Mervecim anlasılan neden kapandıgını bilmeden baskıyla yada bi hevesle kapanmışsın... Bu yüzden olmalki bunu istemıyor acık olmayı tercih ediyosun..
Baskasının ne dicene bakıpta karar verme.. Dinde zorlama yoktur bitanem.. Maddi manevi kendini neye nasıl hazır hissedersen o zamn istedigini yap..bu konu aslında pek akıl istemcek yada fikir beyan edilcek bir konu degil.....
Amacını bilmedikten onu yasamadıktan sonra zaten anlamı yok.. Hakkında hayırlısını iste..hayırlısı ne ise o olsun inşallah kardeşim
Biz de beşiğin ahşap kısmını kurduk ama tekstil ürünlerini poşetinden çıkarmadım siz tekstillerini yıkadınız mı? Yan korumalıklar elyaflı yıkarsam bozulur mu diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1311922
Eki Görüntüle 1311923
Eki Görüntüle 1311924
Selam kızlar, bugün kapı süsü içim mavi saten aldım birde taş düşündüğüm kapı süsü bu tarz nasıl sizce, tabi aldığım kenar danteli içime sinmedi onun yerine başka alıcam, bu aldığımıda takı yastığı için kullanırım diyorum, basit bir şey yapıcam, keçe bulamadığım için düşündüğüm süsten vazgeçtim
Canim bende dun aksam bu resimleri paylasmistim
Canim bunlardan 1. Resmin yapilisini anladim ama 2. Anlamadim. Sen biliyor musun ?
Birde internetten malzemesini tedarik etmem gerek yastik haric. Burada yok kucuk ilçede yasiyorum. Bulamam. Senin bildiğin bir site var mi ?
Canim bende dun aksam bu resimleri paylasmistim Eki Görüntüle 1312061
Eki Görüntüle 1312063
Canim bunlardan 1. Resmin yapilisini anladim ama 2. Anlamadim. Sen biliyor musun ?
Birde internetten malzemesini tedarik etmem gerek yastik haric. Burada yok kucuk ilçede yasiyorum. Bulamam. Senin bildiğin bir site var mi ?
Eki Görüntüle 1311922
Eki Görüntüle 1311923
Eki Görüntüle 1311924
Selam kızlar, bugün kapı süsü içim mavi saten aldım birde taş düşündüğüm kapı süsü bu tarz nasıl sizce, tabi aldığım kenar danteli içime sinmedi onun yerine başka alıcam, bu aldığımıda takı yastığı için kullanırım diyorum, basit bir şey yapıcam, keçe bulamadığım için düşündüğüm süsten vazgeçtim
Eki Görüntüle 1311922
Eki Görüntüle 1311923
Eki Görüntüle 1311924
İyi akşamlar, güzel annişler :) Kızlar oğluma hırka, kazak vs ördürmek istiyorum. Buaralar örgü yaptıran oldu mu? fiyatlar ne durumda merak ediyorum. komşuma ördürcem ama o şimdi fiyat veremez utanır ben de hakkını yemek istemiyorum.
İyi akşamlar, güzel annişler :) Kızlar oğluma hırka, kazak vs ördürmek istiyorum. Buaralar örgü yaptıran oldu mu? fiyatlar ne durumda merak ediyorum. komşuma ördürcem ama o şimdi fiyat veremez utanır ben de hakkını yemek istemiyorum.
hırkaydı kazakdı onlar bir gecede örülür tatlım,, 10 tane eşya ördür ipleri kendin al bu arada,,, bir çeyrek altın ver,, hem daha iyi hoyra geçer,,,,
battaniye ördürüceksende bir battaniye 6 tane kazak hırka ördürürsün misal,,,,
birde ceketten ziyade yelek ördür çoğunluk,,,,
bu arada düğmeleri kendin alacaksın değil mi??? çok eğlenceli tahtadan bile düğmeler var,,,
hırkaydı kazakdı onlar bir gecede örülür tatlım,, 10 tane eşya ördür ipleri kendin al bu arada,,, bir çeyrek altın ver,, hem daha iyi hoyra geçer,,,,
battaniye ördürüceksende bir battaniye 6 tane kazak hırka ördürürsün misal,,,,
birde ceketten ziyade yelek ördür çoğunluk,,,,
bu arada düğmeleri kendin alacaksın değil mi??? çok eğlenceli tahtadan bile düğmeler var,,,