Ayy üzülme cnm bebişini ve diğer çocuğunu düşün değmez hiç inşallah anlar hatasını belki başka sıkıntısı vardır tabi size bunu yapmaya hakkı yok ama sebebini konuşup halldersiniz inşallah kısa zamandakonu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim. sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..
Malesef büyüklerimiz fikirlerini güzelce beyan etmek yetine bilmişlik taslayıp akıl verme derdinde... Birde bi taraf üzülüp bi taraf aman naşksın yapaın hareket olur gel beni bog öldürmeden topraga koy diyo sanki.... Afff sinirim geldi bn bu konu dısında kalayım en iyisi
Hhhaha
moralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
ay yalnıs yazmısım canm bebek gelmedi daha sonuclarıda aldım herşey iyi çıktı cok su içiyomusum oda buşantı yapıyomus öyle dedi doktorAyy bende merak ettim simdi en son kusman vardi sabah doktora gidicektin su bebegim geldi ne demek bebek iyi ya derkeninsallah dogum değildir
ben de bu aralar hep bunu düşünüyorum hatta olayı ilerlettim eşime diyorumki doğumda başıma bişey gelirse ilerde evlenirsen bebeğimi başkasına emanet etme falan diye iyi cozuttum. herşeye sinirlenip ağlar oldum.
birde doğum hikayeleri çok korkutuyor beni. dün akşam kv. normal doğumda bebek kanalda oksijensiz kalıp özürlü olabilme ihtimali varmış diyor. e sezeryan olan arkadaşlarım tümden narkoz yiyip bayılanlar ayılması zor diyor bide fazla narkozdan ölünüyormuş. belden aşağı uyuşturanlar bele kocaman iğne sokuyorlar felç ihtimalin var hem çok baş ağrısı olur diyorlar.
doğurmayacam içimde mi kalsın[/QUOTE
cnm bu kadar derin düşünme bende normal isteyip epidural sezeryan oldum Allah ne dilerse o olur.Bende özel hastane istiyordum ama maddi olarak müsaid değiliz o yüzden devlette olucam nasipse sobalı evim odun, kömür, bebek alışverişi benim alışverişim olacak.Bende artık takmıyorum olacağı varsa en lüks hastaneyede gitsen oluyo bol bol dua et inşirah suresini oku, dinle kalp ferahlığı için.
Cnm Allah küçük meleğinin zamanında ve sağlıklı doğmasını nasip etsin.Hayırlı günler hanımlar, kontrolüm vardı bu sabah. Bebegimin gayet iyi çok sükür haftamızdan da ilerideyiz ama biliyorsunuz erken doğum riskim vardı ve dr muayene etti ve açıklığım varmış, 10 gün daha istirahat et doğmasın sonrasında çok rahatlarız dedi, birde hemen ciger gelistirici igne yaptırdı, bu durumda normal doğum olacak inşaallah ama biraz korkuyorum birde açıklık olmaya başladı ya sancılarım da basladı, ne olur bana dua edin 10 gün daha beklesin bebeğim. Allah hepimize Hayırlı doğumlar nasip etsin.
Kizlar sunbesik yatak olaylarina bi türlü karar veremedm. Keisn annem ve kv bizde kalacaklar bi zaman.. benim evim 2+1 toki ve cok ama cok kucuk..annemler oark yatak aldilar bayada buyuk.. odalarimdam birisi salonum orsa oturuyorum diger odada hi kose takimim var kucuk..kucuk dedigimde sadece besigi koyabildik yanina baskada bise sigmiyor..biz esimle ayri uyumak istemiyoruz ama yataknodamda besik koyacak yer yok.. biyandan diyorum ki yatakodamdaki komidin tuvalet aymasini fgalan kosenn oldugu odaya koyup o odayo kapato besigi odama alim diyorum. .zaten cocugum ayri yatamazki en az alti ay..bu seferde dogumdan sonra gelenler heo yatakbodama girecek..esimde hunu istemiyor..kv dede kucuk besik alayim salonda yatin gunduz diyor ee ozamanda kisin icinde on kişinin nefesi kapali alanda gelen erkekte olacak ben her dk yatakbodama cocugu tasyip emzirecekmiyim..bide milletin icindede yatilmaz.ne yaoayim akil verin nolur ya cildiracam
Aynı dertten muzdaripiz benim ev 1+1 yatak odasına koydum beşiği ama tıkış tıkış oldu.oturma odamda da 2 koltuk var biri açılır durumda diğeri yer darlığından açılmıyo.Bende kara kara düşünüyorum annem yada validem gelirse nerde yatıcak kızım var odada yatan bide ekstra yorganım, battaniyem yok bir kişilik misafir alabilirim yanıma. Neyse şimdiden sıkıntı yapmayalım durum neyi gösterir belli olmaz cnm.
