günaydın kızlar bende bugün doktora gidicem inş.kese ve kalp atışları için kızımdaki gibi heycan yok nedense sadece saglıklı oldugunu bilmek istiyorum keşke daha çok burda olabilsem girip çıkıyorum kpss sınavım var 1ay sonra harıl harıl ona çalışıyorum cok önemli benim için ona yoğunlaştım inş. bebiş bir sorun çıkarmaz da saglıkla girerim sınavıma..yaa sabahları yemekten sonra şu mide rahatsızlığı şimdiden yıldırdı beni okuyorum çogu arkadaşımda benim durumumda halime şükretmem lazım en azından mide bulantısı kusma yok agzıma hep tükürük yığılıyo içim kazınıyo yiyorum ama geçmiyo yemiyim diyorum midem bulanıyo aç hiç durulmuyo.suda içemiyorum fazla zorla 3bardak su kuşburnu çayıı içiyorum arada..dün dondurma yedim öylesine tatlı niyetine mahfetti midemi tatlı bişi görmek istemiyorum..12.haftada bitermiş gebelik hesaplayıcısına göre 6+4 diyo ama ben daha fazlayım bence bakalım doktor ne diiyecek.her ihtimalde daha 1 ay var offf..çok yazmışım içim daraldı hamiş bacılarım hamişliği harika giden varmıdır acaba cok merak ettim.
Anladım canım teşekkürlerrrr saol sabah sabah ferahlartın bnıı😃😃artışların normal canı bence sıkıntı yok benım de takip ettiğim dönem 3 katı civarı yükseliyodu hatta başlarda hergün ikiye katlıyodu doktorum çok iyi olduğunu söylemişti. gönlünü ferah tut tekil gebelik de olabilir kendini ikize hazırlama sağlıklı gidiyosun :)
Gunaydin guzel anneler
Maşallah canım ya sen baya bi uzakmışın :) ben aZerbaycandayım
.. 2 saatcik fark var..
hoş geldin hayırlı olsun, inşallah duyarsınRabbim izin verirse bende Ocak annesiyim ocağın 12 ne geliyor bugün itibariyle 6+1 günlük gebeyim cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicez nolur kızlar dua edinde duyuyum çok tedirginim aklım çıkıyor bişey olacak die ilk gebeliğim ama ne kadar muhteşem bişeymiş Rabbim evlat isteyen herkeze nasip etsin ...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy maşallah canım gözün aydınçok şükürrrrr bebeğimizin kesesini zorda olsa gördük.
rahmim arkaya doğru yatıkmış o yüzden çok zor gördük .
içinde kalp atışını görüyorum dalgalanma var dedi doktor bizde gördük.
haftaya kalp atışını duyarız dedi.
çok mutluyum.
lekelerim için iğne vurdu dinlen geçer dedi. progestanıda geceleri iç yoksa çok halsiz kalırsın dedi.
:)) inşallah o günleride göreceksin hayırlı olsun hoş geldinBugün ilk defa hamile olarak doktora gittim. Sordum kesin hamile miyim diye. Güldü hamilesin dedi. Inanmalıyım sanırım artık. Iki gün sonra hcg min 1000 olması lazımmış. Hayırlısıyla iki gün daha bekleyeceğim. Haftaya cuma da gel keseyi görürüz dedi. O günleri de görürsem gerçekten hamileyim diye inanacağım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canımayyy bizde haftaya duyacaz kısmetse. bak buda benim kesem net çıkmadı çünkü benim rahmim içe yatıkmış tersmiş oyüzden bağısaklar rahimi kapatıyormuş
idrara sıkışınca anca gözüktü Eki Görüntüle 1122137
Canım Rabbim bir an önce şifa versin sanaSlm kızlar hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama parmaklarimda bile can yok inanin
Gecmise goz attım mide bulantısı ve halsizlik haric bebisler iyi maşallah inşallah bu cektiklerimizin mukafatini yavrularımizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alinca gorucez.
Ben sanki her gun daha kötü oluyorum ogluslarimla hic ilgilenmez oldum esime kaldı hersey oda benimle bir mahfoldu.
Mervecim kizina gecmis olsun canım inşallah duzelir hemen yavrum kiyamam ...
Herkes kendine iyi baksin inşallah bu gunlerde gecicek dua edelim birbirimize ...
maşallah canım çok güzelarkadaşlar 6+4 te kalp atışlarını duydum çok şükür..bende de olan lekelenme için günde 3 tane progesteron iç dedi doktor 1 tanede coraspirin umarım hersey güzel olur...:)
artışın gayet güzel hiç endişelenme bazen iki katından fazla artarkızlar bnm drum beta hcg takıbı yap demıstı ıkı gune bır kan verıodum ıkı katı artar dedi fakat ılgınc bır artıs oldu sızce neden;
13 mayısda...62 cıktı
15 mayısda 137
18 mayısda 547,
20 mayısda da 1622
ıkı katı ıkı katı artması gerekırken neden bole bı artıs oldu sızce_?
