2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
en mantıklısı o canım ama sen temizlikçiyi ayarla her ihtimale karşı yani Allah korusun erken olma ihtimaline karşı hazır olsun kadın:)

Aynen canımmm .....sen nasıl oldun ..?

Üff kızlar yaa ben iyice psikopat bagladım..acayip stresliyim nedense son haftalar oldugu icin sanırım gece uyuyamıyorum yemek borum yanıyor, aklıma kötü şeyler geliyor hep.Ilk hamileligimden kaldı bu korku bende.Bebek dönmedi diye onu takıyorum hayır yani çogu kişi istekli sezeryan oluyor ne var bunda diyorum ama sonra ya kalkamazsam ayaga hemen diye başlıyorum.Sagolsunlar ilkinde herkes yalnızlığa mahkum ettiler beni aç çaresiz sürekli aglayan bir bebekle afedersiniz wc ye gidemiyordum .Hemde hemen ayaga kalktıgım halde onlarıda Allah'a havale ediyorum.Şimdi birde çok hassasmışımda yok sezeryan olsam bile ne olacakmıw onlar ilgilenirlermişte abartmamalıymışım.Allahım sen büyüksün inşallah benim ve hepimiz için hayırlısı olur lütfen du edin

Günaydin annisler.
Öğretmen annislerinde Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.Minik yavrularinizla nice senelere.
2 3 haftadir ist.ailemin yanına gitmeye niyetlendim kv evde yoktu esimi evde 1 hafta kadar yalnız bırakmak isime gelmedi yemek bakımından acliktan olse bisey yapamaz beceriksiz
8 4 du 4 12 di derken 12 8 çalışırken gideyin dedim hem yalnız yatmam evde ama yok adam isi yokusa suruyo gerek suyu muz az dedi ya doktor yok bisey olurmus bilmem ne bi bahane bu diger bahane de hamileymisin zaman daralmismis bir diğeri de bensiz duramazmis yani gitmiyim diye butun kozlarini oynuyo saolsun ana gidicem simdi uyuyo Kıyamam :) eger gec kalkmazsa yarin sabah isten gelince bindirtcem kendimi otobuse gitcem :) he bide diyoki ben seni hafta sonu götürürüm sen benu cumartesi goturcen pazar getiricen ama ben 1 hfta gitcem niye kabul edim banane ya gitmiyimde nasil olursa olsun zaten evlendik evleneli bigun ben gidicem dedigimde tamam git demedi ama benimde anlamadigim ben istediğim zaman giderim oda biliyo niye isi yokusa suruyo oy anam oyy

Canım bebek her an dönebilir stres yapıp zehir etme kendine, hem ilkte yardım eden olmamış bu sefer inşaallah ailen yanında olacak öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam, buzluğuda yieyecek bir şeyler attın diye hatırlıyorum, inşaallah sağlıklı bir normal doğum olur yok olmadı sezaryan oldu diyelim eşin yanında kaç gün kalacak ilk günler kalkmana yardım etsin yeter bir haftaya kalkıyorsun tek başına hatta daha erken kalkan var

çok saol canım çook teşekkürler inş :)
vakit var daha merak etme hayırlısıyla odanızda gelir içine siner inş

çok güzelmiş bunlar canm
Eki Görüntüle 1312261 Eki Görüntüle 1312262 Can kocamla oglus odasi yaparkeneee :) accik da sapsuruklesmece :)

maşallah size canm

çok saol canım hazır olsun da yardımımıza yetişsinde gerisi önemsiz

çok teşekkür ederim canım :)

evet hastane için hazırladım canm bende kıyamıcam ama napalım giyicem işte yoksam içimde kalır
ev için de 2 adet ev ayakkabısı aldım onları giyerim
pembeler eskiden vardı beyazla kırmızıyı aldm

ben de 36. hafta gibi temizlikçi alırım halılarımıda gönderirim diyordum ama senin gibimi yapsam bilemedim
ya bebişler erken gelirlerse

Sagol canım Allah razı olsun...herzaman sıkılmadan herkese cevap veriyosun.Evet iyi hatırlıyorsun hakkımda herşeyi ne bileyim acayip sıkıntı ettim kendime Almanyadayım o yüzden daha da çok arıyorum ailemi sanki ilkinde çok daha sakindim bilmedigim için başıma ne gelecegini.

Orayada yazmistim
Ama gormemissin sanirim,aldigin taslar utude yapisanlardan olmali,ilk once kumasa cok hafif bastirmadan ismi yazdim,sonra tek tek taslari cimbizla dizdim ve sonra utude ustune basip yapistirdim,tul su gorundugu haliyle 5 mt gitti .

vallahi o zaman ben rezil olurum .. yaklaşık 8 aydır sadece üstten temizlik yaptım.. kimseye gel yardımcı ol demedim.. sanırım artık iyice gücüm tükenmeye başladı. bugün feci şekilde halsizim. gözüm korkmaya başladı.. eşim ev işlerinde pek başarılı değil.. olmadı 37+1 de çağırırız kadını...

çok şükür iyiymişsin çok merak ettik seni. dikkat et çok geçmiş olsun Allah zamanında doğumlar nasip etsin hepimize

Arkadaşlar doktorlarınız su oranlarınızla ilgili bilgi veriyormu? Ultrasonda suyun azlığı çokluğu belli oluyormu?
benimki beşinci aydan beri rahim ağzı ve su bilgilerini söylüyo canımdeğer olarak söylemiyo ama rahim ağzı kapalı suyun normal gibi söylüyo

Ben hiç çıkarmadan yıkadım.. Çamaşırlığa asarken çıkardım düzeltmek gerekti epey.. Ama ütüsü konusunda hemfikirdeyim.. çok zorladı..

ben de bu aralar hep bunu düşünüyorum hatta olayı ilerlettim eşime diyorumki doğumda başıma bişey gelirse ilerde evlenirsen bebeğimi başkasına emanet etme falan diye iyi cozuttum. herşeye sinirlenip ağlar oldum.
birde doğum hikayeleri çok korkutuyor beni. dün akşam kv. normal doğumda bebek kanalda oksijensiz kalıp özürlü olabilme ihtimali varmış diyor. e sezeryan olan arkadaşlarım tümden narkoz yiyip bayılanlar ayılması zor diyor bide fazla narkozdan ölünüyormuş. belden aşağı uyuşturanlar bele kocaman iğne sokuyorlar felç ihtimalin var hem çok baş ağrısı olur diyorlar.
doğurmayacam içimde mi kalsın

canım benim c
canım benim canını sıkma hayırlısı ile bebeğin ve sen sağlıklı olduktan sonra her şey güzelce su gibi akıp olacak.. hiç motivasyonunu düşürme .. geçmiş bazen insanı acayip strese sokuyor.. sakın düşünme açık açık beklentini söyle herkese .. aklında içinde kalıp dert olmasın .. hepimizin endişeleri var .. sanırım bu süreçte normal ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…