canim dip koşe temizleyince oyle hemn batmıyor gunluk batack yerler batıyr dagılıyor ama toplayıp supurup silince temiz gozukuyor ev . Onemli olan köklü temizlik . Yani duvar , cam, kapı ,koltuk sildinmi ortuleri ,perdeleri yıkayıp taktınmı tamamdır o temizlik bayagı idare ediyor seni.Ben temizligi daha yeni bitirdim ama ev yine batti cok pasakliyim galiba. Ben de dedim doguma kadar gunluk isleri yine yaparim ama doguma yakin yardimci birini alirim yoksa yapamam kendim diye dusundum. Dedigin gibi hersey iyice zorlasti ama az kaldi :)
bende acıktım aç açta yatılmzki yicm bişeyler sende ye yarasın bebişe hafif seyler ye.Yalniz ben cok aciktim yaa acliktan uyuyamiyorum. Bu saatte bisey yesembu sefer midemin yanmasindan uyuyamayacam
çoklu alıntı ypnca boyyle karışıyr msjlar yacanim dip koşe temizleyince oyle hemn batmıyor gunluk batack yerler batıyr dagılıyor ama toplayıp supurup silince temiz gozukuyor ev . Onemli olan köklü temizlik . Yani duvar , cam, kapı ,koltuk sildinmi ortuleri ,perdeleri yıkayıp taktınmı tamamdır o temizlik bayagı idare ediyor seni.
bende acıktım aç açta yatılmzki yicm bişeyler sende ye yarasın bebişe hafif seyler ye.
Sadece gunluk temzligini yapıyorsun oda kolay sayılır evde bide çocuk olunca daha zor bizm yaramz dagıtyr ztn genelde evi :)
dogumdan hmn sonra kullnılırmı bilmiyorum . Bn kullanmam bbk daha kafasını tartamazki onun içnde işknce gbi olur bna gore. Ama snrası için iyi fikşr bnde dulunuyorum hatta butikbebede vardı bugun fiyatlarda çk uygundu. Birde bi site var www.kangurunuz.comm du galibaaranızda kanguru alıcak olan var mı??? alıcaksanız hangş marka alıcaksınız? ben doğumdan itibaren kullanacağım bana bel ağrısı yapmayacak bir şey arıyorum,,,
cok guzelmıs bu ya dantelmı ne o anlayamadm nasıl monteldnız
Ben de alıcam chicconun modellerini beğendim ama tam araştırma yapmadım daha kararım değişebilir de. Alırsam paylaşirımaranızda kanguru alıcak olan var mı??? alıcaksanız hangş marka alıcaksınız? ben doğumdan itibaren kullanacağım bana bel ağrısı yapmayacak bir şey arıyorum,,,
Ben alicaktim ama bebek 7, 8 aylık olmadan kullanılmıyormuş, yoksa zarar verebilirmiş Allah korusun o yüzden şimdilik vazgeçtim.aranızda kanguru alıcak olan var mı??? alıcaksanız hangş marka alıcaksınız? ben doğumdan itibaren kullanacağım bana bel ağrısı yapmayacak bir şey arıyorum,,,
kızlarr şımdı sacma olacak belkı ama aklımda olan bırseyı paylasmak ıstıyorumm ben kapalıyımm ama öyle pardesulu falan degıll mutlu degılımm acılmakk ıstıyorumm ama cevremden tepkı alırım dıye korkuyorumm napmalıyımm sızcee.....
Ben de Öyleyim canım,hamileliğin başından beri de öyle malesefGünaydın kızlarrr, musmutlu pazarlar :))
Arkadaşlar çok fena kabızlık çekiyorum benim gibi olan var mı aranızda ?
