Ayy herkes kocadan dert yanmis merak etmeyin annisler bi öküz de bende var

Hic ince dusunmez romantiklik nedir bilmez kutlamalari sevmez iste benim zorumla dogum gunumde pasta alir hediyemi alir evlilik yildonumunde hediye alir oda mecburiyetten
Bazen kizdirir beni hemen her dediğimede muhalefettir yani birbirimizi cok severiz aslinda ama bir okadarda zitiz birbirimize ben ak derim o kara der her konuda boyledir ama yukarda Allah var her dedigimi karsida ciksa yapar ama oyle sma böyle
benimde snlamadigim bu madem yapcan niye isi yokusa suruyosun
Beni yollamadi istanbula bi gun rotarli gitcem sabah isten geldi uyudu 4 gibi kalkti sabah diyoki bide ben kalkınca bakarix o ise beni yollamicak ya tabi kalkti bende hava yapınca sabah bindircekmis beni otobuse neyse aradan zaman geçti soruyor bana sen simdi gercekten gitcenmi 
Be adam bi ay oldu sana diyeli aksilikle cikti gidemedim 3.5 senelik evlilik hayatimizda ilk defa izin alarsk gideyim dedim yok olmadi adam yine puruz yine puruz demekki neymis izin almayacakmisim bren gidiyorum şu gün diyecekmisim
güzellik yapim izin istiyim dedim olmadı ben napim
Her ne kadar odunda olsa kocam benim ya kiyamam ona ben iyiki onunla evlenmisim Allahima sukurler olsun her ne kadar fikir ayriligimiz olsada bir elmanin yarisiyiz biz napim kocam romantik seyler soylemez incelikten anlamaz odun ama kocam yaa
Gecenin 11 inde ise gittim kocam ya nasil kiyarim ben ona vallahide gitmemi istemiyo diye icimden gitmek onu birakmak hic gelmiyo ama napim ya yakinda dogurcam ne zaman gitcem hem giderken sikinti gittinmi zaman çabuk geciyo
az ozlesin beni dimi