en mantıklısı o canım ama sen temizlikçiyi ayarla her ihtimale karşı yani Allah korusun erken olma ihtimaline karşı hazır olsun kadın:)bende 36 gibi düşünmüştüm canım.. yakınım pek olmayacak gibi. annem gelecek ama onu bekletebildiğim kadar bekleteceğim. 38 in sonları falan cağırırım diye düşünüyorum inşallah.. 36 halılar 38 in başında da kadını alırım o zaman ..
Doğurana kadar böyle devam edecek sanırımGeçmiş olsun canım benimde çok ağrıyordu sol kal cam magnezyumundandı.çok ayakta durma uzan
Mervecim bu tamamen senin bileceğin iş. Bence takacağım ve hesap vereceğim tek yer Allah(inanıyorsan şayet) ondan sonra kimse karışamaz kimseye De hesap vermek zorunda değilsin. Benim etrafımda da kapalı kimse yol kapanma kararını zor verdim ve kapandımama bunu Allah ve kendim için Yaptım. Diğer insanların düşüncelerini umursamıyorum iki Üni bitirdim iki yükseklisans Yaptım iki yabancı dili anadilim gibi konuşuyorum sporda iyiyimdir mototsiklet tekne ehliyetlerim var vs vs Hayatın birçok Alanında kendimi ailem sayesinde geliştirdim vs ama kapanınca bir anda bana cahil muamelesi yaptı etraftakiler:) kendileri çok modern çünkü başörtüsü takmıyorlar ama ben modern Değilim:) marka giyinmesem bu kapandı kapalılar hep varoş oldu marka giyinsen bu kapandı kapalılar hep görgüsüz vs oldu en yakınımdakiler böyle yapıyor yani onlara yaranamazsın. O Yüzden elâlemin fikrini boşver. Bu tamamen seninle Allah la alakalı ve inanıyorsan senin imtihanın. Kimse senin yerine hesap verecek ya da sana hesap soracak değil. Sen açık birine neden kapalı değilsin diyemezsin kapalıya da neden açıksın.. Bu konuda kararını verdikten sonra kendini güçlü hisset. Açılıp açılmamak senin kararın kimsenin de yargılamaya Hakkı yok. Dedikodunu ise her türlü yapacaklar hiç takma :)
Ben de Öyleyim canım,hamileliğin başından beri de öyle malesef
Eflalim 3,5 sene ssvd için gayet güzel. Allah ne gösterir bilinmez belki evde sancılarını çeker hastanee gittiğinde direkt doğumhaneye alırlar belki de başka bir şey.. Inan önemli olan sağlıkla kurtulmanız ve bu süreçte manevi destek görmen.. Kendini hiç hırpalama, hakkında Hayırlısı olsun..
Canım tüllerle tutturuluyor ben evde öyle Kapıya tülle saracağım hastanede de kapı koluna takacağım :)) inş.
Canım ben oraya bakmıştım ama sonra Meleğin elin diye bir yere yaptırdım. 200 tlyi buluyor biraz fiyatlı. Ama en ufak ayrıntısına kadar çok kaliteli ve kocamanlar. Bir koltuk minderi kadar var. Yanlış hatırlamıyorsam larkin de oraya yaptırmıştı. Ben Meleğin eli ne yaptırdım oraya da bakmanı tavsiye ederim sanki daha zarif gibi gelmişti bana..
Ohh ellerine sağlık ne güzel hazırlamışsın, bizimkiler karman çorman(
Canım yastıklarla desteklemeye çalış, benim de ezik morarmış gibi içten içe ağrıyor(
Canım ralph lauren gibi oluyor :) içine sindiyse koy ralph Ler pek uslu oluyor benim tanıdığım kadarıyla..
