anaaamm bnm bebiş keltoş olcak o zaman desene :)))valla rennie şurup rahatlatıyor beni yoksa midem kopacak gibi oluyor .doktora 4lü yazdırıyorum.
hamileyken midesi ağrıyanın bebeği saçlı oluyor diyorlar ne kadar doğruysa :)) bide kızlar 1 tatlı kaşığı tahin demişti. bide onu denicem
Ayrintiliyi semih bey yapmisti. Ben onu da sevdim aslinda ama yildiz hanima da alistim bi de bayan olunca daha rahat hissediyorum kendimi :) dogum bi aksilik olmazsa acibademde olacak insallah. Ctesi gittigimde odalari falan gezdim baya ilgilendiler sagolsunlar hemsireler de guleryuzluydu insallah guzel olur hersey. Belki ayni zamanda dogum yapariz
Aaa hatırladım doğru biliyordum ben bunu
Bende Prof Semih Özeren'e gidiyorum. Ama muayenehanesine. Özel sigortamız yok bizim. Acıbadem deki muayene ücreti özelden daha fazla.
Ama eşimin iş yeri doğumu karşıladığı için nasip olursa doğumu Acıbadem'de yapacağım. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Acıbadem'de Yıldız Hanım'a gidenleri, detaylı ultrason için Semih Hocaya yönlendiriyorlar ama sen nerede yaptırmıştın detaylı ultrasonunu?
Seninde doğum nasip olursa Acıbadem'de olacak o zaman?
Ablam Cihan Hastanesinin arka sokağında oturuyor
O doktoru hiç tanımıyorum ben. Normal doğum yanlısı mı acaba?
Birde doğum ücretieri normal, sezeryan ne kadar biliyor musun hiç?
Benim doktorum Gökçen'ede yazdım Semih Özeren. Sezeryan gibi görünüyor şimdilik. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Hadi bakalım, Rabbim zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Dayansın kuzucuk en az 10 gün inşallah.
Allah kolaylık versin sanada canım. Sıkma, üzme kendini her şey olacağına varır.
Ben inanıyorum inşallah zamanında olacak..
O balon fabrikasına ortak olurdu demişsin ya canım çok duygulandım inan ki
Bende tüp bebekle hamileyim. Artık herkes biliyor zaten ablamların 11 senedir olmuyor, 3 kez tüp bebek denediler.
O yüzden çok @kevserrrrr arkadaşımın durumu için yorumda bulunamayacağım maalesef
Yani bulunmasam daha iyi
İşe gidip geliyorlar ya erkekler, dünyanın bütün yükü de onların omuzlarında, 2,5 yaşındaki yavrusunu memnun etmesi mümkün değil!
Allah merhamet versin, içimden bir şey acıyla koptu sanki...
anladm cnım anlasma olunca super:)bende yarın gdıcem doktoruma cok heyecanlıyımEvet biraz pahali ama adapzrndaki bazi kiytiirik hastaneler daha pahali bi de bizim kurum anlasmali ben para vermiyorum kihkih :)
Tatliimm bosuna uzme kendini esin bi dusuncesizlik yapmis kutlamamis. Ustune bi tane daha yapmis daha ogrtmn olmadin demis :) ama kotu niyetle soylememistir bence erkek iste accik odun oluyolar. Bosver kendine zehir etme tadini cikar unut gitsin bence. Cikin yemege guzel bi gun gecirin daha dogrusu gece :)kızlar sabahtan beri eşimi bekliyorum işten gelsin de öğretmenler günümü kutlasın
geldi beyimiz hiç bişey yok
dedim bugün öğretmenler günü diyor öğretmenler günün kutlu olsun dedim ne işe yaradı bu şimdi ben dedikten sonra
bu sefer de demesin mi sen daha öğretmen olmadın ama
matematik bölümü mezunuyum yüksek lisns yaptım ve dershanede çalıştım
konu sadece kpss ye girip atanmam mı
daha yeni formasyon alıyorum amacım akademisyen olmaktı uzayınca dedim kpss ye girerim ve bu ilk girişim olacak
ailemden herkes sabahtan beri arayıp kutladı
ama ne eşim ne eşimin tarafından biri kutlamadı
bu sefer yemeğe falan çıkartmaya çalışıyor laf kalabalığı yapmaya çalışıyor
yok bir kere üzüldümü affetmem
bugün ağlama günü herhalde durduramıyorum kendimi
Tatliimm bosuna uzme kendini esin bi dusuncesizlik yapmis kutlamamis. Ustune bi tane daha yapmis daha ogrtmn olmadin demis :) ama kotu niyetle soylememistir bence erkek iste accik odun oluyolar. Bosver kendine zehir etme tadini cikar unut gitsin bence. Cikin yemege guzel bi gun gecirin daha dogrusu gece :)
