2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
[QUO="kevserrrrr, post: 37953119, member: 611782"]konu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim . sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..[/QUOTE]
Ayy güzelim benim yaa bunun içinmi aglattı sizi..canım yandı vallahi bende agladım zaten iyice sulu gözlü oldum.üzme kendini diyorumya bazen erkekler anlaşılmaz varlıklar bende önceleri hep çok isterdim kızım ben babası hafta sonu falan dışarı çıkalım diye sırf çocuk için..ama hep bir bahane yani maddi durumdanda degil çok şükür iyi durumumuz hem bir parkta piknik yapmanın maliyeti ne k...ama işte bizimkininde öyle şeylerde hevesi yok baktım bende kızımı aldım sinemaymış çocuk eglence yeriymi§ her yere beraber gittik...sonra anladı adam çocugun aslında ne istedigini...üzme kendini canım pişman olur oda umarım

Ayy üzülme cnm bebişini ve diğer çocuğunu düşün değmez hiç inşallah anlar hatasını belki başka sıkıntısı vardır tabi size bunu yapmaya hakkı yok ama sebebini konuşup halldersiniz inşallah kısa zamanda

aynen canım aynen

rabbim böyle erkeklere akıl versin içine acıma duygusu vers,n

yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim . biraz olsun rahatladım . (tabi bu arada da ağladım) . mevzu belki önemli değil gibi ama gerçekten çeken bilir . her zaman gittiğimiz yer değil istediğimiz şeyler değil yapsa çocuğum alışacak mı . şımaracak mı yok ..benim kızım 2,5 yaşında bebek alayım mı dediğimde gerek yok ki lazım değil diyor . yemek dışında bir ihtiyacımızı sormaz almazda . ama sadece karın doyurmakla olmuyor. off . işin garip tarafı bende çalışıyorum ama benim maşımda yemek kartım kredi kartımda onun elinde . bana kıza bilrsiniz . bu konuda o kadar eziğim ki herkes kocasının parasını sormadan yerken ben kendi paramı sorarak yiyemiyorum . zaten doğumdan sonrada çalışmayacağım . sonumuz ne olur bilmem . bana dua edin ne olur.

Benim bugün asiri belim agriyor
Belimin sağ tarafi ve ayagimin ucuna kadar vuruyor agri
Yürürken o ayagimi zor kaldiriyorum
15 gün kadar önce yine olmustu ertesi gün geçmişti.
Bu da yarina geçer insallah

Ayy bende merak ettim simdi en son kusman vardi sabah doktora gidicektin su bebegim geldi ne demek bebek iyi ya derken insallah dogum değildir
ay yalnıs yazmısım canm bebek gelmedi daha sonuclarıda aldım herşey iyi çıktı cok su içiyomusum oda buşantı yapıyomus öyle dedi doktor

beni merak eden herkeze cok tşk ederim inanın hamileliğim boyunca böyle bir gün gecirmedim bulantı kadar zor bişey yokmus neyseki sonuclarım cok iyi çıktı bebektede bendede bişey yok ntsyede bagladılar kalp atışları cok güzeldi ya orda ntsye baglarken bitane kadıncagız yeni doğum yapmıs onu getirdiler kapının önüne giydirdiler bebeğide yanında ay nasıl güzellerdi o kocaman yeri ağlama sesi doldurdu minnak mı minnak nasıl güzeldi memeyi tutturmaya calıştılar alamayınca nasıl sinirlendi öyle tatlıydıki rabbim hepimizi ve evladlarınızı korusun bu arada doktorum günde 3 litreyi gecme dedi bulantın ondandedi başkada bişey demedi ama hala mide yanmam var ne iyi gelir bu mide yanmasına kızlar ya

çok güzel yazmışsın . inan ki moral oldu ama üzüldüğün içinde üzüldüm . umarım bende senin kızınla yaptıklarını, kızlarımla yapabilirim :). çünkü onunla artık bir şey yapılamayacağını çok iyi anladım .

