- 14 Ağustos 2011
- 28.820
- 4.553
- 448
Neyin var canım? Benim de midem bulanıyor.kızlar midem cok fenaaaaaaa ilaçta yok napsam bilemedim hastaneye gidip serum mu alsam ya daha sabah aldım ya offf
yanıyo kuzum yaNeyin var canım? Benim de midem bulanıyor.
Geçmiş olsun canım. Benim de yanıyor dönem dönem ama şimdi level atlayıp bulantı kısmına geçti.yanıyo kuzum ya
benim yarın bebek odasının mobilyaları gelicek,,, hala pijamalarımlayım,, ev aldı başını bu nasıl bir tembellik,,,,,,
Canım bu jel değil hazır köpürtücü sabun gibi bir şey, kullanabilirsin zararı olmaz. Jilet temiz olsun yeter ki.. Bir de çok keskin permatik gibi almıyor ama olsun :)Kızlar malum bölge için gillette venus breeze kendinden jelli bir ürün gördüm bunu almak istiyorum ama jelli olması zararlı olur mu ? Kullanan ya da bilgisi olan var mı ? Normalde ağda kullaniyordum ama hep ağda sonrası adet ağrısı gibi ağrım oluyordu son aylarda kullanmaya korkuyorum kullanmicam jilet in resmini de koyayım bilgisi olan yardimci olsun lütfen Eki Görüntüle 1313112 Eki Görüntüle 1313113 Eki Görüntüle 1313114
Canım Çocukken kızım olursa Zeynep Asya koyacağım derdim. Asya ismini çok severim ama şimdi demode. Sonra da evlenince kızım olursa alya dedim hatta Arkadaşlarım koyacak diye korkardık:)) alya hem zarif hem daha modern geliyor aklıma..kızlar yardımmm..heryere yazdım doğru düzgün cevap veren olmadı..kızımızın ismine karar veremedik.ASYA ile ALYA arasında kaldık..
Aman babycim boşver erkek milleti, ağlanacak bir şey değil inan ki.. Ben de ingilizce öğretmeni sayılırım mesleğimi yapmasam da hadi kutla diye espri yaptım bin dereden su getirdi bizimki :)) takmıyorum bile..yok canım yaa hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi çok üzüldümnbaşım ağrımaya başladı artık umrumda biile değil
okumamış ailem düşünü arıyp kutluyor eşim okumuş halde bunu düşünemeyip birde öyle laflar etmesini yediremiyorum
valla çeken bilir bacım 3 aşılama 6 ayda klomen tedavisi gördüm hiç unutmuyorum alışveriş merkezinde gezerken tüllü beşik görmüştüm gene aşılama tutmamıştı o kadar cok ağlamıştım ki benim eşim cok sert bi adam karakteri öyle eee bide esnaf olunca daha ağır ama inan beni 2 gün susuturamadı hep gözleri dolu dolu gezdi benimle belki diorum başımıza bunlar gelmeseydi bazı şeylere daha kolay yok derdi ama bilmiyorum işte kadınlar için bişey diyemem ama erkeklerin hastanedeki kısırlık bölümüne gidip 2 saat oturtacaksın göreceksin sonra nasıl değişiyor erkek milleti daha kolay buldumcuk oluyolar yatıyo kalkıyo karısıyla hop çocuk sonrada annesine babasına yada kaynanasına ona buna güveniyo onlar alır ne gerek var aman boşver şöyle böyle ama başlarına bu olaylar gelse bir tane çorap almak için nelerini satarlar rabbim hiç kimseye aratmadan versin evlat cok zor bi durum dünyanın en zenginide olsan olmayınca olmuyo bazen herşey para olmuyo minicik kalbinin attığını duymak için nelerini vermez insan ama erkek milleti heleki böyle insanlar zor değişiyo rabbim ıslah etsin onları ben sadece kocaları böyle olanlara diyorum hastaneye gitsinler o diğer insanları uzaktan seğretsinler inanın 40 yaşında evli çiftleri ağlarak gördüm ama nasıl birbirlerine destek olduklarınıda gördüm
Ayy bu annem misin geyiği hep var evlenmeden tembihliyorlar mı bu erkekleri ne..yeni evlendiğimizde düşük yapmıştım sonra anneler günü geldi dedim anneler günümü niye kutlamadın diye. sen benim annem misin dedi pis gıcık :) amannnn takmıyorum bazı şeyleri kafaya . çok şükür her konuda mutluyum ama o bu konularda hiç düşünceli ve romantik deil bende onu böyle kabul ediyorumsalla gitsin canını sıktığına değmez.
