2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen bende psikopatım bu ara.bende normal doğumda oksijensiz kalan yada pisliğini yiyip ölen yada Allah korusun özürlü kalan o kadar çok bebek duydum ki normal doğum olursa bebek oksijensiz kalacakmış gibi geliyo hep.kafayı yiyecem ya sonra kendi kendime annem beni normal doğurmuş üstelik vakumla çekmişler noldu özürlü mü oldun diyorum aaaah ah şimdiden başladım ne yapacam bilmem ki

ya

çok sinir oluyorum.. bende böyle şeylerle karşılaşıyorum. geçen gün eşimin urfalı bir arkadaşı (anası 8-9 çocuğu normal doğurmuş) normal doğum çok tehlikeli bebeğin omuzu çıkmış çocuk sakat olmuş dedi. Allah be.. versin dedim içimden .. karnım burnumda ya insaf et dedim.. karısı cesart edemeyip sezeryan olduğu için bana yaptığına bak dedim eşime.. bari sus bir şey deme.. ayyy ne dolmuşum kız ben

canım eskisi gibi değil artık ..sürekli takip altındayız.. canını sıkma ..

Haklısın çok teşekkür ederim ..geçmişe takılmayım diyorum ama olmuyor yaa insallah iyi olur herşey

Arkadaşlar merhaba,
weewell şu 3 telsizi arasında kaldım.
içlerinde kullandığınız memnun kaldığını var mı? hangisi almam gerektiğine kara veremedim bi türlü...
yardımmmmmm

bende aynı durumdayım canm merak etme günlük işleri bile yapamıyoumm artk eşim süpürdü sildi evi bende tozunu aldm cmrtesi ama yüzüne bakılmıyor yinede eski yaptığım gibi olmuyr
camlar çamur içinde resmn ama kimin umurunda
kv 4. yada 5. ayda bi gelmişti temzliğe o kadar
annemler izmirde

en iyisi 37 dediğin gibi öyle yapalm

maşallah bebişine canım :)çok iyi bence kilosu

Hayırlı günler hanımlar, kontrolüm vardı bu sabah. Bebegimin gayet iyi çok sükür haftamızdan da ilerideyiz ama biliyorsunuz erken doğum riskim vardı ve dr muayene etti ve açıklığım varmış, 10 gün daha istirahat et doğmasın sonrasında çok rahatlarız dedi, birde hemen ciger gelistirici igne yaptırdı, bu durumda normal doğum olacak inşaallah ama biraz korkuyorum birde açıklık olmaya başladı ya sancılarım da basladı, ne olur bana dua edin 10 gün daha beklesin bebeğim. Allah hepimize Hayırlı doğumlar nasip etsin.

canım ne guzell anlatmısın galıba suan hamılelık psıkolojısınden dolayıı boyle bı ıstek geldıı bebegımın olmasını beklıycemm kesın kararım ıcınn :)

rabbim yardımcın olsun canım inş bebek te en hayırlı zaman ne zamansa o zaman geelir

Slm annisler:) öğretmenler Günü kutlu olsun öğretmen annisler
bu arada dün beşik aldık maskodan 10-15 gün içinde teslim ediyoruz dediler. mobilyadan beyaz resim cekmeyi unuttum yatağı içinde 600 tl.taksitli fiyatı ön tarafı iniyo aşağı istenirse.kulkanisli bişey uyku setini ayrı alcam 200 tl dedi çok pahalı geldi. cibinlikten vazgeçtim butcemizi geçiyo çünkü olsun bebişim sağlıklı doğsunda eksik bişeyler olsun artık :)

Ben de ilk defa bu kadar duygusal bir öğretmenler günü geçiriyorum. Öğrencilerin hediyeleri, mektupları, özellikle de söyledikleri hiç bu kadar etkilememişti beni. Artık çok zorlandığım için bu hafta izne ayrılıyorum, araya teog tatilleri de girdiği için son derslerimizi yaptık bugün sınıflarla. Ikisi bir araya gelince bir garip olduk, oturduk üzüldük karşılıklı :)
Eski öğrencilerin mesajları da tuz biber oldu :)
Kutlayan tüm annelere teşekkür ediyorum ben de kendi adıma.

