- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
tabi canım ben hep eşimle beraber odamızda uyudum yattım yani, annemi almadım yanıma ne gerek var, hatta oğlumu yanıma yatırdık eşim ayak ucumuza kıvrılmıştıIcim rahatladi benim gibi dusunenler de varmis :) yqni biz esimle ayni yatakta uyuyabiliriz degilmi sikinti olmaz degilmi..eger boyle yaoarsak dolabimda kendi raflarimi bosaltip kizimin esyalrini koyacam
inşaallah canım:)Amin canım inşaallah doldururuz 36. Haftayı, bol bol dinlenip beklicem artık:)
canım ben iştahsızım ama zoraki yiyorum kilo alıyorum geçen ay mesela 2,5 aldım hep bir bir buçuk alıyordum bu ay da iki alırım muhtemelenKızlar bu aralar benim gibi iştahsız olan var mı? Doktor kilo almadığımı porsiyonları artırmam gerektiğini söyledi, bebeğin kilosu gayet iyi, neden böyle oldum ki?
Ayyy bu ne ya ben doğurmuyum o zaman de! Ne tuhaf insanlar var ya hu milyarlarca kadın nasıl doğurmuş acaba bayılıyorlar abartmaya, hiç bir şey kırmasın cesaretini canım gerçekten doğum çok zor değil altını çiziyorumcanım bende hep iyisini düşünüyordum soranlara kısmetse normal doğum yapıp çıkarım diyordum ama ne desem herkesin kötü hikayeleri kötü bilgileri var. yani karnım burnuma gelmiş . ben diyorumki normal doğum istiyorum diye onlar bana bebek kanalda sıkışıp oksijensiz kalıyor diyorlar e sezeryan mı olsam ozaman diyorum onunda tehlikelerini sıralıyorlar. e napim ben sanki dünyada tek doğum yapan benim. kafam allak bullak oluyor şaka gibi . o kadar pozitif düşünürken içimi karartıyorlar. hatta diyomki amannn napim doğurup çıkarım diyince --aaaa öyle deme işte öyle olmuyor falan-- diyolar.
amin canım sağolasın, sen de iyiymişsin canım çok sevindim vaktinde gelsin kuzun, eşin geldi mi peki?Allah Razı olsun canım beklemedeyim ben :) inş kötü bir şey olmayacak arada yazayım diyorum ama halim olmuyor. Sen ve kızın da iyisindir inş :)
Eflalim süsünden doğuma kadar her şey gönlünce kolay ve huzur dolu olur inş.. :)
Canım ben halılarımı gönderdim gelince de açmayacağım. doğum yaptığım zaman eve gelen biri açar artık. Zaten astımım, halı temizliğini baştan garanti olsun diye yaptırdım:) temizliğe gelince eğer yakınında bir tanıdık vs varsa sen hastanede iken evin temizlense çok güzel olur ya da 37. Haftada vs yaptırabilirsin. Benim temizlik işi kaldı malesef..
Iyiyim canım daha iyi olacağız inş :) herkese dua eder oldum ben:)
Iyiyim canım Allah Razı olsun.. Beklemedeyiz inş bir şey olmayacak :)
Canım bi arkadaş akıl vermiş geleni gideni kontrol edemeyiz annen söylesin sen bebeği odana al ablamda TOKİ evlerinde o da makyaj masasını diğer odaya taşıyıp bebeği yanına Aldı kimse de yatak odasına girmedi kendi istemedikten sonra..
Canım benim doğum başladı demesine rağmen geciktiriyorlar ve bir şey de olmayacak inş hiç yokmuş gibi Düşünme bile zaten Ocak başısın sen de.. Ayaklarını kalçanı yukarı tut gün içinde..
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş..
Canım doğum olmadı Anladığım kadarıyla inş her şey yolunda.. Tahlillerin de temiz çıkar da için rahatlar..
