- 26 Ekim 2014
- 85
- 143
- 28
- 36
1tl mi bunların tanesi, çok güzellermiş, nerde yaptırdınız, facebok sayfasını paylaşabilirmisinizEki Görüntüle 1312196
Ben yaptırdım ve geldi canım, pembe kutularda ayak izi şeklinde ve görenler çok beğendiler, istersen facebook sayfasına bir girip incele öyle karar ver.
Ben tüylü ve kurdelalı bir tepside dağıtmayı düşünüyorum inşallah.
cok saolasın canımya.ogrenmstım adresı hatta aradım.kampanya bttı ama bıraz uzattık ddi.ptt den odemeymıs sen kac para werdın gondrım ucretı.bıde kargo kac para werdınEki Görüntüle 1312196
Ben yaptırdım ve geldi canım, pembe kutularda ayak izi şeklinde ve görenler çok beğendiler, istersen facebook sayfasına bir girip incele öyle karar ver.
dediğğim gibi eğer örgü biliyorsa bir yelek bir gecede örülüyor,,, yumak başına hesaplarsın sende, 8-9 yumak örer sende bir çeyrek altın verirsin,,,İpleri düğmeleri kendim alınca sadece el işine bir altın yeter değilmi canım hak yemekten korkuyorum. İki bebesi var onun da ihtiyacı var. ama öldürsem fiyat söyletemem ona.
Canim ben 2. Resmi anlamadim nasil yapildiginiçok kolay bunların yapımı . Yastıgını bile kndin yapabilirsin saten bi kumaş al rengini seç. Kare şeklinde içten dik içine elyaf doldur . Kenarlarınada dantel geç boncukla susle kurdeleyle filan resmde grdgn gbi.
çok guzelmiş larkincim bayıldm diyebilirim. Boyle arkası yapışkanli tekli kuçuk askı aparatları var onlardan goturmkte fayda var sonra boşuna gtmesin kapı susu nolur nolmaz ..
Eki Görüntüle 1312196
soylerkn biraz karışıyr gbi ralf aren derkn . Soyluyrm yok dilim donmuyor . Ama tabiki sz memnunsanz onemi yk..
Facebook sayfası, sabuncunuz ayla butik. Kampanyada olduğu için 1 tl, sanırım kampanya devam ediyor, face den mesaj göndererek bilgi alabilirsin:)1tl mi bunların tanesi, çok güzellermiş, nerde yaptırdınız, facebok sayfasını paylaşabilirmisiniz
Canım bende nasıl takılır diye düşünüyordum da hiç olmadı tüle tutturup öyle durdurum kapıda
O yapışkanlı askıları da hastane kapısına takmaya izin verir mi kiBir tanede tartmaz bunu
Neyse halledeceğiz inşallah bir şekilde, o kadar para verdim gerekirse çivi bile çakarım
Evet canım uzatmışlar kampanyayı, eşim bankadan havale ile ödedi ücreti, ben 40 tane yaptırdım, 40 tl havale ettik. Yanlış hatırlamıyorsam 7 tl de kargoya ödedik.:)cok saolasın canımya.ogrenmstım adresı hatta aradım.kampanya bttı ama bıraz uzattık ddi.ptt den odemeymıs sen kac para werdın gondrım ucretı.bıde kargo kac para werdın
Birtanem bnm arkadasım yaptırdı cok güzeller.. Ve cook tatlılar...bnde yaptırıcM nasipse..ayak izi ve biberon karısık yaparsakızlar bıse danısıcm.burdan bırı demıstıya butık sabun yapan bırı vardıya 1tl kampanyali.varmı oraya yaptıran.fıkrınızı alablrmıyım cok uygun geldı hemde kutulu gelıymus.ne dıosunuz yardım edın.
Ohh ne güzel olmuslar.. Güle güle dagıt bitanemEki Görüntüle 1312196
Sabuncunuz ayla butik canım... Kampanyalı ayakizi ve biberon modeli Aslında bitmişti kampanya ama tekrar istek cok oldu .. Uzattı.. Almak istersen kacırma derim.. Kutulu süslü falan süper yani1tl mi bunların tanesi, çok güzellermiş, nerde yaptırdınız, facebok sayfasını paylaşabilirmisiniz
Bnce co güzdl ve enazından uygun yani.. Cokta degişik sabun fikri bnyoya koysun gardolaba koysun cekmeceye koysun alan kişi miss gibi kokarlar...Evet canım uzatmışlar kampanyayı, eşim bankadan havale ile ödedi ücreti, ben 40 tane yaptırdım, 40 tl havale ettik. Yanlış hatırlamıyorsam 7 tl de kargoya ödedik.:)
Çok teşekkürler canım, evet kampanyalı olduğu için 1 tl, bende araştırırken buldum, hemen aldım ve düşündüğumden daha güzel oldu
O yapışkanlı askıları da hastane kapısına takmaya izin verir mi kiBir tanede tartmaz bunu
Neyse halledeceğiz inşallah bir şekilde, o kadar para verdim gerekirse çivi bile çakarım
Bunların mı 1 lira tanesi?
Harika olmuşşşş bayıldıım. Hemde o kadar süslü püslü gelmiş.
Mevlüt için dağıtacaklarımızı hazırlamasaydık, hastaneye de arkadaşım sabun yaptırıp getirmeyecek olsaydı hemennnn 150 tane yaptırırdım. Çok güzel olmuş.
Bunların mı 1 lira tanesi?
Harika olmuşşşş bayıldıım. Hemde o kadar süslü püslü gelmiş.
Mevlüt için dağıtacaklarımızı hazırlamasaydık, hastaneye de arkadaşım sabun yaptırıp getirmeyecek olsaydı hemennnn 150 tane yaptırırdım. Çok güzel olmuş.
Teşekkürler canım, inşaallah mutlulukla huzurla dağıtmak nasip olur. Tabi istediği şekilde kullanabilir alan kişi, yada hatıra olarak saklarBnce co güzdl ve enazından uygun yani.. Cokta degişik sabun fikri bnyoya koysun gardolaba koysun cekmeceye koysun alan kişi miss gibi kokarlar...
canim allah mutlulugunuzu daim etsin:)Eki Görüntüle 1312261 Eki Görüntüle 1312262 Can kocamla oglus odasi yaparkeneee :) accik da sapsuruklesmece :)
Bencede zor mesele, bizde karar vermedik daha bakalim ne olcak.. Eger turkiyede yasiyorsaniz bence turk ismi sart, zorluk cekmesin, ama avrupadaysaniz cokda onemli degil :)Evt canim yabanci :) ralf aren olcak heralde. Aren coldeki en parlak kum tanesi demekmis :) bu isim olayi cidden zormus. Simdilik tepikcan diyoruz
Allah razi olsun hepimizinkini insallah :) bebislerimizleee :*canim allah mutlulugunuzu daim etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?