Canım bende nasıl takılır diye düşünüyordum da hiç olmadı tüle tutturup öyle durdurum kapıda
Çok teşekkürler canım, evet kampanyalı olduğu için 1 tl, bende araştırırken buldum, hemen aldım ve düşündüğumden daha güzel oldu
EFLALİM paylastıgın kapı süslerine baktımda.. Nasıl yapabilirm diye düşündüm .. Nasıl yapıldıgını bilmiyorum hani suan gördüm bu modeli.. Böle bi yerden strafor bulsak şekilli ilk önce onu nerden bulcagımız bulalım ama internet sitelerinden bulabilriz.. Böle bulut araba tren leylek şekilli yada böle oval kare.. Üstüne saten kuması monte edip buda toplu ıgnelerle cok rahat olur yada straor kalıba göre diksek.. Kenardaki dantel detayı iğnelerle yada süsleme için kullanılan raptiyelerle güzelce monte etsek .. Üstünede tasları yerlestırdıkmı tamam..bu süsler hafif olur.. Cicekcilerden mavi tül alıcaksın bir kapıya yetcek kadar.. Onu kapıya fiyonk şeklinde baglıcaksın mesela.... Gulun üstüne süsünü guselce tutturabılırsın... Yada tulu alıp süse bi şekilde dikip yada iğneyle monteleyip o şekılde kapıya baglıcaksın
Nasıl fikir
Eki Görüntüle 1312261 Eki Görüntüle 1312262 Can kocamla oglus odasi yaparkeneee :) accik da sapsuruklesmece :)
Allah razi olsun hepimizinkini insallah :) bebislerimizleee :*
Ben kapi susumu sabredemedim odamin kapisina astim,cunku bizim mevlut kv evinde olcak,aramiz uzak,onun cevresi cok kalabalik benden kimse cok yok,onlarda kapi susu gelirken getir dediler,hem hastaneye as hem oraya aa dedim kirilir mirilir ben ikinciyi yspicam kismetse :) nasil asilir demissiniz ya,ben gecen gittigimde hastanenin odalarini gezdim bazi kapilarda zaten aski vardi baxilarinda yoktu ama ben kendi kapima once tulu gecirdim arkadan fiyonk yapip bagladim civi cakmadim tul renginde ince bir kurdaleyi kapi susumun arkadindaki askidan gecirip sallandirip arkadaki fiyonga tutturdum ,resimde belli oluyor zaten,saglam
O yapışkanlı askıları da hastane kapısına takmaya izin verir mi kiBir tanede tartmaz bunu
Neyse halledeceğiz inşallah bir şekilde, o kadar para verdim gerekirse çivi bile çakarım
Bunların mı 1 lira tanesi?
Harika olmuşşşş bayıldıım. Hemde o kadar süslü püslü gelmiş.
Mevlüt için dağıtacaklarımızı hazırlamasaydık, hastaneye de arkadaşım sabun yaptırıp getirmeyecek olsaydı hemennnn 150 tane yaptırırdım. Çok güzel olmuş.
Gule gule kullanin,cilgin anne ve baba : )Eki Görüntüle 1312261 Eki Görüntüle 1312262 Can kocamla oglus odasi yaparkeneee :) accik da sapsuruklesmece :)
Thank you tatlimm :*
Coook tatlısınızMaşallah sübhanallah odanıza size, vede sanaaa
:* tesekkurr ediyoruzz uykusetimiz vs de gelseydi iyiydi :)Gule gule kullanin,cilgin anne ve baba : )
Eki Görüntüle 1312261 Eki Görüntüle 1312262 Can kocamla oglus odasi yaparkeneee :) accik da sapsuruklesmece :)
Ben kapi susumu sabredemedim odamin kapisina astim,cunku bizim mevlut kv evinde olcak,aramiz uzak,onun cevresi cok kalabalik benden kimse cok yok,onlarda kapi susu gelirken getir dediler,hem hastaneye as hem oraya aa dedim kirilir mirilir ben ikinciyi yspicam kismetse :) nasil asilir demissiniz ya,ben gecen gittigimde hastanenin odalarini gezdim bazi kapilarda zaten aski vardi baxilarinda yoktu ama ben kendi kapima once tulu gecirdim arkadan fiyonk yapip bagladim civi cakmadim tul renginde ince bir kurdaleyi kapi susumun arkadindaki askidan gecirip sallandirip arkadaki fiyonga tutturdum ,resimde belli oluyor zaten,saglam
Oldu,her ihtimale karsi civi yoksa bu teknigi dusunebilirsiniz derim.Eki Görüntüle 1312279
Aminn canim insallahh :) ben de severek aldim ama odaya duvarkagidi vs yaptiramayinca oda da sade olunca stickerla susleyelim bari dedik :) siz de gule gule buyutun oglusunizu odanizda insallahh allah kimsenin agzinin tadini bozmasin her daim daha iyi etsin insallaahhh hepinizi seviyoruz iyi ki varsiniz :):)) ayni oda takimini almisiz cok sade ve cok şık :) saglikla guzel gunlerde kullansin ogullarimiz insallah
