2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar tuvalet banyo temizliği yaptım ama suan yerimden kioirdayamiyorum belim bacaklarim kopuyor. .bnde mevlutu danisacam size..sabunmu yiksa klasik sekerlerdenmi yaosak bilemedim. .aslinda cok sey var kafamda..kizimq ayri oda yapamıyorum yerim dar.park yatağını odama koysam yurucek yer kalmıyor onunnyerine kucuk bi basucu besigimi alsam.. bide kv diyoki ben kuxik bi besik alirim lohusayken salona getrirsin misafirler gekdiginde bebegi gorurler diyo.bende hoşlanmıyorm bu durumdan cunku kucuck odada on kisinin nefesinin icinde bebek uyurmu.yanlismi düşünüyorum sizce

kızlar buda hastane çantalarmız fikir olur diye ekliyorum
çikolatalar ve süsler eksik onları da hazırlayıp başka bir çantaya koyacağm inş
beyaz hurç bebişin
pembe hurç benm
koyu olan pembe ise bebiş ve benm ortak ekstra kyafetler altta da hastane çıkışı için eşofmanlarım onları çekmeyi unuttum

İpleri düğmeleri kendim alınca sadece el işine bir altın yeter değilmi canım hak yemekten korkuyorum. İki bebesi var onun da ihtiyacı var. ama öldürsem fiyat söyletemem ona.

www.funbou.com buraya bir bak istersen canım
kızlar bende 2 gündür kusma başladı ya nie oluyo anlamadım ya cok fenayım
Benim de midem bulanmaya başladı canım bana öyle geliyodur diyodum annem bi yerde okumuş bebek dönerken de mide bulantısı olurmuş, merak ediyorum kontrolde yeri değişmiş olacak mı bakalım

kızlar bıse danısıcm.burdan bırı demıstıya butık sabun yapan bırı vardıya 1tl kampanyali.varmı oraya yaptıran.fıkrınızı alablrmıyım cok uygun geldı hemde kutulu gelıymus.ne dıosunuz yardım edın.

Kizlar ilk zamanlarörgü giydirecekmisiniz ben penye yelek giydirmeyi dusunuyorum
Benim tüm örgülerimi ananem işledi sagolsun ama geneli büyük, malum kış bebeği olacak kızım o yüzden ilk zamanlarda da giydirebilmem için bir kaç tane daha ördü, ben onları giydirmeyi düşünüyorum inşallah:).

Benim varda hep buyukler ilk zamanlar icin heralde kirki falan ciktiktan sonra giydiririm diye dusunuyorum

Hayırlı geceler kızlar.
İlk defa bu kadar kötüyüm diyebilirim.
Bir kaç gündür sabahları yataktan kalkmak ölüm, aşırı halsizim, ellerim şiş, eklem yerlerim sancıyor, midem bulanıyor gibi, sanki 2 aylık hamileyim.
Hiçbir şey yapamıyorum nefes darlığı ve çarpıntı beni mahvetti, nefes alamıyorum. Sandalyeden başka bir yerde oturamıyorum.
Nefes darlığı ve çarpıntı zorlamaya başladı beni artık randevumuz taa 1 Aralık'ta.. Hayırlısı olsun her şeyin.
Sorunları başlayan da bir tek ben değilmişim okudum şimdi geçmişi.
Allah yardımcımız olsun hepimizin, son zamanlar gerçekten ama gerçekten zormuş...

Çok şükür eşim evde kahvaltı yemek o yapıyor hazırlıyor 2 gündür, ben yuvarlanıyorum oradan oraya
Salı günüde yine annemle ablam gelecek sil süpür vs.
Artık hiçbir şey yapmadığım için mi böyleyim ne

babyforwe ama bayıldım ben çantanıza yaaa. Ne güzel hazırlanmış özenle. Üst üste konulmuş. Benimde hazırda, oğlumuzun odası henüz gelmediği için hala yarım hissediyorum. Benimde senin gibi çantalar konusunda sadece hastane süsü çantası hazır değil
Şu hastanedeki bebek beşiklerinin ölçüsünü bilsek, onun süsünü de yapacağız da
Doktor randevumuzdan sonra hastaneye gideceğiz konuşmak için, o zaman ölçeceğim

