Ben de bugün 6+2 de karından ultrasonda duydum bebeğimin kalp atışlarını:) Erken olduğu için hiç beklemiyordum, sürpriz oldu
aynı bende senin gibiyim canım. hem alıngan hem de olur olmadık şeylere sinirleniyorum, takıyorum.rüzgar esipte çarpan kapılara bile söyleniyorum düşün artık.ben öğretmenim bide. bugün derste öğrencilerin fısıltıyla konuşması bile beni öyle sinir etti ki, resmen bağırmaktan boğazım acıdı.kendimi engelleyemiyorum bir türlü sonradan saçmaladığımın farkına varsamda gene aynı tas aynı hamamım. bir de çok ağlıyorum ben olur olmadık yere. sokaklarda insanların ortasında. buda beni çok rahatsız ediyor.kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum ama ağlamayada engel olamıyorum ne yazık ki. bunlar bir an önce geçsın diye bekliyorum yoksa 9 ay çok zor geçer
aynencanım bende 6+4te duydum karından :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar 6+4 te kalp atışlarını duydum çok şükür..bende de olan lekelenme için günde 3 tane progesteron iç dedi doktor 1 tanede coraspirin umarım hersey güzel olur...:)
Ben de öğretmenim canım.. Bugün miniklerimi haksız yere azarladım sonra da vicdan azabı çektim.. Aynen senin gibi azcık gürültü olsa bağırıyorum.. Dersten soğutcam yavrucakları ama elimde değil. En çok da eşimden çıkarıyorum sinirimi o napsın yazık bi yerde onun da şartel atıyo tabi.. Ağlama hissi bana da geliyo ama kendimi tutuyorum evde yalnızken ağlıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok şükürrrrr bebeğimizin kesesini zorda olsa gördük.
rahmim arkaya doğru yatıkmış o yüzden çok zor gördük .
içinde kalp atışını görüyorum dalgalanma var dedi doktor bizde gördük.
haftaya kalp atışını duyarız dedi.
çok mutluyum.
lekelerim için iğne vurdu dinlen geçer dedi. progestanıda geceleri iç yoksa çok halsiz kalırsın dedi.
cogul olaabılır esımde ıkız cunku ve benım dedmde ıkız cogullugundan korkmam veya endıselenmem ama dıs mol vs ıse dıe korktum onlarda bole artıomu hıc bı fıkrım yok...
Yarın bende duyarım inş pıt pıtları gercı ben daha keseyıde kan degerinde göremedim gitcem doktor yarın geliyo sadece bende saglık ocanda ıdrarda ögrendım kanda baktıkları alet bozukmuş bende bekledım bakalım yarın 5+6. Keseyıde inş kalp atışında inş kan değerimde herşey yolu dadır gelınce yazarım ne derse doktor:)) dua edın işim rasgıtsın
Kıslaar günaydın :) burda öğlen oldu siz uyuyun hala.. Kontrolüm var bugün,bebikimi görcem inşallah..kocişimle gitcez,çok heyecanlıyım
günaydın canım inş. hayırlısıyla görürsün benimde doktor randevum var kalp atışları için güzel haberlerle geliriz inş.Kıslaar günaydın :) burda öğlen oldu siz uyuyun hala.. Kontrolüm var bugün,bebikimi görcem inşallah..kocişimle gitcez,çok heyecanlıyım
günaydınn:)günaydınn fıstıklar..