Canım bende çok sinirliyim oğlum var birde basit şeylere bile sinirleniyorumKızlar allaha şükür şimdilik iyi bir hamilelik geçiriyorum, ne mide bulantısı, ne tiksinti ne baş dönmesi yok.. Sadece hafif yorgunluk bi de kasık ağrısı oluyor arada. Ama benim asıl derdim adet öncesi gibi sinir anları oluyor bazen. Nasıl sinirleniyorum nasıl hırçınlaşıyorum bi bilseniz. Zaten alıngandım iyice alıngan oldum.. Bu yüzden eşimle küçücük bi sebepten tartışma çıkarttım büyüttüm de büyüttüm şimdi konuşmuyoruz. İyi halt yedim dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım 12. haftadan sonra rahatlıycaz merak etme hep progesteron hormonu yapıyor bizi böyle:)aynı bende senin gibiyim canım. hem alıngan hem de olur olmadık şeylere sinirleniyorum, takıyorum.rüzgar esipte çarpan kapılara bile söyleniyorum düşün artık.ben öğretmenim bide. bugün derste öğrencilerin fısıltıyla konuşması bile beni öyle sinir etti ki, resmen bağırmaktan boğazım acıdı.kendimi engelleyemiyorum bir türlü sonradan saçmaladığımın farkına varsamda gene aynı tas aynı hamamım. bir de çok ağlıyorum ben olur olmadık yere. sokaklarda insanların ortasında. buda beni çok rahatsız ediyor.kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum ama ağlamayada engel olamıyorum ne yazık ki. bunlar bir an önce geçsın diye bekliyorum yoksa 9 ay çok zor geçer
hoş geldin hayırlı olsunkızlar merhaba bende ocak anneleri için bir topik yok sanmıştım sevindim bulunca:))ben bu hamilelik takvimini yapabildim mi acaba:44:
hadi inşallah sende güzel haberler alırsınYarın bende duyarım inş pıt pıtları gercı ben daha keseyıde kan degerinde göremedim gitcem doktor yarın geliyo sadece bende saglık ocanda ıdrarda ögrendım kanda baktıkları alet bozukmuş bende bekledım bakalım yarın 5+6. Keseyıde inş kalp atışında inş kan değerimde herşey yolu dadır gelınce yazarım ne derse doktor:)) dua edın işim rasgıtsın
:)) hadi inşallah canım bende bugün gidicemKıslaar günaydın :) burda öğlen oldu siz uyuyun hala.. Kontrolüm var bugün,bebikimi görcem inşallah..kocişimle gitcez,çok heyecanlıyım
Canım elma ye kalkar kalkmaz iyi geliyor öğün aralarını sık tut az az sık sık ye iyi oluyor öylegünaydın kızlar bende bugün doktora gidicem inş.kese ve kalp atışları için kızımdaki gibi heycan yok nedense sadece saglıklı oldugunu bilmek istiyorum keşke daha çok burda olabilsem girip çıkıyorum kpss sınavım var 1ay sonra harıl harıl ona çalışıyorum cok önemli benim için ona yoğunlaştım inş. bebiş bir sorun çıkarmaz da saglıkla girerim sınavıma..yaa sabahları yemekten sonra şu mide rahatsızlığı şimdiden yıldırdı beni okuyorum çogu arkadaşımda benim durumumda halime şükretmem lazım en azından mide bulantısı kusma yok agzıma hep tükürük yığılıyo içim kazınıyo yiyorum ama geçmiyo yemiyim diyorum midem bulanıyo aç hiç durulmuyo.suda içemiyorum fazla zorla 3bardak su kuşburnu çayıı içiyorum arada..dün dondurma yedim öylesine tatlı niyetine mahfetti midemi tatlı bişi görmek istemiyorum..12.haftada bitermiş gebelik hesaplayıcısına göre 6+4 diyo ama ben daha fazlayım bence bakalım doktor ne diiyecek.her ihtimalde daha 1 ay var offf..çok yazmışım içim daraldı hamiş bacılarım hamişliği harika giden varmıdır acaba cok merak ettim.
Canım normalde aşırı uyku verir sende farklı olmuş dr na sor en iyisiya arkadaşlar birsey soracagım ben bu progestanı fıtıl olarak kullanıyordum yara yaptı doktor agızdan al dedi ama bende feci bir uykusuzluk yaptı. prospektüsünde de uykusuzluk ve agız kurulugu yaparsa doktorunuza söyleyin diyordu.. Normalde uyku yapması gereken birsey degıl mı??.
