2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım kimsem yok benim burda, bikaç arkadaş var görüştüğümüz onlarında kendi çocukları işleri güçleri var, yani eşimden başka yardım eden kimsem yok.. temizlik konusundada eşimden yardım isteyemiyorum ben, kendisi sağolsun yapıyor bişeyler ama süpür sil bana bakıyor tabi.. neyse kimsem olmadıgı için gelen gidende 2-3 arkadaştan başka kimse olmayacak :)

ya ben de akıl vermelerden nefret ediyorum ya

sancı nasıl oluyor ??? benim de böyle adet ağrısı gibi tatlı tatlı belim ağrıyor, birde karnım böyle taş gibi kaskatı oluyor ...
bu cahillik zor zanaat :)))
Bel agrisi haric digerleride bende oluyo heleki dun karnim bildigin taş gibi olmustu hayirdir insAllah :)

Temizlik konusuna bende giriş yapayım...
Halılarım koltuklarım avizelrrim ve kapılarım silincek

Malesef büyüklerimiz fikirlerini güzelce beyan etmek yetine bilmişlik taslayıp akıl verme derdinde... Birde bi taraf üzülüp bi taraf aman naşksın yapaın hareket olur gel beni bog öldürmeden topraga koy diyo sanki.... Afff sinirim geldi bn bu konu dısında kalayım en iyisi
Hhhaha

Bndd kiptaş evlerindeyim canım 2+1 bnm evimde en küçk odayı ytak odası yapmıstım ayak ucuma beşigi koydum hemde mobılya beşik yani.. Parktatak koyan arkadaslarda var hani

moralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...

Evet canım haklısın. Artık ağrı sızı olcak normal bebişler büyüyor maşallah.

Ay çok üzüldüm yaa... Konu neydi ki? Neden bu kadar üzdü sizi? Erkekler odun oluyor. İstisnalar hariç.

Ay çok üzüldüm yaa... Konu neydi ki? Neden bu kadar üzdü sizi? Erkekler odun oluyor. İstisnalar hariç.
Bel agrisi haric digerleride bende oluyo heleki dun karnim bildigin taş gibi olmustu hayirdir insAllah :)
benim de bazen karnım taş gibi oluyor nedense.

Ah canım keşke üzülmemek elimizde olsa, takmamaya çalış minikler için, sana böyle davrandıkça Allah işini rast getirmez zaten...

Böyle hassas bi dönemde sizi nasil uzer hele ominik kizini off cok kiziyorum bu erkeklere ama uzme sen kendini o üzülsün

canım umarım önemli birşey değildir, çözersiniz.. çocuklarını ve seni huzursuz etmesine izin verme

Eklentiler

• indir.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 152
konu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim . sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..

Canım kendini ve yavrularını üzme ne olur....Bende eşimden hiç bir şey beklemiyorum arık beklentilerim artıkca hayal kırıklıklarımda aynı oranda artıyor...en iyisi hiç bir şey beklememek

Canım sorun ne bilmiyorum ama erkekler biraz odun oluyorlar gerçekten bunu artık anladım ben.Tabii iyi erkeklerde var gayet düşünceli olanlar ama benimkide bir şeyi söylemeden düşünemez ne yazıkki oda insanı yıpratıyor.insallah kısa zamanda düzelir aranız üzülme.

çocuklar ile ilgili konularda ortak fikir almak çok önemli ama tabiki anlaşmazlıklar olucak ama bunu çocuğun önünde yaşamamak gerekiyor,,,,,
erkekler arada öküz oluyorlar çoğunluğu böyle,,,,
sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…