Lilicim insanlar hep negatif..: sezaryan doğuracam ben normalden korkuyorum desen bu sefer de sezaryan ameliyat demek derler vs vs.. En iyisi Netten pozitif doğum hikayelerini okumak.. Bir şey olacaksa her türlü olur ..
he he boş ver kız ağzı olan konuşuyor görüşme canını sıkıyorlarsa:)kzlar dün akşam misafirliğe gittik yeni geline herkes toplanmıştı
millete uyuz oldum hemde herkese
durup durup yastık yerleştirmeler falan
kızım şişmişmi ayakların demeler
oturduğum yerden kalkamazsan kaldırıyım elimi kolumu tut demeler
çay koymaya gittim, otur kalkma diyenlerin yanında gezsin azcık hareket etsin diyenler
beni bana bırakııııııın diye bağırasım geldi
yani artık 8 aylık olduk şişmeyen yerimiz mi kaldı diyip ağızlarının ortasına vurasım geldi
yani her yaptığım milletin gözüne battı
ben herkesten uzak olmakla herkese mesafe koymakla en iyisini yapıyorum yoksa kan gövdeyi götütür
doğuma kadar görmem kimseyi inş
hey Yarabbim öyle diyeceğine hayır örtülmez ateşli yavrunun üstü desin, bir çıtçıtlı body le durur canım ateş olunca asla üstü örtülmez, elleri ayakları soğuk olur aldanmayın o Allah'ın hikmeti vücut sıcak olduğu için eller ayaklar klima görevi görürmüşinsanlar felaket tellallıgı yapmayo ne cok seviyor ya :), gecen bişey konusuyorduk cocukların ateşinin çıkmasıyla ilgili filan, neyse ben dedim ateş çıkınca iyice üsüyolar üstünü örtmekmi lazım acaba filan, sonra bi arkadas sen cocuguna havale geçirtirsin dedi, hiç hoşuma gitmedi, Allah korusun yani, ağzı hayra açmak diye bişey var sonuçta
bence en güzeli cevaplarını verip susturmak :)
moralim çok bozuk kızlar dün kocam kişi hem beni hem 2,5 yaşındaki kızını hüngür hüngür ağlattı . hadi ben neysem bana acımıyor doğmuş ve doğacak çocuklarını da düşünmüyor . kızım küçücük elleri ile hem kedi yaşını hem benim yaşımı sildi bide bana peçete al anne deyişi var ki . düşündükçe gözümden yaşlar akıyor. işe geldim metroda ağlaya ağlaya . hem onu hem de ona toz kondurmayan ailesini Allah a havale ediyorum. sonrada yaşadığı olumsuzluklardan şanslıklardan şikayet ediyor böyle adamın işi rast gider mi . gitmez gitmesinde ...
konu şuydu aldığımız fotoğraf makinası bozuldu sırf bu yüzden bizi alışveriş merkezine götürdü 2 senedir asla götürmez sevmiyorum diyor bende sevmiyorum ama arada da gitmek gerekiyor.
çocuğum yabani gibi bakıyor her şeye bu ne bu ne diye soru soruyor oyun parkına götürdük bebeklerin bindiği oyuncaklardan bile korkuyor zaten korkmasa da bindiren yok ne gerek varmış . burada bazı arkadaşlar söylüyor hevesim kursağımda kaldı diye o hevesler nasıl kalıyor kursakta ben bilirim. sonra çocuk zıplama yerini istedi evde yatakta zıpladığından korkmadı .sırf ayrıca kart parası ödemeyelim diye orda ki kişilerden rica ettim ben para veriyim siz kart basın kimsede kabul etmedi neymiş içinde kontur azmış . neyse oradan ağlayarak çıktık balon gördü balon istedi bende alalımmı dedim 10tl başladı bağırmaya aldı başını gitti kızım ağlıyor elinin tersiyle gözyaşlarını siliyor . neden yüz vermişim baloncuda durmuşum diye beni suçluyor . onlar pis kokuyor diye kandırdım aldım kucağıma eve geldik . sırf kızım eğlensin diye gittiğimiz yerden ağlaya ağlaya çıkarttık benimde moralim çok bozuldu . çok üzüldüm .
bide akşam uyumuyor diye kızınca bende başladım ağlamaya . .