Bu aksamda denıcem aynı sekılde uykumu kaçırırsa doktorla görüşücem...Benımle aynı skıntıyı yaşayan var mı??
geçecek canım bebeğim benimle de rahatlaNasilsiniz bakalim. Ben sabahlari cok kotuyum ya :-(
Merhaba arkadaşlar
Bende bugün itibari ile 7+3 haftalık hamileyim...3,5 yaşında bir oğlum var bu seferki sürpriz bir bebek olduu başlarda çok şaşkındık :) aynı doktorumla devam ediyorumm keseyi gördük kalp atışlarını dinledik 8.haftada yine gideceğiz...ilk hamileliğim çok rahattı hiç mide bulantısı yaşamadım bu biraz zor gidiyor hiç geçmeyen bir mide bulantım var arada hafifliyor ama sürekli var oğlumla zorlanıyorum geçecek inşallah...
sat: 30 mart
Beklenen doğum tarihi : 4ocak
Günaydın herkese, benimde bugün dr randevum var ilk kez gidicem çok heyecanlıyım bebeğim benimle mi çok merak ediyorum
canım git gel de ben de duyup duymama konusunda bi umut besleyeyim senle aynı bizim tarihlerimiz :)
hoş geldin hayırlı olsun, inşallah duyarsın
ayy maşallah canım gözün aydınkorkma artık
:)) inşallah o günleride göreceksin hayırlı olsun hoş geldin
maşallah canımrahim doğumda düzelir canım benimkide sağa dönük
Canım Rabbim bir an önce şifa versin sana
maşallah canım çok güzelbende bugün 6+4 oldum kontrolüm var inşallah duyarım
artışın gayet güzel hiç endişelenme bazen iki katından fazla artar
Canım bende çok sinirliyim oğlum var birde basit şeylere bile sinirleniyorum
Canım 12. haftadan sonra rahatlıycaz merak etme hep progesteron hormonu yapıyor bizi böyle:)
hoş geldin hayırlı olsun
hadi inşallah sende güzel haberler alırsın
:)) hadi inşallah canım bende bugün gidicem
Canım elma ye kalkar kalkmaz iyi geliyor öğün aralarını sık tut az az sık sık ye iyi oluyor öyle
Canım normalde aşırı uyku verir sende farklı olmuş dr na sor en iyisi
geçecek canım bebeğim benimle de rahatla
hoş geldin hayırlı olsun maşallah bebeğinide görmüşsün
günaydın canım inş. hayırlısıyla görürsün benimde doktor randevum var kalp atışları için güzel haberlerle geliriz inş.
günaydınn:)
inş. bir sorun yoktur canım seninkide belirsizlik daha meraklısındır..
:) doktordan geldım cnm cok şükür kese göründü ben5+6 hesaplıyodım 5+1 gözüktü oyuzden 2 hafta sonra gel bebiiide kalp ıtışı bakarız dedi
inşallah canım zaman geçmiyor:)) sende görürsün inşaallahhayırlı haberler bekliyoruz canım
senin sat la benim ki aynı benim kontrol de cuma günü
sen gör gel inş. benimde içim rahatlayacak
rahat ol tabi canım boş yere üzme kendiniOh ıyı canım butun gece uyuyamadım allahımsayenızde ıcım rahatladı
gunaydin kizlar ben hala hastanedeyim dusuk tehlikesiyle yatirmisti doktor. ama bugun tekrar baktik hersey yolunda allaha sukur hatta minigim buyumuuuus 6,5 cm olmus umarim boyle devam eder cuma tekrar kontrolumuz var boyle devam ederse insallah cuma gunu evime gidebilicemmm. kan ve idrarda almisti doktor. hamilelikhormonu guzel guzel artiyormus ustumden bi yuk kalkti rahtladim yaaa
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
inşallah canım zaman geçmiyor:)) sende görürsün inşaallah
rahat ol tabi canım boş yere üzme kendini
maşallah miniğinebüyümüş annesi
Kızlar rezıl oldum doktordan geldim şimdi 5+6 da gittim öncesı de sadece ıdrarda gördüm kan tahlili yaptırmamıştım neyse gittim doktora anlattım bı ultrasobda bakalım dedi baktı kese var 2 hafta sonra gel kalp duyarız dedi tmm dedim neyse dıyo ku halen doktora kan degerine bakılmadı o dıyokı kan degerlerin iyi hemoglabın falan iyi dıyo onları ama bebeğin degeri dıyom doktor güldü kese gözüktükten sonra degere gerek kalmazli dedi((( ne cahillik kendime gülüyorum sabah belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?