oluncada daha bir kötü oluyor sanırım.Herşeyimi kendim düşünüyorum kimse bir ihtiyaçvarmı demiyor.Daha kimse bir çorap almış degiller hoş gerçi ben kimsenin aldıgına muhtaç degilim.Herşeyim hazır.Bir işin varmı ucundan tutalım diyen yok...Temizligimi her gün bir şey yaparak bitkriyorum.Birde demezlermi ne zaman dogacak dogsunda sevelim artık diyee heee size eglence doguruyorum.Şimdi kimse sormaz dogumdan sonra üşüşürler başıma .insallah ailem gelecek yanıma kısmet olursa o zamanda ben istemiyorum kimseyi benim annem babam kardeşlerim yeter bana
geçmiş olsunherkese günaydın öksürücem hapşurucam derken hiç uyuyamadım ve karnımın her tarafı acıyor artık öksürmekten bunların bebeğe zararı oluyomudur acaba zavallı bebeğim ben her öksürdükçe oda kımıl kımıl yerini değiştiriyor ve ne yesem ne içsem çözümü yok ben bu hastalığı çekecem galiba
yok canım gelmez öyle doğumdan sonra gelirKızlar benim 22 ocak beklenen doğum tarihi ama 10-15 ocak arası sezeryan olacağım. Süt gelmez diye korkuyorum. İki gün önceden pompayla sağmaya başlasam süt olur mu? Yoksa sütün gelmesi için doğum yapmak şart mı?
Günaydın kızlar. 2 gündür çok ızdıraplıyım. Çatı ağrısından yürüyemez hale geldim. Koltuğa bir pozisyonda oturuyorsam kımıldamıyorum korkudan canım acıcak diye.
Sizde çatı ağrıları ne durumda bunu yaşamam için erken değil mi daha?
canım bence sen değiş ilk iri olmuş yaselam kızlar bugun aldıgım bebek gysilerine bakıyodum 0-3 ay diye aldım ama bedenleri 50 santimmiş . Beşli zıbın setlerden almiştim dort tane hepsinin bdden 50. Sizin aldıklarınızın bedenleri kaç ya çokmu kuçuk almişim degiştrsemmiki yardmci olurmusunz degişim tarihi geçnk uzere .
çok güzellerEltimde almanyadan alışveriş yapmış bebişime resimlerini yolladıEki Görüntüle 1311284 Eki Görüntüle 1311286
maşaallah canım ne güzel işe yaramışOglusumun teyzoslari geldik kontrolden 2500 gr olmusuz :) muz ve sut yaramis oglusuma tesekkurlerimizi sunuyoruz sayenizde ogrendik bunu :) her sey yolunda cok sukur hepinizi opuyoruz :)
canım hastaneden memnun kalman çok önemli sevindim senin adınaselam herkese bizde gittik doktorumuza bugün bebişim 100 gr almış 2 haftada az gibi geldi bana ama dr çok iyi dedi 2089 gr olmuşuz
sanırım geçen büyük ölçmüş biraz
ben bu arada hiç vitamin içmedim ondan da olmuş olabilir düzenli içmeye başlıyorum yarından itibaren
tüm beslenme damarlarını falan kontrol etti bebek güzel besleniyor dedi kalbinin kapakçıkarına baktı
memnun kaldım bu sefer dr dan inceledi bebişimi baya ama ultrason cihazı ile bastırınca karnım acıdı biraz
babası da gördü bebişini birlikte gittik eşimle
bu arada doğum ücretlerini sordum
biz tekaüt sandığına bağlıyız 1200 normal doğum 1 gün hastanede kalıyorsun
1600 sezeryan 2 gün hastanede kalıyorsun
işitme testleri falanda bu pakatlere dahilmiş
hasta bezi falan almama gerek yokmuş iyiki almamışım gerek olursa biz veriyoruz dediler
odalar tek kişilik
kararımı verdim inş bu hastanede doğm yaparım hayırlısıyla
tabi staja gidip gelirken yollarda doğurmazsam
kolan hastanesi bu arada
çok güzelkızlar basucuma beşimizde bittiiii
ben her şeyini yıkadım port bebeyi bileBiz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
çok güzel fikir benceBu arada rabbim izin verirse bebek mevlidi yaparsam hediyelik sabun yaptırmak istiyorum.. Böle kutulu biberon ve ayakizi karısık .. Birde şöle bişi düşündüm ek olarak.. Anne baba olmakla ilgili hayırlı evlat olmakla ilgili birsürü hadis ayet ve hadisler mevcut biliyosunuzdur.. Ben ayetleri pek kullanamamda alan kişi dikkat etmez düşürür.. Falan.. Hadis şerife ve hadiseleri küçük kagıtlara yazıp böle rula yapıp kurdela ile baglıcam.. Onuda kutunun içine veya ekstradan böle dagıtıcam.. Sizce nasıl olur.. Kızımn dogum gününde öle yapmıstım.. Böle pembe tülün içine badem şekerleri koymustum.. Onu baglamıatım.. Aynı böle hadisler yazab kagıdıda onu kurdelasından zımbadım böle ek gibi duröadı..hem şeker yediler hemde hadisleri okudular.. O zaman sadece ne yakınlarım vardı tabi.. Bumda komsular arkadaslar akrabalar falan olıcak .. Nasıl olur sizce..
