2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu Yazımı yeni gördüm canım yeni bilet yazdın mı bilmiyorum şimdi nasılsın gelişme var mı
Canim universite hastanesine gittim orda da baktilar bi doktor sinirda dedi baska odaya geçtim baska cihazla baktilar sanirim hocalariydi oda inceledi ama o normal dedi kizimda pek asiri derecede hareket etmiyo su az olunca etmezmis sanirim carsamba falan tekrar bi doktora gitmeyi dusunuyorum hayirlisiyla ist.gidicem bide orda baksin ordan ne dicekler.

7

ayy canım aynı günümüz
doğurdun mu yoksa çok sevindim ve çok duygulandım gerçekten
rabbim ikinizide korusun inş gözün aydın

Valla hic duyma bunlari Allahin izniyle sorunsuz atlatiriz insAllah ben normalden korkuyorum ama sezeryan danda korkuyorum kimisi zorlanmiyo sezeryanda ama kimisi zorlaniyo ksiye gore o yuzden yasamam gereken ne varsa onu yasarim diyorum ara sira aklima geliyo ama kesinlikle kafama takmiyorum ama tabi o soru işaretleri bendede var ya doguramazsam ya bana bisey olursa ya bebegime bisey olursa diye ama onlarida dert etmiyorum bu kadar doguran var normal dogum gibisi tabiki yok ama endise cok bizde en iyisi duymamak görmemek zamani gelince basimiza gelen neyse yasamak :)
Sanirim bana simdi kolay geliyo sancilar bi baslasin fikrimde degisebilir

Çok çok geçmiş olsun canım ancak birşeyi anlayamadım bebeğim geldi derken doğum mu yaptın?

7

ayy canım aynı günümüz
doğurdun mu yoksa çok sevindim ve çok duygulandım gerçekten
rabbim ikinizide korusun inş gözün aydın
Ayy bende merak ettim simdi en son kusman vardi sabah doktora gidicektin su bebegim geldi ne demek bebek iyi ya derken insallah dogum değildir

[45"]ben bi arkadaş doğum yapınca korktum geçen hafta yıkadım herşeyini haftasonu da ütüledim çantanın da büyük kısmını hazırladım bi iki eksik var onları da halledicem bi kaç haftaya kadar hazırda beklesin artık ne olacağımız belli değil[/QUOTE]

Herkese merhaba;
Çok haklısın canım ne olur ne olmaz ben bugün yatağından başlıyorum yıkamaya :) hafta sonuna kadar herşeyini yıkar ütüler hazırlarım :) Çok heyecanlı bu bile :)

Son düzenleme:
Bencd yanlıl telafuz etti bebegim geldi yi BDSAYAR... Öle olmasını dilerim yani...

Selam kızlar yeni bir hafta.. İnş bu haftamız güzel geçer.. İnşallah...
Rüyamda oglumu gördüm.. Annemlerdeudim elinde mama vardı onu içiyordu hön aşdım emzirmeye cLıstım.. Ama bi türlü emmiyodu..
Bu arada kızımda yer yatagında uyuyodu.. Onunla ilgilenemdigimi düşündüm üzüldüm cok..;(
diyorum kzıım gel yanıma yawrum ... Sonra öle böle geçiyo.. Ama gercekten içimde bi korku var.. Kızımla bu denli ilgilenemessem vicdan azabı cekerim.. Gerçi bastan beri var hep sölüyorum aizlerede.. Bakalım

Kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. Hep dua edin .. Rabbim o yolda kımseyi bırakmasın.. Rabbim hepimize kolay saglıklı hayırlı dogumlar nasip etsin.. İnsanların söle akıl verir gibi bormalde bu oluyo sezeryanda su oluyo bilmem nekonısması cok sacma.. Birde hamile bir bayanın yanında sacmalık.. Cok kızıyorum.. Sezeryandan 1 haftada kalkıp normalde 2 haftada ayaklalananda var.. Tamaman vücüt direncine baglı.. Biz rabbimizden en güzelini isteyelim

Canım hoşgekdin nasılsın iyimisin.. İnş düzeldin..girip bakıyodunda yorum yapmıyodun.. Görünce bi selam vereyim dedim...
Allah Razı olsun canım beklemedeyim ben :) inş kötü bir şey olmayacak arada yazayım diyorum ama halim olmuyor. Sen ve kızın da iyisindir inş :)

Eflalim süsünden doğuma kadar her şey gönlünce kolay ve huzur dolu olur inş.. :)

Canım ben halılarımı gönderdim gelince de açmayacağım. doğum yaptığım zaman eve gelen biri açar artık. Zaten astımım, halı temizliğini baştan garanti olsun diye yaptırdım:) temizliğe gelince eğer yakınında bir tanıdık vs varsa sen hastanede iken evin temizlense çok güzel olur ya da 37. Haftada vs yaptırabilirsin. Benim temizlik işi kaldı malesef..