Canım doğumdan itibaren kullanacaksan dünya Dağlık örgütü moby wrap ya da sling leri tavsiye ediyor. Sonrasinda da ergobaby Tarzı kangruları... Amazondan vs sipariş verebilirsin tr de moby wrap 250-300 tl idi ben 50 tlyi Alıp arkadaşıma gönderdim.. Böyle işte :)
Canım bebek her an dönebilir stres yapıp zehir etme kendine, hem ilkte yardım eden olmamış bu sefer inşaallah ailen yanında olacak öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam, buzluğuda yieyecek bir şeyler attın diye hatırlıyorum, inşaallah sağlıklı bir normal doğum olur yok olmadı sezaryan oldu diyelim eşin yanında kaç gün kalacak ilk günler kalkmana yardım etsin yeter bir haftaya kalkıyorsun tek başına hatta daha erken kalkan varÜff kızlar yaa ben iyice psikopat bagladım..acayip stresliyim nedense son haftalar oldugu icin sanırım gece uyuyamıyorum yemek borum yanıyor, aklıma kötü şeyler geliyor hep.Ilk hamileligimden kaldı bu korku bende.Bebek dönmedi diye onu takıyorum hayır yani çogu kişi istekli sezeryan oluyor ne var bunda diyorum ama sonra ya kalkamazsam ayaga hemen diye başlıyorum.Sagolsunlar ilkinde herkes yalnızlığa mahkum ettiler beni aç çaresiz sürekli aglayan bir bebekle afedersiniz wc ye gidemiyordum .Hemde hemen ayaga kalktıgım halde onlarıda Allah'a havale ediyorum.Şimdi birde çok hassasmışımda yok sezeryan olsam bile ne olacakmıw onlar ilgilenirlermişte abartmamalıymışım.Allahım sen büyüksün inşallah benim ve hepimiz için hayırlısı olur lütfen du edin
Hayırlı geceler kızlar.
İlk defa bu kadar kötüyüm diyebilirim.
Bir kaç gündür sabahları yataktan kalkmak ölüm, aşırı halsizim, ellerim şiş, eklem yerlerim sancıyor, midem bulanıyor gibi, sanki 2 aylık hamileyim.
Hiçbir şey yapamıyorum nefes darlığı ve çarpıntı beni mahvetti, nefes alamıyorum. Sandalyeden başka bir yerde oturamıyorum.
Nefes darlığı ve çarpıntı zorlamaya başladı beni artık randevumuz taa 1 Aralık'ta.. Hayırlısı olsun her şeyin.
Sorunları başlayan da bir tek ben değilmişim okudum şimdi geçmişi.
Allah yardımcımız olsun hepimizin, son zamanlar gerçekten ama gerçekten zormuş...
Çok şükür eşim evde kahvaltı yemek o yapıyor hazırlıyor 2 gündür, ben yuvarlanıyorum oradan oraya
Salı günüde yine annemle ablam gelecek sil süpür vs.
Artık hiçbir şey yapmadığım için mi böyleyim ne
babyforwe ama bayıldım ben çantanıza yaaa. Ne güzel hazırlanmış özenle. Üst üste konulmuş. Benimde hazırda, oğlumuzun odası henüz gelmediği için hala yarım hissediyorum. Benimde senin gibi çantalar konusunda sadece hastane süsü çantası hazır değil
Şu hastanedeki bebek beşiklerinin ölçüsünü bilsek, onun süsünü de yapacağız da
Doktor randevumuzdan sonra hastaneye gideceğiz konuşmak için, o zaman ölçeceğim
Nego boşver normal doğumu.
Bende çok istiyordum ama boş veriyorum artık.
Şimdi eşinde haklı yani, ilkinde zaten aynısı olmadı mı? Birde bunda olursa sonra dinle kocanı.
Sezeryan zor, normal doğum hayal.
Aslında değilde dediğin gibi destek çıkan birileri yok kiHastaneler doktorlar yanaşmıyorlar hiç
Her şey yolunda giderken bile normal doğuma yanaşmayan doktorlar varda, nerede kaldı ilki sezeryan olduktan sonra ikinciyi normal doğurtacak doktorlar..