öyle işte sizin de canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın ..
yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim . biraz olsun rahatladım . (tabi bu arada da ağladım) . mevzu belki önemli değil gibi ama gerçekten çeken bilir . her zaman gittiğimiz yer değil istediğimiz şeyler değil yapsa çocuğum alışacak mı . şımaracak mı yok ..benim kızım 2,5 yaşında bebek alayım mı dediğimde gerek yok ki lazım değil diyor . yemek dışında bir ihtiyacımızı sormaz almazda . ama sadece karın doyurmakla olmuyor. off . işin garip tarafı bende çalışıyorum ama benim maşımda yemek kartım kredi kartımda onun elinde . bana kıza bilrsiniz . bu konuda o kadar eziğim ki herkes kocasının parasını sormadan yerken ben kendi paramı sorarak yiyemiyorum . zaten doğumdan sonrada çalışmayacağım . sonumuz ne olur bilmem . bana dua edin ne olur.
geçmiş olsun canımBenim bugün asiri belim agriyor
Belimin sağ tarafi ve ayagimin ucuna kadar vuruyor agri
Yürürken o ayagimi zor kaldiriyorum
15 gün kadar önce yine olmustu ertesi gün geçmişti.
Bu da yarina geçer insallah
ay yalnıs yazmısım canm bebek gelmedi daha sonuclarıda aldım herşey iyi çıktı cok su içiyomusum oda buşantı yapıyomus öyle dedi doktor
ayy şükür bende korktum bebek geldi anladımbeni merak eden herkeze cok tşk ederim inanın hamileliğim boyunca böyle bir gün gecirmedim bulantı kadar zor bişey yokmus neyseki sonuclarım cok iyi çıktı bebektede bendede bişey yok ntsyede bagladılar kalp atışları cok güzeldi ya orda ntsye baglarken bitane kadıncagız yeni doğum yapmıs onu getirdiler kapının önüne giydirdiler bebeğide yanında ay nasıl güzellerdi o kocaman yeri ağlama sesi doldurdu minnak mı minnak nasıl güzeldi memeyi tutturmaya calıştılar alamayınca nasıl sinirlendi öyle tatlıydıki rabbim hepimizi ve evladlarınızı korusun bu arada doktorum günde 3 litreyi gecme dedi bulantın ondandedi başkada bişey demedi ama hala mide yanmam var ne iyi gelir bu mide yanmasına kızlar ya
ah canım benim bende sana kıyamam, çok zor evlat sahibi olmak biz hemen isteyince olmadı ama hamdolsun tedavi olmadık ben bitkisel takviyeler almıştım, inan canım tedavi görmeden evlat sahibi olanlardan da çok güzel fedakar annelik babalık yapanlar var, tabi ki emek verince hasretle bekleyince daha ayrı olur manası ama Allah içine annelik babalık duygusu vermedikten sonra tedaviylede olsa yapamayan yapamıyor anneliği babalığıcanm şimdi geçmişi okuyodum yazamadan edemedim kıyamam sanada bebişide nolur üzme kendini bazı erkekler buldumcuk oluyor ne yazıkkı ben bebek sahibi olmak için o kadar uğraştım ki allah razı olsun eşimde benimle uğraştı 10 ay tedavi gördük 3. aşılamada hamile kaldım çok sıkıntılı dönemlerdi hiç unutmuyorum benim 3. aşılamam yapıldı tam kapıdan cıkıyorum inanırmısın 45 yaşında kadınla adam ağlaya ağlaya gidiyolar tüp bebekleri gene olmamış el ele tutuşup birbirlerine sarılıp ağlarak cıktılar o kadar kötü oldum ki zaten zor bir süreç bekleme süresi aradan aylar gecti hamile olduğumu öğrendim üst kattaki komşularımız vardı ilk denemelerinde yani kendileri deniyolar kız ikiz hamile kaldı sağlıklımı sağlıklı ikiyane kız evladı oldu kocası denen lavuk töbe töbe hala cıldırıyorum gecen uyumadıda aldım sıktım bide koldtuğa fırlattım dedi eşimle ağzımız açık kaldık benimde eşim cok sinirlidir işinden dolayı bide yapısıda öyle inan evde dövecekti adamı gitsinler die hemen bişey buldum gönderdim sadece ne dedik biliyomusun rabbim aratmadan verdiği için erkekler hazıra konmuş oluyo seninde eşin o minik yavrun için tedavi görseydi o balonu bırak almayı fabrikasına ortak olurdu ne yapacagınız şaşırırdı hiç sıkma canını güzel anne rabbime havela et sen üzülürsen kızın daha cok ağlar sen yardımcı ol ona nolur canınıda sıkma hamilesin hem içindeki bebeğide üzme sağlıcakla kal kocanıda rabbime havele et !!!
