Canim universite hastanesine gittim orda da baktilar bi doktor sinirda dedi baska odaya geçtim baska cihazla baktilar sanirim hocalariydi oda inceledi ama o normal dedi kizimda pek asiri derecede hareket etmiyo su az olunca etmezmis sanirim carsamba falan tekrar bi doktora gitmeyi dusunuyorum hayirlisiyla ist.gidicem bide orda baksin ordan ne dicekler.bu Yazımı yeni gördüm canım yeni bilet yazdın mı bilmiyorum şimdi nasılsın gelişme var mı
7kızlar hastaneden şimdi geldim bebeğim geldi serum bağladılar saat 4 de kan sonuclarım cıkacak bebek iyi ya içim rahatladı bakalım kan sonucları ne çıkacak ben ağrı cekiyimde bebeğime bişey olmasın
Valla hic duyma bunlari Allahin izniyle sorunsuz atlatiriz insAllah ben normalden korkuyorum ama sezeryan danda korkuyorum kimisi zorlanmiyo sezeryanda ama kimisi zorlaniyo ksiye gore o yuzden yasamam gereken ne varsa onu yasarim diyorum ara sira aklima geliyo ama kesinlikle kafama takmiyorum ama tabi o soru işaretleri bendede var ya doguramazsam ya bana bisey olursa ya bebegime bisey olursa diye ama onlarida dert etmiyorum bu kadar doguran var normal dogum gibisi tabiki yok ama endise cok bizde en iyisi duymamak görmemek zamani gelince basimiza gelen neyse yasamak :)canım bende hep iyisini düşünüyordum soranlara kısmetse normal doğum yapıp çıkarım diyordum ama ne desem herkesin kötü hikayeleri kötü bilgileri var. yani karnım burnuma gelmiş . ben diyorumki normal doğum istiyorum diye onlar bana bebek kanalda sıkışıp oksijensiz kalıyor diyorlar e sezeryan mı olsam ozaman diyorum onunda tehlikelerini sıralıyorlar. e napim ben sanki dünyada tek doğum yapan benim. kafam allak bullak oluyor şaka gibi . o kadar pozitif düşünürken içimi karartıyorlar. hatta diyomki amannn napim doğurup çıkarım diyince --aaaa öyle deme işte öyle olmuyor falan-- diyolar.
kızlar hastaneden şimdi geldim bebeğim geldi serum bağladılar saat 4 de kan sonuclarım cıkacak bebek iyi ya içim rahatladı bakalım kan sonucları ne çıkacak ben ağrı cekiyimde bebeğime bişey olmasın
Çok çok geçmiş olsun canım ancak birşeyi anlayamadım bebeğim geldi derken doğum mu yaptın?
Ayy bende merak ettim simdi en son kusman vardi sabah doktora gidicektin su bebegim geldi ne demek bebek iyi ya derken7
ayy canım aynı günümüz
doğurdun mu yoksaçok sevindim ve çok duygulandım gerçekten
rabbim ikinizide korusun inşgözün aydın
Allah Razı olsun canım beklemedeyim ben :) inş kötü bir şey olmayacak arada yazayım diyorum ama halim olmuyor. Sen ve kızın da iyisindir inş :)Canım hoşgekdin nasılsın iyimisin.. İnş düzeldin..girip bakıyodunda yorum yapmıyodun.. Görünce bi selam vereyim dedim...
sağol canım amin, zaten planlı sezaryan istemiyorum sancım başlayınca olsun istiyorum bakalım dr ne diyecek tabi ki hayır diyecek ama umrumda değil, evde çiviyle asarım benim kapı nasılsa:) hastanede nasıl olur artık çift taraflı bant mantıklı geliyor
kızlar sizin fikrinize ihtiyacım var.. Herşey yolunda giderse normal doğum yapmayı düşünüyorum. Doğum öncesi eve temizlik için yardımcı alıp , halılarımı da yıkamaya göndermeyi düşünüyorum .. bunu hangi haftalarda yaptırsam acaba??
Iyiyim canım daha iyi olacağız inş :) herkese dua eder oldum ben:)Aynen canımmm .....sen nasıl oldun ..?