canm şimdi geçmişi okuyodum yazamadan edemedim kıyamam sanada bebişide nolur üzme kendini bazı erkekler buldumcuk oluyor ne yazıkkı ben bebek sahibi olmak için o kadar uğraştım ki allah razı olsun eşimde benimle uğraştı 10 ay tedavi gördük 3. aşılamada hamile kaldım çok sıkıntılı dönemlerdi hiç unutmuyorum benim 3. aşılamam yapıldı tam kapıdan cıkıyorum inanırmısın 45 yaşında kadınla adam ağlaya ağlaya gidiyolar tüp bebekleri gene olmamış el ele tutuşup birbirlerine sarılıp ağlarak cıktılar o kadar kötü oldum ki zaten zor bir süreç bekleme süresi aradan aylar gecti hamile olduğumu öğrendim üst kattaki komşularımız vardı ilk denemelerinde yani kendileri deniyolar kız ikiz hamile kaldı sağlıklımı sağlıklı ikiyane kız evladı oldu kocası denen lavuk töbe töbe hala cıldırıyorum gecen uyumadıda aldım sıktım bide koldtuğa fırlattım dedi eşimle ağzımız açık kaldık benimde eşim cok sinirlidir işinden dolayı bide yapısıda öyle inan evde dövecekti adamı gitsinler die hemen bişey buldum gönderdim sadece ne dedik biliyomusun rabbim aratmadan verdiği için erkekler hazıra konmuş oluyo seninde eşin o minik yavrun için tedavi görseydi o balonu bırak almayı fabrikasına ortak olurdu ne yapacagınız şaşırırdı hiç sıkma canını güzel anne rabbime havela et sen üzülürsen kızın daha cok ağlar sen yardımcı ol ona nolur canınıda sıkma hamilesin hem içindeki bebeğide üzme sağlıcakla kal kocanıda rabbime havele et !!!

ah canım ya kıyamam sana benimde teyzem senin gibi onunda ikitane kızı var onunda parası herşeyi kocasının elinde inan kocasından para artırıp o kızların herdediğini yapamaya calışıyo o kadar zor bi durum ki gözümn önünde olduğu için çok iyi anlıyorum seni ama ağlama alllah aşkına içindeki bebeğide düşün nolur offf yakeşke elden bişey gelsede canla başla yapsak

Yaparsın tabiki canım niye yapamayacakmışın...kız kıza takılırsınız oda bakarki yalnız kalıyor size dahil olmaya başlar merak etme.Herşey zamanla yolunu bulur merak etme erkekler bizden daha geç baba oluyorlar canım biz ama doguştan annelik duygusu taşıyoruz.Benimde bir kızım daha olacak inşallah teyzesi ..sıkma canını sıkılırsan yaz buraya burda aile gibi olduk sagolsun arkadaşların hepside çok duyarlı.:)

her iki yorumun içinde teşekkürler o kadar samimi yazmışsın ki çok çok duygulandım . en yakın dediğimi arkadaşıma anlatsam bu morali alamazdım bu yazılan cümleleri duymazdım . ilk mesajındaki o bebeğe kavuşmak için verdiğiniz mücadele , tüp bebeği olmayan birbirine sarılan çift, ikizi olan komşun ve yapılanlar sanki yaşadım o anları . Allah sana ve buradaki tüm hamilelere hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar mutlu huzurlu yuvalar versin.
ben şimdi doktora gidiyorum 18:20 randevum var ..kızımı görünce moralim düzelir

Selam kızlar. Siteye girmeyeli uzun zaman oldu. Bir aksilik çıkmazsa Allahın izniyle 17 aralıkta bebegimi sezeryanla dünyaya getirecegim:) Daha zaman var ama siz yinede benden dualarınızı esirgemeyin. şimdiden teşekkür ederim hepinize...

evet hepiniz çok iyisiniz . ben doğumdan sonra sizleri bulamayacağım diye ödüm kopuyor.

Canim msjlarını okudum cok üzüldüm allah yardimcin olsun ne diyim ki erkek milleti iste istisnalar vardir tabi ama kaideyi bozmuyor iste sana sabir diliyorum üzme kendini değmez...

Hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider bikac hafta daha dayansın bebişin sonra dışarda herşey çok daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…