hadi inşaallah sağlıkla doğar bebeğinSelam kızlar. Siteye girmeyeli uzun zaman oldu. Bir aksilik çıkmazsa Allahın izniyle 17 aralıkta bebegimi sezeryanla dünyaya getirecegim:) Daha zaman var ama siz yinede benden dualarınızı esirgemeyin. şimdiden teşekkür ederim hepinize...
çok geçmiş olsunSlm kızlar bugun hiç giremedim Boğaz'ım burnum kapalı zor nefes alıyorum allahım bu grip son anda buldu beni ne temizlik ne bişey yapamıyorum halım yok eksiğim fazla çıkıp alamıyom 1 haftadır atlatamadım haftaya carsamba kontrolüm var 1 aydır gıtmıyorum doğumla ılhili ne dıcek bakım ondan sonra Telaş başlar.bıgun geçmişi okuyamadım herkes iyidir inş
çok güzel canım her ayrıntınız güzel:)askılar benim fikrim nasıl olmuş teyzeleri
ay canım benim güzel anne o kutlamasın biz kutlarız özel olarak öğretmenler günün kutlu olsun:)oh iyi oldu
böyle kutlmazsa akşam yemeği de yemeden yatar
uyuyo şimdi aç kalsın da belki aklı başına gelir
ben gidip kızımla baş başa yemeğimi yiyim bari ona kzıp bebişimi aç bırakmaz olmaz
canım bulantı için elma iyi geliyordu bana,yanma için bir kaşık tahin ye ya da süt iç soğuk yudum yudumkızlar midem cok fenaaaaaaa ilaçta yok napsam bilemedim hastaneye gidip serum mu alsam ya daha sabah aldım ya offf
aynen izin alınca havalara giriyorlar yapıyorum gidiyorum diyeceksinAyy herkes kocadan dert yanmis merak etmeyin annisler bi öküz de bende var
Hic ince dusunmez romantiklik nedir bilmez kutlamalari sevmez iste benim zorumla dogum gunumde pasta alir hediyemi alir evlilik yildonumunde hediye alir oda mecburiyetten
Bazen kizdirir beni hemen her dediğimede muhalefettir yani birbirimizi cok severiz aslinda ama bir okadarda zitiz birbirimize ben ak derim o kara der her konuda boyledir ama yukarda Allah var her dedigimi karsida ciksa yapar ama oyle sma böylebenimde snlamadigim bu madem yapcan niye isi yokusa suruyosun
Beni yollamadi istanbula bi gun rotarli gitcem sabah isten geldi uyudu 4 gibi kalkti sabah diyoki bide ben kalkınca bakarix o ise beni yollamicak ya tabi kalkti bende hava yapınca sabah bindircekmis beni otobuse neyse aradan zaman geçti soruyor bana sen simdi gercekten gitcenmi 
Be adam bi ay oldu sana diyeli aksilikle cikti gidemedim 3.5 senelik evlilik hayatimizda ilk defa izin alarsk gideyim dedim yok olmadi adam yine puruz yine puruz demekki neymis izin almayacakmisim bren gidiyorum şu gün diyecekmisimgüzellik yapim izin istiyim dedim olmadı ben napim
Her ne kadar odunda olsa kocam benim ya kiyamam ona ben iyiki onunla evlenmisim Allahima sukurler olsun her ne kadar fikir ayriligimiz olsada bir elmanin yarisiyiz biz napim kocam romantik seyler soylemez incelikten anlamaz odun ama kocam yaa
Gecenin 11 inde ise gittim kocam ya nasil kiyarim ben ona vallahide gitmemi istemiyo diye icimden gitmek onu birakmak hic gelmiyo ama napim ya yakinda dogurcam ne zaman gitcem hem giderken sikinti gittinmi zaman çabuk geciyoaz ozlesin beni dimi
ondandır canımkızlar benim de sağ tarafımda ağrı varbebişimin kafası orda arada çıkarıyor kafayı ondan mı ağrıyor acaba
