2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim mutfak dolaplari kirlenince heryer kirlenmis gibi geliyo galiba. Haklisin cam kapi oyle kolay kirlenmez ama nebileyim iste :)

Ben de adapazarindayim ama dr a izmite geliyorum acibademe yildiz hanima peki ya sen? Hihi izmiti gorunce yazmadan gecemedim

günaydıııııııııınnn güzel anneler, mutlu bi gün olsun hepimize, epeydir giremiyorum siteye, taşındım falan grip atlatıyorum derken otursamda uzansamda başım çok dönüyor sizde de oldu mu ?( sebebi nedir acaba) oluyorsa azaltmak için ne yapıyorsunuz paylaşırmısınız?

kızlar biraz obce perde taktım bebegime bi zararı olurmu sonradan çok pişman oldum ama takmş oldum çok uzgunum
canım bir daha takma yükseğe uzanmak tehlikeli eskiler bebek emzikten düşer derler aman diyelim
Kızlar birşey sorucam. Uyandığımdan beri karnımın üst taraflarında hareket edince acı oluyor. Bebeğin kafası var orda ama neden olabilir acaba?
olur canım çok normal artık her gün bir yerimiz ağrır acır
degil mi
öyle olması lazım
canım ben vakit buldukça girerim malum iki çocuk ama kolay kolay bırakmam inşaallah
bende aynı seyi dusundum bılıyomusun:) kendı aparatımzı ayarlayıp gtmek lazım artık.cıft taraflı bant mı olur ne olur artık
en mantıklısı sanırım gerçi doğumdan sonra kalacağım odaya bakıcam
canım ikincideki harfleri diyorsan onu kızlar yazmıştı adını unuttum satılıyormuş o harflerden, ben kartona yapıştırmayı düşünüyorum ya da tual alıp ona zımba makinesiyle gerdiricem, şu siteye bak istersen http://www.hobisitesi.com/
ay cok guzel alttakı bende yapmak ıştıyorum bunu kızlar.ama anlayamadm fikir werın
canım ben kartona ya da tuale geçiricem sateni, o harfler nerde nasıl satılıyor hiç bilmiyorum o yüzden taşlı aldım her tuhafiyede var artık
kızlar bende 2 gündür kusma başladı ya nie oluyo anlamadım ya cok fenayım
geçmiş olsun canım yediğin bir şey mi dokundu
çok saol canm

çok güzel bende böyle birşey yapacağım sanırım

kalın kurdela ile asmayı dülünüyorum canım eğer yaparsam
sağol canım yapıyım da asma işinede açıklık getirelim süs elimizde kalmasın:)
çok iyi fikir canım sağol bende hastane için şişe süslemek istiyordum çok iyi geldi bu fikir:)

sabun bana artık daha çekici gelmeye başladı:)

canım ben yonca bambam beşik alıcam odam için, sakın kalabalığın içine sokma bebeğini kış gündü hastalık çok olur
canım ne güzel hazırlamışsın maşaallah bende mi hurca koysam yoksa:) birde sen o terliği hastanede mi giyeceskin yazık ona ne güzel süsledin ben evde giyicem:)
canım ne güzel siteymiş bu keşke önceden bilseydim hepsini burdan alırdım

canım geçmiş olsun sana

ah işte istediğim destek anlayış yoruldum insanlara açıklama yapmaktan

bence elimizde çiviyle gidelim biz seninkinde kesin şart benimki hafif olacak:) bantla olur sanırım
ayyy çok tatlılar bende yaptırıcam kesin karar verdim artık
yaptırıcam bende merve inşaallah ablama derim o havale eder parayı eşimle ne uğraşıcam
canım ben karton ya da tual düşündüm ya kartona silikonla yapıştırıcam ya da tuale zımba makinası var onla tutturucam, kapıya tül hiç düşünmedim tülde mi alayım şimdi kim takacak ki onu kapıya hastanede
Eki Görüntüle 1312261 Eki Görüntüle 1312262 Can kocamla oglus odasi yaparkeneee :) accik da sapsuruklesmece :)
çok tatlısınız:)
canım fikirler güzel bekleme hemen al yap az kaldı zamanımız dün eşim mırın kırın etti ama dinlemedim bu sefer aldım ohhh:)
canım süsler sayfasında sordum da burdan da sorayım, o taşları neyle yapıştırdın önce kumaşa çizdin mi harfleri tam ayrıntılı yazarmısın, birde o tüle kaç metre gidiyor alırsam aklımda olsun, çok güzel süsün ilk paylaştığında da beğenmiştim:)
canım çok geçmiş olsun inşaallah bir an önce atlatırsınız
sağol canım amin, zaten planlı sezaryan istemiyorum sancım başlayınca olsun istiyorum bakalım dr ne diyecek tabi ki hayır diyecek ama umrumda değil, evde çiviyle asarım benim kapı nasılsa:) hastanede nasıl olur artık çift taraflı bant mantıklı geliyor
inşaallah canım

baş dönmesi olmuyor taniyonuna baktın mı?

kızlar sizin fikrinize ihtiyacım var.. Herşey yolunda giderse normal doğum yapmayı düşünüyorum. Doğum öncesi eve temizlik için yardımcı alıp , halılarımı da yıkamaya göndermeyi düşünüyorum .. bunu hangi haftalarda yaptırsam acaba??

canım 36. haftada halılarını gönderebilirsin evde kirletecek çocuk yok benimki gibi:) temizliğide bildiğin biriyse ve sana yakın bir akraban varsa doğum sancın başlayana kadar bekletebilirsin sen hastanedeyken bile yakının yanında durur yaptırır tertemiz olur evin ama yok dersen onu da 38 de falan al

Ben birde hastanede ikram edeceğim draje şekerleri neye koysam diyordum böyle ağzı kapalı bir kutu olmalı diyordum, bugün baktım küçük kare bir kutu var evde kadife kaplı ama rengi hoş değil onu da yapacağım süsün sateniyle kaplamaya karar verdim üstüne de süs mis gibi olur:)

bende 36 gibi düşünmüştüm canım.. yakınım pek olmayacak gibi. annem gelecek ama onu bekletebildiğim kadar bekleteceğim. 38 in sonları falan cağırırım diye düşünüyorum inşallah.. 36 halılar 38 in başında da kadını alırım o zaman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…