evet onun için hergün magnezyum içiyorum o biraz daha hızlandırıyor ama şimdi gidicem activia yoğurt ile kuru erik alıcağım,,, ilk üç aya geri dönedüm resmen,,,,, o zamanda sorunluydum,,, çok dikkat ediyordum yediklerime,,,,
Ben temizligi daha yeni bitirdim ama ev yine batti cok pasakliyim galiba. Ben de dedim doguma kadar gunluk isleri yine yaparim ama doguma yakin yardimci birini alirim yoksa yapamam kendim diye dusundum. Dedigin gibi hersey iyice zorlasti ama az kaldi :)iyi geceler kızlar bugun oturma odasını temizledim mis gbi oldu . Artık yavas yavas temizlk işinide bitrym dyrm . Son ayı dinlenerek geçirmek istyrm . Birde bu işlerle ugrasmayım . Hamilelik ilerledkçe iş ypmk çok yorucu oluyr . Yerden bişey alip koymaya uşenr oldum artık . Egilip kalkamz olcm iyice. Daha fazla zorlaşmadan bitirym. Yatak odamla mutfak kaldı tek . Onlarıda bi şekilde halledrm artık. Kocamda sagolsun yardım ediyor :) perdeleri filan taktı . Son ayımdada bebegin kıyafetleri yıkanck utuleneck çanta hazırlnck banyo ihtşyaçkarı alincak. Yatak yorganini kndim diktim hazırladım zaten baya onlarla ugrastım iki beşige iki takım yatak yorgan yastık diktm yünden . İyikide onceden yapmişim şimdi olsa egilipte ugrasamzdm onlarla. Hamilelik çok zor ya az kaldı biraz daha sabır inşllh
Yikama kismi icin simdiden Allah kolaylik versin,sakin ayakta utuleme derim :s:* tesekkurr ediyoruzz uykusetimiz vs de gelseydi iyiydi :)
Cok cici bu kurdaleler,insallah gonlumuze gore susleriz :)
Şöyle dantel aldım hastane kapısı geniş, 3 sıra olur herhalde. Ön tarafına değil; yani kapı süsü takılacak tarafa değil arka tarafında dantellerin birleşme yerine diktiğim elyaflı saten fiyonkları takacağım.
Yani kapı süsü ve 3 sıra dantel istiyorum ama olmayadabilir tabi.
Gerçekten çok ağır bir kapı süsü bu. Ama takamazsak istediğim gibi senin taktığın şekilde takacağız.
Bu arada bizimde odamızın kapısında takılı tabi ben gerçekten çiviyle tutturdum, üst tarafından görünmüyor
Kapı süsünüz de çoook güzelmiş. Bunlarada hevesim vardı aslındaBelli olmaz çok vaktim kalırsa yapabilirim
cok guzelmıs bu ya dantelmı ne o anlayamadm nasıl monteldnız
Şöyle dantel aldım hastane kapısı geniş, 3 sıra olur herhalde. Ön tarafına değil; yani kapı süsü takılacak tarafa değil arka tarafında dantellerin birleşme yerine diktiğim elyaflı saten fiyonkları takacağım.
Yani kapı süsü ve 3 sıra dantel istiyorum ama olmayadabilir tabi.
Gerçekten çok ağır bir kapı süsü bu. Ama takamazsak istediğim gibi senin taktığın şekilde takacağız.
Bu arada bizimde odamızın kapısında takılı tabi ben gerçekten çiviyle tutturdum, üst tarafından görünmüyor
Kapı süsünüz de çoook güzelmiş. Bunlarada hevesim vardı aslındaBelli olmaz çok vaktim kalırsa yapabilirim
Annem sagolsun hepicigini yikamis utulemis kiyafetlerin falan bana pek bisey kalmadi :)Yikama kismi icin simdiden Allah kolaylik versin,sakin ayakta utuleme derim :s
Aminn canim insallahh :) ben de severek aldim ama odaya duvarkagidi vs yaptiramayinca oda da sade olunca stickerla susleyelim bari dedik :) siz de gule gule buyutun oglusunizu odanizda insallahh allah kimsenin agzinin tadini bozmasin her daim daha iyi etsin insallaahhh hepinizi seviyoruz iyi ki varsiniz :)
doktor banada kemiklerim için verdi ama yan etki olarak bende vücudumun hızlı çalışmasına sebeb oldu doktora sordum, önemli değil dedi, ishal olmadığım sürece,,,,Dr bana da magnezyum verdi ama kabızlık sorunumdan dolayı değil, diz kapaklarımda ağrı için vermişti, suda eriyodu hatta. 1 kez içtim sadece bir daha da içmedim. Erik kayısı fark etmiyor valla yediğim pırasa nın hatti hesabı yok ama gene de kabızım, zaten gebelik öncesi de bi kabızlığım vardı şimdi hepten fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?