2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizde doktordan geldik 6+5 olmuşuz kalp atışlarını gördük çok şükür darısı duymayan arkadaşlara .

Bende bugun dr gittim 5+5 deymisim gunumlede uyumluymus bebisimin kalp atışını gördüm Rabbim tum herkese nasip etsin cok mutluyum

Hosgeldin canım senin kontrolün mu vardı bugün ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canımmm minnak birşey gördüm ve duydummm ..Yolk kesem var. kesemde tam sivri biber şeklinde minak perimi... 6+4 teyım.. doktor cok zorlamayalım dedi kalp işini...ısı verıyorum dedi.20 gün sonra kontrol var

:)) canım endişelenmekte haklısınız ama rahat olun biraz hep olumlu düşünün bende yaşadım düşük, dediğin ağrı bende de oluyor korkma
Kızlar benim hcg 2 katından fazla yükselmiş 3 katı falan bu ikiz gebelik olabilirmi ki ama ultrasonda tek göründü

Canım hcg değerine göre ikiz tahmini pek tutmuyormuş zaten, keşke öyle olsaydı sen istiyorsun sanırım:)
Merhaba Kızlar bugün doktora gidiyorum ilk defa saat 5 te lütfen dua edin olur mu
şubatta düşük yapmıştım bu sefer öyle olmaz umarım.
İnşaallah güzel haberler alırsın
günaydınnnnn ocak annelerrriii:)))

2 gün önce mide bulantımın olmamasından yakınıyodum,gördüm günümü,SANKİ BÜTÜN DÜNYA KOKUYO
:) canım olsun bebeğim benimle diye teselli et kendini midem bulandıkça öyle diyorum:)
Amin canım sende güzel haberler al inşaallah
Canım inşallah kolay atlatırsın bu süreci
sağol canım paylaştığın için
Hayırlı olsun hoş geldin amin, inşallah kolayca hallolur dönüş işiniz
Merhaba. Bende araniza yeni katildim 7 haftalik hamileyim. Allahim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin.
hoş geldin hayırlı olsun
Evet gittim canm kalp atislarini duyduk. Benim kan testinde cikti. Degerim 15193 tu. Ultrosyona girdim hersey normal .
maşallah çok güzel canım
çok geçmiş olsun kuzuna, neyse ki akşam oluyor bulantın hiç değilse eşin evde olur o saatde kızınla ilgilenir canım
Bizde doktordan geldik 6+5 olmuşuz kalp atışlarını gördük çok şükür darısı duymayan arkadaşlara .
ayyy maşallah canım çok güzel karından mı baktı dr?
kızlarr ben geldimmmmmmmmmm...

eeeeeeeeeee sonuç

Bende bugun dr gittim 5+5 deymisim gunumlede uyumluymus bebisimin kalp atışını gördüm Rabbim tum herkese nasip etsin cok mutluyum
ayyy çok güzel maşaallah vajinal mi baktı?
evet canımmm minnak birşey gördüm ve duydummm ..Yolk kesem var. kesemde tam sivri biber şeklinde minak perimi... 6+4 teyım.. doktor cok zorlamayalım dedi kalp işini...ısı verıyorum dedi.20 gün sonra kontrol var

Canım çok sevindim maşaallah karından baktı de ne olur, senin adet günü değerin kaçtı? Yarın bende gidicem ya aynı olucaz senle çok merak ediyorum:18:

Canım cok sevindim kalp atışı gorunmedimi peki duymak iyi degil diye biliyorum ve o Minnak periyi yerim masaallah suphanallah

Canım çok sevindim maşaallah karından baktı de ne olur, senin adet günü değerin kaçtı? Yarın bende gidicem ya aynı olucaz senle çok merak ediyorum:18:

karından baktı vajinadan bakmıyor benım doktor. o yüzden de zorlamadı ama duydum

Karindan bakti cnm

Canım cok sevindim kalp atışı gorunmedimi peki duymak iyi degil diye biliyorum ve o Minnak periyi yerim masaallah suphanallah

görüntu teyzesi ekg baglarlar ya öyle zıkzaklar cizgi yavrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…