2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
1tl mi bunların tanesi, çok güzellermiş, nerde yaptırdınız, facebok sayfasını paylaşabilirmisiniz

cok saolasın canımya.ogrenmstım adresı hatta aradım.kampanya bttı ama bıraz uzattık ddi.ptt den odemeymıs sen kac para werdın gondrım ucretı.bıde kargo kac para werdın

İpleri düğmeleri kendim alınca sadece el işine bir altın yeter değilmi canım hak yemekten korkuyorum. İki bebesi var onun da ihtiyacı var. ama öldürsem fiyat söyletemem ona.
dediğğim gibi eğer örgü biliyorsa bir yelek bir gecede örülüyor,,, yumak başına hesaplarsın sende, 8-9 yumak örer sende bir çeyrek altın verirsin,,,
benim teyzem öyle örer,, geçenlerde bir bebek battaniyesini 30 tl ye örmüş,,, bir bebek battaniyesi de 3-4 yumak ipden örülür,,,,
çeyrek altında daha hora geçer,,, saklar her zaman harcanmaz,, para pul oluyor, çünkü,,,,
yada yavaş yavaş ördürürsün, sonra birikince bir çeyrek altın alıp verirsin,,,
bende çok korkarım milletin hakkını yemekden,,,

Canim ben 2. Resmi anlamadim nasil yapildigini

çok guzelmiş larkincim bayıldm diyebilirim. Boyle arkası yapışkanli tekli kuçuk askı aparatları var onlardan goturmkte fayda var sonra boşuna gtmesin kapı susu nolur nolmaz ..

O yapışkanlı askıları da hastane kapısına takmaya izin verir mi ki Bir tanede tartmaz bunu
Neyse halledeceğiz inşallah bir şekilde, o kadar para verdim gerekirse çivi bile çakarım

Bunların mı 1 lira tanesi?
Harika olmuşşşş bayıldıım. Hemde o kadar süslü püslü gelmiş.
Mevlüt için dağıtacaklarımızı hazırlamasaydık, hastaneye de arkadaşım sabun yaptırıp getirmeyecek olsaydı hemennnn 150 tane yaptırırdım. Çok güzel olmuş.

O yapışkanlı askıları da hastane kapısına takmaya izin verir mi ki Bir tanede tartmaz bunu
Neyse halledeceğiz inşallah bir şekilde, o kadar para verdim gerekirse çivi bile çakarım
Canım bende nasıl takılır diye düşünüyordum da hiç olmadı tüle tutturup öyle durdurum kapıda

cok saolasın canımya.ogrenmstım adresı hatta aradım.kampanya bttı ama bıraz uzattık ddi.ptt den odemeymıs sen kac para werdın gondrım ucretı.bıde kargo kac para werdın
Evet canım uzatmışlar kampanyayı, eşim bankadan havale ile ödedi ücreti, ben 40 tane yaptırdım, 40 tl havale ettik. Yanlış hatırlamıyorsam 7 tl de kargoya ödedik.:)

Birtanem bnm arkadasım yaptırdı cok güzeller.. Ve cook tatlılar...bnde yaptırıcM nasipse..ayak izi ve biberon karısık yaparsa

Ohh ne güzel olmuslar.. Güle güle dagıt bitanem
1tl mi bunların tanesi, çok güzellermiş, nerde yaptırdınız, facebok sayfasını paylaşabilirmisiniz
Sabuncunuz ayla butik canım... Kampanyalı ayakizi ve biberon modeli Aslında bitmişti kampanya ama tekrar istek cok oldu .. Uzattı.. Almak istersen kacırma derim.. Kutulu süslü falan süper yani

Evet canım uzatmışlar kampanyayı, eşim bankadan havale ile ödedi ücreti, ben 40 tane yaptırdım, 40 tl havale ettik. Yanlış hatırlamıyorsam 7 tl de kargoya ödedik.:)
Bnce co güzdl ve enazından uygun yani.. Cokta degişik sabun fikri bnyoya koysun gardolaba koysun cekmeceye koysun alan kişi miss gibi kokarlar...