canım dr una danışmanda fayda varKızlar bebeğim 25.haftada 900gr 27.haftada 1200 gr 29.haftada 1650gr ve en son 31. haftada 1800 gr olarak ölçüldü aynı doktor tarafından giderek azalıyo kilo alımı sizce nasıl diğer iki çocuğumu 3850 doğurmuştum
canım senin sancın olur artık açılman var çünkü inşaallah 36 ya kadar dursun kuzun en az tabi 40 ı görse daha iyi:)Hayırlı sabahlarr hanimlar, 2 sabahtır aynı saatte adet olacakmisim gibi sanciyla uyanıyorum, bakalım nereye kadar böyle olacak, bebişim iyice sabırsızlanıyor sanırım, gelmesi cok yakin, hissediyorum :) Burada kar yok ama çok soğuk bir hava var dışarıda, iyiden iyiye kış geldi
Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?
ne güzel olmuş canım:)dun kizimla ogretmrnlrt yemeine gitik kaymakami yemegine arkadaslarimi yazsirmisim listee cok hos oldu benim icin bu gobekle olsa da kizim da hasta ama cok seviyor boyle dugun gibibortamlari eve helince esim evi supurmus bi sevindim ki anlatamam o kaar uzun zamandir is yapmiyordu ki kizumla bizi karsiladi bende gitmeden velilerden biri ogluma hedie almis onu yataga birakip gitmistim cok aevinmis :)
eflalim bende göremiyorum resmi
Teyzelerimiz günaydınBiz bugün öğleden sonra doktora gidiyoruz. Raporu halledip muayene olacağız.. Dua edin iyi haberlerle dönelim
inşaallah canım almıştır bence31.haftanın bitiş tarihi: 1650 (1180-2350)
32.haftanın bitiş tarihi: 1780 (1300-2500)
33.haftanın bitiş tarihi: 2000 (1480-2750)
34.haftanın bitiş tarihi: 2200 (1680-2930)
35.haftanın bitiş tarihi: 2490 (1850-3200)
36.haftanın bitiş tarihi: 2700 (2080-3330)
37.haftanın bitiş tarihi: 2850 (2250-3500)
38.haftanın bitiş tarihi: 2950 (2500-3650)
39.haftanın bitiş tarihi: 3200 (2650-3800)
40.haftanın bitiş tarihi: 3350 (2770-3900)
42.haftanın bitiş tarihi: 3450 (2890-4000)
yarın kontrolüm var 2000-2300 arası bişe olması lazım dedi doktorum kilosuna
durmadan bişeler yiyorum
inş kilo almıştır bebeğim
kızlar düzelttim bakalım görecekmisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/33-3-gunluk-gobegim.1220183/
Canım beş gün önce 32+5 günlüktü sanırım, 2500 gr dı ama benimki ilerde gidiyor canım iki hafta kadar, şimdi senin ki 2000 de olsa normal endişelenmebenimde 33+2 bugün
hemen hemen aynı karnımız
senin en son kaç haftalıkken kaç kiloydu canım
yarın kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş
benimkinin aynısı :) maşallah sana ve bebeğe canım...kızlar düzelttim bakalım görecekmisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/33-3-gunluk-gobegim.1220183/
tek kelimeyle bayıldım canım güle güle sağlıkla kullanın inşallahodamız
bitkisel biberon, emzik yıkamak içi deterjanlar var onlardan kullandım. her markette olmuyor. migrostan almiştım. 5tl gibi bir fiyatı vardı. bebek mağazalarında da satılıyor fakat fiyatları iki katı.Kızlar, biberonları kaynatmadan ya da sterilize etmeden önce neyle yıkayacaksınız? Kullanıldıktan sonra neyle yıkayacaksınız?