Haklisin sonuna kadar. Ben de eskiden olsa oo burnundan getir derdim. Biz boyle seyler yuzunden bi kuserdik daha dogrusu ben kuserdim ayni boyle agla agla susamazdum hem kocama hem kendime gunu zehir ederdim sonra bi gun kocam bi hastalandi bi korktum bi korktum iki hafta sebebini de bulamadilar yatti oyle. Hep o kavga ettigimiz kustugumuz gunler geldi aklima cok uzuldum cok pisman oldum cunku biliyorum ki o da beni uzmek icin yapmadi. Tamamen okuzlugundenyok canım yaa hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi çok üzüldümnbaşım ağrımaya başladı artık umrumda biile değil
okumamış ailem düşünü arıyp kutluyor eşim okumuş halde bunu düşünemeyip birde öyle laflar etmesini yediremiyorum
Ayrintiliyi semih bey yapmisti. Ben onu da sevdim aslinda ama yildiz hanima da alistim bi de bayan olunca daha rahat hissediyorum kendimi :) dogum bi aksilik olmazsa acibademde olacak insallah. Ctesi gittigimde odalari falan gezdim baya ilgilendiler sagolsunlar hemsireler de guleryuzluydu insallah guzel olur hersey. Belki ayni zamanda dogum yaparizkomsu odalarda bebeklerimiz viyaklar
Haklisin sonuna kadar. Ben de eskiden olsa oo burnundan getir derdim. Biz boyle seyler yuzunden bi kuserdik daha dogrusu ben kuserdim ayni boyle agla agla susamazdum hem kocama hem kendime gunu zehir ederdim sonra bi gun kocam bi hastalandi bi korktum bi korktum iki hafta sebebini de bulamadilar yatti oyle. Hep o kavga ettigimiz kustugumuz gunler geldi aklima cok uzuldum cok pisman oldum cunku biliyorum ki o da beni uzmek icin yapmadi. Tamamen okuzlugundensimdi o yuzden fikirlerim degisti. Evlilik yildonumuzu unuttu dalga gectim guldum gectim l. Saglik olsum da seneye kutlariz dedim. Cok uzattim ama allah kimseye oyle bi pismanlik yasatmasin. Ona bisey olsaydi napardim allah korusun. Sozun ozu gunuzu en guzel sekilde gecirin bence :* uzme kendini de bebisi de bosuna
Standartti galiba benim gezdigim hic aklima gelmedi ki sormak :s bi yatak bi yatak olabilen koltuk bi de wc ve banyo vardi deniz manzaraliydi
Giden arkadaşlarımda çoğunlukla memnun Yıldız Hanım'dan. Zaten doktoruna insan güvenmenin yanında birde seviyorsa daha iyi oluyor.
Şimdiii çok fena ilgi alanıma girdi bu sözün, "odaları gezdim"
Bende önümüzdeki hafta görmeyi umut ediyorum.
Standart odası var, B tipi suit vari birde A tipi suit var. Hepsini gördün mü?
Suit oda farkı standart odaya göre çoook fazla. Standart odalar bana çoook küçük geliyor Acıbadem'de. Yani dünya kadar para istiyorlar adım atmana, adı Acıbadem diye; ama odalara gelince düdük kadar.
Tabi standart odayla suit farkını öğrenince vazgeçmek zorunda kaldım bu sevdadan
babyforwe canımm yaaa, bugünde hep kocaların duyarsızlığından konuşulmuş. Sende dertlenmişsin bu konuda.
Haklısın bacım, yap tribini, hadi hatırlamamış birde demeseymiş öyle
İlk önce aman boşver diyecektim vazgeçtim
Aşırı hassasız sonuçta
ayy kıyamam sana boşver canım yaa bir bilemedin iki sene sonra bebeğin kutlar gününü eşin hem unutmuş hemde konuştukça batmış sana şakasına takılmak istemiş ama kötü olmuşş üzme kendini boşverryok canım yaa hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi çok üzüldümnbaşım ağrımaya başladı artık umrumda biile değil
okumamış ailem düşünü arıyp kutluyor eşim okumuş halde bunu düşünemeyip birde öyle laflar etmesini yediremiyorum
Hahaha cok guldum :) evet hassas zamandayiz belki ben de o yuzden boyle dusunuyorumdur. Belki dogurunca yine binerim supurgeme belli mi olur
Ben neler dedim kızaAy ne fenayım
konu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim. sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..
yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim . biraz olsun rahatladım . (tabi bu arada da ağladım) . mevzu belki önemli değil gibi ama gerçekten çeken bilir . her zaman gittiğimiz yer değil istediğimiz şeyler değil yapsa çocuğum alışacak mı . şımaracak mı yok ..benim kızım 2,5 yaşında bebek alayım mı dediğimde gerek yok ki lazım değil diyor . yemek dışında bir ihtiyacımızı sormaz almazda . ama sadece karın doyurmakla olmuyor. off . işin garip tarafı bende çalışıyorum ama benim maşımda yemek kartım kredi kartımda onun elinde . bana kıza bilrsiniz . bu konuda o kadar eziğim ki herkes kocasının parasını sormadan yerken ben kendi paramı sorarak yiyemiyorum . zaten doğumdan sonrada çalışmayacağım . sonumuz ne olur bilmem . bana dua edin ne olur.
hadi bakalım dualarımı seninleSelam kızlar. Siteye girmeyeli uzun zaman oldu. Bir aksilik çıkmazsa Allahın izniyle 17 aralıkta bebegimi sezeryanla dünyaya getirecegim:) Daha zaman var ama siz yinede benden dualarınızı esirgemeyin. şimdiden teşekkür ederim hepinize...
Canım su erkekler bazen tam bir Öküz oluyorlar sende diğer arkadaşlar gibi kız kıza gezersiniz kızlarınla en Güzeli miss.Slm kızlar bugun hiç giremedim Boğaz'ım burnum kapalı zor nefes alıyorum allahım bu grip son anda buldu beni ne temizlik ne bişey yapamıyorum halım yok eksiğim fazla çıkıp alamıyom 1 haftadır atlatamadım haftaya carsamba kontrolüm var 1 aydır gıtmıyorum doğumla ılhili ne dıcek bakım ondan sonra Telaş başlar.bıgun geçmişi okuyamadım herkes iyidir inş
alya olsun mukızlar yardımmm..heryere yazdım doğru düzgün cevap veren olmadı..kızımızın ismine karar veremedik.ASYA ile ALYA arasında kaldık..
asyakızlar yardımmm..heryere yazdım doğru düzgün cevap veren olmadı..kızımızın ismine karar veremedik.ASYA ile ALYA arasında kaldık..
valla çeken bilir bacım 3 aşılama 6 ayda klomen tedavisi gördüm hiç unutmuyorum alışveriş merkezinde gezerken tüllü beşik görmüştüm gene aşılama tutmamıştı o kadar cok ağlamıştım ki benim eşim cok sert bi adam karakteri öyle eee bide esnaf olunca daha ağır ama inan beni 2 gün susuturamadı hep gözleri dolu dolu gezdi benimle belki diorum başımıza bunlar gelmeseydi bazı şeylere daha kolay yok derdi ama bilmiyorum işte kadınlar için bişey diyemem ama erkeklerin hastanedeki kısırlık bölümüne gidip 2 saat oturtacaksın göreceksin sonra nasıl değişiyor erkek milleti daha kolay buldumcuk oluyolar yatıyo kalkıyo karısıyla hop çocuk sonrada annesine babasına yada kaynanasına ona buna güveniyo onlar alır ne gerek var aman boşver şöyle böyle ama başlarına bu olaylar gelse bir tane çorap almak için nelerini satarlar rabbim hiç kimseye aratmadan versin evlat cok zor bi durum dünyanın en zenginide olsan olmayınca olmuyo bazen herşey para olmuyo minicik kalbinin attığını duymak için nelerini vermez insan ama erkek milleti heleki böyle insanlar zor değişiyo rabbim ıslah etsin onları ben sadece kocaları böyle olanlara diyorum hastaneye gitsinler o diğer insanları uzaktan seğretsinler inanın 40 yaşında evli çiftleri ağlarak gördüm ama nasıl birbirlerine destek olduklarınıda gördüm
Aaa hatırladım doğru biliyordum ben bunu
Bende Prof Semih Özeren'e gidiyorum. Ama muayenehanesine. Özel sigortamız yok bizim. Acıbadem deki muayene ücreti özelden daha fazla.
Ama eşimin iş yeri doğumu karşıladığı için nasip olursa doğumu Acıbadem'de yapacağım. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Acıbadem'de Yıldız Hanım'a gidenleri, detaylı ultrason için Semih Hocaya yönlendiriyorlar ama sen nerede yaptırmıştın detaylı ultrasonunu?
Seninde doğum nasip olursa Acıbadem'de olacak o zaman?
Ablam Cihan Hastanesinin arka sokağında oturuyor
O doktoru hiç tanımıyorum ben. Normal doğum yanlısı mı acaba?
Birde doğum ücretieri normal, sezeryan ne kadar biliyor musun hiç?