Iyiyim canım Allah Razı olsun.. Beklemedeyiz inş bir şey olmayacak :)çok şükür iyiymişsin çok merak ettik seni. dikkat et çok geçmiş olsun Allah zamanında doğumlar nasip etsin hepimize
Kizlar sunbesik yatak olaylarina bi türlü karar veremedm. Keisn annem ve kv bizde kalacaklar bi zaman.. benim evim 2+1 toki ve cok ama cok kucuk..annemler oark yatak aldilar bayada buyuk.. odalarimdam birisi salonum orsa oturuyorum diger odada hi kose takimim var kucuk..kucuk dedigimde sadece besigi koyabildik yanina baskada bise sigmiyor..biz esimle ayri uyumak istemiyoruz ama yataknodamda besik koyacak yer yok.. biyandan diyorum ki yatakodamdaki komidin tuvalet aymasini fgalan kosenn oldugu odaya koyup o odayo kapato besigi odama alim diyorum. .zaten cocugum ayri yatamazki en az alti ay..bu seferde dogumdan sonra gelenler heo yatakbodama girecek..esimde hunu istemiyor..kv dede kucuk besik alayim salonda yatin gunduz diyor ee ozamanda kisin icinde on kişinin nefesi kapali alanda gelen erkekte olacak ben her dk yatakbodama cocugu tasyip emzirecekmiyim..bide milletin icindede yatilmaz.ne yaoayim akil verin nolur ya cildiracam
Canım benim doğum başladı demesine rağmen geciktiriyorlar ve bir şey de olmayacak inş hiç yokmuş gibi Düşünme bile zaten Ocak başısın sen de.. Ayaklarını kalçanı yukarı tut gün içinde..Amin canım inşaallah doldururuz 36. Haftayı, bol bol dinlenip beklicem artık:)
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş..Kızlar merhaba çok hastayım yazan yazmayAn herkese çok teşekkür ederim doktora gittim antibiyotik verdi ama bekle çok kötü olursan içersin dedi içmedim daha sizde haberler nasıl herkes iyidir inşallah 100 sayfaydı okuyamadım öldürmekten içim dışıma çıktı
Canım doğum olmadı Anladığım kadarıyla inş her şey yolunda.. Tahlillerin de temiz çıkar da için rahatlar..kızlar hastaneden şimdi geldim bebeğim geldi serum bağladılar saat 4 de kan sonuclarım cıkacak bebek iyi ya içim rahatladı bakalım kan sonucları ne çıkacak ben ağrı cekiyimde bebeğime bişey olmasın
canım bende hep iyisini düşünüyordum soranlara kısmetse normal doğum yapıp çıkarım diyordum ama ne desem herkesin kötü hikayeleri kötü bilgileri var. yani karnım burnuma gelmiş . ben diyorumki normal doğum istiyorum diye onlar bana bebek kanalda sıkışıp oksijensiz kalıyor diyorlar e sezeryan mı olsam ozaman diyorum onunda tehlikelerini sıralıyorlar. e napim ben sanki dünyada tek doğum yapan benim. kafam allak bullak oluyor şaka gibi . o kadar pozitif düşünürken içimi karartıyorlar. hatta diyomki amannn napim doğurup çıkarım diyince --aaaa öyle deme işte öyle olmuyor falan-- diyolar.
Hısgeldin cnım.. İyi yapmıssın musaıt oldukca dermanın oldukca yaz merak ediyoruz..iyiyiz şükürler olsun.. Kızım iyi olunca ben hastada olsam hiç duymuyoorum bile hast.. Umrumda olmuyo ınan ki..şükür iyi oda..Allah Razı olsun canım beklemedeyim ben :) inş kötü bir şey olmayacak arada yazayım diyorum ama halim olmuyor. Sen ve kızın da iyisindir inş :)
Eflalim süsünden doğuma kadar her şey gönlünce kolay ve huzur dolu olur inş.. :)
Canım ben halılarımı gönderdim gelince de açmayacağım. doğum yaptığım zaman eve gelen biri açar artık. Zaten astımım, halı temizliğini baştan garanti olsun diye yaptırdım:) temizliğe gelince eğer yakınında bir tanıdık vs varsa sen hastanede iken evin temizlense çok güzel olur ya da 37. Haftada vs yaptırabilirsin. Benim temizlik işi kaldı malesef..