Canım beş gün önce 32+5 günlüktü sanırım, 2500 gr dı ama benimki ilerde gidiyor canım iki hafta kadar, şimdi senin ki 2000 de olsa normal endişelenme
Cok isterdim simdi ankara da olmayıGünaydınnnn herkese!
Biz de karlı bir Ankara sabahına uyandık. İşe yürüyerek gidip geldiğim için normalde sevinmezdim ama birden sanki ocak gelmiş, bebeğimin gelmesine azıcık kalmış gibi hissettim. İçimi bi mutluluk kapladı.
Hayirli haberlerle gel İnşallah. ..Teyzelerimiz günaydınBiz bugün öğleden sonra doktora gidiyoruz. Raporu halledip muayene olacağız.. Dua edin iyi haberlerle dönelim
Masallah sana ne tatlı göbüş o öyle:)kızlar düzelttim bakalım görecekmisiniz
odamızı beğendiğine cok sevindimmm teyzesi :) hemen paylaşıyorum ama halımız filan yarın gelecek şimdidlik azcık boş :)
askılar benim fikrim nasıl olmuş teyzeleri
Hayırlı sabahlarr hanimlar, 2 sabahtır aynı saatte adet olacakmisim gibi sanciyla uyanıyorum, bakalım nereye kadar böyle olacak, bebişim iyice sabırsızlanıyor sanırım, gelmesi cok yakin, hissediyorum :) Burada kar yok ama çok soğuk bir hava var dışarıda, iyiden iyiye kış geldi
Evet kan değerlerim o an bakılacak anormallesme yoksa öyle epidural olucak..İnşallah cAnım... Epidural mi yapılamıyabilir canım?
Benim de yaklasik boyleydi. Simdi 2500 gr 1 kilo daha alir 3500 dogar ins. Ben hergun muz yedim sut ictim. Ise yaramis.Kızlar bebeğim 25.haftada 900gr 27.haftada 1200 gr 29.haftada 1650gr ve en son 31. haftada 1800 gr olarak ölçüldü aynı doktor tarafından giderek azalıyo kilo alımı sizce nasıl diğer iki çocuğumu 3850 doğurmuştum
ben direk kaynattım
ben direk kaynattım
tabi canım ben hep eşimle beraber odamızda uyudum yattım yani, annemi almadım yanıma ne gerek var, hatta oğlumu yanıma yatırdık eşim ayak ucumuza kıvrılmıştı
inşaallah canım:)
canım ben iştahsızım ama zoraki yiyorum kilo alıyorum geçen ay mesela 2,5 aldım hep bir bir buçuk alıyordum bu ay da iki alırım muhtemelen
Ayyy bu ne ya ben doğurmuyum o zaman de! Ne tuhaf insanlar var ya hu milyarlarca kadın nasıl doğurmuş acaba bayılıyorlar abartmaya, hiç bir şey kırmasın cesaretini canım gerçekten doğum çok zor değil altını çiziyorum
amin canım sağolasın, sen de iyiymişsin canım çok sevindim vaktinde gelsin kuzun, eşin geldi mi peki?
he he boş ver kız ağzı olan konuşuyor görüşme canını sıkıyorlarsa:)
hey Yarabbim öyle diyeceğine hayır örtülmez ateşli yavrunun üstü desin, bir çıtçıtlı body le durur canım ateş olunca asla üstü örtülmez, elleri ayakları soğuk olur aldanmayın o Allah'ın hikmeti vücut sıcak olduğu için eller ayaklar klima görevi görürmüş
Canım ya içim acıdı okurken senin eşin babalığı anlayamamış bir varlık insan diyemeyeceğim kusura bakma!
