2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

super bende duydum canım bugun sıvri biber şeklinde kesem:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün ilk defa hamile olarak doktora gittim. Sordum kesin hamile miyim diye. Güldü hamilesin dedi. Inanmalıyım sanırım artık. Iki gün sonra hcg min 1000 olması lazımmış. Hayırlısıyla iki gün daha bekleyeceğim. Haftaya cuma da gel keseyi görürüz dedi. O günleri de görürsem gerçekten hamileyim diye inanacağım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

super bende duydum canım bugun sıvri biber şeklinde kesem:)

ayyy bizde haftaya duyacaz kısmetse. bak buda benim kesem net çıkmadı çünkü benim rahmim içe yatıkmış tersmiş oyüzden bağısaklar rahimi kapatıyormuş
idrara sıkışınca anca gözüktü

tüylerim diken diken oldu.gözlerim doldu..bir kez daha iyiki hamileyim dedim..

hoşgeldin canım..

kalp atışlarını ne kadarlıkken duydunuz biz de bu cuma gidicez 6+0 olcaz inşallah duyarım erken gibi biraz ondan merak ettim.

beni c.tesi çağırdı doktor 6+4 olucaz o zaman..
idrara sıkışık gel daha rahat duyarız dedi..
onun hayali ile yaşıyorum umarım duyarız minik kalp atışlarını..

canım geçmiş olsun kızına...
ben çalışıyorum diye çok zorlanıyorum senin gibi küçük çocuğu olup hamile kalanlara da çok zor.
Allah yardımcımız olsun..

evet canımmm minnak birşey gördüm ve duydummm ..Yolk kesem var. kesemde tam sivri biber şeklinde minak perimi... 6+4 teyım.. doktor cok zorlamayalım dedi kalp işini...ısı verıyorum dedi.20 gün sonra kontrol var

gözün aydın canımmm

gözün aydın canım...ne güzel kalp atışlarını duyasmasan da görmüşün

Son düzenleme:
Slm kızlar hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama parmaklarimda bile can yok inanin
Gecmise goz attım mide bulantısı ve halsizlik haric bebisler iyi maşallah inşallah bu cektiklerimizin mukafatini yavrularımizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alinca gorucez.
Ben sanki her gun daha kötü oluyorum ogluslarimla hic ilgilenmez oldum esime kaldı hersey oda benimle bir mahfoldu.
Mervecim kizina gecmis olsun canım inşallah duzelir hemen yavrum kiyamam ...
Herkes kendine iyi baksin inşallah bu gunlerde gecicek dua edelim birbirimize ...

arkadaşlar 6+4 te kalp atışlarını duydum çok şükür..bende de olan lekelenme için günde 3 tane progesteron iç dedi doktor 1 tanede coraspirin umarım hersey güzel olur...:)

Aramiza yeni katilan hamisler hoşgeldiniz hayırlı olsun bebekleriniz.
Lütfen bilgilerinizi bana özelden yazin listemize ekleyeyim isimlerinizi ...

arkadaşlar 6+4 te kalp atışlarını duydum çok şükür..bende de olan lekelenme için günde 3 tane progesteron iç dedi doktor 1 tanede coraspirin umarım hersey güzel olur...:)

senle aynıyoz canım

maşallah canım,gözün aydınnnherkes tekere teker duymaya başladı pıt pıtlarıı,darısı başıma:)
:)hyırlı olsunn,hiç korkma inan hamile olduğuna
canım ya çok üzülüyorum sana,umarım bir an önce toparlanırsın,Allah yardımcın olsun

büyür canım ama büyüme oranı düşer mesela simdi 3katı ise 6aydan sonra yarı yarıya son ayda Oran daha cok düŞer..bebek büyüdükte büyür aslında simdi kese büyük duruyor ama sebebi daha içinde bir sürü oluşum olacaktır yolk embriyo plesenta amniyo vs

kızlar bnm drum beta hcg takıbı yap demıstı ıkı gune bır kan verıodum ıkı katı artar dedi fakat ılgınc bır artıs oldu sızce neden;
13 mayısda...62 cıktı
15 mayısda 137
18 mayısda 547,
20 mayısda da 1622
ıkı katı ıkı katı artması gerekırken neden bole bı artıs oldu sızce_?

Kızlar allaha şükür şimdilik iyi bir hamilelik geçiriyorum, ne mide bulantısı, ne tiksinti ne baş dönmesi yok.. Sadece hafif yorgunluk bi de kasık ağrısı oluyor arada. Ama benim asıl derdim adet öncesi gibi sinir anları oluyor bazen. Nasıl sinirleniyorum nasıl hırçınlaşıyorum bi bilseniz. Zaten alıngandım iyice alıngan oldum.. Bu yüzden eşimle küçücük bi sebepten tartışma çıkarttım büyüttüm de büyüttüm şimdi konuşmuyoruz. İyi halt yedim dimi

normal canım ama cpk ufak nir ihtimal cogul gebelik olabilir.arkadasın da aynı artış 1800olarak olmuştu

normal canım ama cpk ufak nir ihtimal cogul gebelik olabilir.arkadasın da aynı artış 1800olarak olmuştu

cogul olaabılır esımde ıkız cunku ve benım dedmde ıkız cogullugundan korkmam veya endıselenmem ama dıs mol vs ıse dıe korktum onlarda bole artıomu hıc bı fıkrım yok...

dış ultrasonda belli olur canım kimyasal da düşer boş normal artar ama embriyo göZükmez mol da aynen ultrasonda belli olur degerle ilgisi olan sadece kimyasal o da düşer canım.ikizdir belki :)

aynı bende senin gibiyim canım. hem alıngan hem de olur olmadık şeylere sinirleniyorum, takıyorum.rüzgar esipte çarpan kapılara bile söyleniyorum düşün artık.ben öğretmenim bide. bugün derste öğrencilerin fısıltıyla konuşması bile beni öyle sinir etti ki, resmen bağırmaktan boğazım acıdı.kendimi engelleyemiyorum bir türlü sonradan saçmaladığımın farkına varsamda gene aynı tas aynı hamamım. bir de çok ağlıyorum ben olur olmadık yere. sokaklarda insanların ortasında. buda beni çok rahatsız ediyor.kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum ama ağlamayada engel olamıyorum ne yazık ki. bunlar bir an önce geçsın diye bekliyorum yoksa 9 ay çok zor geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…