Benim doktorum Gökçen'ede yazdım Semih Özeren. Sezeryan gibi görünüyor şimdilik. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Hadi bakalım, Rabbim zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Dayansın kuzucuk en az 10 gün inşallah.
Allah kolaylık versin sanada canım. Sıkma, üzme kendini her şey olacağına varır.
Ben inanıyorum inşallah zamanında olacak..
O balon fabrikasına ortak olurdu demişsin ya canım çok duygulandım inan ki
Bende tüp bebekle hamileyim. Artık herkes biliyor zaten ablamların 11 senedir olmuyor, 3 kez tüp bebek denediler.
O yüzden çok @kevserrrrr arkadaşımın durumu için yorumda bulunamayacağım maalesef
Yani bulunmasam daha iyi
İşe gidip geliyorlar ya erkekler, dünyanın bütün yükü de onların omuzlarında, 2,5 yaşındaki yavrusunu memnun etmesi mümkün değil!
Allah merhamet versin, içimden bir şey acıyla koptu sanki...
yeni evlendiğimizde düşük yapmıştım sonra anneler günü geldi dedim anneler günümü niye kutlamadın diye. sen benim annem misin dedi pis gıcık :) amannnn takmıyorum bazı şeyleri kafaya . çok şükür her konuda mutluyum ama o bu konularda hiç düşünceli ve romantik deil bende onu böyle kabul ediyorumkızlar sabahtan beri eşimi bekliyorum işten gelsin de öğretmenler günümü kutlasın
geldi beyimiz hiç bişey yok
dedim bugün öğretmenler günü diyor öğretmenler günün kutlu olsun dedim ne işe yaradı bu şimdi ben dedikten sonra
bu sefer de demesin mi sen daha öğretmen olmadın ama
matematik bölümü mezunuyum yüksek lisns yaptım ve dershanede çalıştım
konu sadece kpss ye girip atanmam mı
daha yeni formasyon alıyorum amacım akademisyen olmaktı uzayınca dedim kpss ye girerim ve bu ilk girişim olacak
ailemden herkes sabahtan beri arayıp kutladı
ama ne eşim ne eşimin tarafından biri kutlamadı
bu sefer yemeğe falan çıkartmaya çalışıyor laf kalabalığı yapmaya çalışıyor
yok bir kere üzüldümü affetmem
bugün ağlama günü herhalde durduramıyorum kendimi
moralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
konu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim. sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..
yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim . biraz olsun rahatladım . (tabi bu arada da ağladım) . mevzu belki önemli değil gibi ama gerçekten çeken bilir . her zaman gittiğimiz yer değil istediğimiz şeyler değil yapsa çocuğum alışacak mı . şımaracak mı yok ..benim kızım 2,5 yaşında bebek alayım mı dediğimde gerek yok ki lazım değil diyor . yemek dışında bir ihtiyacımızı sormaz almazda . ama sadece karın doyurmakla olmuyor. off . işin garip tarafı bende çalışıyorum ama benim maşımda yemek kartım kredi kartımda onun elinde . bana kıza bilrsiniz . bu konuda o kadar eziğim ki herkes kocasının parasını sormadan yerken ben kendi paramı sorarak yiyemiyorum . zaten doğumdan sonrada çalışmayacağım . sonumuz ne olur bilmem . bana dua edin ne olur.
beni merak eden herkeze cok tşk ederim inanın hamileliğim boyunca böyle bir gün gecirmedim bulantı kadar zor bişey yokmus neyseki sonuclarım cok iyi çıktı bebektede bendede bişey yok ntsyede bagladılar kalp atışları cok güzeldi ya orda ntsye baglarken bitane kadıncagız yeni doğum yapmıs onu getirdiler kapının önüne giydirdiler bebeğide yanında ay nasıl güzellerdi o kocaman yeri ağlama sesi doldurdu minnak mı minnak nasıl güzeldi memeyi tutturmaya calıştılar alamayınca nasıl sinirlendi öyle tatlıydıki rabbim hepimizi ve evladlarınızı korusun bu arada doktorum günde 3 litreyi gecme dedi bulantın ondandedi başkada bişey demedi ama hala mide yanmam var ne iyi gelir bu mide yanmasına kızlar ya
Standartti galiba benim gezdigim hic aklima gelmedi ki sormak :s bi yatak bi yatak olabilen koltuk bi de wc ve banyo vardi deniz manzaraliydiha bi de calisma masasi ona bi anlam veremedim gerci evet biraz kucuktu ama bize yeter ustune para veremeyecem zaten bebek icin 350 tl gibi bisey odeyecekmisiz. Ha dogum fotografcisi ve aile yemegi var paketin icinde baska seyler da saydi ama hatirlamiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?