2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende ankaradayım kızlar nerde kar yağmış yaaaaaa bn göremedimmmmmmmmm buaralarda yokkkkkk ya demirlibahcedeyimmm bnnnn

günaydın herkse çok zor bir gece geçirdim 20-30 kere sağa sola dönmek için uyanmışımdır 2-3 kere tolet için uyandım
tüm gece dönmek için uyandım rahat edemedim bir türlü döndükçe de korktum bebişime birşey olucak dönerken diye hareketini bekledim öyle uyudum tüm dönmelerimde
şu günler hayırlısıyla bir geçse de yavrularımızı kucağımıza alıp mis kokularını içimşze çeksek

sorma canım yaa boşverdim zatn

gunaydin kizlar ankArada hafif kar var bu gecede uyumadik oksurk sıkıstirdi ama havayla rahatladi simdi uyuyor oglumda karnimda uyumadi duş aldim tvizliyorum hepiiz iyisnZ ins gecmisi okuyamadim esim bugun nobetci buralardaym optum ;-)

günaydın canm geçmiş olsun

ne güzel ayy karlar da başladığına göre az zamanımız kaldı demektir :)

Günaydın herkese sağlıklı huzurlu hayırlı günler

Göbek fotosu ekledim bakmak isteyenler buyrun:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/33-3-gunluk-gobegim.1220183/

maşallah göbüşüne canm

bebiş az daha dayanır inş hayırlısıyla canm,günaydın

ayy ne güzel

Teyzelerimiz günaydın Biz bugün öğleden sonra doktora gidiyoruz. Raporu halledip muayene olacağız.. Dua edin iyi haberlerle dönelim

hayırlı haberlerle gelin inş canm :)

sorma canım yaa ondan arada bir görüşüyorum zaten hepsiyle
çok teşekkür ederim bu arada

benimki 2089 du canm cumartesi
son 2 haftada sadece 89 gr almış bebeişim bende üzüldüm ama vitamin içmemiştim hiç birde 900 gr vermişim ondan oldu kesin
ama artık eskisi gibi yiyemiyorum karnm çok rahatsız oluyor aakşam çok kaçırırsam kusuyorum midem almıyor artık

gunaydın kızlar nasılsınız.bugun doktor randevum var cok heycanlıyım ıns bebegm ıyıdır dua edın.

hayırlı haberlerle gel inş

hepinize günaydın , öncelikle dün yazdıklarımdan dolayı bana moral veren, kendilerinden örnek vererek beni rahatlatan tüm annelere gönülden teşekkür ederim . Duyarlılığınız cevap verirken ki samimiyetiniz beni gerçekten duygulandırdı ve rahatlattı . Dilerim ki Rabbim bana gönülden dua edenlerin dualarını kabul eder .Allah zaten öyle büyük ki bir yerden eksik verirse bir yerden fazla veriyor . benimde fazlalarım ödüllerim kızlarım Allah onları bana bağışlasın , anlımın akıyla elimden geldiğinin en iyisi ile onları büyütmeyi onlara yapabileceğim en iyi anneliği yapmayı nasip etsin .
dün doktor kontrolüm vardı bebişim 1,690gr ve ters dönmüş . darısı bebeğinin ters dönmesini bekleyenlerin başına .

Ayy bu annem misin geyiği hep var evlenmeden tembihliyorlar mı bu erkekleri ne..
:)
vallaha o zaman bebişim yoktu ama bu yıl kutlamazsa beynini yerim heralde
ayy bizimki şey modunda --hadi gel ne istiyosan alalım --diyor hemen . ben de diyorum ki bi gün sürpriz yap bişey al gel ozaman da-- sen beğenmezsin - diyor.

aynen ya ne yana dönsem bebiş o taraftan dürtüklüyor. valla canımı acıtıyor aynı yere ittiriyor sürekli karnım aşındı :)
hayırlısı ile bi doğsaydı

benimki de aynısı dün hemen gel sana bi alt üst alalım diyor yok dedim yemezler
yemeğe çıkalım dedi onu da yemezler

bende ankaradayım kızlar nerde kar yağmış yaaaaaa bn göremedimmmmmmmmm buaralarda yokkkkkk ya demirlibahcedeyimmm bnnnn

Ben çayyolundayım ince ince yağdı tüm gece. Sabah 8 gibi kesildi. İncekten gelen arkadaşım oranın bembeyaz olduğunu söyledi.. İşyerim GOP ta,, köşkün önü, felan hafif beyaz.. Sanırım merkeze yakın olduğu için gece yağdıysa bile erimiştir.

Merhaba anneler, kilolardan bahsedilmiş, bizde dün 15 günlük kontrolümüze gittik. 2000 gr olmuşuz ama doktorumuz dün bebeğin resmini çekmekle uğraştı kilosundan ziyade ).. Formundaydı oğlum, ne pozlar ne pozlar :)..Nst de herşey yolunda, ters dönmüş..ama epidural sezeryana karar verdim ve günümüzü aldık.. Bir sürpriz yapmazsa 8 Ocak.. bir sonraki kontrolümüz 15 gün sonra, ondan sonra haftalığa ineceğini söyledi kontrollerin...Kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle dönerler..

Bende iki kişiye sordum hiç bir temizlik malzemesi kullanmadan çalkaladıktan sonra direk kaynattıklarını söylediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…