2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar kızlar nasılsınız eskisi gibi buraya giremiyorum hep yatıyorum ne olucak böyle bilemedim cumartesi 5 kişi evimi temizlemeye gelecek ben napıcam bilemedim
benim yarın bebek odasının mobilyaları gelicek,,, hala pijamalarımlayım,, ev aldı başını bu nasıl bir tembellik,,,,,,

Temizlik konusuna bende giriş yapayım...
Halılarım koltuklarım avizelrrim ve kapılarım silincek
kendin silebilecekmisin ? En azından halilarını yıkamaya ver kndn silme tehlikeli olabilir . Ben yıkamaya vercm koltugum suet silmesi kolay onu silcem kndm.

activia yı hiç yemedim görüyorum marketlerde ama o tarz şeyler hiç benlik değil, mide mi bulandırır yaa. Tadı nasıl bilmiyorum ama deniyim bari

sancı nasıl oluyor ??? benim de böyle adet ağrısı gibi tatlı tatlı belim ağrıyor, birde karnım böyle taş gibi kaskatı oluyor ...
bu cahillik zor zanaat :)))
Canım ara ara karnım kaskatı oluyor seninki gibi birde kasıklarımdan vajinama vuran ağrılar var ve tabi bel ağrısı da sık sık yaşıyorum. Pek ayakta duramıyorum kasıklarımda çok baskı oluyor hatta kafasını bile hissedebiliyorum o kadar aşağıda bebeğim.:)

düzelir tabi sen iyi ol yeterki arkadaşım gelincede sonucları yaz ama sıkma canını nolur içindeki bebeğimve minicik kızınınyıpratma anne olmak hep mutluluk oyunana benzer bebeklerimize hiç bişey yansıtmamaya calışırız sen güçlü olmueterki arkadaşım

kendin silebilecekmisin ? En azından halilarını yıkamaya ver kndn silme tehlikeli olabilir . Ben yıkamaya vercm koltugum suet silmesi kolay onu silcem kndm.
Yok bitanem yani temizlgimden sadece bunlar. Kaldı.. Dip köse hepsini yaptım ben.. Mutfaktı camasır dolabıydı işte camlardı buzdolabıydıbanyoydu.. Falan aklına ne gelrise üyük işleri kaldı o yazdıklarım... Kardeşlerim gelicek onlarla beraber yapıcam.. Aslında onlar yapıcak.. Bn onlara ikramlık bişiler hazırlıcam yarın.. Arcam dolaba okadar cancazım.. Tesekkür ederim beni düşündügün için cok saol

Kızlar malum bölge için gillette venus breeze kendinden jelli bir ürün gördüm bunu almak istiyorum ama jelli olması zararlı olur mu ? Kullanan ya da bilgisi olan var mı ? Normalde ağda kullaniyordum ama hep ağda sonrası adet ağrısı gibi ağrım oluyordu son aylarda kullanmaya korkuyorum kullanmicam jilet in resmini de koyayım bilgisi olan yardimci olsun lütfen

bir nevi sabun o,, ben kullanmışdım,,, sana tek tavsiyem var,, jiletin hep temiz olsun ve mümkün olduğunca sık değiştir bu dönem vücudumuz çok düşük aman enfeksiyon falan olabilirsin,,,, (felaket tellalığı yapmak istememde) ,,,, ve mümkün olduğunca az yap,,,, ben maymun gibi gitmeye başlıcam bile,,,, ağdacıya gidiyordum ondan da korktum,,,,

Allah yardimcin olsun sen üzerine düşeni yap 10 gün istirahat et ve dua et bizlerde ederiz Allahın izniyle bebeğin biraz daha dayanır ve cok kolay bir doğum yaşarsın inşallah

ne demk canim birbirimizi hp duşunuyorz burda hp destek oluyrz bu çk gzl bşy. Masallah işlerinin buyuk bolumunu halletmişin . Aslında bende iş yaparkn biraz çekinydm bşy olurmuki diye ama senin yaptgn işleri duyunca artık tereddutsz yapabilirim tabi abartmadan agır kaldırmadan . Allah istemedkçe bişy olmaz inşallh. İyi kardeslerin yardım edeceklerse. Bnm yardm edenim yok annemler Soma da. Kv yle soguguz ztn . Bir başimayim . Ama olsun bn kndm herseye yeterim Allaha şukur yapamaycgm bşy yok bnm . Allh bna o yetenegi vermiş . Her seyin ustesndn gelirm.

BDSAYAR canım cok sevindim cok geçmiş olsun.. Anladım zaten bi yazım yanlısı oldugunu.. Korkuttun bizi.. Neyseki düşündügümüz gibi degilmiş bi ohh dedik.. Dr dinle annesi üzme bizi

KEVSERR ah bitanem.. Anca okudum paylastıklarını.. Erkekler bazen hattı bazıları sürekli böle düşüncesiz oluyo.. Keske kartların sende olsaymıs.. Ben anlamıyorum bunları ya insan cocugu için calısmaz mı zaten.. Ne bilim tamm pahalı diye almak istemıyo olabılır bazı şeyleri ama bunda anlatmanın güzel yolları var.. İkinci kez anne olıcaksın.. Daha güçlü ol ..tawrından tutumundan taviz verme.. Eşin senini gibi kadını bulmusta bunuyor.. İnş kıymetii degerini anlıcak .. Üzülme sen.. İnş hersey düzelcek.. Daha güzel olucak.. Hep bunları düşün.. Dogumdan sonra calısmcam nolcak diye düşünme rızkı veren rabbim.. Ona dua et ona sıgın.. Herne olursa olsun bizimle paylas.. İçine atma.. ALLAH RAZI OLSUN BURDAKI ARKADASLARIMDAN ... Gerçkten cok iyi morel veriyolar..hadi bakalım sese derin bi nefes al birdaha kızının yanında aglama güçlü dur..

