offf cnm cok gecmiş olsunnnİdrar yaparken yanma oluyor sanırim idrar yolu enfeksiyonu oldum
Cok sagol canim benim.offf cnm cok gecmiş olsunnn
Canım hiç yorma kendini, mobilyalar geldikten sonra evi temizlersin, montaj esnasında da ev batıyor..
Canım bu jel değil hazır köpürtücü sabun gibi bir şey, kullanabilirsin zararı olmaz. Jilet temiz olsun yeter ki.. Bir de çok keskin permatik gibi almıyor ama olsun :)
Canım Çocukken kızım olursa Zeynep Asya koyacağım derdim. Asya ismini çok severim ama şimdi demode. Sonra da evlenince kızım olursa alya dedim hatta Arkadaşlarım koyacak diye korkardık:)) alya hem zarif hem daha modern geliyor aklıma..
Aman babycim boşver erkek milleti, ağlanacak bir şey değil inan ki.. Ben de ingilizce öğretmeni sayılırım mesleğimi yapmasam da hadi kutla diye espri yaptım bin dereden su getirdi bizimki :)) takmıyorum bile..
Tüm yazdıkların öyle doğru ki.. Biz Dr bebek Plan'ı yapmazken hamile kaldım ve düşük yaşadım. bir gün hadtanede asansör Sırası beklemeyelim merdiven inelim dedik doğum katına gelince ağlamaya başladıbu basit bir şey Allah mahrum etmesin kimseleri evlattan aileden Rabbim sınamasın böyle şeylerle.. Çok güzel demişsin
Ayy bu annem misin geyiği hep var evlenmeden tembihliyorlar mı bu erkekleri ne..
Bayıldım bayıldım tam bi prens odası sağlıkla huzurla kullanırsınız inş eşyaları benim de cicilerim var ama resim yükleyemiyorum( Gül'e Gül'e kullan inş :)
gunaydin kizlar ankArada hafif kar var bu gecede uyumadik oksurk sıkıstirdi ama havayla rahatladi simdi uyuyor oglumda karnimda uyumadi duş aldim tvizliyorum hepiiz iyisnZ ins gecmisi okuyamadim esim bugun nobetci buralardaym optum ;-)
Günaydınnnn herkese!
Biz de karlı bir Ankara sabahına uyandık. İşe yürüyerek gidip geldiğim için normalde sevinmezdim ama birden sanki ocak gelmiş, bebeğimin gelmesine azıcık kalmış gibi hissettim. İçimi bi mutluluk kapladı.
Günaydın herkese sağlıklı huzurlu hayırlı günler
Göbek fotosu ekledim bakmak isteyenler buyrun:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/33-3-gunluk-gobegim.1220183/
Hayırlı sabahlarr hanimlar, 2 sabahtır aynı saatte adet olacakmisim gibi sanciyla uyanıyorum, bakalım nereye kadar böyle olacak, bebişim iyice sabırsızlanıyor sanırım, gelmesi cok yakin, hissediyorum :) Burada kar yok ama çok soğuk bir hava var dışarıda, iyiden iyiye kış geldi
dun kizimla ogretmrnlrt yemeine gitik kaymakami yemegine arkadaslarimi yazsirmisim listee cok hos oldu benim icin bu gobekle olsa da kizim da hasta ama cok seviyor boyle dugun gibibortamlari eve helince esim evi supurmus bi sevindim ki anlatamam o kaar uzun zamandir is yapmiyordu ki kizumla bizi karsiladi bende gitmeden velilerden biri ogluma hedie almis onu yataga birakip gitmistim cok aevinmis :)
Teyzelerimiz günaydınBiz bugün öğleden sonra doktora gidiyoruz. Raporu halledip muayene olacağız.. Dua edin iyi haberlerle dönelim
tabi canım ben hep eşimle beraber odamızda uyudum yattım yani, annemi almadım yanıma ne gerek var, hatta oğlumu yanıma yatırdık eşim ayak ucumuza kıvrılmıştı
inşaallah canım:)
canım ben iştahsızım ama zoraki yiyorum kilo alıyorum geçen ay mesela 2,5 aldım hep bir bir buçuk alıyordum bu ay da iki alırım muhtemelen
Ayyy bu ne ya ben doğurmuyum o zaman de! Ne tuhaf insanlar var ya hu milyarlarca kadın nasıl doğurmuş acaba bayılıyorlar abartmaya, hiç bir şey kırmasın cesaretini canım gerçekten doğum çok zor değil altını çiziyorum
amin canım sağolasın, sen de iyiymişsin canım çok sevindim vaktinde gelsin kuzun, eşin geldi mi peki?
he he boş ver kız ağzı olan konuşuyor görüşme canını sıkıyorlarsa:)
hey Yarabbim öyle diyeceğine hayır örtülmez ateşli yavrunun üstü desin, bir çıtçıtlı body le durur canım ateş olunca asla üstü örtülmez, elleri ayakları soğuk olur aldanmayın o Allah'ın hikmeti vücut sıcak olduğu için eller ayaklar klima görevi görürmüş
Canım ya içim acıdı okurken senin eşin babalığı anlayamamış bir varlık insan diyemeyeceğim kusura bakma!
Bak eşim hakkındn ben hep içimde bırakır diye şikayet ederim ama oğlumun her dediğini imkan dahilinde hatta zorlar imkanını yapar, her hafta sonu jetonlu parklara gidiyoruz, her gördüğünde o uçan balonlardan alır bir günlük eder patlatır ama alır, oğluma feda olsun der, bana eş olarak odunluk eder ama farkında değildir odunluğunun ona göre çok iyi fedakar bir eş kendisi! Bende hep diyorum baba olarak çok iyisin ama eş olarak memnun değilim senden, mesela şimdi ikinci doğsun onun içinde alır yapar doğmadan önce almaya hevesli değil o da ayrı bir çeşit işte!
