@Larkin,gkcnbrt ..aa oylemı:)dogum fıyatlarını daha konusmadık son zaman konusuyomus.cok eskı bı doktormus ben memnunum.pek normal yanlısı da degl.zaten bende normal yanlısı degılım:)benımde sezeryan gbı gozukuyor zaten.ıstermısınız odalarınız yanyana olsun:)bende sızı zıyarete gelırmısım
Masa seysi mantikliymis
Çalışma masasını biz ikramlık lohusa şerbetliği vs için kullanacağız nasipse.
Tabi bunlar hep varsayım, bakalım bi aksilik olmadan o günlere gelip hayallerimizi yaşayabilecek miyiz, nasip kızmet her şey hayırlısı olsun hakkımızda.
Bizde bebek için para vermeyeceğiz, ama doğum fotoğrafçısını karşılamıyor. Bende istiyorum fotoğraf çekilsin.
Semih Hoca ameliyata almıyormuş fotoğrafçı, ameliyat ekibimiz usta oldu oldu artık fotoğraf, video çekiyorlar demişti geçen gittiğimizde. Onlara çektiririz artık
Ayy daldım yine hayallere
Senin özel sigortan var değil mi?
Suit odayı karşılıyor olmalı, ferah ferahOnu bir daha ki sefere sormalısın bence
Ben kalamıyorum sen kal , faydalansın biribilinçlensin insanımız
odamızı beğendiğine cok sevindimmm teyzesi :) hemen paylaşıyorum ama halımız filan yarın gelecek şimdidlik azcık boş :)Bdsayar canim alintilamistim yazmadan cevaplamisim mesaji. Iyi olmana sevindim canim. Hepimiz saglikla hayirla alalim insaallah o bayan gibi bebisimizi kucagimiza. Bu arada daha once yazmistim ama gormedin sanirim. Bebisinin odasinin resmini tekrar paylasabilir misin dicektim. Cok begenmistim de ablama gostericektim o da cok merak etti ama bulamadim gecmiste sayfasini.
benım mınık ters daha donmedı bıde catım darmıs .amann ne bılıyım korkuyorumda normaldn.he bu arada acıbadem bebege kıyafet verıyomus yanı hastanedeyken gıydırıyomus sık sıkda degsıyolarmıs acıbadm yazıomus kıyafetlerde.temızde olsa cope atıyomus cıkardgnı:)
Hayat bu olur mu olur. Haberleşelim di mi amaNiye sezeryan yanlısı ama Seninde önceliğin normal olsa ya, bir sorun yoksa tabi:)
Ben de normal dogum yanlisi olmayan bi ben miyim diyodum@Larkin,gkcnbrt ..aa oylemı:)dogum fıyatlarını daha konusmadık son zaman konusuyomus.cok eskı bı doktormus ben memnunum.pek normal yanlısı da degl.zaten bende normal yanlısı degılım:)benımde sezeryan gbı gozukuyor zaten.ıstermısınız odalarınız yanyana olsun:)bende sızı zıyarete gelırmısım
valla çeken bilir bacım 3 aşılama 6 ayda klomen tedavisi gördüm hiç unutmuyorum alışveriş merkezinde gezerken tüllü beşik görmüştüm gene aşılama tutmamıştı o kadar cok ağlamıştım ki benim eşim cok sert bi adam karakteri öyle eee bide esnaf olunca daha ağır ama inan beni 2 gün susuturamadı hep gözleri dolu dolu gezdi benimle belki diorum başımıza bunlar gelmeseydi bazı şeylere daha kolay yok derdi ama bilmiyorum işte kadınlar için bişey diyemem ama erkeklerin hastanedeki kısırlık bölümüne gidip 2 saat oturtacaksın göreceksin sonra nasıl değişiyor erkek milleti daha kolay buldumcuk oluyolar yatıyo kalkıyo karısıyla hop çocuk