2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oh iyi oldu
böyle kutlmazsa akşam yemeği de yemeden yatar
uyuyo şimdi aç kalsın da belki aklı başına gelir
ben gidip kızımla baş başa yemeğimi yiyim bari ona kzıp bebişimi aç bırakmaz olmaz

Bdsayar cokkk cokkk begendim,masallah subhanallah,Allah nazarlardan korusun,isteyenlerin olmayanlarin daha guzelleri olsun insallah,cok cici olmus annesii,guzel gunlerde kullanin insallah

Mide yanmasına süt ve elma iyi geliyor ben çok hareket edersem eğilirsem midem yanıyor. Kızımın eşyalarını yıkamaya başladım bakalım :)

Canım odanız dolabınız hepsi çok güzel, bu odadan hep gülücükler taşsın.
:)
Ben patişlere de bayıldım. Bunları nereden aldın acaba? Benim oğlumun hiç ayakkabısı yok, özendim dee.
c&a dan aldım h&m den aldım bide zara baska yok hepsini ucuz aldım indirşmden aldım

kızlar midem cok fenaaaaaaa ilaçta yok napsam bilemedim hastaneye gidip serum mu alsam ya daha sabah aldım ya offf

Kizlar bug
kızlar midem cok fenaaaaaaa ilaçta yok napsam bilemedim hastaneye gidip serum mu alsam ya daha sabah aldım ya offf
Benim de cok kötü evde ilacta yok bende dusunmemeye çalışarak gecmesini bekliyorum bide bu yolu deneyeyim

Ayy herkes kocadan dert yanmis merak etmeyin annisler bi öküz de bende var
Hic ince dusunmez romantiklik nedir bilmez kutlamalari sevmez iste benim zorumla dogum gunumde pasta alir hediyemi alir evlilik yildonumunde hediye alir oda mecburiyetten
Bazen kizdirir beni hemen her dediğimede muhalefettir yani birbirimizi cok severiz aslinda ama bir okadarda zitiz birbirimize ben ak derim o kara der her konuda boyledir ama yukarda Allah var her dedigimi karsida ciksa yapar ama oyle sma böyle benimde snlamadigim bu madem yapcan niye isi yokusa suruyosun
Beni yollamadi istanbula bi gun rotarli gitcem sabah isten geldi uyudu 4 gibi kalkti sabah diyoki bide ben kalkınca bakarix o ise beni yollamicak ya tabi kalkti bende hava yapınca sabah bindircekmis beni otobuse neyse aradan zaman geçti soruyor bana sen simdi gercekten gitcenmi 
Be adam bi ay oldu sana diyeli aksilikle cikti gidemedim 3.5 senelik evlilik hayatimizda ilk defa izin alarsk gideyim dedim yok olmadi adam yine puruz yine puruz demekki neymis izin almayacakmisim bren gidiyorum şu gün diyecekmisim güzellik yapim izin istiyim dedim olmadı ben napim
Her ne kadar odunda olsa kocam benim ya kiyamam ona ben iyiki onunla evlenmisim Allahima sukurler olsun her ne kadar fikir ayriligimiz olsada bir elmanin yarisiyiz biz napim kocam romantik seyler soylemez incelikten anlamaz odun ama kocam yaa
Gecenin 11 inde ise gittim kocam ya nasil kiyarim ben ona vallahide gitmemi istemiyo diye icimden gitmek onu birakmak hic gelmiyo ama napim ya yakinda dogurcam ne zaman gitcem hem giderken sikinti gittinmi zaman çabuk geciyo az ozlesin beni dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…