öğretmenler günün kutlu olsun bu arada
Bayıldım bayıldım tam bi prens odası sağlıkla huzurla kullanırsınız inş eşyaları benim de cicilerim var ama resim yükleyemiyorumaskılar benim fikrim nasıl olmuş teyzeleri
Bizden daha tecrubelisin bilirsin ki bebekler son ay iyi tamamlar kilosuKızlar bebeğim 25.haftada 900gr 27.haftada 1200 gr 29.haftada 1650gr ve en son 31. haftada 1800 gr olarak ölçüldü aynı doktor tarafından giderek azalıyo kilo alımı sizce nasıl diğer iki çocuğumu 3850 doğurmuştum
Havalar bozdukça ben de sevinir oldum az kaldı vuslata Allah'ın izniyle...Günaydınnnn herkese!
Biz de karlı bir Ankara sabahına uyandık. İşe yürüyerek gidip geldiğim için normalde sevinmezdim ama birden sanki ocak gelmiş, bebeğimin gelmesine azıcık kalmış gibi hissettim. İçimi bi mutluluk kapladı.
Üff kızlar yaa ben iyice psikopat bagladım..acayip stresliyim nedense son haftalar oldugu icin sanırım gece uyuyamıyorum yemek borum yanıyor, aklıma kötü şeyler geliyor hep.Ilk hamileligimden kaldı bu korku bende.Bebek dönmedi diye onu takıyorum hayır yani çogu kişi istekli sezeryan oluyor ne var bunda diyorum ama sonra ya kalkamazsam ayaga hemen diye başlıyorum.Sagolsunlar ilkinde herkes yalnızlığa mahkum ettiler beni aç çaresiz sürekli aglayan bir bebekle afedersiniz wc ye gidemiyordum .Hemde hemen ayaga kalktıgım halde onlarıda Allah'a havale ediyorum.Şimdi birde çok hassasmışımda yok sezeryan olsam bile ne olacakmıw onlar ilgilenirlermişte abartmamalıymışım.Allahım sen büyüksün inşallah benim ve hepimiz için hayırlısı olur lütfen du edin
ben de bu aralar hep bunu düşünüyorum hatta olayı ilerlettim eşime diyorumki doğumda başıma bişey gelirse ilerde evlenirsen bebeğimi başkasına emanet etme falan diye iyi cozuttum. herşeye sinirlenip ağlar oldum.
birde doğum hikayeleri çok korkutuyor beni. dün akşam kv. normal doğumda bebek kanalda oksijensiz kalıp özürlü olabilme ihtimali varmış diyor. e sezeryan olan arkadaşlarım tümden narkoz yiyip bayılanlar ayılması zor diyor bide fazla narkozdan ölünüyormuş. belden aşağı uyuşturanlar bele kocaman iğne sokuyorlar felç ihtimalin var hem çok baş ağrısı olur diyorlar.
doğurmayacam içimde mi kalsın
Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?
Kızlar bebeğim 25.haftada 900gr 27.haftada 1200 gr 29.haftada 1650gr ve en son 31. haftada 1800 gr olarak ölçüldü aynı doktor tarafından giderek azalıyo kilo alımı sizce nasıl diğer iki çocuğumu 3850 doğurmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?