2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Mervecim anlasılan neden kapandıgını bilmeden baskıyla yada bi hevesle kapanmışsın... Bu yüzden olmalki bunu istemıyor acık olmayı tercih ediyosun..
Baskasının ne dicene bakıpta karar verme.. Dinde zorlama yoktur bitanem.. Maddi manevi kendini neye nasıl hazır hissedersen o zamn istedigini yap..bu konu aslında pek akıl istemcek yada fikir beyan edilcek bir konu degil.....
Amacını bilmedikten onu yasamadıktan sonra zaten anlamı yok.. Hakkında hayırlısını iste..hayırlısı ne ise o olsun inşallah kardeşim

Bdsayar kuzum bebisinin odasinin resimlerini tekrar paylasabilir misin? Cok begenmistim de ablama da gostermek istiyorum ama bulamadim bi turlu :/

Kızlar birşey sorucam. Uyandığımdan beri karnımın üst taraflarında hareket edince acı oluyor. Bebeğin kafası var orda ama neden olabilir acaba?

Biz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
bozulmaz cnm yıka, benimki fermuarlı çıkıyor ben onun için çıkarıp yıkadım ama çıkmayanlara da bişey olmuyormuş.

Kızlar birde komik gelebilir, şimdi kapı süsünü yapıcağız ya hastane odasının kapısına nasıl asılacak o yani asma aparatı vs. manasında soruyorum:)
bende aynı seyi dusundum bılıyomusun:) kendı aparatımzı ayarlayıp gtmek lazım artık.cıft taraflı bant mı olur ne olur artık

Canim bende dun aksam bu resimleri paylasmistim

Canim bunlardan 1. Resmin yapilisini anladim ama 2. Anlamadim. Sen biliyor musun ?
Birde internetten malzemesini tedarik etmem gerek yastik haric. Burada yok kucuk ilçede yasiyorum. Bulamam. Senin bildiğin bir site var mi ?

kızlar bende 2 gündür kusma başladı ya nie oluyo anlamadım ya cok fenayım

çok saol canm

çok güzel bende böyle birşey yapacağım sanırım

Kızlar birde komik gelebilir, şimdi kapı süsünü yapıcağız ya hastane odasının kapısına nasıl asılacak o yani asma aparatı vs. manasında soruyorum:)

kalın kurdela ile asmayı dülünüyorum canım eğer yaparsam

C
Canimm bayildim ben en bastakine ondan bende evde yqpmak istiyorum ne almaliyim ne yapmaliyim

İyi akşamlar, güzel annişler :) Kızlar oğluma hırka, kazak vs ördürmek istiyorum. Buaralar örgü yaptıran oldu mu? fiyatlar ne durumda merak ediyorum. komşuma ördürcem ama o şimdi fiyat veremez utanır ben de hakkını yemek istemiyorum.

hırkaydı kazakdı onlar bir gecede örülür tatlım,, 10 tane eşya ördür ipleri kendin al bu arada,,, bir çeyrek altın ver,, hem daha iyi hoyra geçer,,,,
battaniye ördürüceksende bir battaniye 6 tane kazak hırka ördürürsün misal,,,,
birde ceketten ziyade yelek ördür çoğunluk,,,,
bu arada düğmeleri kendin alacaksın değil mi??? çok eğlenceli tahtadan bile düğmeler var,,,

Iyi aksamlar kizlar bebechocolate diye kapi süsü markasi var face de ordan susu alan varmi sanki ben hatirliyorum bu tarz fiyatları bilen varmi

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-23-18-54-53.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 124
Kizlar ilk zamanlarörgü giydirecekmisiniz ben penye yelek giydirmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…