Bak eşim hakkındn ben hep içimde bırakır diye şikayet ederim ama oğlumun her dediğini imkan dahilinde hatta zorlar imkanını yapar, her hafta sonu jetonlu parklara gidiyoruz, her gördüğünde o uçan balonlardan alır bir günlük eder patlatır ama alır, oğluma feda olsun der, bana eş olarak odunluk eder ama farkında değildir odunluğunun ona göre çok iyi fedakar bir eş kendisi! Bende hep diyorum baba olarak çok iyisin ama eş olarak memnun değilim senden, mesela şimdi ikinci doğsun onun içinde alır yapar doğmadan önce almaya hevesli değil o da ayrı bir çeşit işte!
Sen birde çalışıyorsun kendi paran canım ne yap ne et kartlarını elinden al sen resmen kölelik yapıyorsun yazık değil mi canına, kendi paranla rezil olmak böyle bir şey pesss diyorum eşine, al maaş kartını kızınla her yere git onu dahil etme, benim eşim gibi tutucudur belki ama inan zamanla o tutuculukta azalıyor, ben tek çıkamazdım dışarıya, kızın 2,5 yaşında ve sosyal değil bunun acısını sen çok çekersin okula vs. adapte olmakta zorlanır, lütfen kendin için demiyorum kızın için diren ve bundan sonra her hafta kızını öyle eğlence yerlerine götür
geçmiş olsun canım
ayy şükür bende korktum bebek geldi anladım
ah canım benim bende sana kıyamam, çok zor evlat sahibi olmak biz hemen isteyince olmadı ama hamdolsun tedavi olmadık ben bitkisel takviyeler almıştım, inan canım tedavi görmeden evlat sahibi olanlardan da çok güzel fedakar annelik babalık yapanlar var, tabi ki emek verince hasretle bekleyince daha ayrı olur manası ama Allah içine annelik babalık duygusu vermedikten sonra tedaviylede olsa yapamayan yapamıyor anneliği babalığıben hep diyorum herkes anne baba olmasın bir eğitime tabi tutulsun olmak isteyenler sınavdan geçsin
O komşuya da pes diyorum Allah merhamet versin ona!!
hadi inşaallah sağlıkla doğar bebeğin
çok geçmiş olsun
çok güzel canım her ayrıntınız güzel:)
ay canım benim güzel anne o kutlamasın biz kutlarız özel olarak öğretmenler günün kutlu olsun:)
canım bulantı için elma iyi geliyordu bana,yanma için bir kaşık tahin ye ya da süt iç soğuk yudum yudum
aynen izin alınca havalara giriyorlar yapıyorum gidiyorum diyeceksin
ondandır canım
canım dr una danışmanda fayda var
canım senin sancın olur artık açılman var çünkü inşaallah 36 ya kadar dursun kuzun en az tabi 40 ı görse daha iyi:)
sadece kaynat yeter canım
Teşekkürler cevaplarınız için. Ben daha ziyade kullandıktan sonra neyle temizleyeceğimi düşünüyorum aslında. Sütlü olacağı için mutlaka deterjan kullanmak gerekir diye düşünüyorum. Normal bulaşık deterjanı olmaz herhalde. Yıkadıktan sonra sterilize edeceğim ama kalıntı bırakmayan bir deterjan olması lazım. Marka önerebilir misiniz?bitkisel biberon, emzik yıkamak içi deterjanlar var onlardan kullandım. her markette olmuyor. migrostan almiştım. 5tl gibi bir fiyatı vardı. bebek mağazalarında da satılıyor fakat fiyatları iki katı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?