2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Icim rahatladi benim gibi dusunenler de varmis :) yqni biz esimle ayni yatakta uyuyabiliriz degilmi sikinti olmaz degilmi..eger boyle yaoarsak dolabimda kendi raflarimi bosaltip kizimin esyalrini koyacam
tabi canım ben hep eşimle beraber odamızda uyudum yattım yani, annemi almadım yanıma ne gerek var, hatta oğlumu yanıma yatırdık eşim ayak ucumuza kıvrılmıştı
Amin canım inşaallah doldururuz 36. Haftayı, bol bol dinlenip beklicem artık:)
inşaallah canım:)
Kızlar bu aralar benim gibi iştahsız olan var mı? Doktor kilo almadığımı porsiyonları artırmam gerektiğini söyledi, bebeğin kilosu gayet iyi, neden böyle oldum ki?
canım ben iştahsızım ama zoraki yiyorum kilo alıyorum geçen ay mesela 2,5 aldım hep bir bir buçuk alıyordum bu ay da iki alırım muhtemelen

Ayyy bu ne ya ben doğurmuyum o zaman de! Ne tuhaf insanlar var ya hu milyarlarca kadın nasıl doğurmuş acaba bayılıyorlar abartmaya, hiç bir şey kırmasın cesaretini canım gerçekten doğum çok zor değil altını çiziyorum
amin canım sağolasın, sen de iyiymişsin canım çok sevindim vaktinde gelsin kuzun, eşin geldi mi peki?
he he boş ver kız ağzı olan konuşuyor görüşme canını sıkıyorlarsa:)
hey Yarabbim öyle diyeceğine hayır örtülmez ateşli yavrunun üstü desin, bir çıtçıtlı body le durur canım ateş olunca asla üstü örtülmez, elleri ayakları soğuk olur aldanmayın o Allah'ın hikmeti vücut sıcak olduğu için eller ayaklar klima görevi görürmüş

Canım ya içim acıdı okurken senin eşin babalığı anlayamamış bir varlık insan diyemeyeceğim kusura bakma!

Bak eşim hakkındn ben hep içimde bırakır diye şikayet ederim ama oğlumun her dediğini imkan dahilinde hatta zorlar imkanını yapar, her hafta sonu jetonlu parklara gidiyoruz, her gördüğünde o uçan balonlardan alır bir günlük eder patlatır ama alır, oğluma feda olsun der, bana eş olarak odunluk eder ama farkında değildir odunluğunun ona göre çok iyi fedakar bir eş kendisi! Bende hep diyorum baba olarak çok iyisin ama eş olarak memnun değilim senden, mesela şimdi ikinci doğsun onun içinde alır yapar doğmadan önce almaya hevesli değil o da ayrı bir çeşit işte!

Sen birde çalışıyorsun kendi paran canım ne yap ne et kartlarını elinden al sen resmen kölelik yapıyorsun yazık değil mi canına, kendi paranla rezil olmak böyle bir şey pesss diyorum eşine, al maaş kartını kızınla her yere git onu dahil etme, benim eşim gibi tutucudur belki ama inan zamanla o tutuculukta azalıyor, ben tek çıkamazdım dışarıya, kızın 2,5 yaşında ve sosyal değil bunun acısını sen çok çekersin okula vs. adapte olmakta zorlanır, lütfen kendin için demiyorum kızın için diren ve bundan sonra her hafta kızını öyle eğlence yerlerine götür

Benim bugün asiri belim agriyor
Belimin sağ tarafi ve ayagimin ucuna kadar vuruyor agri
Yürürken o ayagimi zor kaldiriyorum
15 gün kadar önce yine olmustu ertesi gün geçmişti.
Bu da yarina geçer insallah
geçmiş olsun canım
ay yalnıs yazmısım canm bebek gelmedi daha sonuclarıda aldım herşey iyi çıktı cok su içiyomusum oda buşantı yapıyomus öyle dedi doktor
ayy şükür bende korktum bebek geldi anladım
ah canım benim bende sana kıyamam, çok zor evlat sahibi olmak biz hemen isteyince olmadı ama hamdolsun tedavi olmadık ben bitkisel takviyeler almıştım, inan canım tedavi görmeden evlat sahibi olanlardan da çok güzel fedakar annelik babalık yapanlar var, tabi ki emek verince hasretle bekleyince daha ayrı olur manası ama Allah içine annelik babalık duygusu vermedikten sonra tedaviylede olsa yapamayan yapamıyor anneliği babalığı ben hep diyorum herkes anne baba olmasın bir eğitime tabi tutulsun olmak isteyenler sınavdan geçsin

