2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yani gercekten sasırıl cak bi durum... Kız heryerde deme.. Masaşlah gercekten .. Bn 3 kıloyu zor dpgurdum.. Şimdi bebegim hafyasına göre biraz yapılıyöıs bacak boyu falan 2 hafta nerdeyse önce diyo kıloluda olabılır..

Dedım hocam bn standart bi bebegi zor dogurdum... Böle kılolu mılolu nası dogurcam..

Biz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
ben bugun yıkadım canim nevresim takımlarımı yarında utuleyip takcam . 30 derecelik ayarda sıkma ayarını azaltıp yıka makinede yoksa elyafı çıkar kumaşin dişina hangi deterjani kullanacaksın yıkamk için . Eger almadıysan henuz haci şakirin toz sabununu tavsiye ederim çok memnun kaldım bn..

bende doktora dedimki hocam ya sancim tutmassa ya ya gunum geçerse nolck dedim doktorda ben hiç orda kalani gormedim dedi bi şekilde dogacak duşunme bunları dedi ya doktorda aynı bnm gbi ya bnm kafada uyuşuyoz hahah..

Kızlar artık yatmk bnm için bi dinlenme degil savas vermek gibi bişey..sırt üstü yattımmı bi zamandan sonra nefesim kesiliyo ... Blim cok köttü ya.
Saga dönse m olmuyo sola dönemıyorum .. Sag ve sol yatıs pozisyonu bi çile artık bana.. Mesela soluma döndüm yattım dimi bi kımıldamaya calısıyom pat belime tam o kuyruk sokumu dedefimiz yere bişi giriyo sanki.. Kasıklarım cok agrıyo..
Belim gercekten cok rahatsız ediyo bni..
Bir sabah böle uyandım sırt üstüyüm.. Aaa baktım rahtca kalkıyom yataktan bi kaltım taaak belime bişi oldu oldugum yerde kaldım ve inanmazsınız belki ama. Yarım saat ayakta kaldım bir adım atamadım.. Sol ayagımı kaşdırmaya kaşkıyom bi agrı saplanıyo... Allahım inş dogumdan sonra geçer bunlar

Saat 2:30 bnm oglan hala uyanık... Allahım bu ne hareket ben cok korkuyom bu cocuktan... Böle hareketli olursa dogumdan sonrada... Hihihihih yandım anammm

Bu arada rabbim izin verirse bebek mevlidi yaparsam hediyelik sabun yaptırmak istiyorum.. Böle kutulu biberon ve ayakizi karısık .. Birde şöle bişi düşündüm ek olarak.. Anne baba olmakla ilgili hayırlı evlat olmakla ilgili birsürü hadis ayet ve hadisler mevcut biliyosunuzdur.. Ben ayetleri pek kullanamamda alan kişi dikkat etmez düşürür.. Falan.. Hadis şerife ve hadiseleri küçük kagıtlara yazıp böle rula yapıp kurdela ile baglıcam.. Onuda kutunun içine veya ekstradan böle dagıtıcam.. Sizce nasıl olur.. Kızımn dogum gününde öle yapmıstım.. Böle pembe tülün içine badem şekerleri koymustum.. Onu baglamıatım.. Aynı böle hadisler yazab kagıdıda onu kurdelasından zımbadım böle ek gibi duröadı..hem şeker yediler hemde hadisleri okudular.. O zaman sadece ne yakınlarım vardı tabi.. Bumda komsular arkadaslar akrabalar falan olıcak .. Nasıl olur sizce..

Bence çok güzel bir fikir, hatta bende kutularda ayak izi sabun yaptırdım, benim içinde iyi bir fikir oldu, bunu bi düşüneyim bende, çok teşekkürler canım

Herkese günaydıınn, keyifli huzurlu kıpır kıpır bir pazar olsun inşallah herkes için. Ben geceyi kramplarla atlattıktan sonra sabah yastığımdan gelen pıt pıt seslerle uyandım. Bir baktım burnumdan şıpır şıpır kan geliyor. Sonlara yaklaştıkça her gün ayrı bir maceraya döndü, hayırlısı artık :)

Bende de durum ayni canim ama göbeğinin altina yastik koyarak biraz daha rahat yatabiliyorum

