Benim mutfak dolaplari kirlenince heryer kirlenmis gibi geliyo galiba. Haklisin cam kapi oyle kolay kirlenmez ama nebileyim iste :)canim dip koşe temizleyince oyle hemn batmıyor gunluk batack yerler batıyr dagılıyor ama toplayıp supurup silince temiz gozukuyor ev . Onemli olan köklü temizlik . Yani duvar , cam, kapı ,koltuk sildinmi ortuleri ,perdeleri yıkayıp taktınmı tamamdır o temizlik bayagı idare ediyor seni.
bende acıktım aç açta yatılmzki yicm bişeyler sende ye yarasın bebişe hafif seyler ye.
Sadece gunluk temzligini yapıyorsun oda kolay sayılır evde bide çocuk olunca daha zor bizm yaramz dagıtyr ztn genelde evi :)
Ben de adapazarindayim ama dr a izmite geliyorum acibademe yildiz hanima peki ya sen? Hihi izmiti gorunce yazmadan gecemedimBunu ben yapmadım, sadece böyle yapmak istiyorum diye ekledim
Dantel aldım bunun için. Kapının önünden arkaya döndüreceğim ve cırt cırt dikeceğim. Cırt cırt olan yerlere de kurdele takacağım.
Hastaneye gidince kapının da ölçüsünü alacağım
Bu arada ende İzmitteydin di mi Sevda? Neresindesin, hangi doktora gidiyorsun? Hangi hastanede doğum yapacaksın nasipse?
bende raporumu yarın alıyorum.. bakalım nasıl gececek 37. haftaya kadar....yarın 32. haftamız rapor alıp erteleteceğiz.. kızım bazen tekmeleriyle " anneeee gitmeyelim artık işe diyor ama ben sabret diyorum
Günaydın kizlar Nasılsıniz brlim coook ağrıyor napacagimi bilmiyorum
sabredecezzzzz :)) sonrası için.. daha iyi olacakbende raporumu yarın alıyorum.. bakalım nasıl gececek 37. haftaya kadar....
aranızda kanguru alıcak olan var mı??? alıcaksanız hangş marka alıcaksınız? ben doğumdan itibaren kullanacağım bana bel ağrısı yapmayacak bir şey arıyorum,,,
inşallah canım.. doğumlarımız yakın görünüyor seninle :)sabredecezzzzz :)) sonrası için.. daha iyi olacak
canım bir daha takma yükseğe uzanmak tehlikeli eskiler bebek emzikten düşer derler aman diyelimkızlar biraz obce perde taktım bebegime bi zararı olurmu sonradan çok pişman oldum ama takmş oldum çok uzgunum
olur canım çok normal artık her gün bir yerimiz ağrır acırKızlar birşey sorucam. Uyandığımdan beri karnımın üst taraflarında hareket edince acı oluyor. Bebeğin kafası var orda ama neden olabilir acaba?
canım ben vakit buldukça girerim malum iki çocuk ama kolay kolay bırakmam inşaallahdegil mi
öyle olması lazım
en mantıklısı sanırım gerçi doğumdan sonra kalacağım odaya bakıcambende aynı seyi dusundum bılıyomusun:) kendı aparatımzı ayarlayıp gtmek lazım artık.cıft taraflı bant mı olur ne olur artık
canım ikincideki harfleri diyorsan onu kızlar yazmıştı adını unuttum satılıyormuş o harflerden, ben kartona yapıştırmayı düşünüyorum ya da tual alıp ona zımba makinesiyle gerdiricem, şu siteye bak istersen http://www.hobisitesi.com/Canim bende dun aksam bu resimleri paylasmistim
Eki Görüntüle 1312061 Eki Görüntüle 1312063
Canim bunlardan 1. Resmin yapilisini anladim ama 2. Anlamadim. Sen biliyor musun ?
Birde internetten malzemesini tedarik etmem gerek yastik haric. Burada yok kucuk ilçede yasiyorum. Bulamam. Senin bildiğin bir site var mi ?