Iyiyim canım daha iyi olacağız inş :) herkese dua eder oldum ben:)
Iyiyim canım Allah Razı olsun.. Beklemedeyiz inş bir şey olmayacak :)
Canım bi arkadaş akıl vermiş geleni gideni kontrol edemeyiz annen söylesin sen bebeği odana al ablamda TOKİ evlerinde o da makyaj masasını diğer odaya taşıyıp bebeği yanına Aldı kimse de yatak odasına girmedi kendi istemedikten sonra..
Canım benim doğum başladı demesine rağmen geciktiriyorlar ve bir şey de olmayacak inş hiç yokmuş gibi Düşünme bile zaten Ocak başısın sen de.. Ayaklarını kalçanı yukarı tut gün içinde..
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş..
Canım doğum olmadı Anladığım kadarıyla inş her şey yolunda.. Tahlillerin de temiz çıkar da için rahatlar..
Lilicim insanlar hep negatif..: sezaryan doğuracam ben normalden korkuyorum desen bu sefer de sezaryan ameliyat demek derler vs vs.. En iyisi Netten pozitif doğum hikayelerini okumak.. Bir şey olacaksa her türlü olur ..
peki yakınların yokmu cnm yardım edecek. Bende yoruluyorum yaparkn ama mecbur yapmm gerekiyor . Ben yardmci almiyorum çunku yaptıgı iş içime sinmiyor illa kendim temizlemem lazım. Elimden geldgi kdr temzlemye çalişiyorum. Yapamadgm yerlerde eşim yardımcı oluyor. Yani bi sikinti yok agır iş yapmadıgın surece. Dogumdan sonra bir suru gelip giden olacak daha inceleyecekler bakacaklar kndi aralarında konuşcklar bilirsin ilk yapackları şey bu. Hm bu yuzdn gelen gdenin onunde temz olsun diye hemde oglumun ve bebegimin hijyeni saglıgı için gerekiyor. Tertemiz ewe gelsin ogluşum hastaneden :)kızlar size hayret ediyorum ya, ben normal haftalık temizliği yapmaya üşenir oldum, heryer gözüme batıyor, dipte köşede kir gördükçe sinirim bozuluyor ama temizlemeyede çok üşeniyorum . zaten çamaşırım ütüm hiç bitmez benim, banyo temizliği ve süpürgeyle şimdilik evin görünen yerleri temiz kalıyor, ama camlar filan cidden kirli.. Yurtdışında oldugum için kadında tutamıyorum, kalsın böyle napiyim, benim gelenim gidenimde olmayacak zaten, hiç kendimi strese sokamam bu saatten sonra :)
kv ile annen aynı anda mı gelicek ikisi ayrı zamanlarda gelsin,,,,Kizlar sunbesik yatak olaylarina bi türlü karar veremedm. Keisn annem ve kv bizde kalacaklar bi zaman.. benim evim 2+1 toki ve cok ama cok kucuk..annemler oark yatak aldilar bayada buyuk.. odalarimdam birisi salonum orsa oturuyorum diger odada hi kose takimim var kucuk..kucuk dedigimde sadece besigi koyabildik yanina baskada bise sigmiyor..biz esimle ayri uyumak istemiyoruz ama yataknodamda besik koyacak yer yok.. biyandan diyorum ki yatakodamdaki komidin tuvalet aymasini fgalan kosenn oldugu odaya koyup o odayo kapato besigi odama alim diyorum. .zaten cocugum ayri yatamazki en az alti ay..bu seferde dogumdan sonra gelenler heo yatakbodama girecek..esimde hunu istemiyor..kv dede kucuk besik alayim salonda yatin gunduz diyor ee ozamanda kisin icinde on kişinin nefesi kapali alanda gelen erkekte olacak ben her dk yatakbodama cocugu tasyip emzirecekmiyim..bide milletin icindede yatilmaz.ne yaoayim akil verin nolur ya cildiracam
hiç çikiş yolu birakmamişlar sanacanım bende hep iyisini düşünüyordum soranlara kısmetse normal doğum yapıp çıkarım diyordum ama ne desem herkesin kötü hikayeleri kötü bilgileri var. yani karnım burnuma gelmiş . ben diyorumki normal doğum istiyorum diye onlar bana bebek kanalda sıkışıp oksijensiz kalıyor diyorlar e sezeryan mı olsam ozaman diyorum onunda tehlikelerini sıralıyorlar. e napim ben sanki dünyada tek doğum yapan benim. kafam allak bullak oluyor şaka gibi . o kadar pozitif düşünürken içimi karartıyorlar. hatta diyomki amannn napim doğurup çıkarım diyince --aaaa öyle deme işte öyle olmuyor falan-- diyolar.