inş. bir sorun yoktur canım seninkide belirsizlik daha meraklısındır..Yarın bende duyarım inş pıt pıtları gercı ben daha keseyıde kan degerinde göremedim gitcem doktor yarın geliyo sadece bende saglık ocanda ıdrarda ögrendım kanda baktıkları alet bozukmuş bende bekledım bakalım yarın 5+6. Keseyıde inş kalp atışında inş kan değerimde herşey yolu dadır gelınce yazarım ne derse doktor:)) dua edın işim rasgıtsın
canım magnezyum eksikliğinden olabilir magnezyum hapı veriyor doktor iyi geliyor bi doktora danıiş istersen.Sol bacagımda müthiş bi agrı war ovalıyorum ovalıyorum gitmiyor)
maşallah darısı başıma:)Bizimkiler aceleci çıktı biraz kendilerini belli etmek için canım:) Doktor karından duyulur mu duyulmaz mı bilmiyorum dedi ama duyduk çok şükür pıt pıtlarını:)
çok güzel olmuşşşşkızlar merhaba bende ocak anneleri için bir topik yok sanmıştım sevindim bulunca:))ben bu hamilelik takvimini yapabildim mi acaba:44:
maşallah bebişine canım bol bol dinlen ilaçlar düzüen sokar inş.arkadaşlar 6+4 te kalp atışlarını duydum çok şükür..bende de olan lekelenme için günde 3 tane progesteron iç dedi doktor 1 tanede coraspirin umarım hersey güzel olur...:)
çook geçmiş olsun sılam neyin var hamileliklemi ilgili canım eşin ne güzel yrdımcıymış doktora gittinmi habersiz bırakmaSlm kızlar hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama parmaklarimda bile can yok inanin
Gecmise goz attım mide bulantısı ve halsizlik haric bebisler iyi maşallah inşallah bu cektiklerimizin mukafatini yavrularımizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alinca gorucez.
Ben sanki her gun daha kötü oluyorum ogluslarimla hic ilgilenmez oldum esime kaldı hersey oda benimle bir mahfoldu.
Mervecim kizina gecmis olsun canım inşallah duzelir hemen yavrum kiyamam ...
Herkes kendine iyi baksin inşallah bu gunlerde gecicek dua edelim birbirimize ...
Bugün ilk defa hamile olarak doktora gittim. Sordum kesin hamile miyim diye. Güldü hamilesin dedi. Inanmalıyım sanırım artık. Iki gün sonra hcg min 1000 olması lazımmış. Hayırlısıyla iki gün daha bekleyeceğim. Haftaya cuma da gel keseyi görürüz dedi. O günleri de görürsem gerçekten hamileyim diye inanacağım.
insan görene kadar inanamıyor kızımda pıt pıt kalp atışlarını görünce işte dedim gerçekmiş inş. sende görürsün:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladım canım teşekkürlerrrr saol sabah sabah ferahlartın bnıı😃😃artışların normal canı bence sıkıntı yok benım de takip ettiğim dönem 3 katı civarı yükseliyodu hatta başlarda hergün ikiye katlıyodu doktorum çok iyi olduğunu söylemişti. gönlünü ferah tut tekil gebelik de olabilir kendini ikize hazırlama sağlıklı gidiyosun :)
Canım sen hangi ulkedesin:) ben malezyadayım burdada oglen oldu:)
çoook güzel müjdeler Allah katında ne kadar kıymetliyiz çektiğimiz sıkıntılar boşa degil.Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
ALINTI
Slm kızlar !!!
Nasılsınız !!!
Bnm kızım 3 gündür hasta gündüz ğek bişi yok !!
Aksam öksüre öksüre istifar ediyo !! Yawrum !!
İnş geçicek ama bunuda biliyorum !! Allahın izniyle buda geçicek. Rabbim baska bi hastalıkla imtihan etmesin...
Şöle bi rahatlasak 3 ayı atlatsak en azından bu arada bn sat tarihime göre 8+2 yim ama geç döllenmeden dolayıda 7+3 üm zaman öle böle geçiyo işte ....
Hamilelikte en cok yapıcagımıx sey sabretmek...
Bu arada sabah hiç birseyim yok şükür. Aksam oldumu tmm artık merve yok!!! Midem bulanıyo .. İstifar ediyorum anlatamam
Ya sabır ...(
Bu arada dolpinim seni merak ediyorum. İnş güsel haberlerle dönersin üzme bizi bitanem..
SILAM nerelerdesin gülüm cok kötü oldun heralde ...
Allahım yar ve yardımcımız olsun inş
çok şükürrrrr bebeğimizin kesesini zorda olsa gördük.
rahmim arkaya doğru yatıkmış o yüzden çok zor gördük .
içinde kalp atışını görüyorum dalgalanma var dedi doktor bizde gördük.
haftaya kalp atışını duyarız dedi.
çok mutluyum.
lekelerim için iğne vurdu dinlen geçer dedi. progestanıda geceleri iç yoksa çok halsiz kalırsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?