çok şükürrrrr bebeğimizin kesesini zorda olsa gördük.
rahmim arkaya doğru yatıkmış o yüzden çok zor gördük .
içinde kalp atışını görüyorum dalgalanma var dedi doktor bizde gördük.
haftaya kalp atışını duyarız dedi.
çok mutluyum.
lekelerim için iğne vurdu dinlen geçer dedi. progestanıda geceleri iç yoksa çok halsiz kalırsın dedi.
çok sevindim inş hep böyle devam etsin güzel haberler bende yarın görücem nasipse
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
ALINTI
Merhaba arkadaşlar,
Beni de aranıza alır mısınız? bugün itibari ile 4+3 günlük hamileyim. İnternette hesaplatınca tahmini doğum 24 ocak çıkıyor.
Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bebişler versin. Eşimin işi dolayısı ile yurtdışında yaşıyoruz şimdilik. Burada doktora gitme imkanım yok. Olsa da gitmem gerçi :))) Dönüşümüzü ayarlamaya çalışıyoruz en erken 8 haftalıkken dönebiliriz gibi görünüyor((
kalp atışlarını ne kadarlıkken duydunuz biz de bu cuma gidicez 6+0 olcaz inşallah duyarım erken gibi biraz ondan merak ettim.
Slm kızlar !!!
Nasılsınız !!!
Bnm kızım 3 gündür hasta gündüz ğek bişi yok !!
Aksam öksüre öksüre istifar ediyo !! Yawrum !!
İnş geçicek ama bunuda biliyorum !! Allahın izniyle buda geçicek. Rabbim baska bi hastalıkla imtihan etmesin...
Şöle bi rahatlasak 3 ayı atlatsak en azından bu arada bn sat tarihime göre 8+2 yim ama geç döllenmeden dolayıda 7+3 üm zaman öle böle geçiyo işte ....
Hamilelikte en cok yapıcagımıx sey sabretmek...
Bu arada sabah hiç birseyim yok şükür. Aksam oldumu tmm artık merve yok!!! Midem bulanıyo .. İstifar ediyorum anlatamam
Ya sabır ...(
Bu arada dolpinim seni merak ediyorum. İnş güsel haberlerle dönersin üzme bizi bitanem..
SILAM nerelerdesin gülüm cok kötü oldun heralde ...
Allahım yar ve yardımcımız olsun inş
evet canımmm minnak birşey gördüm ve duydummm ..Yolk kesem var. kesemde tam sivri biber şeklinde minak perimi... 6+4 teyım.. doktor cok zorlamayalım dedi kalp işini...ısı verıyorum dedi.20 gün sonra kontrol var
çok şükürrrrr bebeğimizin kesesini zorda olsa gördük.
çok mutluyum.
lekelerim için iğne vurdu dinlen geçer dedi. progestanıda geceleri iç yoksa çok halsiz kalırsın dedi.
arkadaşlar 6+4 te kalp atışlarını duydum çok şükür..bende de olan lekelenme için günde 3 tane progesteron iç dedi doktor 1 tanede coraspirin umarım hersey güzel olur...:)
maşallah canım,gözün aydınnnçok şükürrrrr bebeğimizin kesesini zorda olsa gördük.
çok mutluyum.
:)hyırlı olsunn,hiç korkma inan hamile olduğunaBugün ilk defa hamile olarak doktora gittim. Sordum kesin hamile miyim diye. Güldü hamilesin dedi. Inanmalıyım sanırım artık. Iki gün sonra hcg min 1000 olması lazımmış. Hayırlısıyla iki gün daha bekleyeceğim. Haftaya cuma da gel keseyi görürüz dedi. O günleri de görürsem gerçekten hamileyim diye inanacağım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ya çok üzülüyorum sana,umarım bir an önce toparlanırsın,Allah yardımcın olsunSlm kızlar hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama parmaklarimda bile can yok inanin
Gecmise goz attım mide bulantısı ve halsizlik haric bebisler iyi maşallah inşallah bu cektiklerimizin mukafatini yavrularımizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alinca gorucez.
Ben sanki her gun daha kötü oluyorum ogluslarimla hic ilgilenmez oldum esime kaldı hersey oda benimle bir mahfoldu.
Mervecim kizina gecmis olsun canım inşallah duzelir hemen yavrum kiyamam ...
Herkes kendine iyi baksin inşallah bu gunlerde gecicek dua edelim birbirimize ...
kızlar bnm drum beta hcg takıbı yap demıstı ıkı gune bır kan verıodum ıkı katı artar dedi fakat ılgınc bır artıs oldu sızce neden;
13 mayısda...62 cıktı
15 mayısda 137
18 mayısda 547,
20 mayısda da 1622
ıkı katı ıkı katı artması gerekırken neden bole bı artıs oldu sızce_?
normal canım ama cpk ufak nir ihtimal cogul gebelik olabilir.arkadasın da aynı artış 1800olarak olmuştu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar allaha şükür şimdilik iyi bir hamilelik geçiriyorum, ne mide bulantısı, ne tiksinti ne baş dönmesi yok.. Sadece hafif yorgunluk bi de kasık ağrısı oluyor arada. Ama benim asıl derdim adet öncesi gibi sinir anları oluyor bazen. Nasıl sinirleniyorum nasıl hırçınlaşıyorum bi bilseniz. Zaten alıngandım iyice alıngan oldum.. Bu yüzden eşimle küçücük bi sebepten tartışma çıkarttım büyüttüm de büyüttüm şimdi konuşmuyoruz. İyi halt yedim dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet gittim canm kalp atislarini duyduk. Benim kan testinde cikti. Degerim 15193 tu. Ultrosyona girdim hersey normal .
karından baktı vajinadan bakmıyor benım doktor. o yüzden de zorlamadı ama duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?