OFİZMİR canım 5 kişi gelicek ne güzel kız.. Bitanem eger halin varsa dolaba sölemesi ayip sigara böregi pogava yap at.. Gelenler yakınların herlade.. Onlar temizlk yaparken kekle kısır gibi bişey yaparsın ohhh bide yenekle ugrasmaslar.. Seninde için rahatlat sanki...

LEBLE mobilyaların geldimi resim isteriz bacım.. Güle güle kullansın yawrun şimdiden.. Kolay gelsin buarads ..

SAFRANSARI ah bitanem ya bu agrılar artık hep olur..dikkat et canım kendine..
Bnmde hersabah cok afedersin seyime bi ahrı vuruyo... Örnek vermek gerekırse hani araada krikolar oluyo ya he onu rahme sokmussunda böle ii taraftan acıyomussun gibi ;D töbe güldüm ya.. Canım cok geçmiş olsun.. Ayaklarını uzat dinlen..

Kendini iyi hissediyosan yap tabi canım.. Boswer aslında kımseye minnet etmenek en iyisi.. Ama agır işler biraz zor riske atmamak lazım.. İlla birgünde yapcan diye bişi yok.. Bir haftada evini şıkır şıkır pırıl pırıl yaparsın ohhhh... Kendine dıkkat et.. Yorma cok kendini.. Öle .. Gerisini yaparsın zaten ..

Canlarım şidilil iyi aksamlar sizlere.. Kızımla ilgilenmem lazım..
Ooyyyy prensesim prensesimmmm bayılıyorumööm buna bn ya....

Canim mide yanmanida çok su içmek tetikler
Mide asitini.fazla su aliyor ve yanma yapıyor
Bana doktorun verdiği ilaç dişinda birşey iyi gelmiyor o şurubu iciyorum

Ayy Allahim ya bazi erkekler hakikaten odun oluyor he sizde bosverin ana kiz takilin canim illa hersey maddiyat değil gidin bi parka kizin gule oynaya eglensin maksat kizinla guzel vakit gecirmek.Belki babasi anlar yaptigini ama maalesef bir cok erkek ayni boyle sakin uzme kendini kizinida miniginidr uzme oda etkilenir karninda
Benim bugün asiri belim agriyor
Belimin sağ tarafi ve ayagimin ucuna kadar vuruyor agri
Yürürken o ayagimi zor kaldiriyorum
15 gün kadar önce yine olmustu ertesi gün geçmişti.
Bu da yarina geçer insallah
Gecmis olsun canim gecer insallah agrin
ay yalnıs yazmısım canm bebek gelmedi daha sonuclarıda aldım herşey iyi çıktı cok su içiyomusum oda buşantı yapıyomus öyle dedi doktor
Ayy korktuk bizde gecmis olsun yaa keske bende icebilsem senin gibi suyumuz az olmaz en azindan
Ayy canim ne guzel yazmissin yaa baska turlu ifade edilemezdi gerçekten bizde 3.5 senelik evliyiz bende 2 seneye yakin hapla korundum 1 seneye yakin kullanmadim hemen cocuk dusunmeye basladik birakir birakmaz ama tabi 1 sene 2 ay olmadi ben doktora gittim tabi 1 sene gecti dedim ama gecmemisti sonra esime yoneldi doktorlar varikosel cikti tek taraf esimde hemen olmadı ameliyat bi kac ay bekledi nisanda doğum gunumdu benim son adetimde 22 nisandi dogum gunumde 26 si o gece bas basa evdeydik guzelce kutladik o gun okadar cok istedimki esime hediye olarak haber vermeyi 5 mayista evlilik yildonumumuzdu o zamana oyle hediye vermek istiyodum sanki icime dogmustu Ve o ay gercektende hamike kalmisim esimde ameliyat oldu tabiki tabi bosa olmuş oldu Allahima sukurker olsun kizimiz oldu esim ameliyat olduktan 3 gun sonra ogrendik esim ameliyat oldugundada gecikmeliydim tabi ama insan inanamiyo hele ogrendigimiz o an varya tarif edilemez esim evde ameliyatli agri kesici alicam diye kv ecza neye gittim caktirmadan aldim testi eve gelene kadar catladim gelir gelmez testi yaptım sapsal gibiydim yemin ederim kendim bile inanamadim biz bile su 1 senede okadar uzulduk okadar yiprandikki korundugumuza calisip ev yaptigimiza resmen pisman olduk yani ama Allahim cok aratmadi dilerimki olmayan herkes bu duygulari yasar.apayri bi duygu.2 arkadasim var olmuyo onlarin ama konusmaya cekiniyorum bebekle iligili Allah biliyo ya benim zoruma gidiyodu acikcasi hamile haberleri yalan soyleyemem icten ice kendimi yiyodum ve ben sadece 1 sene yaşadım buda zaten doktorların haptan sonra 1 sene zaman veriyolar.
Ayy cook konustum

Hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider bikac hafta daha dayansın bebişin sonra dışarda herşey çok daha güzel olacak
Saol canım insAllah hepimiz icin hersey yolunda gider de meleklerimiz zamaninda gelir..

Üzüldüm ya Kıyamam minik elli kızına.Allah yardımcınız olsun Allah esine hatasını gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…