Allah Razı olsun canım beklemedeyim ben :) inş kötü bir şey olmayacak arada yazayım diyorum ama halim olmuyor. Sen ve kızın da iyisindir inş :)
Eflalim süsünden doğuma kadar her şey gönlünce kolay ve huzur dolu olur inş.. :)
Canım ben halılarımı gönderdim gelince de açmayacağım. doğum yaptığım zaman eve gelen biri açar artık. Zaten astımım, halı temizliğini baştan garanti olsun diye yaptırdım:) temizliğe gelince eğer yakınında bir tanıdık vs varsa sen hastanede iken evin temizlense çok güzel olur ya da 37. Haftada vs yaptırabilirsin. Benim temizlik işi kaldı malesef..
Iyiyim canım daha iyi olacağız inş :) herkese dua eder oldum ben:)
Iyiyim canım Allah Razı olsun.. Beklemedeyiz inş bir şey olmayacak :)
Canım bi arkadaş akıl vermiş geleni gideni kontrol edemeyiz annen söylesin sen bebeği odana al ablamda TOKİ evlerinde o da makyaj masasını diğer odaya taşıyıp bebeği yanına Aldı kimse de yatak odasına girmedi kendi istemedikten sonra..
Canım benim doğum başladı demesine rağmen geciktiriyorlar ve bir şey de olmayacak inş hiç yokmuş gibi Düşünme bile zaten Ocak başısın sen de.. Ayaklarını kalçanı yukarı tut gün içinde..
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş..
Canım doğum olmadı Anladığım kadarıyla inş her şey yolunda.. Tahlillerin de temiz çıkar da için rahatlar..
Lilicim insanlar hep negatif..: sezaryan doğuracam ben normalden korkuyorum desen bu sefer de sezaryan ameliyat
demek derler vs vs.. En iyisi Netten pozitif doğum hikayelerini okumak.. Bir şey olacaksa her türlü olur ..
insanlar felaket tellallıgı yapmayo ne cok seviyor ya :), gecen bişey konusuyorduk cocukların ateşinin çıkmasıyla ilgili filan, neyse ben dedim ateş çıkınca iyice üsüyolar üstünü örtmekmi lazım acaba filan, sonra bi arkadas sen cocuguna havale geçirtirsin dedi, hiç hoşuma gitmedi, Allah korusun yani, ağzı hayra açmak diye bişey var sonuçtacanım bende hep iyisini düşünüyordum soranlara kısmetse normal doğum yapıp çıkarım diyordum ama ne desem herkesin kötü hikayeleri kötü bilgileri var. yani karnım burnuma gelmiş . ben diyorumki normal doğum istiyorum diye onlar bana bebek kanalda sıkışıp oksijensiz kalıyor diyorlar e sezeryan mı olsam ozaman diyorum onunda tehlikelerini sıralıyorlar. e napim ben sanki dünyada tek doğum yapan benim. kafam allak bullak oluyor şaka gibi . o kadar pozitif düşünürken içimi karartıyorlar. hatta diyomki amannn napim doğurup çıkarım diyince --aaaa öyle deme işte öyle olmuyor falan-- diyolar.
sancı nasıl oluyor ??? benim de böyle adet ağrısı gibi tatlı tatlı belim ağrıyor, birde karnım böyle taş gibi kaskatı oluyor ...Hayırlı günler hanımlar, kontrolüm vardı bu sabah. Bebegimin gayet iyi çok sükür haftamızdan da ilerideyiz ama biliyorsunuz erken doğum riskim vardı ve dr muayene etti ve açıklığım varmış, 10 gün daha istirahat et doğmasın sonrasında çok rahatlarız dedi, birde hemen ciger gelistirici igne yaptırdı, bu durumda normal doğum olacak inşaallah ama biraz korkuyorum birde açıklık olmaya başladı ya sancılarım da basladı, ne olur bana dua edin 10 gün daha beklesin bebeğim. Allah hepimize Hayırlı doğumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?