Eflalim 3,5 sene ssvd için gayet güzel. Allah ne gösterir bilinmez belki evde sancılarını çeker hastanee gittiğinde direkt doğumhaneye alırlar belki de başka bir şey.. Inan önemli olan sağlıkla kurtulmanız ve bu süreçte manevi destek görmen.. Kendini hiç hırpalama, hakkında Hayırlısı olsun..Canım 3,5 sene oldu, nette evet çok okudum yapan var, büyükşehirlerde bunu yaptıran dr var ama burda yok yani kesin yaptırırım diyen yok, amin artık sezaryanı kabullendim mecburen bir daha ameliyatı göze aldım yani
Canım tüllerle tutturuluyor ben evde öyle Kapıya tülle saracağım hastanede de kapı koluna takacağım :)) inş.Kızlar birde komik gelebilir, şimdi kapı süsünü yapıcağız ya hastane odasının kapısına nasıl asılacak o yani asma aparatı vs. manasında soruyorum:)
Iyi aksamlar kizlar bebechocolate diye kapi süsü markasi var face de ordan susu alan varmi sanki ben hatirliyorum bu tarz fiyatları bilen varmi
kızlar buda hastane çantalarmız fikir olur diye ekliyorum
çikolatalar ve süsler eksik onları da hazırlayıp başka bir çantaya koyacağm inş
beyaz hurç bebişin
pembe hurç benm
koyu olan pembe ise bebiş ve benm ortak ekstra kyafetler altta da hastane çıkışı için eşofmanlarım onları çekmeyi unuttum
Eki Görüntüle 1312091 Eki Görüntüle 1312092 Eki Görüntüle 1312093 Eki Görüntüle 1312094 Eki Görüntüle 1312095 Eki Görüntüle 1312096
Kızlarkalçalarım o kadar ağrıyorki oturamıyorummm
Canım ralph lauren gibi oluyor :) içine sindiyse koy ralph Ler pek uslu oluyor benim tanıdığım kadarıyla..Evt canim yabanci :) ralf aren olcak heralde. Aren coldeki en parlak kum tanesi demekmis :) bu isim olayi cidden zormus. Simdilik tepikcan diyoruz
aranızda kanguru alıcak olan var mı??? alıcaksanız hangş marka alıcaksınız? ben doğumdan itibaren kullanacağım bana bel ağrısı yapmayacak bir şey arıyorum,,,
Allah yardım etsin canım, kızına şifa versin insallah..annelik zor canım ama merak etme biz herşeyin üstesinden geliriz Allahın izniyle.Bende bu saatte kaburgama yedigim tekmenin acısıyla uyandım ama ne yapıcaksın her güzelligin birde zorlugu var.ssu saat oldu geceuyuduk kizim uyandi anne kasiniyorum diye oksuruk iturma odasina geldik iki kere hava verdim sonrasinda rahatlayip uyuyakladiben basinda diger kanepede bekliyoum uyaninca yine kurtaricimiz hava vericem bi haftadirhastalikla olmama arasinda bben hava veriyorum gundu antibiytiksz atlatalim diye cunku daha on gun olmadi birakali antiebiyotigi yine boyleyiz kizima Rabbim sia versin ins yedi yasina gelince silinir sirf bu kis yaninda olmak hasta polmasin dir kardesi olsun ostedim simdi ahmet dogr kizim da hast oluryetemezsem die korkmaya basladim en yakin ,amanda hacettepe uunolojoye gotrce bi cikar yol gostrrsin Rabbim kis baslamadan basladik hastaliga
canım cok gecmiş olsun rabbim acil şifalar versinssu saat oldu geceuyuduk kizim uyandi anne kasiniyorum diye oksuruk iturma odasina geldik iki kere hava verdim sonrasinda rahatlayip uyuyakladiben basinda diger kanepede bekliyoum uyaninca yine kurtaricimiz hava vericem bi haftadirhastalikla olmama arasinda bben hava veriyorum gundu antibiytiksz atlatalim diye cunku daha on gun olmadi birakali antiebiyotigi yine boyleyiz kizima Rabbim sia versin ins yedi yasina gelince silinir sirf bu kis yaninda olmak hasta polmasin dir kardesi olsun ostedim simdi ahmet dogr kizim da hast oluryetemezsem die korkmaya basladim en yakin ,amanda hacettepe uunolojoye gotrce bi cikar yol gostrrsin Rabbim kis baslamadan basladik hastaliga
aranızda kanguru alıcak olan var mı??? alıcaksanız hangş marka alıcaksınız? ben doğumdan itibaren kullanacağım bana bel ağrısı yapmayacak bir şey arıyorum,,,
Seni cok iyi anlıyorummm cook. Rabbim acil şifalar versin arkadasım... Rabbim kıznda her ne rahtszlık ufak tefek ne olursa olsun şifa versin.. Bnde cok sabahlafım.. Aynı endişleri hala yasıyorum.. Ama rabbimd güveniyorum.. Muhakkak bir care verir.. Sende öle düşün..daha dogmadan bebekler böle düşünüp kendimizi yıkmayalım.. İnş yapıcaz olucak.. Biz iki yawrumuzuda cok güzel bakıcsz..ssu saat oldu geceuyuduk kizim uyandi anne kasiniyorum diye oksuruk iturma odasina geldik iki kere hava verdim sonrasinda rahatlayip uyuyakladiben basinda diger kanepede bekliyoum uyaninca yine kurtaricimiz hava vericem bi haftadirhastalikla olmama arasinda bben hava veriyorum gundu antibiytiksz atlatalim diye cunku daha on gun olmadi birakali antiebiyotigi yine boyleyiz kizima Rabbim sia versin ins yedi yasina gelince silinir sirf bu kis yaninda olmak hasta polmasin dir kardesi olsun ostedim simdi ahmet dogr kizim da hast oluryetemezsem die korkmaya basladim en yakin ,amanda hacettepe uunolojoye gotrce bi cikar yol gostrrsin Rabbim kis baslamadan basladik hastaliga