çok güzel yazmışsın . inan ki moral oldu ama üzüldüğün içinde üzüldüm . umarım bende senin kızınla yaptıklarını, kızlarımla yapabilirim :). çünkü onunla artık bir şey yapılamayacağını çok iyi anladım .Ayy güzelim benim yaa bunun içinmi aglattı sizi..canım yandı vallahi bende agladım zaten iyice sulu gözlü oldum.üzme kendini diyorumya bazen erkekler anlaşılmaz varlıklar bende önceleri hep çok isterdim kızım ben babası hafta sonu falan dışarı çıkalım diye sırf çocuk için..ama hep bir bahane yani maddi durumdanda degil çok şükür iyi durumumuz hem bir parkta piknik yapmanın maliyeti ne k...ama işte bizimkininde öyle şeylerde hevesi yok baktım bende kızımı aldım sinemaymış çocuk eglence yeriymi§ her yere beraber gittik...sonra anladı adam çocugun aslında ne istedigini...üzme kendini canım pişman olur oda umarım
canm şimdi geçmişi okuyodum yazamadan edemedim kıyamam sanada bebişide nolur üzme kendini bazı erkekler buldumcuk oluyor ne yazıkkı ben bebek sahibi olmak için o kadar uğraştım ki allah razı olsun eşimde benimle uğraştı 10 ay tedavi gördük 3. aşılamada hamile kaldım çok sıkıntılı dönemlerdi hiç unutmuyorum benim 3. aşılamam yapıldı tam kapıdan cıkıyorum inanırmısın 45 yaşında kadınla adam ağlaya ağlaya gidiyolar tüp bebekleri gene olmamış el ele tutuşup birbirlerine sarılıp ağlarak cıktılar o kadar kötü oldum ki zaten zor bir süreç bekleme süresi aradan aylar gecti hamile olduğumu öğrendim üst kattaki komşularımız vardı ilk denemelerinde yani kendileri deniyolar kız ikiz hamile kaldı sağlıklımı sağlıklı ikiyane kız evladı oldu kocası denen lavuk töbe töbe hala cıldırıyorum gecen uyumadıda aldım sıktım bide koldtuğa fırlattım dedi eşimle ağzımız açık kaldık benimde eşim cok sinirlidir işinden dolayı bide yapısıda öyle inan evde dövecekti adamı gitsinler die hemen bişey buldum gönderdim sadece ne dedik biliyomusun rabbim aratmadan verdiği için erkekler hazıra konmuş oluyo seninde eşin o minik yavrun için tedavi görseydi o balonu bırak almayı fabrikasına ortak olurdu ne yapacagınız şaşırırdı hiç sıkma canını güzel anne rabbime havela et sen üzülürsen kızın daha cok ağlar sen yardımcı ol ona nolur canınıda sıkma hamilesin hem içindeki bebeğide üzme sağlıcakla kal kocanıda rabbime havele et !!!konu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim. sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..
ah canım ya kıyamam sana benimde teyzem senin gibi onunda ikitane kızı var onunda parası herşeyi kocasının elinde inan kocasından para artırıp o kızların herdediğini yapamaya calışıyo o kadar zor bi durum ki gözümn önünde olduğu için çok iyi anlıyorum seni ama ağlama alllah aşkına içindeki bebeğide düşün nolur offf yakeşke elden bişey gelsede canla başla yapsakyorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim . biraz olsun rahatladım . (tabi bu arada da ağladım) . mevzu belki önemli değil gibi ama gerçekten çeken bilir . her zaman gittiğimiz yer değil istediğimiz şeyler değil yapsa çocuğum alışacak mı . şımaracak mı yok ..benim kızım 2,5 yaşında bebek alayım mı dediğimde gerek yok ki lazım değil diyor . yemek dışında bir ihtiyacımızı sormaz almazda . ama sadece karın doyurmakla olmuyor. off . işin garip tarafı bende çalışıyorum ama benim maşımda yemek kartım kredi kartımda onun elinde . bana kıza bilrsiniz . bu konuda o kadar eziğim ki herkes kocasının parasını sormadan yerken ben kendi paramı sorarak yiyemiyorum . zaten doğumdan sonrada çalışmayacağım . sonumuz ne olur bilmem . bana dua edin ne olur.