Sen birde çalışıyorsun kendi paran canım ne yap ne et kartlarını elinden al sen resmen kölelik yapıyorsun yazık değil mi canına, kendi paranla rezil olmak böyle bir şey pesss diyorum eşine, al maaş kartını kızınla her yere git onu dahil etme, benim eşim gibi tutucudur belki ama inan zamanla o tutuculukta azalıyor, ben tek çıkamazdım dışarıya, kızın 2,5 yaşında ve sosyal değil bunun acısını sen çok çekersin okula vs. adapte olmakta zorlanır, lütfen kendin için demiyorum kızın için diren ve bundan sonra her hafta kızını öyle eğlence yerlerine götür
geçmiş olsun canım
ayy şükür bende korktum bebek geldi anladım
ah canım benim bende sana kıyamam, çok zor evlat sahibi olmak biz hemen isteyince olmadı ama hamdolsun tedavi olmadık ben bitkisel takviyeler almıştım, inan canım tedavi görmeden evlat sahibi olanlardan da çok güzel fedakar annelik babalık yapanlar var, tabi ki emek verince hasretle bekleyince daha ayrı olur manası ama Allah içine annelik babalık duygusu vermedikten sonra tedaviylede olsa yapamayan yapamıyor anneliği babalığıben hep diyorum herkes anne baba olmasın bir eğitime tabi tutulsun olmak isteyenler sınavdan geçsin
O komşuya da pes diyorum Allah merhamet versin ona!!
hadi inşaallah sağlıkla doğar bebeğin
çok geçmiş olsun
çok güzel canım her ayrıntınız güzel:)
ay canım benim güzel anne o kutlamasın biz kutlarız özel olarak öğretmenler günün kutlu olsun:)
canım bulantı için elma iyi geliyordu bana,yanma için bir kaşık tahin ye ya da süt iç soğuk yudum yudum
aynen izin alınca havalara giriyorlar yapıyorum gidiyorum diyeceksin
ondandır canım
canım dr una danışmanda fayda var
canım senin sancın olur artık açılman var çünkü inşaallah 36 ya kadar dursun kuzun en az tabi 40 ı görse daha iyi:)
sadece kaynat yeter canım
31.haftanın bitiş tarihi: 1650 (1180-2350)
32.haftanın bitiş tarihi: 1780 (1300-2500)
33.haftanın bitiş tarihi: 2000 (1480-2750)
34.haftanın bitiş tarihi: 2200 (1680-2930)
35.haftanın bitiş tarihi: 2490 (1850-3200)
36.haftanın bitiş tarihi: 2700 (2080-3330)
37.haftanın bitiş tarihi: 2850 (2250-3500)
38.haftanın bitiş tarihi: 2950 (2500-3650)
39.haftanın bitiş tarihi: 3200 (2650-3800)
40.haftanın bitiş tarihi: 3350 (2770-3900)
42.haftanın bitiş tarihi: 3450 (2890-4000)
yarın kontrolüm var 2000-2300 arası bişe olması lazım dedi doktorum kilosuna
durmadan bişeler yiyorum
inş kilo almıştır bebeğim
gunaydın kızlar nasılsınız.bugun doktor randevum var cok heycanlıyım ıns bebegm ıyıdır dua edın.
vallaha o zaman bebişim yoktu ama bu yıl kutlamazsa beynini yerim heraldeAyy bu annem misin geyiği hep var evlenmeden tembihliyorlar mı bu erkekleri ne..
:)
Geçmiş olsunİdrar yaparken yanma oluyor sanırim idrar yolu enfeksiyonu oldum
aynen ya ne yana dönsem bebiş o taraftan dürtüklüyor. valla canımı acıtıyor aynı yere ittiriyor sürekli karnım aşındı :)günaydın herkse çok zor bir gece geçirdim 20-30 kere sağa sola dönmek için uyanmışımdır2-3 kere tolet için uyandım
tüm gece dönmek için uyandım rahat edemedim bir türlüdöndükçe de korktum bebişime birşey olucak dönerken diye hareketini bekledim öyle uyudum tüm dönmelerimde
şu günler hayırlısıyla bir geçse de yavrularımızı kucağımıza alıp mis kokularını içimşze çeksek
vallaha o zaman bebişim yoktu ama bu yıl kutlamazsa beynini yerim heralde
ayy bizimki şey modunda --hadi gel ne istiyosan alalım --diyor hemen . ben de diyorum ki bi gün sürpriz yap bişey al gel ozaman da-- sen beğenmezsin - diyor.
bende ankaradayım kızlar nerde kar yağmış yaaaaaa bn göremedimmmmmmmmmbuaralarda yokkkkkk ya demirlibahcedeyimmm bnnnn
Teşekkürler cevaplarınız için. Ben daha ziyade kullandıktan sonra neyle temizleyeceğimi düşünüyorum aslında. Sütlü olacağı için mutlaka deterjan kullanmak gerekir diye düşünüyorum. Normal bulaşık deterjanı olmaz herhalde. Yıkadıktan sonra sterilize edeceğim ama kalıntı bırakmayan bir deterjan olması lazım. Marka önerebilir misiniz?
bunları bilmiyorum ama biz resimdekini aldık denedik evde güzel canım
boll bol su iç canım en iyi ilacı bak o ...İdrar yaparken yanma oluyor sanırim idrar yolu enfeksiyonu oldum
evet canımweewell mi bunun markası da?
evet canım
Weewell Bebek İzleme Cihazı TV Monitör 3.5 LCD modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?