2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ay yalnıs yazmısım canm bebek gelmedi daha sonuclarıda aldım herşey iyi çıktı cok su içiyomusum oda buşantı yapıyomus öyle dedi doktor

ayy kız doğurdun sandım gözyaşlarımı tutamadım o an aynı günüz yaa
bebiş beslensin göbüşte daha var zamanı rabbimin izniyle

iyi akşamlar kızlar nasılsınız eskisi gibi buraya giremiyorum hep yatıyorum ne olucak böyle bilemedim cumartesi 5 kişi evimi temizlemeye gelecek ben napıcam bilemedim

ne yapıcan yatıcan valla
oh banada lazım bi 5 kişi

hadi ya hangi şurup adı ne olmadı soruyum kullan derse bende kullanıyım
Rennie canim. Ben 5. Ayimdan beri kullanıyorum. Midem.yandikca aliyorum hemen geçiyor
İnşallah sana da şifa olur
Doktora tel.acil sorabilirsiniz. Kontrolünün bekleme.daha zaman varsa.

Mode yanmasindan ben de çekiyorum sabaha kadar uyuyamiyorum sağlık ocağından rennie kullan dediler buradaki arkadaşlarda rennie kullan demişti telefonla kendi doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi dün kullandım tamamen geçmedi ama 3 de 2 si gecti diyebilirim en azından uyuyabildim hem şurubu hem de cigneme tableti var

Rennie canim. Ben 5. Ayimdan beri kullanıyorum. Midem.yandikca aliyorum hemen geçiyor
İnşallah sana da şifa olur
Doktora tel.acil sorabilirsiniz. Kontrolünün bekleme.daha zaman varsa.
valla rennie şurup rahatlatıyor beni yoksa midem kopacak gibi oluyor .doktora 4lü yazdırıyorum.
hamileyken midesi ağrıyanın bebeği saçlı oluyor diyorlar ne kadar doğruysa :)) bide kızlar 1 tatlı kaşığı tahin demişti. bide onu denicem

evet hepiniz çok iyisiniz . ben doğumdan sonra sizleri bulamayacağım diye ödüm kopuyor.
Allah bağışlasın ne güzel Allah sana bir kız çocuğu nasip etmiş benim annemin annesi ve kardeşleri ile sorunları var görüşemiyor ömrünü de çocuklarına adadigi için bir arkadaşı bile yok ama annemin en yakın arkadaşı benim benimde en yakın arkadaşım annem ben de hep bir kızım olsun birbirimize Yoldaş olalım istedim bir erkek içinde kız babası olmak nimettir kız babasının kalbi bambaşka atar tabi önce baba olmayı bilmeli erkek .benim babam için söylediğim bir söz var baba olmaya hazır değilken o olgunlukta değilken baba olmus tüm sorun bundan kaynaklanıyor erkekler kendilerini hazır hissedene kadar kadın menopoza girer çünkü babam daha 3-4 yıldır farkında baba olduğunun. Kızın senin için Allahın en büyük hediyesi ergenligi atlatana kadar tartışır anlasamaz siniz belki ama sonradında senin eksik parçan gibi olacak onunla dertleseceksin seni bir tek o anlayacak teselli edip yüzüppnü güldürecek sana kendini değerli hissettirecek emin ol onu sadece sev yeter ileride o kadar çok paylaşımınız olacakki göreceksin. Benim İlk bebeğim erkek olacak inş birgün kızım da olur çok istiyorum hayırlısı ise tabi Allah nasip etsin.
Çocuk isteyip çocuğu olmayan insanlar babasız çocuklar var neler neler var Yarabbim. Allah sana iki tane hediye vermiş çocukların o yüzden sen değerlisin bunu bil hediyelerinin de kıymetini bil sen annesin Allah sana annelik nasip etmiş önemli bir insansın yani bunu düşün ve güçlü olduğunu unutma.

Teşekkür ederim peki bir jileti ne kadar kullanabiliyoruz bir kere kullanıp ucunu degistirmek mi lazım yoksa birkaç kere kullanabiliyor muyuz ?

miden yandığında süt içmeyi dene

Canım benim insan bu durumda ne diyeceğini pek bilemiyor ama sen Sakın kendini üzme Inşallah herşey düzelir.

çok üzücü yaşadıkların allah yardımcı olsun evliliğimin başında eşimde benden maaş kartımı istedi hatta hep eşine verenleri örnek vererek istedi ama ben vermemiştim halada bende 14 yıldır eşler maalesef parayla da olsa eşlerini ezmeyi çok seviyorlar

Slm kızlar bugun hiç giremedim Boğaz'ım burnum kapalı zor nefes alıyorum allahım bu grip son anda buldu beni ne temizlik ne bişey yapamıyorum halım yok eksiğim fazla çıkıp alamıyom 1 haftadır atlatamadım haftaya carsamba kontrolüm var 1 aydır gıtmıyorum doğumla ılhili ne dıcek bakım ondan sonra Telaş başlar.bıgun geçmişi okuyamadım herkes iyidir inş