canım ben kartona ya da tuale geçiricem sateni, o harfler nerde nasıl satılıyor hiç bilmiyorum o yüzden taşlı aldım her tuhafiyede var artıkay cok guzel alttakı bende yapmak ıştıyorum bunu kızlar.ama anlayamadm fikir werın
geçmiş olsun canım yediğin bir şey mi dokundukızlar bende 2 gündür kusma başladı ya nie oluyo anlamadım ya cok fenayım
sağol canım yapıyım da asma işinede açıklık getirelim süs elimizde kalmasın:)çok saol canm
çok güzel bende böyle birşey yapacağım sanırım
kalın kurdela ile asmayı dülünüyorum canım eğer yaparsam
çok iyi fikir canım sağol bende hastane için şişe süslemek istiyordum çok iyi geldi bu fikir:)
sabun bana artık daha çekici gelmeye başladı:)Kızlar tuvalet banyo temizliği yaptım ama suan yerimden kioirdayamiyorum belim bacaklarim kopuyor. .bnde mevlutu danisacam size..sabunmu yiksa klasik sekerlerdenmi yaosak bilemedim. .aslinda cok sey var kafamda..kizimq ayri oda yapamıyorum yerim dar.park yatağını odama koysam yurucek yer kalmıyor onunnyerine kucuk bi basucu besigimi alsam.. bide kv diyoki ben kuxik bi besik alirim lohusayken salona getrirsin misafirler gekdiginde bebegi gorurler diyo.bende hoşlanmıyorm bu durumdan cunku kucuck odada on kisinin nefesinin icinde bebek uyurmu.yanlismi düşünüyorum sizce
canım ne güzel hazırlamışsın maşaallah bende mi hurca koysam yoksa:) birde sen o terliği hastanede mi giyeceskin yazık ona ne güzel süsledin ben evde giyicem:)kızlar buda hastane çantalarmız fikir olur diye ekliyorum
çikolatalar ve süsler eksik onları da hazırlayıp başka bir çantaya koyacağm inş
beyaz hurç bebişin
pembe hurç benm
koyu olan pembe ise bebiş ve benm ortak ekstra kyafetler altta da hastane çıkışı için eşofmanlarım onları çekmeyi unuttum
Eki Görüntüle 1312091 Eki Görüntüle 1312092 Eki Görüntüle 1312093 Eki Görüntüle 1312094 Eki Görüntüle 1312095 Eki Görüntüle 1312096
canım ne güzel siteymiş bu keşke önceden bilseydim hepsini burdan alırdımwww.funbou.com buraya bir bak istersen canım
Benim de midem bulanmaya başladı canım bana öyle geliyodur diyodum annem bi yerde okumuş bebek dönerken de mide bulantısı olurmuş, merak ediyorum kontrolde yeri değişmiş olacak mı bakalım
canım geçmiş olsun sanaHayırlı geceler kızlar.
İlk defa bu kadar kötüyüm diyebilirim.
Bir kaç gündür sabahları yataktan kalkmak ölüm, aşırı halsizim, ellerim şiş, eklem yerlerim sancıyor, midem bulanıyor gibi, sanki 2 aylık hamileyim.
Hiçbir şey yapamıyorum nefes darlığı ve çarpıntı beni mahvetti, nefes alamıyorum. Sandalyeden başka bir yerde oturamıyorum.
Nefes darlığı ve çarpıntı zorlamaya başladı beni artık randevumuz taa 1 Aralık'ta.. Hayırlısı olsun her şeyin.
Sorunları başlayan da bir tek ben değilmişim okudum şimdi geçmişi.
Allah yardımcımız olsun hepimizin, son zamanlar gerçekten ama gerçekten zormuş...
Çok şükür eşim evde kahvaltı yemek o yapıyor hazırlıyor 2 gündür, ben yuvarlanıyorum oradan oraya
Salı günüde yine annemle ablam gelecek sil süpür vs.
Artık hiçbir şey yapmadığım için mi böyleyim ne
@babyforwe ama bayıldım ben çantanıza yaaa. Ne güzel hazırlanmış özenle. Üst üste konulmuş. Benimde hazırda, oğlumuzun odası henüz gelmediği için hala yarım hissediyorum. Benimde senin gibi çantalar konusunda sadece hastane süsü çantası hazır değil
Şu hastanedeki bebek beşiklerinin ölçüsünü bilsek, onun süsünü de yapacağız da
Doktor randevumuzdan sonra hastaneye gideceğiz konuşmak için, o zaman ölçeceğim
Nego boşver normal doğumu.
Bende çok istiyordum ama boş veriyorum artık.
Şimdi eşinde haklı yani, ilkinde zaten aynısı olmadı mı? Birde bunda olursa sonra dinle kocanı.
Sezeryan zor, normal doğum hayal.
Aslında değilde dediğin gibi destek çıkan birileri yok kiHastaneler doktorlar yanaşmıyorlar hiç
Her şey yolunda giderken bile normal doğuma yanaşmayan doktorlar varda, nerede kaldı ilki sezeryan olduktan sonra ikinciyi normal doğurtacak doktorlar..
