2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hayat bu olur mu olur. Haberleşelim di mi ama Niye sezeryan yanlısı ama Seninde önceliğin normal olsa ya, bir sorun yoksa tabi:)

Bdsayar canim alintilamistim yazmadan cevaplamisim mesaji. Iyi olmana sevindim canim. Hepimiz saglikla hayirla alalim insaallah o bayan gibi bebisimizi kucagimiza. Bu arada daha once yazmistim ama gormedin sanirim. Bebisinin odasinin resmini tekrar paylasabilir misin dicektim. Cok begenmistim de ablama gostericektim o da cok merak etti ama bulamadim gecmiste sayfasini.

Masa
Masa seysi mantikliymis benim hastaneye gelen olcaani sanmiyorum o yuzden hic aklima gelmedi valla bi dahaki gittigimde sorayim ben oda meselesini bi dee heh evet ozel sigorta. Insallah karsiliyodur. Baska bisey diyecek miydim ki ben :) neyse hakkimizda hayirlisi

odamızı beğendiğine cok sevindimmm teyzesi :) hemen paylaşıyorum ama halımız filan yarın gelecek şimdidlik azcık boş :)

Eklentiler

• image.webp
    168,6 KB · Görüntüleme: 115

Hayat bu olur mu olur. Haberleşelim di mi ama Niye sezeryan yanlısı ama Seninde önceliğin normal olsa ya, bir sorun yoksa tabi:)
benım mınık ters daha donmedı bıde catım darmıs .amann ne bılıyım korkuyorumda normaldn.he bu arada acıbadem bebege kıyafet verıyomus yanı hastanedeyken gıydırıyomus sık sıkda degsıyolarmıs acıbadm yazıomus kıyafetlerde.temızde olsa cope atıyomus cıkardgnı:)

Ben de normal dogum yanlisi olmayan bi ben miyim diyodum ama ben daha karar veremedim 38 de cati miayenesinden sora kesin kararimi vercm ama sezryn olur gibime geliyo :) ziyaretimize de bekleriz en cok da ben zaten kimsem yok bi annelerim bi de kocam gelir

Ne güzel yazmışsın canım aynen öyle.
Ablam tüp bebek tedavilerinde negatif kan tahlili sonuçları aldığında 3 seferde de yanındaydım.
Rabbim herkese dilediği zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.
Ama kim ne derse desin, evlat bu dünyanın en büyük nimeti, Allah'ın mucizesi lütfu.
Ve kolay ulaşmayınca daha kıymetli oluyor.
Olmayınca Allah'tan, olunca sanki senden Tövbe estağfirullah...

Birde "çocuk yaptık, biz yapmıcaz, 2. yi ne zaman yapsak, ay yok çocuk mocuk yapamam" gibi anormal lafları duyunca ne hale geliyoruz bi bilsen

İşte kimine evlatsızlık sınav, hemde çok acı bir sınav, alnı ak çıkması zor olan bir sınav, kimine de varlığı sınav.
Bunca insan olsun diye, bütün maddi manevi gücünü kullanırken, gel sen işte bir balon alma o çocuğa.
Bütün balonlar feda olsun yavrum sana, senin bir gülücüğüne

Hangi doğum şekli hakkında hayırlıysa o olsun inşallah.
Kıyafet veriyor, kirlenince değiştiriyor da. Ama o kıyafetleri sana veriyor ben öyle biliyorum, çöpe atma meselesini duymadım hiç Arkadaşım orada doğum yapmıştı sorarım çöpe mi atıyorlar diye, sanmıyorum ama bellide olmaz

babyforwe önemli olan eşinin değil öğrencilerinin kutlaması, Allah nasip eder de yaşarsın umarım o güzelliği bundan sonraki senelerde
bizim de eşimle aramızda lafı bile geçmedi bırak kutlamayı. sağolsun kayınvalidem arayıp kutladı,kendisi de emekli öğretmen, ben aramadığım için utandım

ay olurmu hc yalnız olurmusun benım gbı korkak var bıtane:) aramzda bı hafta var ben tırsarım dısarı cıkmaya o zaman.ama bak forumu habersız bırakırsan hemen atlar gelrım haber almaya:)bu arada çok memnun oldum ıkınızlde tanıstgma

haklısın canım öyle rabbim korusun yaşatmasın ama bu günleri de unutmasın

boşveremedim canım ama güldürdünüz beni çok saolun :)

çok saol canm

bende mutluyum şükürler olsun eşimi de çok seviyorum 8 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evli
ama napıyım böyle şeyleri önemsiyorum

1 sene de doğumgünümü unutmuştu hala takarım kafasına ama akıllanmamış saha

bu konuda bnde çok hassasım . Çocugumun gozunu hiç birseyde koymadım koymam . Okuyunca bnde çok duygulandm ya nolcak sanki aliverseymiş bir balonu çocuga kırk yıldabir gitmişler zaten çokmu gormuş . Bindrseymiş oyuncaklara diledgi kadar çocuk hevesini alsaymış ayy kıyamam ya . Ben hiç dayanamiyorum çocukların uzulmesine ..

çok haklısın gerçekten canım çok teşekkür ederim

amın amın hepımızın hakkında hayırlısı olsun canım benım.walla bnada orda dogum yapan bırı ddı vermemısler onlara.bılmıyorum verırler belkı

Cok halsizim kolumu kaldıracak dermanım yok midem yanardag gibi nasil bir yanmadır bu lav püskürtecem birazdan off offf

Herkesten once forumun haberi olur gibi geliyo bana ben de coook memnun oldum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…