2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ilk dogumun uzerinden kaç yıl geçti canim. Ben ilk sezeryan olsaydım ikinciyi normal istemezdim tabi bu kişisel duşuncem benim arkadas uç tane sezeryan yaptı dorduncu dort aylıkkarnında olmuş onu nırmal dogumla dogurttular ama tabi dort aylıkla dokuz aylık bebek bir olmaz . Ben nette filan çok okudum sezeryan sonrası normal dogum yapani. Hakkında hayırlısı olsun..

ben ikinci resimdekini daha çok begendim alya yazani . Sen kendinmi yapacksın cnm kapı susunu

Canım 3,5 sene oldu, nette evet çok okudum yapan var, büyükşehirlerde bunu yaptıran dr var ama burda yok yani kesin yaptırırım diyen yok, amin artık sezaryanı kabullendim mecburen bir daha ameliyatı göze aldım yani

benim ultrason kağıdında fl diye bi terim de yok.Suyunu da bu hafta gittiğimde soracam bakalım.

ben ikinci resimdekini daha çok begendim alya yazani . Sen kendinmi yapacksın cnm kapı susunu
evet canım inşaallah kendim yapıcam, bende öyle taş aldım zaten bakalım becerebilecekmiyim:)

ilk oğlumda hiç bir şey yapamadım şimdi yapmak istiyorum eşim ne gerek var diye çıldırtsada:) büyük oğlumada aynısını yapıcam tabi ki kıskanmasın kuzum, odalarının kapısına asarım abi kardeşin adını inşaallah:)

Evet canim benimde aklima yatti bi bakayim bu isede ben cekingen olmk bu galiba herkesten utanirim ben

İyi dedi ama suyu aklina soktular ya bi kere aklimda
Onumuzdeki hafta bidaha gitcem ist.da bakalim orda ne dicekler
Evet canim ben dusunuyodum annemde srdu ist.da 8 metresi ama ben olctum cok gidiyo bana gore 3 kapili dolap ve sifonyere yaptircam ama daha sormadim annemde bosver baska ortuler cikmis ondan aliriz dedi cift katmi nenoluyo kapitone dedi bi gidim sormam lazim belki ben yanlis hesap yaptim

hıckırıkmı.bende nıye olmuyo onu anlayabıldgmzı bile bilmıyodum

benim bebiş hergün hıçkırıyor
ritmik hareketlerle pıt pıt pıt damar gibi atıyor hıckırdığı zaman
ilk farkettiğimde hıckırık oldugunu anlamamış çok korkmuştum noluyor diye
sonra öğrendim hıckırıyomuş
yanlız benim bebede ters duruyor yani baş yukarda
ama ben alt tarafta hissediyorum hıçkırığını

Benim odada buyuk uc kapili bebek odasi,sagli sollu 8 rafi ortada iki buyuk raf,4 cekmeceli sifonyer,3 cekmeceli buyuyen yatak,metresi 2 mt oldugu icin 3 mt yetiyor bu durumda

bende ilk oglumda yapamadıgım şeyleri ikinci oglumda yapmaya çalişiyorum . Ama biz tasınacagımız için henuz oda yapmadık çocuklara Allah nasip ederse seneye genç odası gbi bişey yapacagım kuzucuklara . Bebek odasını taşınmiş olsam gene yapmıcaktım. Çunku biraz buyudukleri zaman norml buyuk oda yapıcksın bn ikisine gerek gormuyorum uç yaslarına gelince norml genç odası alicam ikisine ohh mis..

Canım bizde ilk oğluma tekzenden bir dolap almıştık birde park beşiği vardı, bu sene ranzalı bir genç odası aldık daha 3-4 ay oldu yani, senin gibi düşündük bizde anlıyacağın, ilk bebek odası alıp sonra genç odası alacak bütçe yoktu açıkcası, bütçe olsada almazdım gerçi eşimle o konuda aynı düşünüyorduk hayret

ranza olarak kullanmıycaz ama ikincide büyüsün inşaallah ayrı koyucaz yataklarını

canım suyuda bol bol iç birde dinlenmen lazım içini ferah tut

Kızlar birde komik gelebilir, şimdi kapı süsünü yapıcağız ya hastane odasının kapısına nasıl asılacak o yani asma aparatı vs. manasında soruyorum:)

Elyaflı kısmın dış örtüsü çıkan tarz değil. Yıkarsam bozulur ya da koku yapar diye korkuyorum. Hem dalin sıvı aldım hem hacışakir toz. Makinam 12 yıllık yeni makina alıp yıkayacağım onu bekliyorum temiz yeni makinada yıkayayım diye.

Yavaş yavaş açıl o zaman canım. Önce başörtünden saçın gözükür vs yavaş yavaş milletin gözü alışır. Sonuçta zorla olmaz bu işler.

Ben doktorlara çok fazla güvenmiyorum çünkü sonuçta onlar da insan ve insan hata yapabilir. Tabi dediğin gibi sadece epiduralde değil doğumda da çok risk var. Allah tüm hamileleri ve bebeklerini korusun.

Benim yan korumalığın iç kısmı çıkmıyor sorun da orada başlıyor...

kızlar biraz obce perde taktım bebegime bi zararı olurmu sonradan çok pişman oldum ama takmş oldum çok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…