Hakkımızda hayırlısı olsun boş ver.. Hasbünallah ve ni'mel vekil gerisi boş...
@aluk ben varım canım bebechocolate'a yaptırdım kapı süsünü.
@Mrssuperfine söylemişti orayı, kendisi de onun yaptığı şekillerde başkasına yaptırmıştı.
Bebechocolate pahalı, onun yaptırdığı yer oradan da pahalıydıBen 210 Liraya yaptırdım. 20 lira kargosu tuttu.
Yani 230 liraya yaptırdım diyebilirim.
içinden taşlı broşlu bir şeyler çıkartırsan 185 liradan başlıyor fiyatları.
Ama olağanüstü büyük. Öyle böyle değil. Fotoğrafta büyük görünüyor ama gerçekten daha büyük.
Ölçülerini biliyordum ama eve gelince yinede şok oldum. İşçiliği de çok güzel. Çok pahalı ama değdi.
Tabi ben bunu yaptıralı çoook oldu. Sonradan masraflar o kadar çok arttı ki.
Şimdiye bırakmış olsam belkide yaptırmazdım.
Benimde sorunum aynıNego bunu hastane kapısına nasıl monte edeceğiz. O kadar ağır ki
Eki Görüntüle 1312145 Eki Görüntüle 1312146 Eki Görüntüle 1312147 Eki Görüntüle 1312148
ayyy çok tatlılar bende yaptırıcam kesin karar verdim artıkEki Görüntüle 1312196
Ben yaptırdım ve geldi canım, pembe kutularda ayak izi şeklinde ve görenler çok beğendiler, istersen facebook sayfasına bir girip incele öyle karar ver.
Ben tüylü ve kurdelalı bir tepside dağıtmayı düşünüyorum inşallah.
yaptırıcam bende merve inşaallah ablama derim o havale eder parayı eşimle ne uğraşıcamBirtanem bnm arkadasım yaptırdı cok güzeller.. Ve cook tatlılar...bnde yaptırıcM nasipse..ayak izi ve biberon karısık yaparsa
Ohh ne güzel olmuslar.. Güle güle dagıt bitanem
Sabuncunuz ayla butik canım... Kampanyalı ayakizi ve biberon modeli Aslında bitmişti kampanya ama tekrar istek cok oldu .. Uzattı.. Almak istersen kacırma derim.. Kutulu süslü falan süper yani
canım ben karton ya da tual düşündüm ya kartona silikonla yapıştırıcam ya da tuale zımba makinası var onla tutturucam, kapıya tül hiç düşünmedim tülde mi alayım şimdi kim takacak ki onu kapıya hastanedeEFLALİM paylastıgın kapı süslerine baktımda.. Nasıl yapabilirm diye düşündüm .. Nasıl yapıldıgını bilmiyorum hani suan gördüm bu modeli.. Böle bi yerden strafor bulsak şekilli ilk önce onu nerden bulcagımız bulalım ama internet sitelerinden bulabilriz.. Böle bulut araba tren leylek şekilli yada böle oval kare.. Üstüne saten kuması monte edip buda toplu ıgnelerle cok rahat olur yada straor kalıba göre diksek.. Kenardaki dantel detayı iğnelerle yada süsleme için kullanılan raptiyelerle güzelce monte etsek .. Üstünede tasları yerlestırdıkmı tamam..bu süsler hafif olur.. Cicekcilerden mavi tül alıcaksın bir kapıya yetcek kadar.. Onu kapıya fiyonk şeklinde baglıcaksın mesela.... Gulun üstüne süsünü guselce tutturabılırsın... Yada tulu alıp süse bi şekilde dikip yada iğneyle monteleyip o şekılde kapıya baglıcaksın
Nasıl fikir
çok tatlısınız:)Eki Görüntüle 1312261 Eki Görüntüle 1312262 Can kocamla oglus odasi yaparkeneee :) accik da sapsuruklesmece :)
canım fikirler güzel bekleme hemen al yap az kaldı zamanımız dün eşim mırın kırın etti ama dinlemedim bu sefer aldım ohhh:)Bende saten kumas alıp strafora süsleme yapıcam nasipse.. Aklımda ne olursa sizlerle paylasırım...
Aklıma birde su geldi belki basit gibi gözükebilir ama fikir işte.. Mukavva kagıtları yokmu ondan ikitane alıp istedigin şekle kesip birbirine yapıstırcakson.. Sonra pamuk yapıstırıcakson ön yüzüne istersen iki yüzede yapıstır maksat puf gözüksün hani ..
