ay yalnıs yazmısım canm bebek gelmedi daha sonuclarıda aldım herşey iyi çıktı cok su içiyomusum oda buşantı yapıyomus öyle dedi doktor
iyi akşamlar kızlar nasılsınız eskisi gibi buraya giremiyorum hep yatıyorum ne olucak böyle bilemedim cumartesi 5 kişi evimi temizlemeye gelecek ben napıcam bilemedim
Rennie canim. Ben 5. Ayimdan beri kullanıyorum. Midem.yandikca aliyorum hemen geçiyorhadi ya hangi şurup adı ne olmadı soruyum kullan derse bende kullanıyım
Mode yanmasindan ben de çekiyorum sabaha kadar uyuyamiyorum sağlık ocağından rennie kullan dediler buradaki arkadaşlarda rennie kullan demişti telefonla kendi doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi dün kullandım tamamen geçmedi ama 3 de 2 si gecti diyebilirim en azından uyuyabildim hem şurubu hem de cigneme tableti varbeni merak eden herkeze cok tşk ederim inanın hamileliğim boyunca böyle bir gün gecirmedim bulantı kadar zor bişey yokmus neyseki sonuclarım cok iyi çıktı bebektede bendede bişey yok ntsyede bagladılar kalp atışları cok güzeldi ya orda ntsye baglarken bitane kadıncagız yeni doğum yapmıs onu getirdiler kapının önüne giydirdiler bebeğide yanında ay nasıl güzellerdi o kocaman yeri ağlama sesi doldurdu minnak mı minnak nasıl güzeldi memeyi tutturmaya calıştılar alamayınca nasıl sinirlendi öyle tatlıydıki rabbim hepimizi ve evladlarınızı korusun bu arada doktorum günde 3 litreyi gecme dedi bulantın ondandedi başkada bişey demedi ama hala mide yanmam var ne iyi gelir bu mide yanmasına kızlar ya
valla rennie şurup rahatlatıyor beni yoksa midem kopacak gibi oluyor .doktora 4lü yazdırıyorum.Rennie canim. Ben 5. Ayimdan beri kullanıyorum. Midem.yandikca aliyorum hemen geçiyor
İnşallah sana da şifa olur
Doktora tel.acil sorabilirsiniz. Kontrolünün bekleme.daha zaman varsa.
Allah bağışlasın ne güzel Allah sana bir kız çocuğu nasip etmiş benim annemin annesi ve kardeşleri ile sorunları var görüşemiyor ömrünü de çocuklarına adadigi için bir arkadaşı bile yok ama annemin en yakın arkadaşı benim benimde en yakın arkadaşım annem ben de hep bir kızım olsun birbirimize Yoldaş olalım istedim bir erkek içinde kız babası olmak nimettir kız babasının kalbi bambaşka atar tabi önce baba olmayı bilmeli erkek .benim babam için söylediğim bir söz var baba olmaya hazır değilken o olgunlukta değilken baba olmus tüm sorun bundan kaynaklanıyor erkekler kendilerini hazır hissedene kadar kadın menopoza girerevet hepiniz çok iyisiniz . ben doğumdan sonra sizleri bulamayacağım diye ödüm kopuyor.
Teşekkür ederim peki bir jileti ne kadar kullanabiliyoruz bir kere kullanıp ucunu degistirmek mi lazım yoksa birkaç kere kullanabiliyor muyuz ?bir nevi sabun o,, ben kullanmışdım,,, sana tek tavsiyem var,, jiletin hep temiz olsun ve mümkün olduğunca sık değiştir bu dönem vücudumuz çok düşük aman enfeksiyon falan olabilirsin,,,, (felaket tellalığı yapmak istememde) ,,,, ve mümkün olduğunca az yap,,,, ben maymun gibi gitmeye başlıcam bile,,,, ağdacıya gidiyordum ondan da korktum,,,,
miden yandığında süt içmeyi deneMode yanmasindan ben de çekiyorum sabaha kadar uyuyamiyorum sağlık ocağından rennie kullan dediler buradaki arkadaşlarda rennie kullan demişti telefonla kendi doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi dün kullandım tamamen geçmedi ama 3 de 2 si gecti diyebilirim en azından uyuyabildim hem şurubu hem de cigneme tableti var
Canım benim insan bu durumda ne diyeceğini pek bilemiyor ama sen Sakın kendini üzme Inşallah herşey düzelir.konu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim. sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..
