Bizde doktordan geldik 6+5 olmuşuz kalp atışlarını gördük çok şükür darısı duymayan arkadaşlara .
çok sevindim gözün aydın :)
Bizde doktordan geldik 6+5 olmuşuz kalp atışlarını gördük çok şükür darısı duymayan arkadaşlara .
Canım benim :))Evet benim annem 39 yasinda ablacim
Merhaba, tarihlerimizin aynı olması dikkatimi çekti, hoş geldin bu arada:)
kızlarr ben geldimmmmmmmmmm...
Hosgeldin canım senin kontrolün mu vardı bugün ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoş bolduum. Tarihlerimizin aynı olması süper olmuş. Beraber bekleriz hayırlısı ile bebişlerimizi..
Allahım sağlıkla kucağımız almayı nasip etsin inşallah.
:)) canım endişelenmekte haklısınız ama rahat olun biraz hep olumlu düşünün bende yaşadım düşük, dediğin ağrı bende de oluyor korkmaçok panik oldum ya daha önce düşük yaptığım için en küçük ağrıda hastaneye koşar oldum atamıyorumda üzerimden eşim benden daha çok panik öksürüyorum öksürme bişi olur diyo hapşırıyorum hapşırma diyor komedi filmi izleme gülersin diyo iyice kafayı yedik şimdide kasıkdan vajinaya doğru hafif bir sancı giriyor acaba neden
Canım hcg değerine göre ikiz tahmini pek tutmuyormuş zaten, keşke öyle olsaydı sen istiyorsun sanırım:)Kızlar benim hcg 2 katından fazla yükselmiş 3 katı falan bu ikiz gebelik olabilirmi ki ama ultrasonda tek göründü
İnşaallah güzel haberler alırsınMerhaba Kızlar bugün doktora gidiyorum ilk defa saat 5 te lütfen dua edin olur mu
şubatta düşük yapmıştım bu sefer öyle olmaz umarım.
:) canım olsun bebeğim benimle diye teselli et kendini midem bulandıkça öyle diyorum:)günaydınnnnn ocak annelerrriii:)))
2 gün önce mide bulantımın olmamasından yakınıyodum,gördüm günümü,SANKİ BÜTÜN DÜNYA KOKUYO
Amin canım sende güzel haberler al inşaallahAkşam doktor randevum var, inş güzel sonuçlarla döneriz... Çok korkuyorum çoook sevdiğim yakınımın çocuğunun başına gelen bir şeyi öğrendim içime yumru oturdu o uykusuzluk Halim bile kaçtı... İnş bir şey olmaz etkilemez bu üzüntü onu...
Rabbim kimseyi evladıyla eşiyle yuvasıyla ailesiyle sınamasın inş... Amiiinn...
Canım inşallah kolay atlatırsın bu sürecikızlarr tünaydın...
ben de neden benim midem bulanmıyor diye düşünürken 6.haftaya girer girmez başladı...
sabah zorla faydalı olsun diye süt içtim ama işe gelir gelmez-afedersiniz-çıkardım
daha çok sabahları oluyor bulantım ama sonra da hiç iştahım kalmadı normalde çok iştahlıyımdır..
sadece tuzlu şeyler çorba kraker peynir zeytin yiyebiliyorum...
sürekli halsizim..çalıştığım için dinlenme şansım da yok ama ev işlerini boşladım iyice
hepimize Allah kolaylık versin...
bu arada bu gün doktora gidicek arkadaşlardan iyi haberler bekliyoruz...
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
ALINTI
Hayırlı olsun hoş geldin amin, inşallah kolayca hallolur dönüş işinizMerhaba arkadaşlar,
Beni de aranıza alır mısınız? bugün itibari ile 4+3 günlük hamileyim. İnternette hesaplatınca tahmini doğum 24 ocak çıkıyor.
Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bebişler versin. Eşimin işi dolayısı ile yurtdışında yaşıyoruz şimdilik. Burada doktora gitme imkanım yok. Olsa da gitmem gerçi :))) Dönüşümüzü ayarlamaya çalışıyoruz en erken 8 haftalıkken dönebiliriz gibi görünüyor((
hoş geldin hayırlı olsunMerhaba. Bende araniza yeni katildim 7 haftalik hamileyim. Allahim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin.
maşallah çok güzel canımEvet gittim canm kalp atislarini duyduk. Benim kan testinde cikti. Degerim 15193 tu. Ultrosyona girdim hersey normal .
çok geçmiş olsun kuzuna, neyse ki akşam oluyor bulantın hiç değilse eşin evde olur o saatde kızınla ilgilenir canımSlm kızlar !!!
Nasılsınız !!!
Bnm kızım 3 gündür hasta gündüz ğek bişi yok !!
Aksam öksüre öksüre istifar ediyo !! Yawrum !!
İnş geçicek ama bunuda biliyorum !! Allahın izniyle buda geçicek. Rabbim baska bi hastalıkla imtihan etmesin...
Şöle bi rahatlasak 3 ayı atlatsak en azından bu arada bn sat tarihime göre 8+2 yim ama geç döllenmeden dolayıda 7+3 üm zaman öle böle geçiyo işte ....
Hamilelikte en cok yapıcagımıx sey sabretmek...
Bu arada sabah hiç birseyim yok şükür. Aksam oldumu tmm artık merve yok!!! Midem bulanıyo .. İstifar ediyorum anlatamam
Ya sabır ...(
Bu arada dolpinim seni merak ediyorum. İnş güsel haberlerle dönersin üzme bizi bitanem..
SILAM nerelerdesin gülüm cok kötü oldun heralde ...
Allahım yar ve yardımcımız olsun inş
ayyy maşallah canım çok güzelBizde doktordan geldik 6+5 olmuşuz kalp atışlarını gördük çok şükür darısı duymayan arkadaşlara .
kızlarr ben geldimmmmmmmmmm...
ayyy çok güzel maşaallahBende bugun dr gittim 5+5 deymisim gunumlede uyumluymus bebisimin kalp atışını gördüm Rabbim tum herkese nasip etsin cok mutluyum
evet canımmm minnak birşey gördüm ve duydummm ..Yolk kesem var. kesemde tam sivri biber şeklinde minak perimi... 6+4 teyım.. doktor cok zorlamayalım dedi kalp işini...ısı verıyorum dedi.20 gün sonra kontrol var
evet canımmm minnak birşey gördüm ve duydummm ..Yolk kesem var. kesemde tam sivri biber şeklinde minak perimi... 6+4 teyım.. doktor cok zorlamayalım dedi kalp işini...ısı verıyorum dedi.20 gün sonra kontrol var
ayyy çok güzel maşaallahvajinal mi baktı?
Canım çok sevindim maşaallahkarından baktı de ne olur, senin adet günü değerin kaçtı? Yarın bende gidicem ya aynı olucaz senle çok merak ediyorum:18:
ayyy çok güzel maşaallahvajinal mi baktı?
Canım çok sevindim maşaallahkarından baktı de ne olur, senin adet günü değerin kaçtı? Yarın bende gidicem ya aynı olucaz senle çok merak ediyorum:18:
Canım cok sevindim kalp atışı gorunmedimi peki duymak iyi degil diye biliyorum ve o Minnak periyi yerim masaallah suphanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?