@eflalim boşver normal doğumu.
Bende çok istiyordum ama boş veriyorum artık.
Şimdi eşinde haklı yani, ilkinde zaten aynısı olmadı mı? Birde bunda olursa sonra dinle kocanı.
Sezeryan zor, normal doğum hayal.
Aslında değilde dediğin gibi destek çıkan birileri yok ki Hastaneler doktorlar yanaşmıyorlar hiç
Her şey yolunda giderken bile normal doğuma yanaşmayan doktorlar varda, nerede kaldı ilki sezeryan olduktan sonra ikinciyi normal doğurtacak doktorlar..
Hakkımızda hayırlısı olsun boş ver.. Hasbünallah ve ni'mel vekil gerisi boş...

aluk ben varım canım bebechocolate'a yaptırdım kapı süsünü.
@Mrssuperfine söylemişti orayı, kendisi de onun yaptığı şekillerde başkasına yaptırmıştı.
Bebechocolate pahalı, onun yaptırdığı yer oradan da pahalıydı Ben 210 Liraya yaptırdım. 20 lira kargosu tuttu.
Yani 230 liraya yaptırdım diyebilirim.

içinden taşlı broşlu bir şeyler çıkartırsan 185 liradan başlıyor fiyatları.

Ama olağanüstü büyük. Öyle böyle değil. Fotoğrafta büyük görünüyor ama gerçekten daha büyük.
Ölçülerini biliyordum ama eve gelince yinede şok oldum. İşçiliği de çok güzel. Çok pahalı ama değdi.
Tabi ben bunu yaptıralı çoook oldu. Sonradan masraflar o kadar çok arttı ki.
Şimdiye bırakmış olsam belkide yaptırmazdım.

Benimde sorunum aynı @eflalim bunu hastane kapısına nasıl monte edeceğiz. O kadar ağır ki

Canim esin yabanci sanirim o yuzden Ralf istiyor degil mi? Eger turkiyede yasiyorsaniz bence bi tanede turk ismi koymalisiniz,Ralf bana biraz degisik geldi, siz bilirsiniz tabi benim sahsi dusuncem :)

Evt canim yabanci :) ralf aren olcak heralde. Aren coldeki en parlak kum tanesi demekmis :) bu isim olayi cidden zormus. Simdilik tepikcan diyoruz

biliyorum çikan tarz olmadıgı . Demk istedgm makinani hassas progeama ayarlarsan bişey olmaz elyafı dişina çikmz ayrıca iyice kurutursan koku ypmaz , buyukçift kişilik elyaf yorganları yıkıylr makinada bşy olmaz .
çok guzelmiş larkincim bayıldm diyebilirim. Boyle arkası yapışkanli tekli kuçuk askı aparatları var onlardan goturmkte fayda var sonra boşuna gtmesin kapı susu nolur nolmaz ..

Evt canim yabanci :) ralf aren olcak heralde. Aren coldeki en parlak kum tanesi demekmis :) bu isim olayi cidden zormus. Simdilik tepikcan diyoruz
soylerkn biraz karışıyr gbi ralf aren derkn . Soyluyrm yok dilim donmuyor . Ama tabiki sz memnunsanz onemi yk..

ni boyutuna ve modele gore degişiyr. Burda bi teyze var tanesini yirmiden satıyordu. Sen ipini alip verirsen on bese filan yapar tahminen. Aslinda kndinde yapabilirsin bilşyorsan . Kolay ozel yetenk isteyen bişy degil . Ben kendim ordum iki tane . Şimdide battaniyesini oruyrm sakallı iptn . Hani ordutsem ordurturdm ama bn kndm ormk istedm bebişimn cicilerini . Benim için bi zevkti. Belki dogana kadar bi tulum daha orerim

çok kolay bunların yapımı . Yastıgını bile kndin yapabilirsin saten bi kumaş al rengini seç. Kare şeklinde içten dik içine elyaf doldur . Kenarlarınada dantel geç boncukla susle kurdeleyle filan resmde grdgn gbi.

Ben yaptırdım ve geldi canım, pembe kutularda ayak izi şeklinde ve görenler çok beğendiler, istersen facebook sayfasına bir girip incele öyle karar ver.
Ben tüylü ve kurdelalı bir tepside dağıtmayı düşünüyorum inşallah.

Eklentiler

• 20141123_214314.webp
    326,9 KB · Görüntüleme: 128
Ben bir tane yelek ördüm kuzuma, ama daha fazlasını örmeye vaktim yok malesef canım. Şuan işim gereği eğitimdeyim, 35.haftamızda sınavımız var bir de. haftaiçi sabahtan akşama kadar eğitim, akşam ve haftasonu ders çalışma derken hiçbişeye vaktim olmuyor.Çok severim aslında örgü örmesini, hele birtaneciğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…