2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
karından baktı vajinadan bakmıyor benım doktor. o yüzden de zorlamadı ama duydum

Tamam canım sağol, inşallah bende görürüm, devlette nasıl olacak bilmiyorum:18: beğenmezsem özele kendi doktoruma gidicem sevmesemde

ayyy çok güzel maşaallah vajinal mi baktı?

Canım çok sevindim maşaallah karından baktı de ne olur, senin adet günü değerin kaçtı? Yarın bende gidicem ya aynı olucaz senle çok merak ediyorum:18:

doktor benden hic kan istemedi. kese burda işte ne yapıcan kendini deldirip gram kanın değerli senin dedi...
beta hcg hic bakmadı...

evet canımmm minnak birşey gördüm ve duydummm ..Yolk kesem var. kesemde tam sivri biber şeklinde minak perimi... 6+4 teyım.. doktor cok zorlamayalım dedi kalp işini...ısı verıyorum dedi.20 gün sonra kontrol var

çok sevindim inş böyle devam eder nerden baktırdım cnm karındanmı vajinalmi

doktor benden hic kan istemedi. kese burda işte ne yapıcan kendini deldirip gram kanın değerli senin dedi...
beta hcg hic bakmadı...

Sevdim senin doktoru:) doğru söylüyor benim dr sürekli kan istemişti öncekinde gerçi o zaman boş gebelikti, ben aile hekimimden istedim canım doktora hiç gitmedim daha

Tamam canım sağol, inşallah bende görürüm, devlette nasıl olacak bilmiyorum:18: beğenmezsem özele kendi doktoruma gidicem sevmesemde

devlette bakmaz canım alltan sanmıyorum ya. benım doktor 1 kere baktı o da bebek düşüncemden önce..Birde hastane değiştiriyormuş kiiii süper oldu. çalıştıgı hastane özel ama eskiydi.şimdi yeni ve harıka bir hastaneye geçiyor

Evet canım karından baktı

Canım bakması sorun olmaz benim için devlette bakmayacağını tahmin ettim ondan sordum karından mı gördün diye:) git gel yapmak istemiyorum bir öncekinde çok yıpranmıştım,benim dr da özelde, hastanede yenilendi çok güzel oldu fiyatlarda tabi:)
Evet canım karından baktı
sağol canım

Benim kalkmam lazım kızlar çok kaynatmayın okuması zor oluyor

Rabbim izin verirse bende Ocak annesiyim ocağın 12 ne geliyor bugün itibariyle 6+1 günlük gebeyim cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicez nolur kızlar dua edinde duyuyum çok tedirginim aklım çıkıyor bişey olacak die ilk gebeliğim ama ne kadar muhteşem bişeymiş Rabbim evlat isteyen herkeze nasip etsin ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok şükürrrrr bebeğimizin kesesini zorda olsa gördük.
rahmim arkaya doğru yatıkmış o yüzden çok zor gördük .
içinde kalp atışını görüyorum dalgalanma var dedi doktor bizde gördük.
haftaya kalp atışını duyarız dedi.
çok mutluyum.
lekelerim için iğne vurdu dinlen geçer dedi. progestanıda geceleri iç yoksa çok halsiz kalırsın dedi.

Herkese mutlu gunler diliyorum bebisleriyle.. kendini rahatsiz hissedenlere de bol bol sifa.. Ben arada okuyorum ama cok yazamiyorum malesef calistigimdan ama cok sey ogreniyorum takip ederek sizlerden.

Benim bebisim de 5+5 oldu bugu, kesemizi de 5+2 de karindan gorduk 11,8 mm :) ama doktorum bana taaaaaa uc hafta sonraya gun verdi niye ki acep??

Belirtilerime gelince, hicbir sey yok neredeyse :)
Biraz kasik agrisi
Coook az ve nadir akinti
Uyku hali biraz cok
Aaa en buyuk belirtim goguslerim, uclari ve etrafi cok aciyooo..

Hepimize saglikli gebelikleeeer :)

8 haftalıkken bakıcak hem kalp atışını hem kendisini görecek garantilicek yani onun için normal süre

çok sevindim inş hep böyle devam etsin güzel haberler bende yarın görücem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…