2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım bende nasıl takılır diye düşünüyordum da hiç olmadı tüle tutturup öyle durdurum kapıda

Çaresini bulacağız mecbur, herkes bir şekilde asıyor Tülle tutturmak olabilir

Çok teşekkürler canım, evet kampanyalı olduğu için 1 tl, bende araştırırken buldum, hemen aldım ve düşündüğumden daha güzel oldu

Gerçekten çok güzel olmuş, iyi ve mutlu günlerde dağıt inşallah

Mervecim istediğiniz kalınlıkta strafor nalburlarda satılıyor. Kesip yaparsınız.
Şeker hamurlu pasta işiyle uğraştığımız zaman çok alırdık. İnternetten alınır mı hiç bilmiyorum.
Ama straforun üzerine direk saten kaplarsınız hiç güzel olmaz.
Satenin altına metreyle satılan ince elyaflar var. Yastık doldurmak için olanlardan değil; böyle ince elyaf.
Elyafın üzerine saten kaplanırsa çok güzel durur. Hem tok hemde azıcık yumuşak

Eki Görüntüle 1312261 Eki Görüntüle 1312262 Can kocamla oglus odasi yaparkeneee :) accik da sapsuruklesmece :)

Ben kapi susumu sabredemedim odamin kapisina astim,cunku bizim mevlut kv evinde olcak,aramiz uzak,onun cevresi cok kalabalik benden kimse cok yok,onlarda kapi susu gelirken getir dediler,hem hastaneye as hem oraya aa dedim kirilir mirilir ben ikinciyi yspicam kismetse :) nasil asilir demissiniz ya,ben gecen gittigimde hastanenin odalarini gezdim bazi kapilarda zaten aski vardi baxilarinda yoktu ama ben kendi kapima once tulu gecirdim arkadan fiyonk yapip bagladim civi cakmadim tul renginde ince bir kurdaleyi kapi susumun arkadindaki askidan gecirip sallandirip arkadaki fiyonga tutturdum ,resimde belli oluyor zaten,saglam
Oldu,her ihtimale karsi civi yoksa bu teknigi dusunebilirsiniz derim.

iyi geceler kızlar bugun oturma odasını temizledim mis gbi oldu . Artık yavas yavas temizlk işinide bitrym dyrm . Son ayı dinlenerek geçirmek istyrm . Birde bu işlerle ugrasmayım . Hamilelik ilerledkçe iş ypmk çok yorucu oluyr . Yerden bişey alip koymaya uşenr oldum artık . Egilip kalkamz olcm iyice. Daha fazla zorlaşmadan bitirym. Yatak odamla mutfak kaldı tek . Onlarıda bi şekilde halledrm artık. Kocamda sagolsun yardım ediyor :) perdeleri filan taktı . Son ayımdada bebegin kıyafetleri yıkanck utuleneck çanta hazırlnck banyo ihtşyaçkarı alincak. Yatak yorganini kndim diktim hazırladım zaten baya onlarla ugrastım iki beşige iki takım yatak yorgan yastık diktm yünden . İyikide onceden yapmişim şimdi olsa egilipte ugrasamzdm onlarla. Hamilelik çok zor ya az kaldı biraz daha sabır inşllh

Şöyle dantel aldım hastane kapısı geniş, 3 sıra olur herhalde. Ön tarafına değil; yani kapı süsü takılacak tarafa değil arka tarafında dantellerin birleşme yerine diktiğim elyaflı saten fiyonkları takacağım.
Yani kapı süsü ve 3 sıra dantel istiyorum ama olmayadabilir tabi.
Gerçekten çok ağır bir kapı süsü bu. Ama takamazsak istediğim gibi senin taktığın şekilde takacağız.
Bu arada bizimde odamızın kapısında takılı tabi ben gerçekten çiviyle tutturdum, üst tarafından görünmüyor
Kapı süsünüz de çoook güzelmiş. Bunlarada hevesim vardı aslında Belli olmaz çok vaktim kalırsa yapabilirim

Eklentiler

• 1558510_347397108743648_1557846117482464932_n.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 319
:)) ayni oda takimini almisiz cok sade ve cok şık :) saglikla guzel gunlerde kullansin ogullarimiz insallah
Aminn canim insallahh :) ben de severek aldim ama odaya duvarkagidi vs yaptiramayinca oda da sade olunca stickerla susleyelim bari dedik :) siz de gule gule buyutun oglusunizu odanizda insallahh allah kimsenin agzinin tadini bozmasin her daim daha iyi etsin insallaahhh hepinizi seviyoruz iyi ki varsiniz :)

Dr bana da magnezyum verdi ama kabızlık sorunumdan dolayı değil, diz kapaklarımda ağrı için vermişti, suda eriyodu hatta. 1 kez içtim sadece bir daha da içmedim. Erik kayısı fark etmiyor valla yediğim pırasa nın hatti hesabı yok ama gene de kabızım, zaten gebelik öncesi de bi kabızlığım vardı şimdi hepten fenayım

Ben temizligi daha yeni bitirdim ama ev yine batti cok pasakliyim galiba. Ben de dedim doguma kadar gunluk isleri yine yaparim ama doguma yakin yardimci birini alirim yoksa yapamam kendim diye dusundum. Dedigin gibi hersey iyice zorlasti ama az kaldi :)

Cok cici bu kurdaleler,insallah gonlumuze gore susleriz :)

cok guzelmıs bu ya dantelmı ne o anlayamadm nasıl monteldnız

Bildigin duygulandim suan :) ne guzel bi forum oldu burasi. Ayni guzel dilekleri hepimiz icin diliyorum ben de :) biz de duvar kagidi yapmadik duz renk boyadik :) allahim gulucuklerini duycagimiz gunleri gostersin

Yalniz ben cok aciktim yaa acliktan uyuyamiyorum. Bu saatte bisey yesembu sefer midemin yanmasindan uyuyamayacam

doktor banada kemiklerim için verdi ama yan etki olarak bende vücudumun hızlı çalışmasına sebeb oldu doktora sordum, önemli değil dedi, ishal olmadığım sürece,,,,
bol bol su içiceksin,,, kayıs erik onları sürekli yemekde tembellik yaratıyor,,, activia yı denedin mi?? ben kahvaltıda veya öğle yemeğinde activia yoğurt ile müsli yiyorum,,, tavsiye ederim,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…