- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
İpleri düğmeleri kendim alınca sadece el işine bir altın yeter değilmi canım hak yemekten korkuyorum. İki bebesi var onun da ihtiyacı var. ama öldürsem fiyat söyletemem ona.hırkaydı kazakdı onlar bir gecede örülür tatlım,, 10 tane eşya ördür ipleri kendin al bu arada,,, bir çeyrek altın ver,, hem daha iyi hoyra geçer,,,,
battaniye ördürüceksende bir battaniye 6 tane kazak hırka ördürürsün misal,,,,
birde ceketten ziyade yelek ördür çoğunluk,,,,
bu arada düğmeleri kendin alacaksın değil mi??? çok eğlenceli tahtadan bile düğmeler var,,,
www.funbou.com buraya bir bak istersen canımCanim bende dun aksam bu resimleri paylasmistim
Eki Görüntüle 1312061 Eki Görüntüle 1312063
Canim bunlardan 1. Resmin yapilisini anladim ama 2. Anlamadim. Sen biliyor musun ?
Birde internetten malzemesini tedarik etmem gerek yastik haric. Burada yok kucuk ilçede yasiyorum. Bulamam. Senin bildiğin bir site var mi ?
Benim de midem bulanmaya başladı canım bana öyle geliyodur diyodum annem bi yerde okumuş bebek dönerken de mide bulantısı olurmuş, merak ediyorum kontrolde yeri değişmiş olacak mı bakalımkızlar bende 2 gündür kusma başladı ya nie oluyo anlamadım ya cok fenayım
Yok canım benimkinin kafası şuan yukarda. Poposu şuan kasığımda. Daha dönmedi. Fakat öğrendim sebebini kitaptan. Büyüyen rahim baskı yapıyormuş karına ondan biraz ağrı olması normalmiş.Karin tarafinda ayaklari yok mu. Kafasi daha asagida sanki
Canım bebek dönerken mide bulantısıoluyor gelinimizin ici dışına çıkmıştı bebiş dönerkenkızlar bende 2 gündür kusma başladı ya nie oluyo anlamadım ya cok fenayım
Benim tüm örgülerimi ananem işledi sagolsun ama geneli büyük, malum kış bebeği olacak kızım o yüzden ilk zamanlarda da giydirebilmem için bir kaç tane daha ördü, ben onları giydirmeyi düşünüyorum inşallah:).Kizlar ilk zamanlarörgü giydirecekmisiniz ben penye yelek giydirmeyi dusunuyorum
Benim varda hep buyukler ilk zamanlar icin heralde kirki falan ciktiktan sonra giydiririm diye dusunuyorumBenim tüm örgülerimi ananem işledi sagolsun ama geneli büyük, malum kış bebeği olacak kızım o yüzden ilk zamanlarda da giydirebilmem için bir kaç tane daha ördü, ben onları giydirmeyi düşünüyorum inşallah:).
Geçmiş olsun canım benimde çok ağrıyordu sol kal cam magnezyumundandı.çok ayakta durma uzanKızlarkalçalarım o kadar ağrıyorki oturamıyorummm
Canim esin yabanci sanirim o yuzden Ralf istiyor degil mi? Eger turkiyede yasiyorsaniz bence bi tanede turk ismi koymalisiniz,Ralf bana biraz degisik geldi, siz bilirsiniz tabi benim sahsi dusuncem :)
biliyorum çikan tarz olmadıgı . Demk istedgm makinani hassas progeama ayarlarsan bişey olmaz elyafı dişina çikmz ayrıca iyice kurutursan koku ypmaz , buyukçift kişilik elyaf yorganları yıkıylr makinada bşy olmaz .Elyaflı kısmın dış örtüsü çıkan tarz değil. Yıkarsam bozulur ya da koku yapar diye korkuyorum. Hem dalin sıvı aldım hem hacışakir toz. Makinam 12 yıllık yeni makina alıp yıkayacağım onu bekliyorum temiz yeni makinada yıkayayım diye.
çok guzelmiş larkincim bayıldm diyebilirim. Boyle arkası yapışkanli tekli kuçuk askı aparatları var onlardan goturmkte fayda var sonra boşuna gtmesin kapı susu nolur nolmaz ..Hayırlı geceler kızlar.
İlk defa bu kadar kötüyüm diyebilirim.
Bir kaç gündür sabahları yataktan kalkmak ölüm, aşırı halsizim, ellerim şiş, eklem yerlerim sancıyor, midem bulanıyor gibi, sanki 2 aylık hamileyim.
Hiçbir şey yapamıyorum nefes darlığı ve çarpıntı beni mahvetti, nefes alamıyorum. Sandalyeden başka bir yerde oturamıyorum.
Nefes darlığı ve çarpıntı zorlamaya başladı beni artık randevumuz taa 1 Aralık'ta.. Hayırlısı olsun her şeyin.
Sorunları başlayan da bir tek ben değilmişim okudum şimdi geçmişi.
Allah yardımcımız olsun hepimizin, son zamanlar gerçekten ama gerçekten zormuş...
Çok şükür eşim evde kahvaltı yemek o yapıyor hazırlıyor 2 gündür, ben yuvarlanıyorum oradan oraya
Salı günüde yine annemle ablam gelecek sil süpür vs.