Hakkımızda hayırlısı olsun boş ver.. Hasbünallah ve ni'mel vekil gerisi boş...
@aluk ben varım canım bebechocolate'a yaptırdım kapı süsünü.
@Mrssuperfine söylemişti orayı, kendisi de onun yaptığı şekillerde başkasına yaptırmıştı.
Bebechocolate pahalı, onun yaptırdığı yer oradan da pahalıydıBen 210 Liraya yaptırdım. 20 lira kargosu tuttu.
Yani 230 liraya yaptırdım diyebilirim.
içinden taşlı broşlu bir şeyler çıkartırsan 185 liradan başlıyor fiyatları.
Ama olağanüstü büyük. Öyle böyle değil. Fotoğrafta büyük görünüyor ama gerçekten daha büyük.
Ölçülerini biliyordum ama eve gelince yinede şok oldum. İşçiliği de çok güzel. Çok pahalı ama değdi.
Tabi ben bunu yaptıralı çoook oldu. Sonradan masraflar o kadar çok arttı ki.
Şimdiye bırakmış olsam belkide yaptırmazdım.
Benimde sorunum aynıNego bunu hastane kapısına nasıl monte edeceğiz. O kadar ağır ki
Eki Görüntüle 1312145 Eki Görüntüle 1312146 Eki Görüntüle 1312147 Eki Görüntüle 1312148
Eki Görüntüle 1312196
Ben yaptırdım ve geldi canım, pembe kutularda ayak izi şeklinde ve görenler çok beğendiler, istersen facebook sayfasına bir girip incele öyle karar ver.
Ben tüylü ve kurdelalı bir tepside dağıtmayı düşünüyorum inşallah.
Eki Görüntüle 1312261 Eki Görüntüle 1312262 Can kocamla oglus odasi yaparkeneee :) accik da sapsuruklesmece :)
Mervecim bu tamamen senin bileceğin iş. Bence takacağım ve hesap vereceğim tek yer Allah(inanıyorsan şayet) ondan sonra kimse karışamaz kimseye De hesap vermek zorunda değilsin. Benim etrafımda da kapalı kimse yol kapanma kararını zor verdim ve kapandımama bunu Allah ve kendim için Yaptım. Diğer insanların düşüncelerini umursamıyorum iki Üni bitirdim iki yükseklisans Yaptım iki yabancı dili anadilim gibi konuşuyorum sporda iyiyimdir mototsiklet tekne ehliyetlerim var vs vs Hayatın birçok Alanında kendimi ailem sayesinde geliştirdim vs ama kapanınca bir anda bana cahil muamelesi yaptı etraftakiler:) kendileri çok modern çünkü başörtüsü takmıyorlar ama ben modern Değilim:) marka giyinmesem bu kapandı kapalılar hep varoş oldu marka giyinsen bu kapandı kapalılar hep görgüsüz vs oldu en yakınımdakiler böyle yapıyor yani onlara yaranamazsın. O Yüzden elâlemin fikrini boşver. Bu tamamen seninle Allah la alakalı ve inanıyorsan senin imtihanın. Kimse senin yerine hesap verecek ya da sana hesap soracak değil. Sen açık birine neden kapalı değilsin diyemezsin kapalıya da neden açıksın.. Bu konuda kararını verdikten sonra kendini güçlü hisset. Açılıp açılmamak senin kararın kimsenin de yargılamaya Hakkı yok. Dedikodunu ise her türlü yapacaklar hiç takma :)
Ben de Öyleyim canım,hamileliğin başından beri de öyle malesef
Eflalim 3,5 sene ssvd için gayet güzel. Allah ne gösterir bilinmez belki evde sancılarını çeker hastanee gittiğinde direkt doğumhaneye alırlar belki de başka bir şey.. Inan önemli olan sağlıkla kurtulmanız ve bu süreçte manevi destek görmen.. Kendini hiç hırpalama, hakkında Hayırlısı olsun..
Canım tüllerle tutturuluyor ben evde öyle Kapıya tülle saracağım hastanede de kapı koluna takacağım :)) inş.