Canım hoşgekdin nasılsın iyimisin.. İnş düzeldin..girip bakıyodunda yorum yapmıyodun.. Görünce bi selam vereyim dedim...Mervecim bu tamamen senin bileceğin iş. Bence takacağım ve hesap vereceğim tek yer Allah(inanıyorsan şayet) ondan sonra kimse karışamaz kimseye De hesap vermek zorunda değilsin. Benim etrafımda da kapalı kimse yol kapanma kararını zor verdim ve kapandımama bunu Allah ve kendim için Yaptım. Diğer insanların düşüncelerini umursamıyorum iki Üni bitirdim iki yükseklisans Yaptım iki yabancı dili anadilim gibi konuşuyorum sporda iyiyimdir mototsiklet tekne ehliyetlerim var vs vs Hayatın birçok Alanında kendimi ailem sayesinde geliştirdim vs ama kapanınca bir anda bana cahil muamelesi yaptı etraftakiler:) kendileri çok modern çünkü başörtüsü takmıyorlar ama ben modern Değilim:) marka giyinmesem bu kapandı kapalılar hep varoş oldu marka giyinsen bu kapandı kapalılar hep görgüsüz vs oldu en yakınımdakiler böyle yapıyor yani onlara yaranamazsın. O Yüzden elâlemin fikrini boşver. Bu tamamen seninle Allah la alakalı ve inanıyorsan senin imtihanın. Kimse senin yerine hesap verecek ya da sana hesap soracak değil. Sen açık birine neden kapalı değilsin diyemezsin kapalıya da neden açıksın.. Bu konuda kararını verdikten sonra kendini güçlü hisset. Açılıp açılmamak senin kararın kimsenin de yargılamaya Hakkı yok. Dedikodunu ise her türlü yapacaklar hiç takma :)
Ben de Öyleyim canım,hamileliğin başından beri de öyle malesef
Eflalim 3,5 sene ssvd için gayet güzel. Allah ne gösterir bilinmez belki evde sancılarını çeker hastanee gittiğinde direkt doğumhaneye alırlar belki de başka bir şey.. Inan önemli olan sağlıkla kurtulmanız ve bu süreçte manevi destek görmen.. Kendini hiç hırpalama, hakkında Hayırlısı olsun..
Canım tüllerle tutturuluyor ben evde öyle Kapıya tülle saracağım hastanede de kapı koluna takacağım :)) inş.
Canım ben oraya bakmıştım ama sonra Meleğin elin diye bir yere yaptırdım. 200 tlyi buluyor biraz fiyatlı. Ama en ufak ayrıntısına kadar çok kaliteli ve kocamanlar. Bir koltuk minderi kadar var. Yanlış hatırlamıyorsam larkin de oraya yaptırmıştı. Ben Meleğin eli ne yaptırdım oraya da bakmanı tavsiye ederim sanki daha zarif gibi gelmişti bana..
Ohh ellerine sağlık ne güzel hazırlamışsın, bizimkiler karman çorman(
Canım yastıklarla desteklemeye çalış, benim de ezik morarmış gibi içten içe ağrıyor(
Canım ralph lauren gibi oluyor :) içine sindiyse koy ralph Ler pek uslu oluyor benim tanıdığım kadarıyla..
Canım doğumdan itibaren kullanacaksan dünya Dağlık örgütü moby wrap ya da sling leri tavsiye ediyor. Sonrasinda da ergobaby Tarzı kangruları... Amazondan vs sipariş verebilirsin tr de moby wrap 250-300 tl idi ben 50 tlyi Alıp arkadaşıma gönderdim.. Böyle işte :)
inş canım merak etme.. Muhtemelen miden mi üşüttün ne yaptın... Dikkat et kendine.. Bize haber ver canım müsait oldugundakızlar herkeze günaydın gece o kadar kötüydümki 2 defa cıkardım midemin yanmasıyla başa cıkamıyorum içtiğim su bile cıkıyor dayanamak doktoru aradık sabah gelin dedi 9.30 gibi gidicem inş herşey yolundadır cok korkuyorum ya
ssu saat oldu geceuyuduk kizim uyandi anne kasiniyorum diye oksuruk iturma odasina geldik iki kere hava verdim sonrasinda rahatlayip uyuyakladiben basinda diger kanepede bekliyoum uyaninca yine kurtaricimiz hava vericem bi haftadirhastalikla olmama arasinda bben hava veriyorum gundu antibiytiksz atlatalim diye cunku daha on gun olmadi birakali antiebiyotigi yine boyleyiz kizima Rabbim sia versin ins yedi yasina gelince silinir sirf bu kis yaninda olmak hasta polmasin dir kardesi olsun ostedim simdi ahmet dogr kizim da hast oluryetemezsem die korkmaya basladim en yakin ,amanda hacettepe uunolojoye gotrce bi cikar yol gostrrsin Rabbim kis baslamadan basladik hastaliga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?