2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de bugün 6+2 de karından ultrasonda duydum bebeğimin kalp atışlarını:) Erken olduğu için hiç beklemiyordum, sürpriz oldu

aynencanım bende 6+4te duydum karından :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de öğretmenim canım.. Bugün miniklerimi haksız yere azarladım sonra da vicdan azabı çektim.. Aynen senin gibi azcık gürültü olsa bağırıyorum.. Dersten soğutcam yavrucakları ama elimde değil. En çok da eşimden çıkarıyorum sinirimi o napsın yazık bi yerde onun da şartel atıyo tabi.. Ağlama hissi bana da geliyo ama kendimi tutuyorum evde yalnızken ağlıyorum

kızlar merhaba bende ocak anneleri için bir topik yok sanmıştım sevindim bulunca:))ben bu hamilelik takvimini yapabildim mi acaba:44:

aynencanım bende 6+4te duydum karından :)

Bizimkiler aceleci çıktı biraz kendilerini belli etmek için canım:) Doktor karından duyulur mu duyulmaz mı bilmiyorum dedi ama duyduk çok şükür pıt pıtlarını:)

arkadaşlar 6+4 te kalp atışlarını duydum çok şükür..bende de olan lekelenme için günde 3 tane progesteron iç dedi doktor 1 tanede coraspirin umarım hersey güzel olur...:)

Hayırlı olsun canım. Doktor bana da progestanın yanında ecopirin verdi ama içmeye cesaret edemedim daha. bir doktora daha sorup sonra içeceğim sanırım

Sol bacagımda müthiş bi agrı war ovalıyorum ovalıyorum gitmiyor )

Yarın bende duyarım inş pıt pıtları gercı ben daha keseyıde kan degerinde göremedim gitcem doktor yarın geliyo sadece bende saglık ocanda ıdrarda ögrendım kanda baktıkları alet bozukmuş bende bekledım bakalım yarın 5+6. Keseyıde inş kalp atışında inş kan değerimde herşey yolu dadır gelınce yazarım ne derse doktor:)) dua edın işim rasgıtsın

Ahhh ayni dertten bende muzdaribim tahammül edemiyorum.sonra o kadar pisman oluyorum ki.ve bide söyle bi his olmaya basladi bende.ya cocugumada tahammul edemezsem.birisi hakkinda azicik yanlis bisey dusunsem allahim beni affet cocugumda öyle olursa.kafayi yiceeeeeeem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıslaar günaydın :) burda öğlen oldu siz uyuyun hala.. Kontrolüm var bugün,bebikimi görcem inşallah..kocişimle gitcez,çok heyecanlıyım

günaydın kızlar bende bugün doktora gidicem inş.kese ve kalp atışları için kızımdaki gibi heycan yok nedense sadece saglıklı oldugunu bilmek istiyorum keşke daha çok burda olabilsem girip çıkıyorum kpss sınavım var 1ay sonra harıl harıl ona çalışıyorum cok önemli benim için ona yoğunlaştım inş. bebiş bir sorun çıkarmaz da saglıkla girerim sınavıma..yaa sabahları yemekten sonra şu mide rahatsızlığı şimdiden yıldırdı beni okuyorum çogu arkadaşımda benim durumumda halime şükretmem lazım en azından mide bulantısı kusma yok agzıma hep tükürük yığılıyo içim kazınıyo yiyorum ama geçmiyo yemiyim diyorum midem bulanıyo aç hiç durulmuyo.suda içemiyorum fazla zorla 3bardak su kuşburnu çayıı içiyorum arada..dün dondurma yedim öylesine tatlı niyetine mahfetti midemi tatlı bişi görmek istemiyorum..12.haftada bitermiş gebelik hesaplayıcısına göre 6+4 diyo ama ben daha fazlayım bence bakalım doktor ne diiyecek.her ihtimalde daha 1 ay var offf..çok yazmışım içim daraldı hamiş bacılarım hamişliği harika giden varmıdır acaba cok merak ettim.

hayırlı olsun :)

cogul olaabılır esımde ıkız cunku ve benım dedmde ıkız cogullugundan korkmam veya endıselenmem ama dıs mol vs ıse dıe korktum onlarda bole artıomu hıc bı fıkrım yok...

artışların normal canı bence sıkıntı yok benım de takip ettiğim dönem 3 katı civarı yükseliyodu hatta başlarda hergün ikiye katlıyodu doktorum çok iyi olduğunu söylemişti. gönlünü ferah tut tekil gebelik de olabilir kendini ikize hazırlama sağlıklı gidiyosun :)

canım git gel de ben de duyup duymama konusunda bi umut besleyeyim senle aynı bizim tarihlerimiz :)

Kıslaar günaydın :) burda öğlen oldu siz uyuyun hala.. Kontrolüm var bugün,bebikimi görcem inşallah..kocişimle gitcez,çok heyecanlıyım
günaydın canım inş. hayırlısıyla görürsün benimde doktor randevum var kalp atışları için güzel haberlerle geliriz inş.
günaydınn fıstıklar..
günaydınn:)
inş. bir sorun yoktur canım seninkide belirsizlik daha meraklısındır..
Sol bacagımda müthiş bi agrı war ovalıyorum ovalıyorum gitmiyor )
canım magnezyum eksikliğinden olabilir magnezyum hapı veriyor doktor iyi geliyor bi doktora danıiş istersen.
Bizimkiler aceleci çıktı biraz kendilerini belli etmek için canım:) Doktor karından duyulur mu duyulmaz mı bilmiyorum dedi ama duyduk çok şükür pıt pıtlarını:)
maşallah darısı başıma:)
kızlar merhaba bende ocak anneleri için bir topik yok sanmıştım sevindim bulunca:))ben bu hamilelik takvimini yapabildim mi acaba:44:
çok güzel olmuşşşş
arkadaşlar 6+4 te kalp atışlarını duydum çok şükür..bende de olan lekelenme için günde 3 tane progesteron iç dedi doktor 1 tanede coraspirin umarım hersey güzel olur...:)
maşallah bebişine canım bol bol dinlen ilaçlar düzüen sokar inş.
çook geçmiş olsun sılam neyin var hamileliklemi ilgili canım eşin ne güzel yrdımcıymış doktora gittinmi habersiz bırakma

Anladım canım teşekkürlerrrr saol sabah sabah ferahlartın bnıı😃😃

çoook güzel müjdeler Allah katında ne kadar kıymetliyiz çektiğimiz sıkıntılar boşa degil.

gçmiş olsun kuzucuguna sanada sabır ve güç versin canm durumun cok zor heleki çocugun hasta olunca kendini unutmak zorunda kalıyosun

Maşallahhhh cnm çok sevindim
Kalp atışlarınıda gümbür gümbür duyarsın inşallhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…