Teşekkür ederim peki bir jileti ne kadar kullanabiliyoruz bir kere kullanıp ucunu degistirmek mi lazım yoksa birkaç kere kullanabiliyor muyuz ?
normalde uzun süre diye hatırlıyorum ama artık hamile ve enfeksiyon rıskın olduğundan 2-3 kullanımda değiştir ama hatırladığım kadarı ile baya pahalı bir ürün,,,

daha çocuğumuz yok ama ilerde bizleride böyle bir durum bekleyeblir,hepsi diye genellemeyapmıyorum ama bende bir odunla evliyim,kadını yaşatmaktan bihaber bir adam,ama ben ne yaptım bugune kdr arkadaşlarımla ailemle gezdim,sıkıldığım zamanlarda hep birileri ile gezdim,olaki Allah korusun çocuğunada ilgisiz davranırsa oğluşumla beraber gezeriz bizde napalım,sende kızının arkadaşı ol,imkan elverdiğince beraber gezin,avm ye ikiniz gidin,Allah onlarında kalbine merhamet versin ne diyimki

he anladm cnım:) evet izmıtlıyım ahmet dogruoze gıdıorum cıhanda dogum yapcam nasıpse.sende ızmıtlısın dımı.sen kme gdıosun nerdensın.dogum ısını napcn cnim

arkadaşım inan son yazdığım mesajdan utandım yazdıklarını okuyunca..ben kızıma isim aramanın telaşına düşmüşüm..eski sayfaları karıştırken senin yazdıklarını okudum..hiç üzme kendini..çocukların büyüdüğünde senin arkanda olacaklar bundan emin olabilirsin..çok etkilendim yazdıklarından,herşey gönlünce olsun arkadaşım..

iyi aksamlar arkadaslar.. Bugun giremedim ya ne cok sey bırıkmıs.bı gecmıse dogru gıdıyım ben:)ıyısınız dımı

aa adapazarındamısın benım bı tarafımda ada lı akrabalarımız var:)yakınız hemde.acıbademdkı doktorları hc bılmıyorum cok pahalı
Evet biraz pahali ama adapzrndaki bazi kiytiirik hastaneler daha pahali bi de bizim kurum anlasmali ben para vermiyorum kihkih :)

Ben de adapazarindayim ama dr a izmite geliyorum acibademe yildiz hanima peki ya sen? Hihi izmiti gorunce yazmadan gecemedim

Aaa hatırladım doğru biliyordum ben bunu
Bende Prof Semih Özeren'e gidiyorum. Ama muayenehanesine. Özel sigortamız yok bizim. Acıbadem deki muayene ücreti özelden daha fazla.
Ama eşimin iş yeri doğumu karşıladığı için nasip olursa doğumu Acıbadem'de yapacağım. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Acıbadem'de Yıldız Hanım'a gidenleri, detaylı ultrason için Semih Hocaya yönlendiriyorlar ama sen nerede yaptırmıştın detaylı ultrasonunu?
Seninde doğum nasip olursa Acıbadem'de olacak o zaman?

he anladm cnım:) evet izmıtlıyım ahmet dogruoze gıdıorum cıhanda dogum yapcam nasıpse.sende ızmıtlısın dımı.sen kme gdıosun nerdensın.dogum ısını napcn cnim

Ablam Cihan Hastanesinin arka sokağında oturuyor
O doktoru hiç tanımıyorum ben. Normal doğum yanlısı mı acaba?
Birde doğum ücretieri normal, sezeryan ne kadar biliyor musun hiç?
Benim doktorum Gökçen'ede yazdım Semih Özeren. Sezeryan gibi görünüyor şimdilik. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Hadi bakalım, Rabbim zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Dayansın kuzucuk en az 10 gün inşallah.
Allah kolaylık versin sanada canım. Sıkma, üzme kendini her şey olacağına varır.
Ben inanıyorum inşallah zamanında olacak..

O balon fabrikasına ortak olurdu demişsin ya canım çok duygulandım inan ki
Bende tüp bebekle hamileyim. Artık herkes biliyor zaten ablamların 11 senedir olmuyor, 3 kez tüp bebek denediler.
O yüzden çok K kevserrrrr arkadaşımın durumu için yorumda bulunamayacağım maalesef
Yani bulunmasam daha iyi
İşe gidip geliyorlar ya erkekler, dünyanın bütün yükü de onların omuzlarında, 2,5 yaşındaki yavrusunu memnun etmesi mümkün değil!
Allah merhamet versin, içimden bir şey acıyla koptu sanki...

kızlar sabahtan beri eşimi bekliyorum işten gelsin de öğretmenler günümü kutlasın

geldi beyimiz hiç bişey yok

dedim bugün öğretmenler günü diyor öğretmenler günün kutlu olsun dedim ne işe yaradı bu şimdi ben dedikten sonra

bu sefer de demesin mi sen daha öğretmen olmadın ama
matematik bölümü mezunuyum yüksek lisns yaptım ve dershanede çalıştım
konu sadece kpss ye girip atanmam mı
daha yeni formasyon alıyorum amacım akademisyen olmaktı uzayınca dedim kpss ye girerim ve bu ilk girişim olacak
ailemden herkes sabahtan beri arayıp kutladı
ama ne eşim ne eşimin tarafından biri kutlamadı
bu sefer yemeğe falan çıkartmaya çalışıyor laf kalabalığı yapmaya çalışıyor

yok bir kere üzüldümü affetmem
bugün ağlama günü herhalde durduramıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…