Canım ben oraya bakmıştım ama sonra Meleğin elin diye bir yere yaptırdım. 200 tlyi buluyor biraz fiyatlı. Ama en ufak ayrıntısına kadar çok kaliteli ve kocamanlar. Bir koltuk minderi kadar var. Yanlış hatırlamıyorsam larkin de oraya yaptırmıştı. Ben Meleğin eli ne yaptırdım oraya da bakmanı tavsiye ederim sanki daha zarif gibi gelmişti bana..
Ohh ellerine sağlık ne güzel hazırlamışsın, bizimkiler karman çorman(
Canım yastıklarla desteklemeye çalış, benim de ezik morarmış gibi içten içe ağrıyor(
Canım ralph lauren gibi oluyor :) içine sindiyse koy ralph Ler pek uslu oluyor benim tanıdığım kadarıyla..
Canım doğumdan itibaren kullanacaksan dünya Dağlık örgütü moby wrap ya da sling leri tavsiye ediyor. Sonrasinda da ergobaby Tarzı kangruları... Amazondan vs sipariş verebilirsin tr de moby wrap 250-300 tl idi ben 50 tlyi Alıp arkadaşıma gönderdim.. Böyle işte :)
canım bir daha takma yükseğe uzanmak tehlikeli eskiler bebek emzikten düşer derler aman diyelim
olur canım çok normal artık her gün bir yerimiz ağrır acır
canım ben vakit buldukça girerim malum iki çocuk ama kolay kolay bırakmam inşaallah
en mantıklısı sanırım gerçi doğumdan sonra kalacağım odaya bakıcam
canım ikincideki harfleri diyorsan onu kızlar yazmıştı adını unuttum satılıyormuş o harflerden, ben kartona yapıştırmayı düşünüyorum ya da tual alıp ona zımba makinesiyle gerdiricem, şu siteye bak istersen http://www.hobisitesi.com/
canım ben kartona ya da tuale geçiricem sateni, o harfler nerde nasıl satılıyor hiç bilmiyorum o yüzden taşlı aldım her tuhafiyede var artık
geçmiş olsun canım yediğin bir şey mi dokundu
sağol canım yapıyım da asma işinede açıklık getirelim süs elimizde kalmasın:)
çok iyi fikir canım sağol bende hastane için şişe süslemek istiyordum çok iyi geldi bu fikir:)
sabun bana artık daha çekici gelmeye başladı:)
canım ben yonca bambam beşik alıcam odam için, sakın kalabalığın içine sokma bebeğini kış gündü hastalık çok olur
canım ne güzel hazırlamışsın maşaallah bende mi hurca koysam yoksa:) birde sen o terliği hastanede mi giyeceskin yazık ona ne güzel süsledin ben evde giyicem:)
canım ne güzel siteymiş bu keşke önceden bilseydim hepsini burdan alırdım
canım geçmiş olsun sana
ah işte istediğim destek anlayış yoruldum insanlara açıklama yapmaktan
bence elimizde çiviyle gidelim biz seninkinde kesin şart benimki hafif olacak:) bantla olur sanırım
ayyy çok tatlılar bende yaptırıcam kesin karar verdim artık
yaptırıcam bende merve inşaallah ablama derim o havale eder parayı eşimle ne uğraşıcam
canım ben karton ya da tual düşündüm ya kartona silikonla yapıştırıcam ya da tuale zımba makinası var onla tutturucam, kapıya tül hiç düşünmedim tülde mi alayım şimdi kim takacak ki onu kapıya hastanede
çok tatlısınız:)
canım fikirler güzel bekleme hemen al yap az kaldı zamanımız dün eşim mırın kırın etti ama dinlemedim bu sefer aldım ohhh:)
canım süsler sayfasında sordum da burdan da sorayım, o taşları neyle yapıştırdın önce kumaşa çizdin mi harfleri tam ayrıntılı yazarmısın, birde o tüle kaç metre gidiyor alırsam aklımda olsun, çok güzel süsün ilk paylaştığında da beğenmiştim:)
canım çok geçmiş olsun inşaallah bir an önce atlatırsınız
sağol canım amin, zaten planlı sezaryan istemiyorum sancım başlayınca olsun istiyorum bakalım dr ne diyecek tabi ki hayır diyecek ama umrumda değil, evde çiviyle asarım benim kapı nasılsa:) hastanede nasıl olur artık çift taraflı bant mantıklı geliyor
inşaallah canım
baş dönmesi olmuyor taniyonuna baktın mı?