canım bizde sadece bir kere oldu daha da olmadı aramız bundan bozulmaz bizim zaten kişisel olarak anlaşamadığımız için bozuk aramız:) riskim vs olunca cesaret edemedik zaten beni sürekli ağlattığı için soğudum hiç umrumda değil kendisinin ihtiyaçları zaten bu sebepten beni aldatacaksa yanımda hiç olmasın karı kocalık bundan ibaret değil bence:)
canım adının belli olmaması enden kv faktörüdür kesin, sende kapı süsünü ismine göre yapma canım hoş geldin oğlum ya da kızım yazabilirsin, erkekler altı üstü bir hamilelikte pohpohlayacaklar bizi ama onu da beceremiyor çoğu maalesef ruhsuzlar bu bir gerçek istisnalar hariç o da bizi bulmamış işte:) kadın alma fikrin en iyisi canım bencede yap
canım hiç bir şeye hevesim kalmadı o kadar sinirliyim ki bu adama tarifi mümkün değil, yaptır canım sen ne güzel olur
ayy annemde beni tek doğuruyormuş başım çıkmış sancı yatağında doğmuşum ben:)
Kızlar ya tuvalette taharetlendikten sonra kurularken açık kırmızı renk kan geliyor neden olabilir ki :-( böyle birşey başina gelen var mi?
dr a sor mutlaka
maşaallah canım
amin canım sağol
maşaallah kuzuna
ayy ne gıcık bir durum olmuş öyle çok sinir bozucu gerçekten
şükür iyi bebeğin canım sevindim
hadi gözün aydın canım
mecburen sezaryan olmuş biri olarak yazına katılıyorum, normali denemeden kimse sezaryan istemesin diyorum hep
Amin canım, normal doğumu sormuştun yazmamışım, ben hala istiyorum ama eşim kesinlikle hayır diyor, üniversite hastanesi yapıyormuş ama eşimde orayı sevmiyor, seni bekletecekler sancıyı çektirip son anda sezaryan diyecekler yine aynı şeyleri yaşayacaksın diyor birde bebeği riske atmak istemiyor sanırım beni düşündüğünü hiç sanmıyorum yani hayal normal doğum kimse anlmıyor beni bu konuda kime söylesem ayy olmaz sezaryanlısın diyor hadi ya iyi ki söylediniz ben bilmiyordum sezaryanlı olduğumu! Sanki cahil bir insanım ben araştırmadan körü körüne konuşmam hiç bir konuda ki bu çok önemli, kendi annem kv ve herkes olmazzzzz dikişlerin patlar diyorlar kaç kere şahit oldularsa!!!!

Doğum şekli hele ki normal doğum isteği en doğal hakkım ama gel gör ki anlayan yok imkan yok

Görümecelerine Allah hidayet versin illa bir maraz çıkıyor ama eşinle iyi olman hepsinden önemli Allah bozmasın canım muhabbetinizi
canım en güzeli kendi ailen ama işte benimde ailem soğuk ne varsa kv de var Allah razı olsun, birde ablalarım canla başla uğraşıyorlar sağolsunlar
geçmiş olsun
yok canım gelmez öyle doğumdan sonra gelir

benimde geçen gün oldu çok fena

canım bence sen değiş ilk iri olmuş ya
Eltimde almanyadan alışveriş yapmış bebişime resimlerini yolladıEki Görüntüle 1311284 Eki Görüntüle 1311286
çok güzeller
Oglusumun teyzoslari geldik kontrolden 2500 gr olmusuz :) muz ve sut yaramis oglusuma tesekkurlerimizi sunuyoruz sayenizde ogrendik bunu :) her sey yolunda cok sukur hepinizi opuyoruz :)
maşaallah canım ne güzel işe yaramış
canım hastaneden memnun kalman çok önemli sevindim senin adına
kızlar basucuma beşimizde bittiiii
çok güzel
Biz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
ben her şeyini yıkadım port bebeyi bile
çok güzel fikir bence

canım tansiyonunu kontrol et geçmiş olsun

kızlarr şımdı sacma olacak belkı ama aklımda olan bırseyı paylasmak ıstıyorumm ben kapalıyımm ama öyle pardesulu falan degıll mutlu degılımm acılmakk ıstıyorumm ama cevremden tepkı alırım dıye korkuyorumm napmalıyımm sızcee.....

Baş ağrısına kahve mi iyiymiş ilk defa duydum benim migren var tetikledigi için kahve içemem migren varsa kahveyi içmeyi abartma bu sefer migren ağrısı ile uğraşırsin

Canim insallah memnun kaliriz aslinda baktigimda da begemdim baya iste kullanimi da onemli. Bu arada esin nasil oldu ya cok gecmis olsun
Teşekkürler canım, eşim idare ediyor işte. Sağ tarafına yatamıyor, ikimiz de sola dönüp yatıyoruz artık :) çok nazlı yalnız.
Sağolasın mervecim, ev gibisi yok.
Aaaa! Geçmiş olsun canım, benim de arada oluyor ama az. Canım içinden nasıl geliyorsa öyle yapmalısın bence.

Gunaudın güzel annecikler.....herkese hayırlı paArlar.. Mutlu sabahlar
Günaydınn canım. Eşime kahvaltıyı yatağa getiricem, kalkamıyormuş :O
Dün çok güzel maç izliyordu ama neyse bişey demiyorum azıcık naz yapsın bari. Sıra bana da gelecek

Baş ağrısına kahve mi iyiymiş ilk defa duydum benim migren var tetikledigi için kahve içemem migren varsa kahveyi içmeyi abartma bu sefer migren ağrısı ile uğraşırsin
yok hayır normal bas agrısı mıgren e kahve dgl.epıdural den sora bas agrısı oluymus buna kahve ve bol su ıcılmelıymıs.bıde yastıgnızı egık koycakmısınız basınızın altına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…