O komşuya da pes diyorum Allah merhamet versin ona!!
hadi inşaallah sağlıkla doğar bebeğin
çok geçmiş olsun
askılar benim fikrim nasıl olmuş teyzeleri
çok güzel canım her ayrıntınız güzel:)
oh iyi oldu
böyle kutlmazsa akşam yemeği de yemeden yatar
uyuyo şimdi aç kalsın da belki aklı başına gelir
ben gidip kızımla baş başa yemeğimi yiyim bari ona kzıp bebişimi aç bırakmaz olmaz
ay canım benim güzel anne o kutlamasın biz kutlarız özel olarak öğretmenler günün kutlu olsun:)
kızlar midem cok fenaaaaaaa ilaçta yok napsam bilemedim hastaneye gidip serum mu alsam ya daha sabah aldım ya offf
canım bulantı için elma iyi geliyordu bana,yanma için bir kaşık tahin ye ya da süt iç soğuk yudum yudum
aynen izin alınca havalara giriyorlar yapıyorum gidiyorum diyeceksin
kızlar benim de sağ tarafımda ağrı var bebişimin kafası orda arada çıkarıyor kafayı ondan mı ağrıyor acaba
ondandır canım
canım dr una danışmanda fayda var
canım senin sancın olur artık açılman var çünkü inşaallah 36 ya kadar dursun kuzun en az tabi 40 ı görse daha iyi:)
Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?

sadece kaynat yeter canım

ne güzel olmuş canım:)
eflalim bende göremiyorum resmi
limonlu su yada sirkeli su ile kaynat canim biberonlari
sezin_uk Nego canim albumun hata veriyor ya gobegi gorenedim

hemen bakıyorum kızlar
Teyzelerimiz günaydın Biz bugün öğleden sonra doktora gidiyoruz. Raporu halledip muayene olacağız.. Dua edin iyi haberlerle dönelim

güzel haberlerle gel inşaallah canım

31.haftanın bitiş tarihi: 1650 (1180-2350)
32.haftanın bitiş tarihi: 1780 (1300-2500)
33.haftanın bitiş tarihi: 2000 (1480-2750)
34.haftanın bitiş tarihi: 2200 (1680-2930)
35.haftanın bitiş tarihi: 2490 (1850-3200)
36.haftanın bitiş tarihi: 2700 (2080-3330)
37.haftanın bitiş tarihi: 2850 (2250-3500)
38.haftanın bitiş tarihi: 2950 (2500-3650)
39.haftanın bitiş tarihi: 3200 (2650-3800)
40.haftanın bitiş tarihi: 3350 (2770-3900)
42.haftanın bitiş tarihi: 3450 (2890-4000)

yarın kontrolüm var 2000-2300 arası bişe olması lazım dedi doktorum kilosuna
durmadan bişeler yiyorum
inş kilo almıştır bebeğim

inşaallah canım almıştır bence

benimde 33+2 bugün
hemen hemen aynı karnımız
senin en son kaç haftalıkken kaç kiloydu canım
yarın kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş
Canım beş gün önce 32+5 günlüktü sanırım, 2500 gr dı ama benimki ilerde gidiyor canım iki hafta kadar, şimdi senin ki 2000 de olsa normal endişelenme

Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?
bitkisel biberon, emzik yıkamak içi deterjanlar var onlardan kullandım. her markette olmuyor. migrostan almiştım. 5tl gibi bir fiyatı vardı. bebek mağazalarında da satılıyor fakat fiyatları iki katı.

Cok isterdim simdi ankara da olmayı
Teyzelerimiz günaydın Biz bugün öğleden sonra doktora gidiyoruz. Raporu halledip muayene olacağız.. Dua edin iyi haberlerle dönelim
Hayirli haberlerle gel İnşallah. ..
Masallah sana ne tatlı göbüş o öyle:)

odamızı beğendiğine cok sevindimmm teyzesi :) hemen paylaşıyorum ama halımız filan yarın gelecek şimdidlik azcık boş :)

askılar benim fikrim nasıl olmuş teyzeleri

Canim Allah saglikla mutlulukla bebisini buyutmeyi nasip etsin. Cok guzel cok cici bir oda. Rengi modeli vs hersey cok guzel. Sariyi cok seviyorum ben zaten cocuk odalarinda. Allah agzinizin tadini bozmasin insaallah..

Canim ya bebisin 35.haftasinda. insaallah simdi bile dogsa sapsaglikli, dunya tatlisi bi yavrun olur. Hatta kuvize bile girmez belki. Ama gonul ister ki mumkun oldugunca cok kalsin anne karninda. Buyusun gelissin yavrucaklarimiz. Rabb'im en hayirli en saglikli zamanda kolay bir sekilde kucagina almayi nasip etsin yavrunu insaallah. Hatta hepimizin yavrularinu..

Benim de yaklasik boyleydi. Simdi 2500 gr 1 kilo daha alir 3500 dogar ins. Ben hergun muz yedim sut ictim. Ise yaramis.

ben direk kaynattım
ben direk kaynattım

limonlu su yada sirkeli su ile kaynat canim biberonlari
sezin_uk Nego canim albumun hata veriyor ya gobegi gorenedim

bitkisel biberon, emzik yıkamak içi deterjanlar var onlardan kullandım. her markette olmuyor. migrostan almiştım. 5tl gibi bir fiyatı vardı. bebek mağazalarında da satılıyor fakat fiyatları iki katı.
Teşekkürler cevaplarınız için. Ben daha ziyade kullandıktan sonra neyle temizleyeceğimi düşünüyorum aslında. Sütlü olacağı için mutlaka deterjan kullanmak gerekir diye düşünüyorum. Normal bulaşık deterjanı olmaz herhalde. Yıkadıktan sonra sterilize edeceğim ama kalıntı bırakmayan bir deterjan olması lazım. Marka önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…