kızlar sizin fikrinize ihtiyacım var.. Herşey yolunda giderse normal doğum yapmayı düşünüyorum. Doğum öncesi eve temizlik için yardımcı alıp , halılarımı da yıkamaya göndermeyi düşünüyorum .. bunu hangi haftalarda yaptırsam acaba??
bende 36 gibi düşünmüştüm canım.. yakınım pek olmayacak gibi. annem gelecek ama onu bekletebildiğim kadar bekleteceğim. 38 in sonları falan cağırırım diye düşünüyorum inşallah.. 36 halılar 38 in başında da kadını alırım o zaman ..
Sagol canım Allah razı olsun...herzaman sıkılmadan herkese cevap veriyosun.Evet iyi hatırlıyorsun hakkımda herşeyi ne bileyim acayip sıkıntı ettim kendime Almanyadayım o yüzden daha da çok arıyorum ailemi sanki ilkinde çok daha sakindim bilmedigim için başıma ne gelecegini.Canım bebek her veriyosun.r stres yapıp zehir etme kendine, hem ilkte yardım eden olmamış bu sefer inşaallah ailen yanında olacak öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam, buzluğuda yieyecek bir şeyler attın diye hatırlıyorum, inşaallah sağlıklı bir normal doğum olur yok olmadı sezaryan oldu diyelim eşin yanında kaç gün kalacak ilk günler kalkmana yardım etsin yeter bir haftaya kalkıyorsun tek başına hatta daha erken kalkan var
canım bir daha takma yükseğe uzanmak tehlikeli eskiler bebek emzikten düşer derler aman diyelim
olur canım çok normal artık her gün bir yerimiz ağrır acır
canım ben vakit buldukça girerim malum iki çocuk ama kolay kolay bırakmam inşaallah
en mantıklısı sanırım gerçi doğumdan sonra kalacağım odaya bakıcam
canım ikincideki harfleri diyorsan onu kızlar yazmıştı adını unuttum satılıyormuş o harflerden, ben kartona yapıştırmayı düşünüyorum ya da tual alıp ona zımba makinesiyle gerdiricem, şu siteye bak istersen http://www.hobisitesi.com/
canım ben kartona ya da tuale geçiricem sateni, o harfler nerde nasıl satılıyor hiç bilmiyorum o yüzden taşlı aldım her tuhafiyede var artık
geçmiş olsun canım yediğin bir şey mi dokundu
sağol canım yapıyım da asma işinede açıklık getirelim süs elimizde kalmasın:)
çok iyi fikir canım sağol bende hastane için şişe süslemek istiyordum çok iyi geldi bu fikir:)
sabun bana artık daha çekici gelmeye başladı:)
canım ben yonca bambam beşik alıcam odam için, sakın kalabalığın içine sokma bebeğini kış gündü hastalık çok olur
canım ne güzel hazırlamışsın maşaallah bende mi hurca koysam yoksa:) birde sen o terliği hastanede mi giyeceskin yazık ona ne güzel süsledin ben evde giyicem:)
canım ne güzel siteymiş bu keşke önceden bilseydim hepsini burdan alırdım
canım geçmiş olsun sana
ah işte istediğim destek anlayış yoruldum insanlara açıklama yapmaktan
bence elimizde çiviyle gidelim biz seninkinde kesin şart benimki hafif olacak:) bantla olur sanırım
ayyy çok tatlılar bende yaptırıcam kesin karar verdim artık
yaptırıcam bende merve inşaallah ablama derim o havale eder parayı eşimle ne uğraşıcam