sonrada annesine babasına yada kaynanasına ona buna güveniyo onlar alır ne gerek var aman boşver şöyle böyle ama başlarına bu olaylar gelse bir tane çorap almak için nelerini satarlar rabbim hiç kimseye aratmadan versin evlat cok zor bi durum dünyanın en zenginide olsan olmayınca olmuyo bazen herşey para olmuyo minicik kalbinin attığını duymak için nelerini vermez insan ama erkek milleti heleki böyle insanlar zor değişiyo rabbim ıslah etsin onları ben sadece kocaları böyle olanlara diyorum hastaneye gitsinler o diğer insanları uzaktan seğretsinler inanın 40 yaşında evli çiftleri ağlarak gördüm ama nasıl birbirlerine destek olduklarınıda gördüm
benım mınık ters daha donmedı bıde catım darmıs .amann ne bılıyım korkuyorumda normaldn.he bu arada acıbadem bebege kıyafet verıyomus yanı hastanedeyken gıydırıyomus sık sıkda degsıyolarmıs acıbadm yazıomus kıyafetlerde.temızde olsa cope atıyomus cıkardgnı:)
ay olurmu hc yalnız olurmusun benım gbı korkak var bıtane:) aramzda bı hafta var ben tırsarım dısarı cıkmaya o zaman.ama bak forumu habersız bırakırsan hemen atlar gelrım haber almaya:)bu arada çok memnun oldum ıkınızlde tanıstgmaBen de normal dogum yanlisi olmayan bi ben miyim diyodumama ben daha karar veremedim 38 de cati miayenesinden sora kesin kararimi vercm ama sezryn olur gibime geliyo :) ziyaretimize de bekleriz en cok da ben zaten kimsem yok bi annelerim bi de kocam gelir
Haklisin sonuna kadar. Ben de eskiden olsa oo burnundan getir derdim. Biz boyle seyler yuzunden bi kuserdik daha dogrusu ben kuserdim ayni boyle agla agla susamazdum hem kocama hem kendime gunu zehir ederdim sonra bi gun kocam bi hastalandi bi korktum bi korktum iki hafta sebebini de bulamadilar yatti oyle. Hep o kavga ettigimiz kustugumuz gunler geldi aklima cok uzuldum cok pisman oldum cunku biliyorum ki o da beni uzmek icin yapmadi. Tamamen okuzlugundensimdi o yuzden fikirlerim degisti. Evlilik yildonumuzu unuttu dalga gectim guldum gectim l. Saglik olsum da seneye kutlariz dedim. Cok uzattim ama allah kimseye oyle bi pismanlik yasatmasin. Ona bisey olsaydi napardim allah korusun. Sozun ozu gunuzu en guzel sekilde gecirin bence :* uzme kendini de bebisi de bosuna
Giden arkadaşlarımda çoğunlukla memnun Yıldız Hanım'dan. Zaten doktoruna insan güvenmenin yanında birde seviyorsa daha iyi oluyor.
Şimdiii çok fena ilgi alanıma girdi bu sözün, "odaları gezdim"
Bende önümüzdeki hafta görmeyi umut ediyorum.
Standart odası var, B tipi suit vari birde A tipi suit var. Hepsini gördün mü?
Suit oda farkı standart odaya göre çoook fazla. Standart odalar bana çoook küçük geliyor Acıbadem'de. Yani dünya kadar para istiyorlar adım atmana, adı Acıbadem diye; ama odalara gelince düdük kadar.
Tabi standart odayla suit farkını öğrenince vazgeçmek zorunda kaldım bu sevdadan
babyforwe canımm yaaa, bugünde hep kocaların duyarsızlığından konuşulmuş. Sende dertlenmişsin bu konuda.
