Evet gittim canm kalp atislarini duyduk. Benim kan testinde cikti. Degerim 15193 tu. Ultrosyona girdim hersey normal .
Evet gittim canm kalp atislarini duyduk. Benim kan testinde cikti. Degerim 15193 tu. Ultrosyona girdim hersey normal .
Amin canim. İnsallah nasip etsin . Kac yillik evlisin sen cnim
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
ALINTI
Merhaba arkadaşlar,
Beni de aranıza alır mısınız? bugün itibari ile 4+3 günlük hamileyim. İnternette hesaplatınca tahmini doğum 24 ocak çıkıyor.
Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bebişler versin. Eşimin işi dolayısı ile yurtdışında yaşıyoruz şimdilik. Burada doktora gitme imkanım yok. Olsa da gitmem gerçi :))) Dönüşümüzü ayarlamaya çalışıyoruz en erken 8 haftalıkken dönebiliriz gibi görünüyor((
Ben 6+3 te duydum . İnsallah sende duyarsin cnim.
6 yillik evlisin peki . Bugune kadar istemedin mi
Bende 1.5 yillim evliyim 20 yasindayim cnim cok gecmis olsun. Cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?