Sonra pembiş yada maviş satenle mukavvayı arkaşı önlü kaplıcaksın böle kumasla...
Şöle bi düşnün cok hos oluyo.. Daha sonra sıcak silkonla taslarla veya elle dıkerek üstüne ister isim ister hosgedin bebik ne yazmak isterseniz yazcaksınız, kenarlarada dantel detayı vermekte cok basit iğneyle sıcak sülükonla tutdur güzelce.. Hatta bu yaptıgın süsün aynsından 2 boy bi büyük bi küçük yada 3 boy yapıp alt alta kurdela ile tül ile birlesiyirip daha büyük gösterişli bi süs yapılabilir..
Şimdi malzemem olsa varya hiiiç üşenmem sabaha kadarda olsa yapar paylasıdım... Bnm oturduum yerde ole tuhafiye falan yok anca daha merkesi biyere gitcemde işte... Ama yapıcam inşallah az kaldı.. Nasipse
canım süsler sayfasında sordum da burdan da sorayım, o taşları neyle yapıştırdın önce kumaşa çizdin mi harfleri tam ayrıntılı yazarmısın, birde o tüle kaç metre gidiyor alırsam aklımda olsun, çok güzel süsün ilk paylaştığında da beğenmiştim:)Ben kapi susumu sabredemedim odamin kapisina astim,cunku bizim mevlut kv evinde olcak,aramiz uzak,onun cevresi cok kalabalik benden kimse cok yok,onlarda kapi susu gelirken getir dediler,hem hastaneye as hem oraya aa dedim kirilir mirilir ben ikinciyi yspicam kismetse :) nasil asilir demissiniz ya,ben gecen gittigimde hastanenin odalarini gezdim bazi kapilarda zaten aski vardi baxilarinda yoktu ama ben kendi kapima once tulu gecirdim arkadan fiyonk yapip bagladim civi cakmadim tul renginde ince bir kurdaleyi kapi susumun arkadindaki askidan gecirip sallandirip arkadaki fiyonga tutturdum ,resimde belli oluyor zaten,saglam
Oldu,her ihtimale karsi civi yoksa bu teknigi dusunebilirsiniz derim.Eki Görüntüle 1312279
canım çok geçmiş olsun inşaallah bir an önce atlatırsınızssu saat oldu geceuyuduk kizim uyandi anne kasiniyorum diye oksuruk iturma odasina geldik iki kere hava verdim sonrasinda rahatlayip uyuyakladiben basinda diger kanepede bekliyoum uyaninca yine kurtaricimiz hava vericem bi haftadirhastalikla olmama arasinda bben hava veriyorum gundu antibiytiksz atlatalim diye cunku daha on gun olmadi birakali antiebiyotigi yine boyleyiz kizima Rabbim sia versin ins yedi yasina gelince silinir sirf bu kis yaninda olmak hasta polmasin dir kardesi olsun ostedim simdi ahmet dogr kizim da hast oluryetemezsem die korkmaya basladim en yakin ,amanda hacettepe uunolojoye gotrce bi cikar yol gostrrsin Rabbim kis baslamadan basladik hastaliga
sağol canım amin, zaten planlı sezaryan istemiyorum sancım başlayınca olsun istiyorum bakalım dr ne diyecek tabi ki hayır diyecek ama umrumda değil, evde çiviyle asarım benim kapı nasılsa:) hastanede nasıl olur artık çift taraflı bant mantıklı geliyorMervecim bu tamamen senin bileceğin iş. Bence takacağım ve hesap vereceğim tek yer Allah(inanıyorsan şayet) ondan sonra kimse karışamaz kimseye De hesap vermek zorunda değilsin. Benim etrafımda da kapalı kimse yol kapanma kararını zor verdim ve kapandımama bunu Allah ve kendim için Yaptım. Diğer insanların düşüncelerini umursamıyorum iki Üni bitirdim iki yükseklisans Yaptım iki yabancı dili anadilim gibi konuşuyorum sporda iyiyimdir mototsiklet tekne ehliyetlerim var vs vs Hayatın birçok Alanında kendimi ailem sayesinde geliştirdim vs ama kapanınca bir anda bana cahil muamelesi yaptı etraftakiler:) kendileri çok modern çünkü başörtüsü takmıyorlar ama ben modern Değilim:) marka giyinmesem bu kapandı kapalılar hep varoş oldu marka giyinsen bu kapandı kapalılar hep görgüsüz vs oldu en yakınımdakiler böyle yapıyor yani onlara yaranamazsın. O Yüzden elâlemin fikrini boşver. Bu tamamen seninle Allah la alakalı ve inanıyorsan senin imtihanın. Kimse senin yerine hesap verecek ya da sana hesap soracak değil. Sen açık birine neden kapalı değilsin diyemezsin kapalıya da neden açıksın.. Bu konuda kararını verdikten sonra kendini güçlü hisset. Açılıp açılmamak senin kararın kimsenin de yargılamaya Hakkı yok. Dedikodunu ise her türlü yapacaklar hiç takma :)
Ben de Öyleyim canım,hamileliğin başından beri de öyle malesef
Eflalim 3,5 sene ssvd için gayet güzel. Allah ne gösterir bilinmez belki evde sancılarını çeker hastanee gittiğinde direkt doğumhaneye alırlar belki de başka bir şey.. Inan önemli olan sağlıkla kurtulmanız ve bu süreçte manevi destek görmen.. Kendini hiç hırpalama, hakkında Hayırlısı olsun..
