2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
anaaamm bnm bebiş keltoş olcak o zaman desene :)))

Ayrintiliyi semih bey yapmisti. Ben onu da sevdim aslinda ama yildiz hanima da alistim bi de bayan olunca daha rahat hissediyorum kendimi :) dogum bi aksilik olmazsa acibademde olacak insallah. Ctesi gittigimde odalari falan gezdim baya ilgilendiler sagolsunlar hemsireler de guleryuzluydu insallah guzel olur hersey. Belki ayni zamanda dogum yapariz komsu odalarda bebeklerimiz viyaklar

göürnme gözüme bu gece dedim aynı evde değilmişiz gibi davran beni mutlu edersin dedim kızdım ne hali varsa görsün beni üzmeye hakkı yok

Tatliimm bosuna uzme kendini esin bi dusuncesizlik yapmis kutlamamis. Ustune bi tane daha yapmis daha ogrtmn olmadin demis :) ama kotu niyetle soylememistir bence erkek iste accik odun oluyolar. Bosver kendine zehir etme tadini cikar unut gitsin bence. Cikin yemege guzel bi gun gecirin daha dogrusu gece :)

yok canım yaa hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi çok üzüldüm nbaşım ağrımaya başladı artık umrumda biile değil
okumamış ailem düşünü arıyp kutluyor eşim okumuş halde bunu düşünemeyip birde öyle laflar etmesini yediremiyorum

Benim de kocam uyuyo tv de de bisey yok puf cok sıkıldım yaaa :'( butun gun yalnizdim zaten dort gozle gelmesini bekledim o da cok yorulmus uyuyup kaldi dana napsam napsammm

Haklisin sonuna kadar. Ben de eskiden olsa oo burnundan getir derdim. Biz boyle seyler yuzunden bi kuserdik daha dogrusu ben kuserdim ayni boyle agla agla susamazdum hem kocama hem kendime gunu zehir ederdim sonra bi gun kocam bi hastalandi bi korktum bi korktum iki hafta sebebini de bulamadilar yatti oyle. Hep o kavga ettigimiz kustugumuz gunler geldi aklima cok uzuldum cok pisman oldum cunku biliyorum ki o da beni uzmek icin yapmadi. Tamamen okuzlugunden simdi o yuzden fikirlerim degisti. Evlilik yildonumuzu unuttu dalga gectim guldum gectim l. Saglik olsum da seneye kutlariz dedim. Cok uzattim ama allah kimseye oyle bi pismanlik yasatmasin. Ona bisey olsaydi napardim allah korusun. Sozun ozu gunuzu en guzel sekilde gecirin bence :* uzme kendini de bebisi de bosuna

Giden arkadaşlarımda çoğunlukla memnun Yıldız Hanım'dan. Zaten doktoruna insan güvenmenin yanında birde seviyorsa daha iyi oluyor.
Şimdiii çok fena ilgi alanıma girdi bu sözün, "odaları gezdim"
Bende önümüzdeki hafta görmeyi umut ediyorum.
Standart odası var, B tipi suit vari birde A tipi suit var. Hepsini gördün mü?
Suit oda farkı standart odaya göre çoook fazla. Standart odalar bana çoook küçük geliyor Acıbadem'de. Yani dünya kadar para istiyorlar adım atmana, adı Acıbadem diye; ama odalara gelince düdük kadar.
Tabi standart odayla suit farkını öğrenince vazgeçmek zorunda kaldım bu sevdadan

babyforwe canımm yaaa, bugünde hep kocaların duyarsızlığından konuşulmuş. Sende dertlenmişsin bu konuda.
Haklısın bacım, yap tribini, hadi hatırlamamış birde demeseymiş öyle
İlk önce aman boşver diyecektim vazgeçtim
Aşırı hassasız sonuçta

Ben neler dedim kıza Ay ne fenayım

Standartti galiba benim gezdigim hic aklima gelmedi ki sormak :s bi yatak bi yatak olabilen koltuk bi de wc ve banyo vardi deniz manzaraliydi ha bi de calisma masasi ona bi anlam veremedim gerci evet biraz kucuktu ama bize yeter ustune para veremeyecem zaten bebek icin 350 tl gibi bisey odeyecekmisiz. Ha dogum fotografcisi ve aile yemegi var paketin icinde baska seyler da saydi ama hatirlamiyorum ki

ayy kıyamam sana boşver canım yaa bir bilemedin iki sene sonra bebeğin kutlar gününü eşin hem unutmuş hemde konuştukça batmış sana şakasına takılmak istemiş ama kötü olmuşş üzme kendini boşverr

