2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim yarın bebek odasının mobilyaları gelicek,,, hala pijamalarımlayım,, ev aldı başını bu nasıl bir tembellik,,,,,,

Canım hiç yorma kendini, mobilyalar geldikten sonra evi temizlersin, montaj esnasında da ev batıyor..

Canım bu jel değil hazır köpürtücü sabun gibi bir şey, kullanabilirsin zararı olmaz. Jilet temiz olsun yeter ki.. Bir de çok keskin permatik gibi almıyor ama olsun :)

kızlar yardımmm..heryere yazdım doğru düzgün cevap veren olmadı..kızımızın ismine karar veremedik.ASYA ile ALYA arasında kaldık..
Canım Çocukken kızım olursa Zeynep Asya koyacağım derdim. Asya ismini çok severim ama şimdi demode. Sonra da evlenince kızım olursa alya dedim hatta Arkadaşlarım koyacak diye korkardık:)) alya hem zarif hem daha modern geliyor aklıma..

Aman babycim boşver erkek milleti, ağlanacak bir şey değil inan ki.. Ben de ingilizce öğretmeni sayılırım mesleğimi yapmasam da hadi kutla diye espri yaptım bin dereden su getirdi bizimki :)) takmıyorum bile..

Tüm yazdıkların öyle doğru ki.. Biz Dr bebek Plan'ı yapmazken hamile kaldım ve düşük yaşadım. bir gün hadtanede asansör Sırası beklemeyelim merdiven inelim dedik doğum katına gelince ağlamaya başladı bu basit bir şey Allah mahrum etmesin kimseleri evlattan aileden Rabbim sınamasın böyle şeylerle.. Çok güzel demişsin

Ayy bu annem misin geyiği hep var evlenmeden tembihliyorlar mı bu erkekleri ne..

askılar benim fikrim nasıl olmuş teyzeleri
Bayıldım bayıldım tam bi prens odası sağlıkla huzurla kullanırsınız inş eşyaları benim de cicilerim var ama resim yükleyemiyorum ( Gül'e Gül'e kullan inş :)

Kızlar bebeğim 25.haftada 900gr 27.haftada 1200 gr 29.haftada 1650gr ve en son 31. haftada 1800 gr olarak ölçüldü aynı doktor tarafından giderek azalıyo kilo alımı sizce nasıl diğer iki çocuğumu 3850 doğurmuştum

Bizden daha tecrubelisin bilirsin ki bebekler son ay iyi tamamlar kilosu
Normal gorunuyor seninki de

Havalar bozdukça ben de sevinir oldum az kaldı vuslata Allah'ın izniyle...

Hayırlı sabahlarr hanimlar, 2 sabahtır aynı saatte adet olacakmisim gibi sanciyla uyanıyorum, bakalım nereye kadar böyle olacak, bebişim iyice sabırsızlanıyor sanırım, gelmesi cok yakin, hissediyorum :) Burada kar yok ama çok soğuk bir hava var dışarıda, iyiden iyiye kış geldi

bu ikinci doğumun olacak zaten canım
ilkinden de bayagı bi tecrübelisindir kendi başına zorluklarla bakmışsın bebegine
hiç stres yapma bunun üstesinden de gelirsin ilkinde geldiysen
sezeryaanların agrısı 3 güne bayagı bayagı bi hafifliyo ondan sonra kalkarsın ayagaı
tek yapamayacagın şey agır iş
onuda saglık için yapmazsın zaten
bozma moralini

hiç tedirgin olma
bele iğneden kimse kolay kolay felç kalmaz
genel narkozda yedim ben embriyo transferi olacagı zaman ayılmakta hiç zor değil hatta cok tatlı uykun varmışş gibi oluyor ayılma anı
aklına gelen vesveseleri umursama
ben hiç olumsuz bişey düşünmüyorum
eger olumsuz bişeyde gelirse başıma ki Allah korusun onu o zaman düşünürüz
onun öncesinde stres yapmaya gerek yok
Allah de gerisini bırak bi tarafa
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?

benim 32. haftamın bitişinde 1700 dü kilosu
var sen hesap et
seninki gayet iyi bence

dun kizimla ogretmrnlrt yemeine gitik kaymakami yemegine arkadaslarimi yazsirmisim listee cok hos oldu benim icin bu gobekle olsa da kizim da hasta ama cok seviyor boyle dugun gibibortamlari eve helince esim evi supurmus bi sevindim ki anlatamam o kaar uzun zamandir is yapmiyordu ki kizumla bizi karsiladi bende gitmeden velilerden biri ogluma hedie almis onu yataga birakip gitmistim cok aevinmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…