Artık hiçbir şey yapmadığım için mi böyleyim ne
babyforwe ama bayıldım ben çantanıza yaaa. Ne güzel hazırlanmış özenle. Üst üste konulmuş. Benimde hazırda, oğlumuzun odası henüz gelmediği için hala yarım hissediyorum. Benimde senin gibi çantalar konusunda sadece hastane süsü çantası hazır değil
Şu hastanedeki bebek beşiklerinin ölçüsünü bilsek, onun süsünü de yapacağız da
Doktor randevumuzdan sonra hastaneye gideceğiz konuşmak için, o zaman ölçeceğim
@eflalim boşver normal doğumu.
Bende çok istiyordum ama boş veriyorum artık.
Şimdi eşinde haklı yani, ilkinde zaten aynısı olmadı mı? Birde bunda olursa sonra dinle kocanı.
Sezeryan zor, normal doğum hayal.
Aslında değilde dediğin gibi destek çıkan birileri yok kiHastaneler doktorlar yanaşmıyorlar hiç
Her şey yolunda giderken bile normal doğuma yanaşmayan doktorlar varda, nerede kaldı ilki sezeryan olduktan sonra ikinciyi normal doğurtacak doktorlar..
Hakkımızda hayırlısı olsun boş ver.. Hasbünallah ve ni'mel vekil gerisi boş...
aluk ben varım canım bebechocolate'a yaptırdım kapı süsünü.
@Mrssuperfine söylemişti orayı, kendisi de onun yaptığı şekillerde başkasına yaptırmıştı.
Bebechocolate pahalı, onun yaptırdığı yer oradan da pahalıydıBen 210 Liraya yaptırdım. 20 lira kargosu tuttu.
Yani 230 liraya yaptırdım diyebilirim.
içinden taşlı broşlu bir şeyler çıkartırsan 185 liradan başlıyor fiyatları.
Ama olağanüstü büyük. Öyle böyle değil. Fotoğrafta büyük görünüyor ama gerçekten daha büyük.
Ölçülerini biliyordum ama eve gelince yinede şok oldum. İşçiliği de çok güzel. Çok pahalı ama değdi.
Tabi ben bunu yaptıralı çoook oldu. Sonradan masraflar o kadar çok arttı ki.
Şimdiye bırakmış olsam belkide yaptırmazdım.
Benimde sorunum aynı @eflalim bunu hastane kapısına nasıl monte edeceğiz. O kadar ağır ki
Eki Görüntüle 1312145 Eki Görüntüle 1312146 Eki Görüntüle 1312147 Eki Görüntüle 1312148
soylerkn biraz karışıyr gbi ralf aren derkn . Soyluyrm yok dilim donmuyor . Ama tabiki sz memnunsanz onemi yk..Evt canim yabanci :) ralf aren olcak heralde. Aren coldeki en parlak kum tanesi demekmis :) bu isim olayi cidden zormus. Simdilik tepikcan diyoruz
ni boyutuna ve modele gore degişiyr. Burda bi teyze var tanesini yirmiden satıyordu. Sen ipini alip verirsen on bese filan yapar tahminen. Aslinda kndinde yapabilirsin bilşyorsan . Kolay ozel yetenk isteyen bişy degil . Ben kendim ordum iki tane . Şimdide battaniyesini oruyrm sakallı iptn . Hani ordutsem ordurturdm ama bn kndm ormk istedm bebişimn cicilerini . Benim için bi zevkti. Belki dogana kadar bi tulum daha orerimİyi akşamlar, güzel annişler :) Kızlar oğluma hırka, kazak vs ördürmek istiyorum. Buaralar örgü yaptıran oldu mu? fiyatlar ne durumda merak ediyorum. komşuma ördürcem ama o şimdi fiyat veremez utanır ben de hakkını yemek istemiyorum.
çok kolay bunların yapımı . Yastıgını bile kndin yapabilirsin saten bi kumaş al rengini seç. Kare şeklinde içten dik içine elyaf doldur . Kenarlarınada dantel geç boncukla susle kurdeleyle filan resmde grdgn gbi.Canim bende dun aksam bu resimleri paylasmistim
Eki Görüntüle 1312061 Eki Görüntüle 1312063
Canim bunlardan 1. Resmin yapilisini anladim ama 2. Anlamadim. Sen biliyor musun ?
Birde internetten malzemesini tedarik etmem gerek yastik haric. Burada yok kucuk ilçede yasiyorum. Bulamam. Senin bildiğin bir site var mi ?
kızlar bıse danısıcm.burdan bırı demıstıya butık sabun yapan bırı vardıya 1tl kampanyali.varmı oraya yaptıran.fıkrınızı alablrmıyım cok uygun geldı hemde kutulu gelıymus.ne dıosunuz yardım edın.
Ben bir tane yelek ördüm kuzuma, ama daha fazlasını örmeye vaktim yok malesef canım. Şuan işim gereği eğitimdeyim, 35.haftamızda sınavımız var bir de. haftaiçi sabahtan akşama kadar eğitim, akşam ve haftasonu ders çalışma derken hiçbişeye vaktim olmuyor.Çok severim aslında örgü örmesini, hele birtaneciğim için.ni boyutuna ve modele gore degişiyr. Burda bi teyze var tanesini yirmiden satıyordu. Sen ipini alip verirsen on bese filan yapar tahminen. Aslinda kndinde yapabilirsin bilşyorsan . Kolay ozel yetenk isteyen bişy degil . Ben kendim ordum iki tane . Şimdide battaniyesini oruyrm sakallı iptn . Hani ordutsem ordurturdm ama bn kndm ormk istedm bebişimn cicilerini . Benim için bi zevkti. Belki dogana kadar bi tulum daha orerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?