hadi bakalım dualarımı seninle

Canım su erkekler bazen tam bir Öküz oluyorlar sende diğer arkadaşlar gibi kız kıza gezersiniz kızlarınla en Güzeli miss.
kızlar yardımmm..heryere yazdım doğru düzgün cevap veren olmadı..kızımızın ismine karar veremedik.ASYA ile ALYA arasında kaldık..
alya olsun mu

valla çeken bilir bacım 3 aşılama 6 ayda klomen tedavisi gördüm hiç unutmuyorum alışveriş merkezinde gezerken tüllü beşik görmüştüm gene aşılama tutmamıştı o kadar cok ağlamıştım ki benim eşim cok sert bi adam karakteri öyle eee bide esnaf olunca daha ağır ama inan beni 2 gün susuturamadı hep gözleri dolu dolu gezdi benimle belki diorum başımıza bunlar gelmeseydi bazı şeylere daha kolay yok derdi ama bilmiyorum işte kadınlar için bişey diyemem ama erkeklerin hastanedeki kısırlık bölümüne gidip 2 saat oturtacaksın göreceksin sonra nasıl değişiyor erkek milleti daha kolay buldumcuk oluyolar yatıyo kalkıyo karısıyla hop çocuk sonrada annesine babasına yada kaynanasına ona buna güveniyo onlar alır ne gerek var aman boşver şöyle böyle ama başlarına bu olaylar gelse bir tane çorap almak için nelerini satarlar rabbim hiç kimseye aratmadan versin evlat cok zor bi durum dünyanın en zenginide olsan olmayınca olmuyo bazen herşey para olmuyo minicik kalbinin attığını duymak için nelerini vermez insan ama erkek milleti heleki böyle insanlar zor değişiyo rabbim ıslah etsin onları ben sadece kocaları böyle olanlara diyorum hastaneye gitsinler o diğer insanları uzaktan seğretsinler inanın 40 yaşında evli çiftleri ağlarak gördüm ama nasıl birbirlerine destek olduklarınıda gördüm

yeni evlendiğimizde düşük yapmıştım sonra anneler günü geldi dedim anneler günümü niye kutlamadın diye. sen benim annem misin dedi pis gıcık :) amannnn takmıyorum bazı şeyleri kafaya . çok şükür her konuda mutluyum ama o bu konularda hiç düşünceli ve romantik deil bende onu böyle kabul ediyorum salla gitsin canını sıktığına değmez.
öğretmenler günün kutlu olsun bu arada

Kevsercim canim yazdiklarini okudum. Inan cok uzuldum. Seni cok iyi anliyorum. Benim esim de cok dusuncesiz bi insandi ilk evlendigimiz zamanlarda. Cok sukur vicdanli merhametli bir insan oldugu icin dusuncesizligini yavas yavas yendim. Ama sonucta evliligimin ilk yili cok zor ve yipratici gecti. Rabb'im senin de esine vicdan ve merhamet versin insaallah. Hatalarini gorsun, daha iyi bir es ve daha iyi bir baba olsun insaallah. Bolca dua et canim kizlarini da kendini de uzme insaallah..

@Larkin, gkcnbrt ..aa oylemı:)dogum fıyatlarını daha konusmadık son zaman konusuyomus.cok eskı bı doktormus ben memnunum.pek normal yanlısı da degl.zaten bende normal yanlısı degılım:)benımde sezeryan gbı gozukuyor zaten.ıstermısınız odalarınız yanyana olsun:)bende sızı zıyarete gelırmısım

Çalışma masasını biz ikramlık lohusa şerbetliği vs için kullanacağız nasipse.
Tabi bunlar hep varsayım, bakalım bi aksilik olmadan o günlere gelip hayallerimizi yaşayabilecek miyiz, nasip kızmet her şey hayırlısı olsun hakkımızda.

Bizde bebek için para vermeyeceğiz, ama doğum fotoğrafçısını karşılamıyor. Bende istiyorum fotoğraf çekilsin.
Semih Hoca ameliyata almıyormuş fotoğrafçı, ameliyat ekibimiz usta oldu oldu artık fotoğraf, video çekiyorlar demişti geçen gittiğimizde. Onlara çektiririz artık

Ayy daldım yine hayallere
Senin özel sigortan var değil mi?
Suit odayı karşılıyor olmalı, ferah ferah Onu bir daha ki sefere sormalısın bence
Ben kalamıyorum sen kal , faydalansın biri bilinçlensin insanımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…