canım ben karton ya da tual düşündüm ya kartona silikonla yapıştırıcam ya da tuale zımba makinası var onla tutturucam, kapıya tül hiç düşünmedim tülde mi alayım şimdi kim takacak ki onu kapıya hastanede
çok tatlısınız:)
canım fikirler güzel bekleme hemen al yap az kaldı zamanımız dün eşim mırın kırın etti ama dinlemedim bu sefer aldım ohhh:)
canım süsler sayfasında sordum da burdan da sorayım, o taşları neyle yapıştırdın önce kumaşa çizdin mi harfleri tam ayrıntılı yazarmısın, birde o tüle kaç metre gidiyor alırsam aklımda olsun, çok güzel süsün ilk paylaştığında da beğenmiştim:)
canım çok geçmiş olsun inşaallah bir an önce atlatırsınız
sağol canım amin, zaten planlı sezaryan istemiyorum sancım başlayınca olsun istiyorum bakalım dr ne diyecek tabi ki hayır diyecek ama umrumda değil, evde çiviyle asarım benim kapı nasılsa:) hastanede nasıl olur artık çift taraflı bant mantıklı geliyor
inşaallah canım
baş dönmesi olmuyor taniyonuna baktın mı?
vallahi o zaman ben rezil olurum .. yaklaşık 8 aydır sadece üstten temizlik yaptım.. kimseye gel yardımcı ol demedim.. sanırım artık iyice gücüm tükenmeye başladı. bugün feci şekilde halsizim. gözüm korkmaya başladı.. eşim ev işlerinde pek başarılı değil.. olmadı 37+1 de çağırırız kadını...çok saol canım çook teşekkürler inş :)
vakit var daha merak etme hayırlısıyla odanızda gelir içine siner inş
çok güzelmiş bunlar canm
maşallah size canm
çok saol canım hazır olsun da yardımımıza yetişsinde gerisi önemsiz
çok teşekkür ederim canım :)
evet hastane için hazırladım canm bende kıyamıcam ama napalım giyicem işte yoksam içimde kalır
ev için de 2 adet ev ayakkabısı aldım onları giyerim
pembeler eskiden vardı beyazla kırmızıyı aldm
Eki Görüntüle 1312551
ben de 36. hafta gibi temizlikçi alırım halılarımıda gönderirim diyordum ama senin gibimi yapsam bilemedim
ya bebişler erken gelirlerse
iyilermiş çok şükür canım bebeğimizde toparlanmaya başlamış arkadaşın da sütü daha iyi geliyomuşGunaydin canlar inşallah herkes cok iyidir.bebisimizi nasilmis acaba dgum yapan arkadasimiz toparlandimiki ya aklim onlarda
çok şükür iyiymişsin çok merak ettik seni. dikkat et çok geçmiş olsun Allah zamanında doğumlar nasip etsin hepimizeGüzel anneler merhaba..
Merak edip dua eden herkesten Allah Razı olsun.
Hamilelliğim 32+4 devam ediyor hala daha hastanede yatıyorum. Doğum her an başlayabilir demişlerdi. Ama inşallah kandırmıyorlarsa yarın taburcu Olacağım. allah herkese sağlıklı zamanında kolay Doğumlar nasip etsin. Şu geçirdiğim zamanlar korku filmi gibi, tüm tırnaklarımı köküne kadar yedim.
Temizlik ağır iş vs hiçbir şey yapmadım. Yemek yesem yetiyordu. Kanamayı stres başlatmış olabilir dedi doktor o kadar.. Bir de karşı komşunun 1 yaş Bebeğini yıkamasına yardımcı oldum. Annesi yıkadı ben banyodan çıkarıp giydirip kurutup beşiğine koydum rica ettiği için. Aslında tanımıyorum ama iki üç bebekli biri diye yardımcı olmaya çalışmıştım, bu da olabilir..