çok üzücü yaşadıkların allah yardımcı olsun evliliğimin başında eşimde benden maaş kartımı istedi hatta hep eşine verenleri örnek vererek istedi ama ben vermemiştim halada bende 14 yıldır eşler maalesef parayla da olsa eşlerini ezmeyi çok seviyorlaryorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim . biraz olsun rahatladım . (tabi bu arada da ağladım) . mevzu belki önemli değil gibi ama gerçekten çeken bilir . her zaman gittiğimiz yer değil istediğimiz şeyler değil yapsa çocuğum alışacak mı . şımaracak mı yok ..benim kızım 2,5 yaşında bebek alayım mı dediğimde gerek yok ki lazım değil diyor . yemek dışında bir ihtiyacımızı sormaz almazda . ama sadece karın doyurmakla olmuyor. off . işin garip tarafı bende çalışıyorum ama benim maşımda yemek kartım kredi kartımda onun elinde . bana kıza bilrsiniz . bu konuda o kadar eziğim ki herkes kocasının parasını sormadan yerken ben kendi paramı sorarak yiyemiyorum . zaten doğumdan sonrada çalışmayacağım . sonumuz ne olur bilmem . bana dua edin ne olur.
normalde uzun süre diye hatırlıyorum ama artık hamile ve enfeksiyon rıskın olduğundan 2-3 kullanımda değiştir ama hatırladığım kadarı ile baya pahalı bir ürün,,,Teşekkür ederim peki bir jileti ne kadar kullanabiliyoruz bir kere kullanıp ucunu degistirmek mi lazım yoksa birkaç kere kullanabiliyor muyuz ?
daha çocuğumuz yok ama ilerde bizleride böyle bir durum bekleyeblir,hepsi diye genellemeyapmıyorum ama bende bir odunla evliyim,kadını yaşatmaktan bihaber bir adam,ama ben ne yaptım bugune kdr arkadaşlarımla ailemle gezdim,sıkıldığım zamanlarda hep birileri ile gezdim,olaki Allah korusun çocuğunada ilgisiz davranırsa oğluşumla beraber gezeriz bizde napalım,sende kızının arkadaşı ol,imkan elverdiğince beraber gezin,avm ye ikiniz gidin,Allah onlarında kalbine merhamet versin ne diyimkiyorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim . biraz olsun rahatladım . (tabi bu arada da ağladım) . mevzu belki önemli değil gibi ama gerçekten çeken bilir . her zaman gittiğimiz yer değil istediğimiz şeyler değil yapsa çocuğum alışacak mı . şımaracak mı yok ..benim kızım 2,5 yaşında bebek alayım mı dediğimde gerek yok ki lazım değil diyor . yemek dışında bir ihtiyacımızı sormaz almazda . ama sadece karın doyurmakla olmuyor. off . işin garip tarafı bende çalışıyorum ama benim maşımda yemek kartım kredi kartımda onun elinde . bana kıza bilrsiniz . bu konuda o kadar eziğim ki herkes kocasının parasını sormadan yerken ben kendi paramı sorarak yiyemiyorum . zaten doğumdan sonrada çalışmayacağım . sonumuz ne olur bilmem . bana dua edin ne olur.
he anladm cnım:) evet izmıtlıyım ahmet dogruoze gıdıorum cıhanda dogum yapcam nasıpse.sende ızmıtlısın dımı.sen kme gdıosun nerdensın.dogum ısını napcn cnimBunu ben yapmadım, sadece böyle yapmak istiyorum diye ekledim
Dantel aldım bunun için. Kapının önünden arkaya döndüreceğim ve cırt cırt dikeceğim. Cırt cırt olan yerlere de kurdele takacağım.
