2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet gittim canm kalp atislarini duyduk. Benim kan testinde cikti. Degerim 15193 tu. Ultrosyona girdim hersey normal .

kalp atışlarını ne kadarlıkken duydunuz biz de bu cuma gidicez 6+0 olcaz inşallah duyarım erken gibi biraz ondan merak ettim.

Slm kızlar !!!
Nasılsınız !!!
Bnm kızım 3 gündür hasta gündüz ğek bişi yok !!
Aksam öksüre öksüre istifar ediyo !! Yawrum !!
İnş geçicek ama bunuda biliyorum !! Allahın izniyle buda geçicek. Rabbim baska bi hastalıkla imtihan etmesin...
Şöle bi rahatlasak 3 ayı atlatsak en azından bu arada bn sat tarihime göre 8+2 yim ama geç döllenmeden dolayıda 7+3 üm zaman öle böle geçiyo işte ....
Hamilelikte en cok yapıcagımıx sey sabretmek...
Bu arada sabah hiç birseyim yok şükür. Aksam oldumu tmm artık merve yok!!! Midem bulanıyo .. İstifar ediyorum anlatamam
Ya sabır ...(
Bu arada dolpinim seni merak ediyorum. İnş güsel haberlerle dönersin üzme bizi bitanem..
SILAM nerelerdesin gülüm cok kötü oldun heralde ...
Allahım yar ve yardımcımız olsun inş

okurken tüylerim diken diken oldu :85:

Merhaba, tarihlerimizin aynı olması dikkatimi çekti, hoş geldin bu arada:)

Ben 6+3 te duydum . İnsallah sende duyarsin cnim.

inşallah beta hcg değerimi de bilmiyorum en son ayın 10unda baktırmıştım 1419 çıkmıştı iki güne iki katına çıksa bile 30000 üzerindedir diye düşünüyorum kalbimiz için yeterlidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…