Sizlere ve hatta kimseye yazamadım. Eşimle de iki kez telde konuşabildim. Teli elime alamadım tek ve yatakta olunca. Adamcağız da öldü meraktan.. Inşallah iki günlüğüne yarın uçağı inecek..
Ablam bebeğine pasaport çıkartırdı kocasıyla da o gelecek inşallah..
Benden haberler böyle. Doktor bebek için doğumun çok erken olacağını bekletebileceği kadar bekleyeceğini söylüyor.
Havva arkadaşımız da doğum yapmış. Sütü bol bebeği sağlıklı kendisi de sağlıklı güçlü olur inş. Bu zamanların üstesinden gelirler. Dualarım onlarla.
benimki beşinci aydan beri rahim ağzı ve su bilgilerini söylüyo canımdeğer olarak söylemiyo ama rahim ağzı kapalı suyun normal gibi söylüyoArkadaşlar doktorlarınız su oranlarınızla ilgili bilgi veriyormu? Ultrasonda suyun azlığı çokluğu belli oluyormu?
Ahhh o yan korumaliklar ahh,bide bnm hem buyuyen yatagim hemde odaya koycagimiz ahsap bedik var ikisininde yan korumaliklari uyku setleri vardi,bnmkiler fermuarli diye,cikarip oyle yikadim tabi pamuklu koton diye bayagi kirisikti cok zorlandim utulerken 4 saat surdu yeri geldi oturarark yapmama ragmen yinede cok zorlandim ben
ben de bu aralar hep bunu düşünüyorum hatta olayı ilerlettim eşime diyorumki doğumda başıma bişey gelirse ilerde evlenirsen bebeğimi başkasına emanet etme falan diye iyi cozuttum. herşeye sinirlenip ağlar oldum.Üff kızlar yaa ben iyice psikopat bagladım..acayip stresliyim nedense son haftalar oldugu icin sanırım gece uyuyamıyorum yemek borum yanıyor, aklıma kötü şeyler geliyor hep.Ilk hamileligimden kaldı bu korku bende.Bebek dönmedi diye onu takıyorum hayır yani çogu kişi istekli sezeryan oluyor ne var bunda diyorum ama sonra ya kalkamazsam ayaga hemen diye başlıyorum.Sagolsunlar ilkinde herkes yalnızlığa mahkum ettiler beni aç çaresiz sürekli aglayan bir bebekle afedersiniz wc ye gidemiyordum .Hemde hemen ayaga kalktıgım halde onlarıda Allah'a havale ediyorum.Şimdi birde çok hassasmışımda yok sezeryan olsam bile ne olacakmıw onlar ilgilenirlermişte abartmamalıymışım.Allahım sen büyüksün inşallah benim ve hepimiz için hayırlısı olur lütfen du edin
canım benimÜff kızlar yaa ben iyice psikopat bagladım..acayip stresliyim nedense son haftalar oldugu icin sanırım gece uyuyamıyorum yemek borum yanıyor, aklıma kötü şeyler geliyor hep.Ilk hamileligimden kaldı bu korku bende.Bebek dönmedi diye onu takıyorum hayır yani çogu kişi istekli sezeryan oluyor ne var bunda diyorum ama sonra ya kalkamazsam ayaga hemen diye başlıyorum.Sagolsunlar ilkinde herkes yalnızlığa mahkum ettiler beni aç çaresiz sürekli aglayan bir bebekle afedersiniz wc ye gidemiyordum .Hemde hemen ayaga kalktıgım halde onlarıda Allah'a havale ediyorum.Şimdi birde çok hassasmışımda yok sezeryan olsam bile ne olacakmıw onlar ilgilenirlermişte abartmamalıymışım.Allahım sen büyüksün inşallah benim ve hepimiz için hayırlısı olur lütfen du edin
bende aynı şeyi soracaktım. bende de birkaç gündür bulantı hissi ve hafif baş dönmesi başladı.normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?