Haklısın bacım, yap tribini, hadi hatırlamamış birde demeseymiş öyle
İlk önce aman boşver diyecektim vazgeçtim
Aşırı hassasız sonuçta
ayy kıyamam sana boşver canım yaa bir bilemedin iki sene sonra bebeğin kutlar gününü eşin hem unutmuş hemde konuştukça batmış sana şakasına takılmak istemiş ama kötü olmuşş üzme kendini boşverr
yeni evlendiğimizde düşük yapmıştım sonra anneler günü geldi dedim anneler günümü niye kutlamadın diye. sen benim annem misin dedi pis gıcık :) amannnn takmıyorum bazı şeyleri kafaya . çok şükür her konuda mutluyum ama o bu konularda hiç düşünceli ve romantik deil bende onu böyle kabul ediyorumsalla gitsin canını sıktığına değmez.
öğretmenler günün kutlu olsun bu arada
bu konuda bnde çok hassasım . Çocugumun gozunu hiç birseyde koymadım koymam . Okuyunca bnde çok duygulandm ya nolcak sanki aliverseymiş bir balonu çocuga kırk yıldabir gitmişler zaten çokmu gormuş . Bindrseymiş oyuncaklara diledgi kadar çocuk hevesini alsaymış ayy kıyamam ya . Ben hiç dayanamiyorum çocukların uzulmesine ..
Ne güzel yazmışsın canım aynen öyle.
Ablam tüp bebek tedavilerinde negatif kan tahlili sonuçları aldığında 3 seferde de yanındaydım.
Rabbim herkese dilediği zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.
Ama kim ne derse desin, evlat bu dünyanın en büyük nimeti, Allah'ın mucizesi lütfu.
Ve kolay ulaşmayınca daha kıymetli oluyor.
Olmayınca Allah'tan, olunca sanki sendenTövbe estağfirullah...
Birde "çocuk yaptık, biz yapmıcaz, 2. yi ne zaman yapsak, ay yok çocuk mocuk yapamam" gibi anormal lafları duyunca ne hale geliyoruz bi bilsen
İşte kimine evlatsızlık sınav, hemde çok acı bir sınav, alnı ak çıkması zor olan bir sınav, kimine de varlığı sınav.
Bunca insan olsun diye, bütün maddi manevi gücünü kullanırken, gel sen işte bir balon alma o çocuğa.
Bütün balonlar feda olsun yavrum sana, senin bir gülücüğüne
babyforwe önemli olan eşinin değil öğrencilerinin kutlaması, Allah nasip eder de yaşarsın umarım o güzelliği bundan sonraki senelerde
bizim de eşimle aramızda lafı bile geçmedi bırak kutlamayı. sağolsun kayınvalidem arayıp kutladı,kendisi de emekli öğretmen, ben aramadığım için utandım
amın amın hepımızın hakkında hayırlısı olsun canım benım.walla bnada orda dogum yapan bırı ddı vermemısler onlara.bılmıyorum verırler belkı
Hangi doğum şekli hakkında hayırlıysa o olsun inşallah.
Kıyafet veriyor, kirlenince değiştiriyor da. Ama o kıyafetleri sana veriyor ben öyle biliyorum, çöpe atma meselesini duymadım hiçArkadaşım orada doğum yapmıştı sorarım çöpe mi atıyorlar diye, sanmıyorum ama bellide olmaz
Ben de gebze de dogum yapcm ins. Medical park burcu cetinkaya da.he anladm cnım:) evet izmıtlıyım ahmet dogruoze gıdıorum cıhanda dogum yapcam nasıpse.sende ızmıtlısın dımı.sen kme gdıosun nerdensın.dogum ısını napcn cnim
Herkesten once forumun haberi olur gibi geliyo banaay olurmu hc yalnız olurmusun benım gbı korkak var bıtane:) aramzda bı hafta var ben tırsarım dısarı cıkmaya o zaman.ama bak forumu habersız bırakırsan hemen atlar gelrım haber almaya:)bu arada çok memnun oldum ıkınızlde tanıstgma
Cok guzeller canim ne güzel duzenlemissin..askılar benim fikrim nasıl olmuş teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?