Yaparsın tabiki canım niye yapamayacakmışın...kız kıza takılırsınız oda bakarki yalnız kalıyor size dahil olmaya başlar merak etme.Herşey zamanla yolunu bulur merak etme erkekler bizden daha geç baba oluyorlar canım biz ama doguştan annelik duygusu taşıyoruz.Benimde bir kızım daha olacak inşallah teyzesi ..sıkma canını sıkılırsan yaz buraya burda aile gibi olduk sagolsun arkadaşların hepside çok duyarlı.:)çok güzel yazmışsın . inan ki moral oldu ama üzüldüğün içinde üzüldüm . uetme.bende senin kızınla yaptıklarını, kızlarımla yapabilirim :). çünkü onunla artık bir şey yapılamayacağını çok iyi anladım .
her iki yorumun içinde teşekkürler o kadar samimi yazmışsın ki çok çok duygulandım . en yakın dediğimi arkadaşıma anlatsam bu morali alamazdım bu yazılan cümleleri duymazdım . ilk mesajındaki o bebeğe kavuşmak için verdiğiniz mücadele , tüp bebeği olmayan birbirine sarılan çift, ikizi olan komşun ve yapılanlar sanki yaşadım o anları . Allah sana ve buradaki tüm hamilelere hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar mutlu huzurlu yuvalar versin.ah canım ya kıyamam sana benimde teyzem senin gibi onunda ikitane kızı var onunda parası herşeyi kocasının elinde inan kocasından para artırıp o kızların herdediğini yapamaya calışıyo o kadar zor bi durum ki gözümn önünde olduğu için çok iyi anlıyorum seni ama ağlama alllah aşkına içindeki bebeğide düşün nolur offf yakeşke elden bişey gelsede canla başla yapsak
evet hepiniz çok iyisiniz . ben doğumdan sonra sizleri bulamayacağım diye ödüm kopuyor.Yaparsın tabiki canım niye yapamayacakmışın...kız kıza takılırsınız oda bakarki yalnız kalıyor size dahil olmaya başlar merak etme.Herşey zamanla yolunu bulur merak etme erkekler bizden daha geç baba oluyorlar canım biz ama doguştan annelik duygusu taşıyoruz.Benimde bir kızım daha olacak inşallah teyzesi ..sıkma canını sıkılırsan yaz buraya burda aile gibi olduk sagolsun arkadaşların hepside çok duyarlı.:)
Canim msjlarını okudum cok üzüldüm allah yardimcin olsun ne diyim ki erkek milleti iste istisnalar vardir tabi ama kaideyi bozmuyor iste sana sabir diliyorum üzme kendini değmez...yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim . biraz olsun rahatladım . (tabi bu arada da ağladım) . mevzu belki önemli değil gibi ama gerçekten çeken bilir . her zaman gittiğimiz yer değil istediğimiz şeyler değil yapsa çocuğum alışacak mı . şımaracak mı yok ..benim kızım 2,5 yaşında bebek alayım mı dediğimde gerek yok ki lazım değil diyor . yemek dışında bir ihtiyacımızı sormaz almazda . ama sadece karın doyurmakla olmuyor. off . işin garip tarafı bende çalışıyorum ama benim maşımda yemek kartım kredi kartımda onun elinde . bana kıza bilrsiniz . bu konuda o kadar eziğim ki herkes kocasının parasını sormadan yerken ben kendi paramı sorarak yiyemiyorum . zaten doğumdan sonrada çalışmayacağım . sonumuz ne olur bilmem . bana dua edin ne olur.
Hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider bikac hafta daha dayansın bebişin sonra dışarda herşey çok daha güzel olacakCanim universite hastanesine gittim orda da baktilar bi doktor sinirda dedi baska odaya geçtim baska cihazla baktilar sanirim hocalariydi oda inceledi ama o normal dedi kizimda pek asiri derecede hareket etmiyo su az olunca etmezmis sanirim carsamba falan tekrar bi doktora gitmeyi dusunuyorum hayirlisiyla ist.gidicem bide orda baksin ordan ne dicekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?