Çok teşekkürler canım, evet kampanyalı olduğu için 1 tl, bende araştırırken buldum, hemen aldım ve düşündüğumden daha güzel oldu

coklu alıntı yapamıyorum hepınıze tesekkur ederım bende yaptrmaya karar werdm yorumlarınızla:)yarında bu ısı halldelım bkalım nasıpse.bende karısık yaptırcm sordum yapıyomus.50yaptırcm.zaten cok fazla almıymus yogunluktan

EFLALİM paylastıgın kapı süslerine baktımda.. Nasıl yapabilirm diye düşündüm .. Nasıl yapıldıgını bilmiyorum hani suan gördüm bu modeli.. Böle bi yerden strafor bulsak şekilli ilk önce onu nerden bulcagımız bulalım ama internet sitelerinden bulabilriz.. Böle bulut araba tren leylek şekilli yada böle oval kare.. Üstüne saten kuması monte edip buda toplu ıgnelerle cok rahat olur yada straor kalıba göre diksek.. Kenardaki dantel detayı iğnelerle yada süsleme için kullanılan raptiyelerle güzelce monte etsek .. Üstünede tasları yerlestırdıkmı tamam..bu süsler hafif olur.. Cicekcilerden mavi tül alıcaksın bir kapıya yetcek kadar.. Onu kapıya fiyonk şeklinde baglıcaksın mesela.... Gulun üstüne süsünü guselce tutturabılırsın... Yada tulu alıp süse bi şekilde dikip yada iğneyle monteleyip o şekılde kapıya baglıcaksın
Nasıl fikir

Bnce co güzdl ve enazından uygun yani.. Cokta degişik sabun fikri bnyoya koysun gardolaba koysun cekmeceye koysun alan kişi miss gibi kokarlar...
Teşekkürler canım, inşaallah mutlulukla huzurla dağıtmak nasip olur. Tabi istediği şekilde kullanabilir alan kişi, yada hatıra olarak saklar

Evt canim yabanci :) ralf aren olcak heralde. Aren coldeki en parlak kum tanesi demekmis :) bu isim olayi cidden zormus. Simdilik tepikcan diyoruz
Bencede zor mesele, bizde karar vermedik daha bakalim ne olcak.. Eger turkiyede yasiyorsaniz bence turk ismi sart, zorluk cekmesin, ama avrupadaysaniz cokda onemli degil :)

Bende saten kumas alıp strafora süsleme yapıcam nasipse.. Aklımda ne olursa sizlerle paylasırım...
Aklıma birde su geldi belki basit gibi gözükebilir ama fikir işte.. Mukavva kagıtları yokmu ondan ikitane alıp istedigin şekle kesip birbirine yapıstırcakson.. Sonra pamuk yapıstırıcakson ön yüzüne istersen iki yüzede yapıstır maksat puf gözüksün hani ..
Sonra pembiş yada maviş satenle mukavvayı arkaşı önlü kaplıcaksın böle kumasla...
Şöle bi düşnün cok hos oluyo.. Daha sonra sıcak silkonla taslarla veya elle dıkerek üstüne ister isim ister hosgedin bebik ne yazmak isterseniz yazcaksınız, kenarlarada dantel detayı vermekte cok basit iğneyle sıcak sülükonla tutdur güzelce.. Hatta bu yaptıgın süsün aynsından 2 boy bi büyük bi küçük yada 3 boy yapıp alt alta kurdela ile tül ile birlesiyirip daha büyük gösterişli bi süs yapılabilir..
Şimdi malzemem olsa varya hiiiç üşenmem sabaha kadarda olsa yapar paylasıdım... Bnm oturduum yerde ole tuhafiye falan yok anca daha merkesi biyere gitcemde işte... Ama yapıcam inşallah az kaldı.. Nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…