2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ya arkadaşlar birsey soracagım ben bu progestanı fıtıl olarak kullanıyordum yara yaptı doktor agızdan al dedi ama bende feci bir uykusuzluk yaptı. prospektüsünde de uykusuzluk ve agız kurulugu yaparsa doktorunuza söyleyin diyordu.. Normalde uyku yapması gereken birsey degıl mı??.
Bu aksamda denıcem aynı sekılde uykumu kaçırırsa doktorla görüşücem...Benımle aynı skıntıyı yaşayan var mı??

Canıım güzel haberlerini bekliyoruz
Hem kızına bakmak hem kpss hazırlanmak hemde evle ilgilenmek emimim zor oluyordur allah yardımcın olsun cnm:26:

Anladım canım teşekkürlerrrr saol sabah sabah ferahlartın bnıı😃😃

Merhaba arkadaşlar

Bende bugün itibari ile 7+3 haftalık hamileyim...3,5 yaşında bir oğlum var bu seferki sürpriz bir bebek olduu başlarda çok şaşkındık :) aynı doktorumla devam ediyorumm keseyi gördük kalp atışlarını dinledik 8.haftada yine gideceğiz...ilk hamileliğim çok rahattı hiç mide bulantısı yaşamadım bu biraz zor gidiyor hiç geçmeyen bir mide bulantım var arada hafifliyor ama sürekli var oğlumla zorlanıyorum geçecek inşallah...

sat: 30 mart
Beklenen doğum tarihi : 4ocak

hoş geldin hayırlı olsun, inşallah duyarsın
ayy maşallah canım gözün aydın korkma artık
:)) inşallah o günleride göreceksin hayırlı olsun hoş geldin
maşallah canım rahim doğumda düzelir canım benimkide sağa dönük
Canım Rabbim bir an önce şifa versin sana
arkadaşlar 6+4 te kalp atışlarını duydum çok şükür..bende de olan lekelenme için günde 3 tane progesteron iç dedi doktor 1 tanede coraspirin umarım hersey güzel olur...:)
maşallah canım çok güzel bende bugün 6+4 oldum kontrolüm var inşallah duyarım
artışın gayet güzel hiç endişelenme bazen iki katından fazla artar
Canım bende çok sinirliyim oğlum var birde basit şeylere bile sinirleniyorum
Canım 12. haftadan sonra rahatlıycaz merak etme hep progesteron hormonu yapıyor bizi böyle:)
kızlar merhaba bende ocak anneleri için bir topik yok sanmıştım sevindim bulunca:))ben bu hamilelik takvimini yapabildim mi acaba:44:
hoş geldin hayırlı olsun
hadi inşallah sende güzel haberler alırsın
Kıslaar günaydın :) burda öğlen oldu siz uyuyun hala.. Kontrolüm var bugün,bebikimi görcem inşallah..kocişimle gitcez,çok heyecanlıyım
:)) hadi inşallah canım bende bugün gidicem
Canım elma ye kalkar kalkmaz iyi geliyor öğün aralarını sık tut az az sık sık ye iyi oluyor öyle
Canım normalde aşırı uyku verir sende farklı olmuş dr na sor en iyisi
Nasilsiniz bakalim. Ben sabahlari cok kotuyum ya :-(
geçecek canım bebeğim benimle de rahatla

hoş geldin hayırlı olsun maşallah bebeğinide görmüşsün

Günaydın herkese, benimde bugün dr randevum var ilk kez gidicem çok heyecanlıyım bebeğim benimle mi çok merak ediyorum

Günaydın herkese, benimde bugün dr randevum var ilk kez gidicem çok heyecanlıyım bebeğim benimle mi çok merak ediyorum

hayırlı haberler bekliyoruz canım
senin sat la benim ki aynı benim kontrol de cuma günü
sen gör gel inş. benimde içim rahatlayacak

Oh ıyı canım butun gece uyuyamadım allahımsayenızde ıcım rahatladı

gunaydin kizlar ben hala hastanedeyim dusuk tehlikesiyle yatirmisti doktor. ama bugun tekrar baktik hersey yolunda allaha sukur hatta minigim buyumuuuus 6,5 cm olmus umarim boyle devam eder cuma tekrar kontrolumuz var boyle devam ederse insallah cuma gunu evime gidebilicemmm. kan ve idrarda almisti doktor. hamilelikhormonu guzel guzel artiyormus ustumden bi yuk kalkti rahtladim yaaa

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kızlar rezıl oldum doktordan geldim şimdi 5+6 da gittim öncesı de sadece ıdrarda gördüm kan tahlili yaptırmamıştım neyse gittim doktora anlattım bı ultrasobda bakalım dedi baktı kese var 2 hafta sonra gel kalp duyarız dedi tmm dedim neyse dıyo ku halen doktora kan degerine bakılmadı o dıyokı kan degerlerin iyi hemoglabın falan iyi dıyo onları ama bebeğin degeri dıyom doktor güldü kese gözüktükten sonra degere gerek kalmazli dedi ((( ne cahillik kendime gülüyorum sabah belli

hayırlı haberler bekliyoruz canım
senin sat la benim ki aynı benim kontrol de cuma günü
sen gör gel inş. benimde içim rahatlayacak
inşallah canım zaman geçmiyor:)) sende görürsün inşaallah
Oh ıyı canım butun gece uyuyamadım allahımsayenızde ıcım rahatladı
rahat ol tabi canım boş yere üzme kendini

maşallah miniğine büyümüş annesi

:) canım neden cahillik olsun sorman çok normal takma hiç:) heyecanlı oluyoruz ne yapalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…