Herkese günaydıınn, keyifli huzurlu kıpır kıpır bir pazar olsun inşallah herkes için. Ben geceyi kramplarla atlattıktan sonra sabah yastığımdan gelen pıt pıt seslerle uyandım. Bir baktım burnumdan şıpır şıpır kan geliyor. Sonlara yaklaştıkça her gün ayrı bir maceraya döndü, hayırlısı artık :)
Maşallah bebişineOglusumun teyzoslari geldik kontrolden 2500 gr olmusuz :) muz ve sut yaramis oglusuma tesekkurlerimizi sunuyoruz sayenizde ogrendik bunu :) her sey yolunda cok sukur hepinizi opuyoruz :)
Baş ağrısına kahve mi iyiymiş ilk defa duydum benim migren var tetikledigi için kahve içemem migren varsa kahveyi içmeyi abartma bu sefer migren ağrısı ile uğraşırsinben mı cok panigım kontrolluyum acababen hatta kucuk su ısıtıcısı ve kahve de koydum.yanımda kalanlar ıcer dıye.epıduralde bas agrısı ıcın kahve ıyıymıs bende ıcerım ızın verırlerse dıye.cantayıda esıme gosterdm koydugum yerı bak burda acıl gdersek unutma dıye.
Bu arada rabbim izin verirse bebek mevlidi yaparsam hediyelik sabun yaptırmak istiyorum.. Böle kutulu biberon ve ayakizi karısık .. Birde şöle bişi düşündüm ek olarak.. Anne baba olmakla ilgili hayırlı evlat olmakla ilgili birsürü hadis ayet ve hadisler mevcut biliyosunuzdur.. Ben ayetleri pek kullanamamda alan kişi dikkat etmez düşürür.. Falan.. Hadis şerife ve hadiseleri küçük kagıtlara yazıp böle rula yapıp kurdela ile baglıcam.. Onuda kutunun içine veya ekstradan böle dagıtıcam.. Sizce nasıl olur.. Kızımn dogum gününde öle yapmıstım.. Böle pembe tülün içine badem şekerleri koymustum.. Onu baglamıatım.. Aynı böle hadisler yazab kagıdıda onu kurdelasından zımbadım böle ek gibi duröadı..hem şeker yediler hemde hadisleri okudular.. O zaman sadece ne yakınlarım vardı tabi.. Bumda komsular arkadaslar akrabalar falan olıcak .. Nasıl olur sizce..
Teşekkürler canım, eşim idare ediyor işte. Sağ tarafına yatamıyor, ikimiz de sola dönüp yatıyoruz artık :) çok nazlı yalnız.Canim insallah memnun kaliriz aslinda baktigimda da begemdim baya iste kullanimi da onemli. Bu arada esin nasil oldu ya cok gecmis olsun
Sağolasın mervecim, ev gibisi yok.İyi geceler kızlar.. Bıraz yorgunum .. Uykum cok var ama uyuyamıyorum..
Hastaneye gıdıp bebişşini gören arkadaslarm guzel hberlerle gslmişsnız cok sevmdm
Sezncım evıne gecmişsn bitanem şükürlerolsun.
Hazırlıktan bahsedılmiş ...
Bnm yaptıklarım..
Aslında sadece bebekcantamızı hazrlamadım.. Kıyafetler yıkandı ütülendi şükürler olsun...
Beşiğimizi kurdk..
En kıs zamnda bebkve hastane cantamı hazırlamm lazım nerdeyse 35 haftalık olcam...suan oglum içerde bı hareketler yapıyo bn nefes alamıyorum
Aaaa! Geçmiş olsun canım, benim de arada oluyor ama az.Herkese günaydıınn, keyifli huzurlu kıpır kıpır bir pazar olsun inşallah herkes için. Ben geceyi kramplarla atlattıktan sonra sabah yastığımdan gelen pıt pıt seslerle uyandım. Bir baktım burnumdan şıpır şıpır kan geliyor. Sonlara yaklaştıkça her gün ayrı bir maceraya döndü, hayırlısı artık :)
Canım içinden nasıl geliyorsa öyle yapmalısın bence.kızlarr şımdı sacma olacak belkı ama aklımda olan bırseyı paylasmak ıstıyorumm ben kapalıyımm ama öyle pardesulu falan degıll mutlu degılımm acılmakk ıstıyorumm ama cevremden tepkı alırım dıye korkuyorumm napmalıyımm sızcee.....
Günaydınn canım. Eşime kahvaltıyı yatağa getiricem, kalkamıyormuş :OGunaudın güzel annecikler.....herkese hayırlı paArlar.. Mutlu sabahlar
yok hayır normal bas agrısı mıgren e kahve dgl.epıdural den sora bas agrısı oluymus buna kahve ve bol su ıcılmelıymıs.bıde yastıgnızı egık koycakmısınız basınızın altına.Baş ağrısına kahve mi iyiymiş ilk defa duydum benim migren var tetikledigi için kahve içemem migren varsa kahveyi içmeyi abartma bu sefer migren ağrısı ile uğraşırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?