Hastaneye gidince kapının da ölçüsünü alacağım
Bu arada ende İzmitteydin di mi Sevda? Neresindesin, hangi doktora gidiyorsun? Hangi hastanede doğum yapacaksın nasipse?
arkadaşım inan son yazdığım mesajdan utandım yazdıklarını okuyunca..ben kızıma isim aramanın telaşına düşmüşüm..eski sayfaları karıştırken senin yazdıklarını okudum..hiç üzme kendini..çocukların büyüdüğünde senin arkanda olacaklar bundan emin olabilirsin..çok etkilendim yazdıklarından,herşey gönlünce olsun arkadaşım..konu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim. sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..
aa adapazarındamısın benım bı tarafımda ada lı akrabalarımız var:)yakınız hemde.acıbademdkı doktorları hc bılmıyorum cok pahalıBen de adapazarindayim ama dr a izmite geliyorum acibademe yildiz hanima peki ya sen? Hihi izmiti gorunce yazmadan gecemedim
Evet biraz pahali ama adapzrndaki bazi kiytiirik hastaneler daha pahali bi de bizim kurum anlasmali ben para vermiyorum kihkih :)aa adapazarındamısın benım bı tarafımda ada lı akrabalarımız var:)yakınız hemde.acıbademdkı doktorları hc bılmıyorum cok pahalı
Ben de adapazarindayim ama dr a izmite geliyorum acibademe yildiz hanima peki ya sen? Hihi izmiti gorunce yazmadan gecemedim
he anladm cnım:) evet izmıtlıyım ahmet dogruoze gıdıorum cıhanda dogum yapcam nasıpse.sende ızmıtlısın dımı.sen kme gdıosun nerdensın.dogum ısını napcn cnim
Hayırlı günler hanımlar, kontrolüm vardı bu sabah. Bebegimin gayet iyi çok sükür haftamızdan da ilerideyiz ama biliyorsunuz erken doğum riskim vardı ve dr muayene etti ve açıklığım varmış, 10 gün daha istirahat et doğmasın sonrasında çok rahatlarız dedi, birde hemen ciger gelistirici igne yaptırdı, bu durumda normal doğum olacak inşaallah ama biraz korkuyorum birde açıklık olmaya başladı ya sancılarım da basladı, ne olur bana dua edin 10 gün daha beklesin bebeğim. Allah hepimize Hayırlı doğumlar nasip etsin.
canm şimdi geçmişi okuyodum yazamadan edemedim kıyamam sanada bebişide nolur üzme kendini bazı erkekler buldumcuk oluyor ne yazıkkı ben bebek sahibi olmak için o kadar uğraştım ki allah razı olsun eşimde benimle uğraştı 10 ay tedavi gördük 3. aşılamada hamile kaldım çok sıkıntılı dönemlerdi hiç unutmuyorum benim 3. aşılamam yapıldı tam kapıdan cıkıyorum inanırmısın 45 yaşında kadınla adam ağlaya ağlaya gidiyolar tüp bebekleri gene olmamış el ele tutuşup birbirlerine sarılıp ağlarak cıktılar o kadar kötü oldum ki zaten zor bir süreç bekleme süresi aradan aylar gecti hamile olduğumu öğrendim üst kattaki komşularımız vardı ilk denemelerinde yani kendileri deniyolar kız ikiz hamile kaldı sağlıklımı sağlıklı ikiyane kız evladı oldu kocası denen lavuk töbe töbe hala cıldırıyorum gecen uyumadıda aldım sıktım bide koldtuğa fırlattım dedi eşimle ağzımız açık kaldık benimde eşim cok sinirlidir işinden dolayı bide yapısıda öyle inan evde dövecekti adamı gitsinler die hemen bişey buldum gönderdim sadece ne dedik biliyomusun rabbim aratmadan verdiği için erkekler hazıra konmuş oluyo seninde eşin o minik yavrun için tedavi görseydi o balonu bırak almayı fabrikasına ortak olurdu ne yapacagınız şaşırırdı hiç sıkma canını güzel anne rabbime havela et sen üzülürsen kızın daha cok ağlar sen yardımcı ol ona nolur canınıda sıkma hamilesin hem içindeki bebeğide üzme sağlıcakla kal kocanıda rabbime havele et !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?