Kizlar sunbesik yatak olaylarina bi türlü karar veremedm. Keisn annem ve kv bizde kalacaklar bi zaman.. benim evim 2+1 toki ve cok ama cok kucuk..annemler oark yatak aldilar bayada buyuk.. odalarimdam birisi salonum orsa oturuyorum diger odada hi kose takimim var kucuk..kucuk dedigimde sadece besigi koyabildik yanina baskada bise sigmiyor..biz esimle ayri uyumak istemiyoruz ama yataknodamda besik koyacak yer yok.. biyandan diyorum ki yatakodamdaki komidin tuvalet aymasini fgalan kosenn oldugu odaya koyup o odayo kapato besigi odama alim diyorum. .zaten cocugum ayri yatamazki en az alti ay..bu seferde dogumdan sonra gelenler heo yatakbodama girecek..esimde hunu istemiyor..kv dede kucuk besik alayim salonda yatin gunduz diyor ee ozamanda kisin icinde on kişinin nefesi kapali alanda gelen erkekte olacak ben her dk yatakbodama cocugu tasyip emzirecekmiyim..bide milletin icindede yatilmaz.ne yaoayim akil verin nolur ya cildiracam

içinde kalmasın tabi canım:) bunlarda çok güzelmiş:)
canım normal sıkılmamız ben neler düşünüyorum ya ölürsem deyip duruyorum ama bu psikoloji normal bence her hamile yaşıyordur ki benimde ilk doğumum sonrası sağlık anlamında çok sıkıntılı geçti ama hamdolsun ilk aylarda olan endişelerim geçti cesaret geldi Rabbim neyi uygun görüyorsa onu yaşyacağız hepimiz, tevekkül edelim hep beraber:)
Orayada yazmistim
Ama gormemissin sanirim,aldigin taslar utude yapisanlardan olmali,ilk once kumasa cok hafif bastirmadan ismi yazdim,sonra tek tek taslari cimbizla dizdim ve sonra utude ustune basip yapistirdim,tul su gorundugu haliyle 5 mt gitti .
bakıyım canım:) ama benimki öyle değil ki ütüyle yapışandan yani, bu aldığım yeri zor buldum slikonla yapıştırsam olmaz mı 5 mt mi oyyy en iyisi o kalsın:)
maşaallah canım yok ama kilosu iyi bence

kızlar dediğiniz gibi hepsinin riski var siz hep pozitif düşünün kimsenin olumsuz doğum hikayesini dinlemeyin hep pozitif hikayeler okuyun, ilk hamileliğimde asla izin vermedim anlatmak isteyenin ağzına tıkaıdm lafını size kalsın doğum hikayeniz dedim, onlar düşüncesizse ben niye ince olayım ki, ben evet sıkıntı çektim sezaryanda ama kimseye de amaaaan çok fena demedim ki gerçekten çok ta fena değildi:)

canım bebeğine maşaallah, açılman olsun canım korkma yat sen bolca, açılması olup bir aydan fazladır duran arkadaş var merak etme sen inşaallah 36. haftayı doldurursunuz yeter ki istirahat et hem iğnenide olmuşsun:)

Canım bak ilkte benimde evim küçüktü tuvalet masamı çıkardım antreye park beşiği koydum, bencede sende oturma odana o eşyaları taşı beşiği yatak odana koy, gelenlerin bebek görme işine gelince onlar gelince sen yanlarına gelir hoş geldiniz dersin bebek uyuyorsa zaten uyuyor dersiniz kimseyi davet etmezseniz yatak odasına girmez zaten, normal doğumda hemen kalkıyorsun yani hoşgeldiniz dersin sonra da müsade ister odana geçersin gelen güne geliyormuş gibi oturmasın bir zahmet, kısaca yatak odanda dursun beşikte sende:) gelenler değil senle bebeğinin sağlığı önemli

[QUOTlim, post: 37948437, member: 214143"]Canım bak ilkte benimde evim küçüktü tuvalet masamı çıkardım antreye park beşiği koydum, bencede sende oturma odana o eşyaları taşı beşiği yatak odana koy, gelenlerin bebek görme işine gelince onlar gelince sen yanlarına gelir hoş geldiniz dersin bebek uyuyorsa zaten uyuyor dersiniz kimseyi davet etmezseniz yatak odasına girmez zaten, normal doğumda hemen kalkıyorsun yani hoşgeldiniz dersin sonra da müsade ister odana geçersin gelen güne geliyormuş gibi oturmasın bir zahmet, kısaca yatak odanda dursun beşikte sende:) gelenler değil senle bebeğinin sağlığı önemli[/QUOTE]
Icim rahatladi benim gibi dusunenler de varmis :) yqni biz esimle ayni yatakta uyuyabiliriz degilmi sikinti olmaz degilmi..eger boyle yaoarsak dolabimda kendi raflarimi bosaltip kizimin esyalrini koyacam

Amin canım inşaallah doldururuz 36. Haftayı, bol bol dinlenip beklicem artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…