Aynen canımmm .....sen nasıl oldun ..?
Iyiyim canım daha iyi olacağız inş :) herkese dua eder oldum ben:)

çok şükür iyiymişsin çok merak ettik seni. dikkat et çok geçmiş olsun Allah zamanında doğumlar nasip etsin hepimize
Iyiyim canım Allah Razı olsun.. Beklemedeyiz inş bir şey olmayacak :)

Canım bi arkadaş akıl vermiş geleni gideni kontrol edemeyiz annen söylesin sen bebeği odana al ablamda TOKİ evlerinde o da makyaj masasını diğer odaya taşıyıp bebeği yanına Aldı kimse de yatak odasına girmedi kendi istemedikten sonra..

Amin canım inşaallah doldururuz 36. Haftayı, bol bol dinlenip beklicem artık:)
Canım benim doğum başladı demesine rağmen geciktiriyorlar ve bir şey de olmayacak inş hiç yokmuş gibi Düşünme bile zaten Ocak başısın sen de.. Ayaklarını kalçanı yukarı tut gün içinde..

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş..

Canım doğum olmadı Anladığım kadarıyla inş her şey yolunda.. Tahlillerin de temiz çıkar da için rahatlar..

Lilicim insanlar hep negatif..: sezaryan doğuracam ben normalden korkuyorum desen bu sefer de sezaryan ameliyat demek derler vs vs.. En iyisi Netten pozitif doğum hikayelerini okumak.. Bir şey olacaksa her türlü olur ..

Hısgeldin cnım.. İyi yapmıssın musaıt oldukca dermanın oldukca yaz merak ediyoruz..iyiyiz şükürler olsun.. Kızım iyi olunca ben hastada olsam hiç duymuyoorum bile hast.. Umrumda olmuyo ınan ki..şükür iyi oda..

Bu arada bende makyaj masamı diger odama tasıdım.. Bebiş yanımda ortalıga beşik konulmaz o ne öle.... Kısda bebiş milrop kapar.. Herzaman daha ferah ortamda durması şazım.. Meclütte o kadar kişinin içinde bnce olmamamlı

kzlar dün akşam misafirliğe gittik yeni geline herkes toplanmıştı
millete uyuz oldum hemde herkese

durup durup yastık yerleştirmeler falan
kızım şişmişmi ayakların demeler
oturduğum yerden kalkamazsan kaldırıyım elimi kolumu tut demeler
çay koymaya gittim, otur kalkma diyenlerin yanında gezsin azcık hareket etsin diyenler
beni bana bırakııııııın diye bağırasım geldi

yani artık 8 aylık olduk şişmeyen yerimiz mi kaldı diyip ağızlarının ortasına vurasım geldi
yani her yaptığım milletin gözüne battı
ben herkesten uzak olmakla herkese mesafe koymakla en iyisini yapıyorum yoksa kan gövdeyi götütür
doğuma kadar görmem kimseyi inş

peki yakınların yokmu cnm yardım edecek. Bende yoruluyorum yaparkn ama mecbur yapmm gerekiyor . Ben yardmci almiyorum çunku yaptıgı iş içime sinmiyor illa kendim temizlemem lazım. Elimden geldgi kdr temzlemye çalişiyorum. Yapamadgm yerlerde eşim yardımcı oluyor. Yani bi sikinti yok agır iş yapmadıgın surece. Dogumdan sonra bir suru gelip giden olacak daha inceleyecekler bakacaklar kndi aralarında konuşcklar bilirsin ilk yapackları şey bu. Hm bu yuzdn gelen gdenin onunde temz olsun diye hemde oglumun ve bebegimin hijyeni saglıgı için gerekiyor. Tertemiz ewe gelsin ogluşum hastaneden :)

bu arada ist çok soğuk bugün pazar var bizim burda hemen evin arka köşesinden başlıyor ama dışarı çıkmayı gözüm almıyor
ama çıkacağım sanırım sıkı sıkı giyinp gözüm gönlüm açılır bari

kv ile annen aynı anda mı gelicek ikisi ayrı zamanlarda gelsin,,,,
minik sepet beşiklerden alsan ??? yatak odana sığmaz mı??? beşikde seninle beraber gün içinde evin içinde gezer,,,
park yatakda da 3 aylık olunca yatırırsın hem zaten o zamana misafirin azalır bebeğin düzenini bilirsin sonrada park yatağı yanına alırısn,,,,

hiç çikiş yolu birakmamişlar sana bida derlerse dogurmayım o zmn kalsın de.

çok geçmiş olsun canım.. ev temizliği konusunda önerini dikkate alacağım.. dikkat et kendine..

insanlar felaket tellallıgı yapmayo ne cok seviyor ya :), gecen bişey konusuyorduk cocukların ateşinin çıkmasıyla ilgili filan, neyse ben dedim ateş çıkınca iyice üsüyolar üstünü örtmekmi lazım acaba filan, sonra bi arkadas sen cocuguna havale geçirtirsin dedi, hiç hoşuma gitmedi, Allah korusun yani, ağzı hayra açmak diye bişey var sonuçta
bence en güzeli cevaplarını verip susturmak :)

sancı nasıl oluyor ??? benim de böyle adet ağrısı gibi tatlı tatlı belim ağrıyor, birde karnım böyle taş gibi kaskatı oluyor ...
bu cahillik zor zanaat :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…