peki yakınların yokmu cnm yardım edecek. Bende yoruluyorum yaparkn ama mecbur yapmm gerekiyor . Ben yardmci almiyorum çunku yaptıgı iş içime sinmiyor illa kendim temizlemem lazım. Elimden geldgi kdr temzlemye çalişiyorum. Yapamadgm yerlerde eşim yardımcı oluyor. Yani bi sikinti yok agır iş yapmadıgın surece. Dogumdan sonra bir suru gelip giden olacak daha inceleyecekler bakacaklar kndi aralarında konuşcklar bilirsin ilk yapackları şey bu. Hm bu yuzdn gelen gdenin onunde temz olsun diye hemde oglumun ve bebegimin hijyeni saglıgı için gerekiyor. Tertemiz ewe gelsin ogluşum hastaneden :)
ya ben de akıl vermelerden nefret ediyorum yakzlar dün akşam misafirliğe gittik yeni geline herkes toplanmıştı
millete uyuz oldum hemde herkese
durup durup yastık yerleştirmeler falan
kızım şişmişmi ayakların demeler
oturduğum yerden kalkamazsan kaldırıyım elimi kolumu tut demeler
çay koymaya gittim, otur kalkma diyenlerin yanında gezsin azcık hareket etsin diyenler
beni bana bırakııııııın diye bağırasım geldi
yani artık 8 aylık olduk şişmeyen yerimiz mi kaldı diyip ağızlarının ortasına vurasım geldi
yani her yaptığım milletin gözüne battı
ben herkesten uzak olmakla herkese mesafe koymakla en iyisini yapıyorum yoksa kan gövdeyi götütür
doğuma kadar görmem kimseyi inş
Bel agrisi haric digerleride bende oluyo heleki dun karnim bildigin taş gibi olmustu hayirdir insAllah :)sancı nasıl oluyor ??? benim de böyle adet ağrısı gibi tatlı tatlı belim ağrıyor, birde karnım böyle taş gibi kaskatı oluyor ...
bu cahillik zor zanaat :)))
bizm sonumuz ne olacak canm böyleya ben de akıl vermelerden nefret ediyorum ya
Evet canım haklısın. Artık ağrı sızı olcak normal bebişler büyüyor maşallah.canım bir daha takma yükseğe uzanmak tehlikeli eskiler bebek emzikten düşer derler aman diyelim
olur canım çok normal artık her gün bir yerimiz ağrır acır
canım ben vakit buldukça girerim malum iki çocuk ama kolay kolay bırakmam inşaallah
en mantıklısı sanırım gerçi doğumdan sonra kalacağım odaya bakıcam
canım ikincideki harfleri diyorsan onu kızlar yazmıştı adını unuttum satılıyormuş o harflerden, ben kartona yapıştırmayı düşünüyorum ya da tual alıp ona zımba makinesiyle gerdiricem, şu siteye bak istersen http://www.hobisitesi.com/
canım ben kartona ya da tuale geçiricem sateni, o harfler nerde nasıl satılıyor hiç bilmiyorum o yüzden taşlı aldım her tuhafiyede var artık
geçmiş olsun canım yediğin bir şey mi dokundu
sağol canım yapıyım da asma işinede açıklık getirelim süs elimizde kalmasın:)
çok iyi fikir canım sağol bende hastane için şişe süslemek istiyordum çok iyi geldi bu fikir:)
sabun bana artık daha çekici gelmeye başladı:)
canım ben yonca bambam beşik alıcam odam için, sakın kalabalığın içine sokma bebeğini kış gündü hastalık çok olur
canım ne güzel hazırlamışsın maşaallah bende mi hurca koysam yoksa:) birde sen o terliği hastanede mi giyeceskin yazık ona ne güzel süsledin ben evde giyicem:)
canım ne güzel siteymiş bu keşke önceden bilseydim hepsini burdan alırdım
canım geçmiş olsun sana
ah işte istediğim destek anlayış yoruldum insanlara açıklama yapmaktan
bence elimizde çiviyle gidelim biz seninkinde kesin şart benimki hafif olacak:) bantla olur sanırım
ayyy çok tatlılar bende yaptırıcam kesin karar verdim artık
yaptırıcam bende merve inşaallah ablama derim o havale eder parayı eşimle ne uğraşıcam
canım ben karton ya da tual düşündüm ya kartona silikonla yapıştırıcam ya da tuale zımba makinası var onla tutturucam, kapıya tül hiç düşünmedim tülde mi alayım şimdi kim takacak ki onu kapıya hastanede
çok tatlısınız:)
canım fikirler güzel bekleme hemen al yap az kaldı zamanımız dün eşim mırın kırın etti ama dinlemedim bu sefer aldım ohhh:)
canım süsler sayfasında sordum da burdan da sorayım, o taşları neyle yapıştırdın önce kumaşa çizdin mi harfleri tam ayrıntılı yazarmısın, birde o tüle kaç metre gidiyor alırsam aklımda olsun, çok güzel süsün ilk paylaştığında da beğenmiştim:)
canım çok geçmiş olsun inşaallah bir an önce atlatırsınız
sağol canım amin, zaten planlı sezaryan istemiyorum sancım başlayınca olsun istiyorum bakalım dr ne diyecek tabi ki hayır diyecek ama umrumda değil, evde çiviyle asarım benim kapı nasılsa:) hastanede nasıl olur artık çift taraflı bant mantıklı geliyor
inşaallah canım
baş dönmesi olmuyor taniyonuna baktın mı?
Ay çok üzüldüm yaa... Konu neydi ki? Neden bu kadar üzdü sizi? Erkekler odun oluyor. İstisnalar hariç.moralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
Ay çok üzüldüm yaa... Konu neydi ki? Neden bu kadar üzdü sizi? Erkekler odun oluyor. İstisnalar hariç.moralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
benim de bazen karnım taş gibi oluyor nedense.Bel agrisi haric digerleride bende oluyo heleki dun karnim bildigin taş gibi olmustu hayirdir insAllah :)
Ah canım keşke üzülmemek elimizde olsa, takmamaya çalış minikler için, sana böyle davrandıkça Allah işini rast getirmez zaten...moralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
Böyle hassas bi dönemde sizi nasil uzer hele ominik kizini offmoralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
canım umarım önemli birşey değildir, çözersiniz.. çocuklarını ve seni huzursuz etmesine izin vermemoralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
Eki Görüntüle 1312616 Eki Görüntüle 1312617 Eki Görüntüle 1312618
Arkadaşlar merhaba,
weewell şu 3 telsizi arasında kaldım.
içlerinde kullandığınız memnun kaldığını var mı? hangisi almam gerektiğine kara veremedim bi türlü...
yardımmmmmm
moralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan or soailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
Canım sorun ne bilmiyorum ama erkekler biraz odun oluyorlar gerçekten bunu artık anladım ben.Tabii iyi erkeklerde var gayet düşünceli olanlar ama benimkide bir şeyi söylemeden düşünemez ne yazıkki oda insanı yıpratıyor.insallah kısa zamanda düzelir aranız üzülme.moralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
çocuklar ile ilgili konularda ortak fikir almak çok önemli ama tabiki anlaşmazlıklar olucak ama bunu çocuğun önünde yaşamamak gerekiyor,,,,,konu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim. sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?