Canım tüllerle tutturuluyor ben evde öyle Kapıya tülle saracağım hastanede de kapı koluna takacağım :)) inş.
Canım ben oraya bakmıştım ama sonra Meleğin elin diye bir yere yaptırdım. 200 tlyi buluyor biraz fiyatlı. Ama en ufak ayrıntısına kadar çok kaliteli ve kocamanlar. Bir koltuk minderi kadar var. Yanlış hatırlamıyorsam larkin de oraya yaptırmıştı. Ben Meleğin eli ne yaptırdım oraya da bakmanı tavsiye ederim sanki daha zarif gibi gelmişti bana..
Ohh ellerine sağlık ne güzel hazırlamışsın, bizimkiler karman çorman(
Canım yastıklarla desteklemeye çalış, benim de ezik morarmış gibi içten içe ağrıyor(
Canım ralph lauren gibi oluyor :) içine sindiyse koy ralph Ler pek uslu oluyor benim tanıdığım kadarıyla..
Canım doğumdan itibaren kullanacaksan dünya Dağlık örgütü moby wrap ya da sling leri tavsiye ediyor. Sonrasinda da ergobaby Tarzı kangruları... Amazondan vs sipariş verebilirsin tr de moby wrap 250-300 tl idi ben 50 tlyi Alıp arkadaşıma gönderdim.. Böyle işte :)
inşaallah canımkızlar herkeze günaydın gece o kadar kötüydümki 2 defa cıkardım midemin yanmasıyla başa cıkamıyorum içtiğim su bile cıkıyor dayanamak doktoru aradık sabah gelin dedi 9.30 gibi gidicem inş herşey yolundadır cok korkuyorum ya
günaydıııııııııınnn güzel anneler, mutlu bi gün olsun hepimize, epeydir giremiyorum siteye, taşındım falan grip atlatıyorum derken otursamda uzansamda başım çok dönüyor sizde de oldu mu ?( sebebi nedir acaba) oluyorsa azaltmak için ne yapıyorsunuz paylaşırmısınız?
canım 36. haftada halılarını gönderebilirsin evde kirletecek çocuk yok benimki gibi:) temizliğide bildiğin biriyse ve sana yakın bir akraban varsa doğum sancın başlayana kadar bekletebilirsin sen hastanedeyken bile yakının yanında durur yaptırır tertemiz olur evin ama yok dersen onu da 38 de falan alkızlar sizin fikrinize ihtiyacım var.. Herşey yolunda giderse normal doğum yapmayı düşünüyorum. Doğum öncesi eve temizlik için yardımcı alıp , halılarımı da yıkamaya göndermeyi düşünüyorum .. bunu hangi haftalarda yaptırsam acaba??
tansiyon problemim yok ama baktırmadım son zamanlarda sadece kansızlıkla başım derttebaş dönmesi olmuyor taniyonuna baktın mı?
tansiyon problemim yok ama baktırmadım son zamanlarda sadece kansızlıkla başım dertte
bende 36 gibi düşünmüştüm canım.. yakınım pek olmayacak gibi. annem gelecek ama onu bekletebildiğim kadar bekleteceğim. 38 in sonları falan cağırırım diye düşünüyorum inşallah.. 36 halılar 38 in başında da kadını alırım o zaman ..canım 36. haftada halılarını gönderebilirsin evde kirletecek çocuk yok benimki gibi:) temizliğide bildiğin biriyse ve sana yakın bir akraban varsa doğum sancın başlayana kadar bekletebilirsin sen hastanedeyken bile yakının yanında durur yaptırır tertemiz olur evin ama yok dersen onu da 38 de falan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?